DR. VAN DEN NOORTGAETE MARC, PEDIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VAN DEN NOORTGAETE MARC, PEDIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.629.082

Publication

17/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



neergelegd/ontvangen op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0$53 , r;a " 082, Benaming

(voluit) : DR. VAN DEN NOORTGAETE MARC, pediater (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm bvba

Zetel : 1780 Wemmel , de Limburg Stirumlaan 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op drie juni tweeduizend veertien dat de Heer VAN DEN NOORTGAETE Marc Julianus Prudent Albert, geboren te Gent op 3 april 1948 nationaal nummer 480403-289.75, identiteitskaartnummer 5912266619-25, wonende te 1780 Wemmel, de Limburg Stirumlaan 60 ondergetekende Notaris verzocht heeft de statuten op te richten van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "DR. VAN DEN NOORTGAETE MARC, pediater" waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en is volledig geplaatst. 1. Plaatsing van en storting op het kapitaal

De oprichter verklaart en erkent dat het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk hondend vijfentachtig en halve euro (ê 185,50).

2. Inbreng in geld - vergoeding door aandelen

De heer Van Den Noortgaete Marc, boven vermelde oprichter verklaart in te schrijven op honderd (100) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) welk bedrag volstort wordt ten belope van minimum twee derde;

De oprichter verklaart op alle aandelen ingeschreven en deze volstort te hebben ten belope van minimum twee derde zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00).

De statuten vermelden wat volgt :

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als een professionele burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "DR. VAN DEN NOORTGAETE MARC, pediater".

Aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, uitgaande van de vennootschap dragen de benaming "DR. VAN DEN NOORTGAETE MARC, pediater", voorafgegaan of gevolgd door de termen "burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" voluit geschreven of "BV ovv BVBA" in afkorting.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1780 Wemmel, de Limburg Stirumtaan 60.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s).

Iedere zeteiverplaatsing dient vocrafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de

Orde van Geneesheren.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de pediatrie door de artsen-vennoten-specialisatie in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenieer onder meer betreffende het beroepsgeheim en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de artsen-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten ais vennoot.

De artsen-vennoten verbinden zich ertce hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen, de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het

_.burgerlijk.karakter.van de.v nnentsnhap..te wijzigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

<19117527*

0 5 JUNI 20111

ter griffe varPdgiNeder1smdstatïge

reettarkvan-koophandel-grussel_,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag, doch enkel als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle onroerende en roerende goederen die haar toebehoren, alsook beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrag komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doei enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duurte rekenen vanaf datum oprichting.

li. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,001 verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6

De aandelen zijn steeds op naam; zij kunnen slechts verworven worden door artsen die op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen in de vennootschap.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Artikel 6 bis

De verdeling der aandelen onder de artsen-vennoten mag niet beletten dat elke arts vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden naar hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Artikel 7

Ten aanzien van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort of indien de aan een aandeel verbonden rechten verdeeld zijn over meerdere personen, mag de zaakvoerder de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten totdat één enkele persoon als vennoot is aangewezen ten aanzien van de vennootschap, zonder dat hierdoor afbreuk mag worden gedaan aan de rechten die krachtens de wet worden toegekend aan diegene die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot.

De aandelen van de enige vennoot mogen op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan artsen, Ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Orde, die in het kader van de vennootschap hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overtijden dan met instemming van alle vennoten.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de enige vennoot de procedure tot wijziging van de statuten met o.a. de aanpassing van de naam en het maatschappelijk doel wordt gestart en ten laatste beëindigd binnen de 5 maanden, zodat elke verwijzing naar een geneeskundige activiteit uit de statuten verdwijnt.

Artikel 8

De waarde van de aandelen in geval deze moeten worden overgedragen, zoals hierboven bepaald, is de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De waarde van de aandelen wordt vastgesteld rekening houdende met de reserves en eventuele waardeverhogingen, de gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen, alsook aile andere elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de waarde worden vastgesteld door een in gemeen akkoord aangestelde deskundige of door twee deskundigen, waarvan één door elke partij te benoemen.

Bij ontstentenis van effectieve aanstelling of bij gebrek aan overeenstemming tussen beide deskundigen za! worden beslist door een deskundige, aangeduid door de bevoegde rechtbank van de plaats waar de zetel van de vennootschap is gevestigd. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

De

afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag

waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld.

Artikel 8 bis

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken

van een inbreng of quasi-inbreng in een artsenvennootschap en van een overdracht aan een

artsenvennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng ais overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst worden geregeld.

Deze overeenkomst dient te worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der

Geneesheren.

Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deontologische verplichtingen van de

betrokken geneesheren.

Artikel 9

De erfgenamen, legatarissen, rechthebbenden en schuldeisers van de enige vennoot mogen onder geen

enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de bescheiden en documenten van de vennootschap, verdeling of

veiling van de maatschappelijke goederen eisen, bezwarende maatregelen treffen, noch zich met het bestuur

van de vennootschap inlaten.

III AANSPRAKELIJKHEID, SCHORSINGEN

Artikel 10

De geneeskunde wordt uitsluitend door de artsen-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de

vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot Is onbeperkt.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten en ook de aansprakelijkheid van de vennootschap

dient verzekerd te zijn.

Artikel 11

Elke arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of

administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Wordt een vennoot geschorst dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de

schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger

aanstellen.

De getroffen schikkingen betreffende de continuïteit van de zorg dienen te worden meegedeeld aan de

Provinciale Raad waartoe de arts behoort.

Artikel 11 bis

Rekening houdend met de professionele autonomie van de arts dienen alle artsen vennoten over de

volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend

beschouwd te worden.

IV. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de

artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische

activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar en

voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de

algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde

kan slechts over één volmacht beschikken.

Artikel 13

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt moeten de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als

bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging ais zaakvoerder - en terugbetalingen van

kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de

vennootschap.

Artikel 14

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge ~ De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Artikel 15

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 16

De vennootschap wordt ln en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

V. CONTROLE

Artikel 17

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoe-men: ln dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

VI. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde woensdag van de maand mei om

20 uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 19

De uitnodigingen vermelden plaats, datum, uur en dagorde en worden bij ter post aangetekende brief, aan

aile vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de

commissarissen en de zaakvoerders verstuurd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen.

Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

Artikel 20

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 21

Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige

wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 22

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

Artikel 23

Te allen tijde-kan er een buitengewone of bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen door de

zaakvoerder(s).

Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die samen ten minste één vijfde

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Aan de buitengewone algemene vergadering is krachtens de wet de uitsluitende bevoegdheid verleend om,

met inachtneming van de bijzondere vorm en de quorumvereisten voorgeschreven door de desbetreffende

wetsbepalingen, de medische deontologie en de statuten, wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Tot statutenwijziging kan slechts worden besloten met een drie vierde meerderheid van aan al de aandelen

verbonden stemmen,

Artikel 24

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een

register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

VII. JAARREKENING - WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 25

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de

zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de Jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de

algemene vergadering voorgelegd.

Tenminste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze

stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het

verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de

jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

~ ~ } T Artikel 26

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Artikel 27

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld ais

volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Artikel 28

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald, VIII. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 29

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorgeschreven voor een statutenwijziging en in de gevallen voorzien door de Vennootschappenwet.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoer-'der(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Artikel 30

Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn tussen partijen na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Voor al wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen en de medische deontologie.

De clausules of artikels van onderhavige statuten die in tegenstrijd zouden zijn met de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenteer worden geacht niet geschreven te zijn.

III. SLOTBEPALINGEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld, treffen de comparanten In uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen, en verlenen wij Notaris akte van volgende verklaringen:

1) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3) De oprichter verklaart het aantal zaakvoerders vast te stellen op 1:

Hij verklaart als niet-statutair zaakvoerder te benoemen:

- De heer Van Den Noortgaete Marc, voornoemde oprichter die aanvaardt, voor de duur van de medische

activiteiten binnen de vennootschap.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersiuldende beslissing van de algemene

vergadering.

Partijen verklaren door de ondergetekende notaris op de hoogte gebracht te zijn van de wettelijke

verbodsbepalingen en onverenigbaarheden met het uitoefenen van een mandaat in een vennootschap.

4) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, volgens de verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Door de heer Van Den Noortgaete Mac handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van heerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) wordt een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan de vennootschap Moore Stephens Verscheiden, zetel te Deinsesteenweg 114, 9031 Drongen en haar gevolmachtigden/vertegenwoordigers) om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten

x , .

r '

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue E. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46,10 - Fax (02)460.08.38

Tegelijk neergelegd : twee uitgiften

Opgemaakt te Wemmel op 04 juni 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/02/2015
ÿþr t

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van desa_ kte,r- -,,,,, , r

{ 2 3 .~. ~:!, 2t/i5

. 3` a a,

. rl

rGCrechtbankr s ~~í~tî~C VaD

1-6mba ndei Brussel

1

Voor- 1411 J11°1111111

beïióudt

aan he

Belgisc

Staatsbt





' Ondernemingsnr : 0553.629.082

Benaming

(voluit) : DR. VAN DEN NOORTGAETE MARC, PEDIATER

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : De Limburg Stirumlaan 60, 1780 WEMMEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag zaakvoerder en bedrijfsrevisor

De heer Marc VAN DEN NOORTGAETE is overgegaan tot verkoop van zijn geneeskundige praktijk aan de BVBA DR. VAN DEN NOORTGAETE MARC, PEDIATER.

Voor deze quasi-inbreng werd een verslag opgesteld door een bedrijfsrevisor en een bijzonder verslag door het bestuursorgaan.

Beide verslagen werden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Gent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DR. VAN DEN NOORTGAETE MARC, PEDIATER

Adresse
DE LIMBURG STIRUMLAAN 60 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande