DR. VERA SCHELFHOUT - PATHOLOOG-ANATOOM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VERA SCHELFHOUT - PATHOLOOG-ANATOOM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.037.010

Publication

08/10/2014
ÿþ Hod Word 11.1

In de bijlagen bij het S'' IgIsch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grele v&Wfirahiediontvangen op

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

0820.037.010

DR. VERA SCHELFHOUT - PATHOLOOG - ANATOOM

~ 2 9 SEP. 2014

t r Off% van de Nederlandstalige

esm lel is k?nnharidel grasse!

Griffie

Burgerijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1790 Affligem, Zwarteberg 35

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  ONTBINDING MET ONMIDDELLIJKE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 184§5 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN  VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Meester Koen DE PUYDT, Notaris, met standplaats te Asse, in datum van 16 september 2014, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. VERA SCHELFHOUT-PATHOLOOG-ANATOOM", met zetel te 1790 Affligem, Zwarteberg 35, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0820.037.010.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Koen De Puydt, te Asse, op 21 oktober 2009, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 november nadien, onder nummer 09155536. Waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd bleven.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME STUKKEN EN VERSLAGEN

De enige vennoot verklaart kennis te hebben van de staat van activa en passiva afgesloten per 15 september 2014, alsook van het verslag van de zaakvoerder van 15 september 2014 en van het revisoraal verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Luc Callaet, met zetel te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 117, vertegenwoordigd door de heer Callaert Luc,

bedrijfsrevisor, van 15 september 2014.

Het besluit van het verslag luidt als volgt:

Tot besluit van ons onderzoek met verwijzing naar artikel 181 § 1 van Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, Luc CALLAERT BV ovv BVBA, vertegenwoordigd door Luc Callaert dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 15 september 2014, van de BV ovv BVBA DR. VERA SCHELFHOUT  PATHOLOOG-ANATOOM, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 1790 Affligera, Zwarteberg 35, een balanstotaal vertoont van 784.335,76 Euro en een positief netto actief van 782.835,76 Euro.

Deze staat van activa en passiva werd opgesteld in het kader van de procedure van ontbinding van de vennootschap, voorzien door het vennootschapsrecht, binnen de drie maanden voor de datum van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken en rekening houdend met de, realisatievooruitzichten van de vereffening van de vennootschap.

Wij begrijpen dat alle vennoten uitdrukkelijk verzaken aan hun recht om het revisoraal verslag 15 dagen yogi-de buitengewone algemene vergadering der vennoten te ontvangen.

Wij begrijpen dat het de bedoeling is om een uitdrukkelijke verklaring te vragen aan de vennoten om de ontbinding en de vereffening onmiddellijk af te sluiten op voorwaarde dat iedere vennoot afzonderlijk afstand doet van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dat zij zullen zich zullen verbinden om het eventueel niet vereffend passief voor hun rekening te nemen in evenredigheid met hun aandelenbezit.

Op basis van ons onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, geeft deze Staat van Activa en Passiva, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op die datum, indien de door de Zaakvoerder vooropgestelde veronderstellingen met succes kunnen gerealiseerd worden.

Qp de laatets blz. van Luik B vermeiden . Recto Naam en troedanrgheid van de inst+umenterende notaris, 'rret'rij van de persoto}n(en, bevoegd de rechtspersoon ten aar m+ n van derden te vertegen\voord+gen

Verso Naara+ eis handlekeniriy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van de ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 77.043,58 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vennoten toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot liquidatie, Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Opgesteld ter goeder trouw, Londerzeel, 15 september 2014.

Luc CALLAERT Burg Vennootschap ow BVBA

Vertegenwoordigd door Luc Callaert, Bedrijfsrevisor'

De vergadering bevestigt tijdig in het bezit gesteld te zijn van deze verslagen en van voormelde staat van activa en passiva, en verklaart hieromtrent geen opmerkingen te formuleren, zodat deze met eenparigheid worden aangenomen en aan onderhavige akte gehecht worden.

TWEEDE BESLUIT : ONTBINDING MET ONMIDDELLIJKE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De algemene vergadering keurt de jaarrekeningen en de volledige boekhouding gevoerd tot op heden, zonder opmerkingen goed, zij verleent hiervoor kwijting aan de zaakvoerder en besluit vervolgens de vennootschap vervroegd te ontbinden, haar definitief in vereffening te stellen en de vereffening ook onmiddellijk af te sluiten.

De enige vennoot verklaart alhier dat er op heden geen schulden ten aanzien van derden in hoofde van de vennootschap bestaan. Deze verklaring wordt ook gedaan door gezegde revisor in zijn bovenvermeld revisoraal verslag, zodat voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek der Vennootschappen,

Voorwat betreft de betaling van de roerende voorheffing op de liquidatieboni die zal verschuldigd zijn ingevolge de ontbinding van de vennootschap, verklaart de enige vennoot dat hij zich persoonlijk engageert tot deze betaling, aangezien deze bedragen niet werden geconsigneerd.

De terugname van alle resterend actief van de vennootschap, gebeurt volledig door de enige vennoot,

Na kennisname van de voorgelegde rekeningen en stukken beslist de algemene vergadering, tot aanvaarding van deze rekeningen.

De algemene vergadering spreekt de afsluiting der vereffening uit en stelt vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. VERA SCHELFHOUT  PATHOLOOG - ANATOOM" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Aan de zaakvoerder worden alle bevoegdheden toegekend om alle bewerkingen en formaliteiten te vervullen welke zouden nodig zijn ingevolge de afsluiting van de vereffening.

De vergadering besluit dat de maatschappelijke boeken en documen-ten gedurende minstens vijf jaar zuilen bewaard worden ten huize van me-vrouw SCHELFHOUT Vera, voornoemd.

DERDE BESLUIT, VOLMACHTEN

De vergadering beslist om volmacht te geven aan de enige zaakvoer-der alsook aan het boekhoudkantoor 'Fiduline', te 1770 Liedekerke, Pamels-traat 2 bus 1, alsook diens aangestelde, ieder met de mogelijkheid van inde-plaatsstelling, teneinde de voorgaande besluiten uit te voeren, alsook voor het vervullen van alle nodige formaliteiten jegens gelijk welke overheids- of private instantie.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering dd-1610612014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Veor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatate ute. van Luik B vermelden . Recto . Naani en hoedanigheid vair tje insttuinenteiende notaris, hetzij de perso(0)n(en)

bevoegd de rechtspersc)n tere aanzien van derden te vertegenr:'-ardigen

Verso Naara en banc re kening

12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 30.08.2013 13574-0172-010
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.06.2012, NGL 31.08.2012 12556-0148-010
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 31.08.2011 11529-0047-010

Coordonnées
DR. VERA SCHELFHOUT - PATHOLOOG-ANATOOM

Adresse
ZWARTEBERG 35 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande