DR. STORMS ANUSCHKA, PSYCHIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. STORMS ANUSCHKA, PSYCHIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.038.642

Publication

31/01/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- BRUSSEL'

behoude 111 JAN 2If5

aan het Beigisci Staatsbic Griffie



Ondernemingsnr : BE0847.038.642

Benaming (voluit) : Dr. STORMS Anuschka, Psychiater

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

xi Zetel : Rubenslaan 9

,, 1982 Zemst (Elewijt)

ii

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: WIJZIGING STATUTEN - VASTSTELLING NIEUWE ;1 TEKST DER STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 16/01/2013, gehouden voor notaris ¬ ! Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen: 11 EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van de brief van de Orde van Geneesheren te Brabant met het verzoek conform; de beslissing van haar contractencommissie, beraadslaging van zesentwintig juli tweeduizend en twaalf, de! ;: tekst van de statuten te gebruiken zoals hierna gemeld.

ll 21 TWEEDE BESLISSING

;= De vergadering beslist de actuele tekst van de statuten, reeds eerder goedgekeurd door een andere afdeling; van de Orde in het Vlaamse Gewest, integraal te vervangen.

1)De burgerlijke vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met;; de naam: "Dr. STORMS Anuschka, Psychiater"

2) Het doel van de vennootschap is in de statuten letterlijk omschreven als volgt : ;_

,; "De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de psychiatrie, door de;! geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de;1 geneeskundige plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de! verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het;. burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

;; De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. ,, De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch;: il overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de;, vennootschap niet mogen afgesloten warden.

De vennootschap mag, als bbkomst g doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd`;; ii kapitaal.

;: Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat;; het

schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van!; ;: Geneesheren meegedeeld werd."

3) De vennootschap is gevestigd te 1982 Zemst, Rubenslaan 9.

4) De vennootschap is opgericht op 28/06/2012 voor onbepaalde duur,

;; 5) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro. Het is volledig;! geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

6) Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van het datzeifdei, jaar. '

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

"

i; De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

;De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de "

; wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor ' altkering_in-eanmerking,kor endhedrag, - =,-_- -._-__ ., ____~ ___:_- === :,=_- _ :__,_- _ ____- __:, . ,, _- _-'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Annexes du M

31/01/2013

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staaatsbiad

V

7.

Bijlagen- iii 7iët llélgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

0

ti

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôér de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni van ieder jaar om zeventien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8) Ais bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: Accountantskantoor Werner Soons bvba, met zetel te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 455 A 2, en/of één van haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar eventuele registratie als B.T.W.-belastingplichtige.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL- NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht één volmacht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

moi 11,1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012
ÿþ~ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



0 2 JUL 2011

BRUSSEL

Griffie

IIII" IiIa il z1i111v a M=

be

a

B Sta

Ondernemingsnr : sti 1 . 03E .

Benaming (voluit) : Dr. STORMS Anuschka, Psychiater

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rubenslaan 9

1982 Zemst (Elewijt)

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 28 juni 2012 neergelegd ter

registratie,

BLIJKT DAT :

1) Mevrouw STORMS Anuschka, geboren te Bonheiden op achttien juli negentienhonderd tachtig, echtgenote van de heer Wim Pelgrims, wonende te 1982 Zemst, Rubenslaan 9 (ID 591-1281157-83 RR 800718 314-02), een burgerlijke vennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "Dr. STORMS Anuschka, Psychiater".

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de psychiatrie, door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, in het binnen- en buitenland, volgens de medische plichtenleer en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten, zoals bepaald door de raad van de Orde van Geneesheren. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient gewaarborgd te zijn.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-psychiater, voor het beheren van een praktijk voor huisartskunde.

Het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn , voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren, het leasen en het invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

De mogelijkheden scheppen om de geneesheer- specialist toe te laten zich verder te bekwamen in zijn discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De vennootschap mag deelnemen aan alle andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of toetreden tot associaties, met dezelfde of aanvullende specialiteiten, evenwel onder de voorwaarde van voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen echter ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap vereffend worden.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen, zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen, uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de wetten op de deontologie en de medische plichtenleer, eigen aan het beroep van geneesheer."

3) De vennootschap is gevestigd te 1982 Zemst, Rubenslaan 9.

4) De vennootschap is opgericht op 28 juni 2012 voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft

_________ vanaf,de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Annexes du M

11/07/2012

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij liée flelgisek Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd

(18.600,00) euro en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Op al deze aandelen is ingetekend door de enige oprichter die ze heeft volstort ten belope van

twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro.

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen en twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro.

De oprichter bevestigt dat elk aandeel tot beloop van twee/derde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag

van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro.

6) Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot 31 december 2013.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd niet alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen váár de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van juni van ieder jaar om zeventien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping, Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als zaakvoerder is aangesteld : mevrouw STORMS Anuschka, voornoemd.

De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor periode van tien jaar, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens de statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

10) Er geen commissaris werd aangesteld.

11) Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: Accountantskantoor Werner Soons bvba, met zetel te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 455 A 2, en/of één van haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar eventuele registratie als B.T.W.-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte + een volmacht aangehecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.09.2015 15616-0456-011

Coordonnées
DR. STORMS ANUSCHKA, PSYCHIATER

Adresse
RUBENSLAAN 9 1982 ELEWIJT

Code postal : 1982
Localité : Elewijt
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande