DR. VAN AUDENHAEGE MARTINE, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VAN AUDENHAEGE MARTINE, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.617.242

Publication

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 31.05.2013 13139-0076-010
07/12/2011
ÿþ ~El,l~%i,)'M1l +'~U Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0840.617.242

Benaming

(voluit) : DR. VAN AUDENHAEGE Martine, huisarts

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1930 Zaventem, Sterrebeekstraat 34

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Ondergetekende Notaris Martine ROBBERECHTS, Notaris te Zaventem, heeft het volgende vastgesteld:

Er werd een materiële vergissing begaan in de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de oprichtingsakte van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DR. VAN AUDENHAEGE Martine, huisarts", akte verleden voor Notaris Martine Robberechts, te Zaventem, op 24 oktober 2011, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 november daarna, onder nummer 2011-11-09/0168469

De naam van de vennootschap werd verkeerdelijk vermeld.

De naam van de vennootschap is DR. VAN AUDENHAEGE Martine, huisarts.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

rE,

2 5 Mke~~

Griffie

Voor- "11183780*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/11/2011
ÿþ MM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'21')

2 6 m10- 2011

Griffie

A

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11168469

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : DR. VAN AUDENHAEGE Martine, huisarts

Rechtsvorm : Burgelijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1930 Zaventem, Sterrebeekstraat 34

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem, op 24 oktober 2011 , ter registratie aangeboden, wat volgt :

DAT:

1) ER DOOR :

1. Mevrouw VAN AUDENHAEGE Martine, arts, geboren te Etterbeek op eenendertig oktober negentienhonderd vierenzestig, echtgenote van de heer CLEYNHENS Mark, wonende te 1930 Zaventem, Sterrebeekstraat 34.

Een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : DR. VAN AUDENHAEGEN Martine, huisarts

3) ZETEL : te 1930 Zaventem, Sterrebeekstraat 34

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening: het uitoefenen van de geneeskunde door de arts-vennoot, rekening houdende met de Medische Plichtenleer.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteiten in gemeenschap te brengen.

Het doel kan onder meer omvatten :

- Het inrichten van algemene diensten en een medische secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- De aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties,. inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

- Het verstrekken van informatie en/of onderricht, het deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek, het: geven van voordrachten en uitvoeren van expertise opdrachten, het deelnemen aan adviesorganen en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

- Het scheppen van de mogelijkheden van de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- De vennootschap mag tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit. alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de orde van Geneesheren.

- De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, aan eigen patrimoniumbeheer doen het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met' betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten en dit enkel "voor eigen beheer", zodat het burgerrechtelijk karakter blijft bestaan en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

-De vennootschap mag alle roerende- en onroerende goederentransacties doen welke rechtstreeks in verband met haar doel staan, of de gereserveerde winsten beleggen, zonder dat het een aanvullende commerciële activiteit wordt.

-De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

(40 . e/P,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. Dit alles rekening houdende met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteiten worden geïnd door en voor de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. De arts-vennoot ontvangt een normale vergoeding voor het door hem gepresteerde werk. De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende of onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is onderschreven en volstort ten belope van twee/derde door inbreng in speciën, ais volgt :

Mevrouw Van AUDENHAEGE Martine voornoemd, brengt in, in speciën twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) onderschreven ten belope van honderd (100) aandelen

7) BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen,

gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische

activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar,

voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Werd benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur : Mevrouw VAN AUDENHAEGE Martine, voornoemd

8) BESTUURSBEVOEGDHEID : Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, doch enkel in niet-medische aangelegenheden. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op iedere laatste vrijdag van de maand mei om 18.00u in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

11) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Zaventem

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan hét Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. VAN AUDENHAEGE MARTINE, HUISARTS

Adresse
STERREBEEKSTRAAT 34 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande