DR. VAN DER DONCKT DIRK - DR. OPSOMER SOPHIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VAN DER DONCKT DIRK - DR. OPSOMER SOPHIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.850.366

Publication

19/09/2014
ÿþMat Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1



bah

aa

Bel Staa



*14172812*







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofe(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0837.860.366

Benaming

(voluit) : Dr. Van Der Donckt Dirk - Dr. Opsomer Sophie

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Vin kenbosstraat 16 - 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp_akte : benoeming zaakvoerster

Op 29 augustus zijn de vennoten, die erkennen op regelmatige wijze te zijn opgeroepen, in een bijzondere algemene vergadering samengekomen onder het voorzitterschap van Dhr. Dirk Van Der Donckt, zaakvoerder,

De vergadering wordt geopend om 19 uur. De voorzitter stelt vast dat de aanwezige vennoten 100% van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Aile voornoemde aanwezigen beschouwen zich als regelmatig opgeroepen en verklaren hierbij uitdrukkelijk:

-Te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan het ter beschikking stellen van de. stukken zoals voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

-Te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering is dus geldig samengesteld en kan derhalve geldig beraadslagen.

Na beraadslaging wordt éénparig beslist mevrouw Sophie Opsomer te benoemen tot zaakvoerster vanaf 1 september 2014,

Voor éénsluidend verklaard,

Dhr, Dirk Van Der Donon

zaakvoerder

4.)

NEERGELEGD

1 0 SEP. 20111

Griffie Rechtbank van Koophandel

te bei men.

kC

30/01/2014
ÿþ~ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0837.850.366 Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 i f ',

DE GRIFFIER,'

Griffie

11111111,1111.111111111

Benaming (voluit) : Dr. Van Der Donckt Dirk - Dr. Opsomer Sophie (verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vinkenbosstraat 16

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 3 december 2013, geregistreerd te Haacht, vier bladen één verzending, op 6 december daarna, boek N80 blad 36 vak 2, tegen het recht van vijftig euro (¬ 50,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Van der Donkct Dirk -- Dr. Opsomer Sophie" heeft besloten: -vast te stellen dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, tweehonderd en vijfduizend euro vierhonderd drieëntwintig (205.423 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van 12 juni 2012.

-vast te stellen dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, tweehonderd en vijfduizend vierhonderd drieëntwintig euro

(205.423 EUR) bedraagt. :z

-beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van tweehonderd en vijfduizend euro (205.000 EUR). -vast te stellen dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de ïF vennootschap ten belope van zijn deel In het tussentijdse dividend, waarna elk van de vennoten afzonderlijk verklaarde deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

-de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 20 november 2013, opgesteld door de ;1 burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luk Ostyn", met zetel te 3000 Leuven, Karel van Lotharingenstraat 23, vertegenwoordigd door de heer Luk Ostyn, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

`in het kader van de overgangsbepaling genomen bij de verhoging van de roerende voorheffing op de liquidatiebonus van 10 % naar 25 % opgenomen in artikel 537 WIS 92, zou er, na voorafgaandelijke dividenduitkering van ¬ 205.000, onmiddellijk worden overgegaan tot een kapitaalverhoging door inbreng in natura van een bedrag van ¬ 184.500, in te schrijven op 2 afzonderlijke grootboekrekeningen op naam en in het voordeel van elk van de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit, met name samen 90% van de gemelde nog uit te keren

dividenden, werd ik door het bestuursorgaan van de Burgerlijke BVBA DR. VAN DER DONCKT DIRK - DR. OPSOMER SOPHIE gecontacteerd voor de opstelling van de nodige revisorale verslaggeving.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van door de vennootschap als tegenprestatie te verstrekken vergoeding voor de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van de belaste reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

. ' mod 111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het ' BeIgisch Staatsblad

Tot besluit van mijn werkzaamheden verklaar ik, onder voorbehoud van voorafgaandelijke dividenduitkering ad ¬ 205.000 en van de opname op afzonderlijke grootboekrekeningen op naam en in het voordeel van de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit voor een

totaalbedrag van ¬ 184.500, of 90% van de uitgekeerde dividenden, dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng,

2.De beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De inbreng zou door de bestaande aandeelhouders gebeuren in verhouding met hun bestaande aandelenbezit. De als tegenprestatie te verstrekken vergoeding zou uitsluitend bestaan uit de stijging van de fractiewaarde van de bestaande 100 aandelen van ¬ 186 naar ¬ 2.031 per aandeel, hetzij dus met ¬ 1.845 per aandeel. Na de kapitaalverhoging zal het kapitaal van de vennootschap ¬ 203.100 bedragen en vertegenwoordigd worden door 100 aandelen.

4.De door partijen gekozen methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methoden leidt (hetzij ¬ 184.500) ten minste overeenkomt met de als tegenprestatie voor de inbreng te verstrekken vergoeding bestaande uit de gemelde stijging van de fractiewaarde met ¬ 1.845 per aandeel, of in totaliteit ¬ 184.500 (= ¬ 1.845 x 100), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

ik wens er tevens aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat mijn verslag geen 'fairness opinion' is.

Leuven, 20 november 2013

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Vertegenwoordigd door Luk OSTYN,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder"

-onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd vierentachtigduizend vijfhonderd euro (184.500 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) te brengen op tweehonderd en drieduizend honderd euro (203.100 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

-dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welkeuitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

-Na tussenkomst van alle vennoten, die verklaarden volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor, hebben zij verklaard negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd vierentachtigduizend vijfhonderd euro (184.500 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

-vast te stellen dat de kapitaalverhoging volledig is volgestort.

-dat als vergoeding voor deze inbreng geen nieuwe aandelen aan de vennoten worden toegekend; de vergoeding bestaat dus uitsluitend uit de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande honderd (100) aandelen.

-vast te stellen en de notaris te verzoeken bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd vierentachtigduizend vijfhonderd euro (184.500 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd en drieduizend honderd euro (203.100 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

-de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen, als volgt:

*Artikel 5. van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en drieduizend honderd euro (203.100 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 100.

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 13 juli 2011 met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

K

>r`

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Op 3 december 2013 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen verhoogd tot tweehonderd en drieduizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde."

-een bijzondere machtiging te verlenen aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

-een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Staf Wuille, met kantoor te 3010 Leuven (Kessel-Lo), K. Albertiaan 111, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

-aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

- verslagen (bestuursorgaan + revisor),

- de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 20.06.2013 13200-0437-011
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 29.06.2012 12231-0474-009
10/11/2011
ÿþ~í--~ --" ~

e

1

Motl2.t

[ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, dir % ' - ,

DE GRIFFIER,

Griffie

1 1 II

+11169716*

bel {

ó4 Sta iii

Ondernemingsnr : 0837.850.366

Benaming

(voluit) : DR. VAN DER DONCKT DIRK - DR. OPSOMER SOPHIE

Rechtsvorm : Burgerlijke BVBA

Zetel : Vinkenbosstraat 16 - 3001 Leuven

Onderwerp akte : Quasi-inbreng van dokterspraktijk

Neerlegging:

- Verslag van de Burgerlijke BVBA LUK OSTYN, met als permanente vertegenwoordiger, de Heer Luk: OSTYN, bedrijfsrevisor, zaakvoerder, kantoorhoudende te 3000 Leuven, Karel van Lotharingenstraat 23, de: dato 13 september 2011

- Verslag van de zaakvoerder de dato 19 september 2011

Dirk VAN DER DONCKT

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304482*

Neergelegd

13-07-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Van der Donckt Dirk - Dr. Opsomer Sophie

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3001 Leuven, Vinkenbosstraat 16

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op dertien juli tweeduizend elf, vóór registratie, dat:

1) De heer VAN DER DONCKT Dirk, geneesheer-anesthesist, geboren te Herentals op zesentwintig januari duizend negenhonderdzevenenzestig, wonende te 3001 Leuven, Vinkenbosstraat 16.

2) Mevrouw OPSOMER Sophie Marie Christine, geneesheer, geboren te Tielt op zestien mei duizend negenhonderdzesenzestig, wonende te 3001 Leuven, Vinkenbosstraat 16.

een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "Dr. Van der Donckt Dirk - Dr. Opsomer Sophie".

Zetel : 3001 Leuven, Vinkenbosstraat 16.

Duur: een onbeperkte duur.

Kapitaal: 18.600 euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer VAN dER DONCKT Dirk, voornoemd, ten belope van 50 aandelen en door mevrouw OPSOMER Sophie, voornoemd, ten belope van 50 aandelen, volgestort ten belope van 1/3, hetzij 6.200 euro (attest BNP Paribas).

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van dertien juli tweeduizend elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend elf.

Winstverdeling : Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen gekozen onder de geneesheren-vennoten en te benoemen door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder herleid tot maximum zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

0837850366

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : werd met ingang vanaf dertien juli tweeduizend elf benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: de heer VAN DER DONCKT Dirk, voornoemd. Doel: De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde (meer in het bijzonder de algemene geneeskunde en de anesthesie) door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de geneeskundige plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim.

Zij heeft eveneens tot doel, het verstrekken van de middelen voor de uitoefening en de bevordering van de volledige medische beroepsactiviteit door de geneesheren-vennoten en dit onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap en met inachtname van de Geneeskundige Plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen geïnd worden voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen nodig of nuttig voor voornoemde activiteiten;

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoten toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen; - het bewaren en op punt stellen van alle documentatie met betrekking tot voornoemde materies; - het volgen van wetenschappelijke seminaries, congressen, conferenties en andere;

- fundamenteel en klinisch wetenschappelijk onderzoek eventueel in samenwerking met andere instellingen om de klinische activiteit te verbeteren;

- het verspreiden van de kennis met betrekking tot deze materies en meer bepaald de organisatie van congressen,het onderwijs, het opstellen en publiceren van boeken en artikels;

- de organisatie en activiteit noodzakelijk om patiënten objectieve informatie te verschaffen zonder commerciële doelstellingen over de klinische en wetenschappelijke activiteit;

- de consultatie in voormelde domeinen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen, op voorwaarde evenwel dat geen handelingen worden gesteld die van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Geneeskundige Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De vennoten dienen tot dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten en de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

c) de vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele verwezenlijking met het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan eveneens als bijkomstig doel roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen (bijvoorbeeld huur en verhuur) dienaangaande stellen (belegging in roerend en/of onroerend goed) voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

d) zij kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten afsluiten met geneesheren of met (kosten)associaties, professionele (eenpersoons)vennootschappen, middelenvennootschappen en vzw s, die als doel hebben de geneeskunde uit te oefenen. De vennoten dienen erover te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar analogie de deontologische regels naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gelden. Zij kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Hierbij dient de Geneeskundige Plichtenleer gerespecteerd te worden. Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem. Volmacht: aan de heer WUILLE Staf, met kantoor te 3010 Leuven (Kessel-Lo), K. Albertlaan 111, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, die te dien einde allen woonstkeuze doen op voormeld adres, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen sedert 31 december 2010 gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 23.07.2015 15350-0343-011

Coordonnées
DR. VAN DER DONCKT DIRK - DR. OPSOMER SOPHIE

Adresse
VINKENBOSSTRAAT 16 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande