DR. VAN CAUWENBERGH PAUL, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VAN CAUWENBERGH PAUL, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.803.090

Publication

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 28.05.2013 13137-0366-012
09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 06.08.2012 12387-0535-012
28/02/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*11031510*

Vo beho aan Belç Staat

6 FEV. Mène

~3

`5.03 0B0

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : B.V.B.A. Dr,. VAN CAUWEN ERGH PAUL, HUISA TS

t- ( )Q.NJ - - tt

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Kasteelstraat 91 Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris met standplaats te Strombeek-Bever (Grimbergen), in datum van negen februari tweeduizend en elf, vóór registratie, dat er een Besloten', Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht werd door:

De Heer Van Cauwenbergh, Paul Eugène, arts, geboren te Wiliebroek op dertig januari negentienhonderd. vijfenvijftig, rijksregister nummer 550130 405-51, in huwelijk met mevrouw Bossens Godelieve Louise, wonende: te Grimbergen, Strombeek-Bever, Kasteelstraat 91. (...)

OPRICHTING EN INBRENGEN.

Verklaring van oprichting

De verschijner verzoekt mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die hij heeft opgericht onder de naam "B.V.B.A Dr. Van Cauwenbergh Paul, Huisarts", met maatschappelijke zetel en eerste: adres te 1853 Grimbergen, Strombeek-Bever, Kasteelstraat 91.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd en begint te werken op heden.

Kapitaal - Aandelen - Volstorting

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op twintig duizend euro (20.000,00) vertegenwoordigd

door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

INBRENG IN NATURA.

REVISORAAL VERSLAG

De inbreng in natura is nader beschreven in het revisoraal verslag van BVBA "Vanstreels, De Bom Van.

Driessche & C"" te 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan 21, vertegenwoordigd door de heer Jacques Van den

Abeele, bedrijfsrevisor.

- De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

'VII. CONCLUSIES

Tot besluit verklaart ondergetekende, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke: vennootschap met handelsvorm "VANSTREELS, DE BOM VAN DRIESSCHE & C"" bedrijfsrevisorenkantoor,, met zetel te 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan 21, vertegenwoordigd door Jacques Van den Abeele, bedrijfsrevisor, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbrengen in natura bij de oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Paul Van Cauwenbergh" is gebleken dat :

` de beschrijving van de inbrengen in natura, omvattende de algemeenheid van de praktijk van dokter Paul. Van Cauwenbergh op datum van 1 januari 2011, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid: beantwoordt;

de toegepaste methoden van waardering van de inbrengen in natura in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden verantwoord zijn, rekening houdend met het 'going concern' principe;

* de als tegenprestatie verstrekte vergoeding de volgende elementen omvat :

- de volstorting van het kapitaal ten bedrage van 20.000,00 EUR, waarbij 100 aandelen zonder vermelding' van een nominale waarde zullen toegekend worden aan dokter Paul Van Cauwenbergh;

- de overname van het openstaand schuldsaldo in kapitaal op 31/12/2010 van een lening op naam van dokter Paul Van Cauwenbergh van een bedrag van 12.100,00 EUR;

- de toekenning van 30 % van de door de inbrenger in naam en voor rekening van de inbrenggenietende" vennootschap te realiseren erelonen tijdens de periode van 01/01/2011 tot en met 31/12/2015, zonder dat de, cu-mulatieve waarde van deze toekomstige vergoedingen het bedrag van 185.000,00 EUR mag overschrijden;

het resultaat waartoe deze waarderingsmethoden leiden, tenminste overeenkomt met de als: tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

te

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Wij wensen te benadrukken dat de inbrenger verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, ons verslag is geen "faimess opinion°.

De inbrenger heeft ons het fiscaal certificaat, zoals omschreven in art. 442bis W.I.B. '92, niet overhandigd. Wij dienen in dit verband een voorbe-houd te formuleren inzake de eventuele bestaande schulden ten aanzien van de directe belastingen in hoofde van de inbrenger.

Aangezien de inbrenger ons het certificaat, zoals omschreven in artikel 16ter van het koninklijk besluit nr. 38 van 27 juli 1967 houdende inrichting van het sociaal statuut der zelfstandigen, niet heeft overgemaakt, dienen wij in dit verband een voorbehoud te formuleren inzake de eventuele bestaande schulden van de inbrenger ten aanzien van de inninginstelling van de sociale bijdragen der zelfstandigen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen op schriftelijk verzoek van de oprichter en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise op december 2010 door het bedrijfsreviso-renkantoor'VANSTREELS, DE BOM VAN DRIESSCHE & C°", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm, vertegenwoordigd door :

Jacques Van den Abeele

Bedrijfsrevisor

VERSLAG VAN DE OPRICHTERS.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen heeft de oprich-ter eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin hij uiteen heeft gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Zowel het verslag van de bedrijfsrevisor als het bijzonder verslag van de oprichter worden door de notaris neergelegd worden op de Griffie van de rechtbank van koophandel.

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG IN NATURA.

De Heer Van Cauwenbergh, Paul, voornoemd, verklaart hierbij in de op te richten vennootschap in te brengen, volgende goederen:

Activa

IMMATERIELE VASTE ACTVIA

Betreft: de immateriële bestanddelen van de algemeenheid van de praktijk van de heer Van Cauwenbergh Paul, te Grimbergen, Strombeek-Bever, Kasteelstraat 91 met een waarde van vijftien duizend euro (15.000,00 ¬ ) plus dertig procent (30%) van de te realiseren omzet in de vennootschap door dokter Paul Van Cauwenbergh in de periode één januari tweeduizend en elf tot éénendertig december tweeduizend en vijftien, met een globaal (vast + variabel) maximum van tweehonderd duizend euro (200.000,00 ¬ )

MATERIEEL VASTE ACTIVA

1. Inrichting beroepslokalen met een waarde van drieduizend vijfhonderd euro (3.500,00) , te weten: - inrichtingswerken wachtzaal en medisch kabinet voor tweeduizend vijfhonderd euro

- mechanische ventilatie voor duizend euro

2. Meubilair met een waarde van duizend vijfhonderd euro (1.500,00), te weten:

- bureel en bureelstoel voor vijfhonderd euro

- meubilair in de wachtzaal voor driehonderd euro

- onderzoekstafel voor honderd vijftig euro

- laptop voor vijfhonderd vijftig euro

3. Rollend materiaal met een waarde van twaalfduizend honderd euro (12.100,00)

Passiva:

Schulden op meer dan één jaar

Kredietinstellingen: ING België NV , financiering personenwagen

Zodat de inbreng zuiver een waarde vertegenwoordigt van twintig duizend euro (20.000,00) (...)

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA.

Ter vergoeding van voormelde inbreng ten bedrage van twintig duizend euro (20.000,00) wordt aan de

inbrenger, die dit aanvaardt, toegekend:

Honderd (100) volledig volstorte aandelen. (...)

- ervan op de hoogte te zijn dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor

rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bij benadering duizend euro

(1.000,00) bedragen.

STATUTEN. (...)

Artikel 1

Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

Haar naam luidt: "B.V.B.A. Dr. Van Cauwenbergh Paul, Huisarts burgerlijke vennootschap onder vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1853 Grimbergen, Strombeek-Bever, Kasteelstraat 91. (...)

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

1. De volledige medische beroepsactiviteit door de vennoot-geneesheer-huisarts, in naam en voor rekening

van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

geneeskunst. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de vennoot-geneesheer en/of specialist onder zijn eigen professionele verantwoordelijkheid en uitsluitend geneesheren bevat die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven en hun volledige medische activiteiten in het kader van de vennootschap (zullen) uitoefenen. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteit. Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen en materiële voorwaarden aan de vennoot-geneesheer en/of specialist,om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken..

3. Het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4. De aankoop, het huren, en invoeren van alle medische apparatuur, roerende en onroerende goederen en begeleidende accommodatie voor voomoemde activiteiten, evenals het aanschaffen van de materiële infrastructuur die rechtstreeks nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

5. De mogelijkheid te scheppen om de vennoot-geneesheer-specialist toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

6. De vennootschap de inningen voor eigen rekening te laten uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren of structuurwijzigingen doorvoeren die nodig of dienstig

zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch

overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de

vennootschap niet mogen afgesloten worden.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden

inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze

handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. (...)

Artikel 5

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt twintig duizend (20.000,00) euro, verdeeld in

honderd (100) gelijke aandelen die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. (...)

Artikel 10

De geneeskunde wordt uitsluitend door de artsen-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de

vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

Elke arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten en ook de aansprakelijkheid van de vennootschap

dient verzekerd te zijn.

Artikel 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de

artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische

activiteiten binnen de vennoot-schap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar,

eventueel hemieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de

algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 13

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werk-verdeling, alle vergoedingen voor het als

bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbeta-'lin-'gen van

kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tus-sen de artsen-vennoten en de

vennootschap.

Artikel 14

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet artsen delegeren, doch enkel in niet-medische

aangelegenheden en mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht.

Artikel 15

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig

belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 60 van de vennootschapswet na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de

verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening

wordt neergelegd.

Artikel 16

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder

afzonderlijk. (...)

Artikel 17

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen

opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.(...)

Artikel 18

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand mei om tien

uur.

indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. (...)

Artikel 25

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de

zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening. (...)

Artikel 29

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen

voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7. '

(...)

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in tweeduizend en twaalf.

Het begin der werkzaamheden van de vennootschap vangt aan op één januari tweeduizend en elf.

Aile door de comparant in naam van de vennootschap gedane of afgesloten verrichtingen, zullen worden

beschouwd als gedaan voor rekening, ten bate en voor risico's van huidige vennootschap.

Volmacht Rechtspersonen register.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie en individueel bevoegd, wordt aangesteld : "Vanstreels,

De Bom Van Driessche & Co"en alle andere medewerkers (met de macht afzonderlijk te handelen), om thans en in de toekomst aile nodige handelingen te stellen betreffende de verplichtingen die voortvloeien uit de Wet op de Kruispuntbank voor On-dememingen en haar uitvoeringsbesluiten, en de vennootschap te verte- genwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsook bij alle belastingadministraties waaronder de administratie van de BTW ten einde onder andere alle nodige formaliteiten te vervullen voor de aanvang, wijzi-ging en/of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap en hier-toe aile stukken en documenten te tekenen en alle verklaringen af te leg-gen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoe-ring van deze opdracht.

ONKOSTEN

De comparanten verklaren dat het bedrag der onkosten, bezoldigingen en lasten, onder welke vorm ook, die ten laste van de vennootschap vallen wegens haar oprichting, ongeveer duizend euro zal bedragen. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BENOEMING

De statuten van de vennootschap vastgesteld zijnde, heeft de comparant, handelend in plaats van de " algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen:

1. Wordt voor de duur van de vennootschap tot zaakvoerder benoemd:

De Heer Van Cauwenbergh, Paul Eugène, arts, geboren te Willebroek op dertig januari negentienhonderd vijfenvijftig, rijksregister nummer 550130 405-51, in huwelijk met mevrouw Bossens Godelieve Louise, wonende te Grimbergen, Strombeek-Bever, Kasteelstraat 91.

2. Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor

haar eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in de vennootschappenwet voldoet. (...)

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen: - een gelijkvormig afschrift

- bijzonder verslag van de oprichter

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Notaris Sandry Gypens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persó(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DR. VAN CAUWENBERGH PAUL, HUISARTS

Adresse
KASTEELSTRAAT 91 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande