DR. VAN NUFFEL, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VAN NUFFEL, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.679.532

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 25.06.2014 14222-0322-010
29/03/2013
ÿþ MMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neargy _,r ter anf`ke dei

Rechtbank van Koophand e,

fl Dai 2013

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor- 1 III ui15,1i1,1i ii,i i u

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr : S2-4. 6 1-43 . S12-

Benaming : DR. VAN NUFFEL, huisarts

(voluit);

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3111 Rotselaar (Wezemaal), Langestraat 64

Onderwerp a te : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Tekst

Uit een akte verleden voor Guy Jansen, geassocieerd notaris te Leuven op elf maart tweeduizend dertien, dragende de vermelding "Geregistreerd zes bladen één renvooi te Leuven 2e kantoor der Registratie op 14 MAART 2013 boek 1376 blad 20 vak 2 - Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger (get.) DE CLERCQ G.", blijkt dat de heer VAN NUFFEL Willem Frans Maria, geneesheer, geboren te Leuven op 19 januari 1985, echtgenoot van mevrouw Cuypers Leen, wonende te 3111 Rotselaar (Wezemaal), Langestraat 64, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "DR. VAN NUFFEL, huisarts".

" Maatschappelijke zetel:

te 3111 Rotselaar (Wezemaal), Langestraat 64.

 % Doel:

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. Dit wil zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend door de geneesheren-vennoten onder hun eigen verantwoordelijkheid, doch dat de erelonen door de vennootschap worden geïnd voor rekening van de vennootschap en dat de aldus geïnde sommen zullen worden aangewend door de vennootschap voor het optimaal ter beschikking stellen van alle materiële en financiële middelen voor de uitoefening van het beroep geneesheer.

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen, meer bepaald volgende handelingen:

- Het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de activiteit;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medisohe apparatuur en aanverwante accommodaties inclusief gebouwen;

- Het ter beschikking stellen van een volledige infrastructuur aan geneesheren-vennoten;

- Het verstrekken van informatie en/of onderricht, in de ruimste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een commerciële activiteit mag aannemen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere " eneesheren of derden, zullen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

"b

~

~

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Belgisch ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag voor eigen rekening beleggen in roerende en onroerende goederen, roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen en beheren en alle handelingen stellen die rechtstreeks hiermee in verband staan, dit voor zover de handelingen niet de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aannemen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren goedgekeurd werd.

" Maatschappelijk kapitaal:

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting gedeeltelijk volstort in speciën, ten belope van tweeiderde per aandeel, zijnde een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Derhalve dient nog te worden bijgestort door de heer Van Nuffel Willem: een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij KBC Bank, op naam van de vennootschap in oprichting "DR, VAN NUFFEL, huisarts" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 8 maart 2013,

" Boekjaar:

begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2013.

 % Jaarvergadering:

wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 14 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2014.

 % Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap,

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft bunnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de medische activiteiten binnen de vennootschap: de heer VAN NUFFEL Willem, voornoemd.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere machten toekennen aan niet geneesheren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

 % Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

" Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Staatsblad



Luik B - vervolg

" Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan hebben de oprichters verklaard geen commissaris te benoemen. Bijzondere volmacht werd gegeven aan Boekhoudkantoor VCS Accountants te 3200 Aarschot, Amerstraat 147, en haar aangestelden, elk met het recht om afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Guy Jansen

Tegelijkertijd neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte.

it.

t Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 23.07.2015 15334-0142-013

Coordonnées
DR. VAN NUFFEL, HUISARTS

Adresse
LANGESTRAAT 64 3111 WEZEMAAL

Code postal : 3111
Localité : Wezemaal
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande