DR. W. CAERS, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. W. CAERS, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.673.383

Publication

27/01/2014
ÿþ Moa Word 11.1

[1U In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

US EL

J 20

Griffie

1

be a Bt Sta

11 N



Ondernemingsar : S, r 3 2 3

Benaming

(voluit) : Dr. W. CAERS, huisarts

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (1540) Herne, Barakkendries 21A

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANPASSING EERSTE BOEKJAAR..RECHTZETTING PUBLICATIE 0114993

In tegenstelling tot wat vernield werd in de publicatie met nummer 0114993 de dato 24 juli 2013 loopt het

eerste boekjaar niet tot éénendertig januari tweeduizend veertien doch tot éénendertig december tweeduizend

veertien.

Voor beknopt en beredeneerd uittreksel.

De notaris,

Van Holen Paul,

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2013
ÿþvnC Wo,d "',i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il

13 4993*

15 JUL 2013.

r

Qndernemingstir css3G:, rz:43 3Z.3

.3

BarqamineU

(voua) . Dr. W. CAERS, huisarts

(verkort)

Rechtsvorm . Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (1540) Herne, Barakkendries 2/A

(volledig adres)

Onderwerp ?lcte : STICHTING

STICHTING

AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Paul Van Holen te Galmaarden op 8 juli 2013, en dragende de volgende melding van registratie : "Geregistreerd acht bladen geen verzendingen te Dilbeek Il de 09 juli 2013, boek 606 blad 81 vak 12 Ontvangen vijftig euro (50,00-EUR) de ontvanger ai (getekend) M. Wauters."

Blijkt dat de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. W. CAERS, huisarts" werd opgericht.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel zestig van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 april 2013 tot op 08 juli 2013.

Comparant erkent door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

1 a 1 Oprichters:

Mevrouw CAERS Wini-François-Bertha, geboren te Asse op 13 september 1972, nationaal nummer 720913 044-74, identiteitskaart nummer 591-6229487-55, echtgenote BUCKINX Johny-Gilbert-Marie, geboren te Tongeren op 16 augustus 1967, wonende te (1540) Herne, Barakkendries 2 bus A.

2; Naam:

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "Dr. W. CAERS, huisarts".

3; Zetel:

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te (1540) Herne, Barakkendries 2/A.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede

in Brussel, bij besluit van de zaakvoerder(s), dat zal bekendgemaakt worden aan de Provinciale Raad van de

Orde der Geneesheren, alsook in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

4 Doel:

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de volledige praktijkgeneeskunde door de

genees'he-iren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inacht-Iname van de regels van

de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De beroepsaansprakelijkheid van elke geneesheer is evenwel onbeperkt.

De geneesheer die de patiënt behandelt zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer persoonlijk

verantwoordelijk blijven.

Het ereloon, betreffende de prestaties van de geneesheer-vennoot, wordt bijgevolg geïnd in naam en voor

rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die rechtstreeks nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Op de laí+iss. 1;ecto ;daerri en hoeden 'held xa de IlIstr,iinenterenoe  loens. vei, de, p2e, ,,i0lrv e,it

risvoegd de rechtspersoon té.n aan-lei van d' rdon ie versf"43enwuoidigsn Verso : Noarn en riaix1ti keiïng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

4. De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

5. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

6. Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden in de ruimste zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

7. Op niet-beroepsmatige wijze de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het bouwen, het beheer van alle onroerende goederen van welke aard ook.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van haar onroerende en roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. De vennootschap mag deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De vennootschap kan leningen toestaan aan de vennoten en borg staan ten gunste van de vennoten voor zover de wettelijke en deontologische bepalingen dit toestaan.

De vennootschap zal de gereserveerde middelen als goede huisvader rationeel en oordeelkundig beheren. 5E Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aande-len, zonder aanduiding van de nominale waarde.

De aandelen kunnen slechts verworven worden door artsen die ingeschreven zijn op de Lijst van de Orde der Geneesheren, die hun beroep op actieve wijze uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap, met uitsluiting van elke derde en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichter die ze heeft volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) door inbreng in geld.

Overeenkomstig artikel tweehonderd vierentwintig van het wetboek van vennootschappen werd een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) voor de oprich-'ting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE39 7340 3707 4419 bij de KBC bank zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgele-'verd door voornoemde instelling op 8 juli 2013.

61 Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf 8 juli 2013.

7r. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, dewelke verplicht arts-algemene geneeskunde en vennoot moeten zijn.

Tot statutair zaakvoerder wordt aangesteld: mevrouw CAERS WIM, voornoemd.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen niet eenparig goedvinden van de vennoten-artsen, met uitzondering van de zaakvoerder zelf. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Het mandaat van de zaakvoerder is van beperkte duur, namelijk voor de duur van zijn beroepsactiviteit binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder herleid tot maximum 6 jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar,

Indien de betrekking van zaakvoerder openvalt, voorziet de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden voorzien voor wijziging van de statuten, in zijn vervanging. Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal bij vooroverlijden van de zaakvoerder-vennoot, de overgebleven vennoot automatisch de functie van zaakvoerder waarnemen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan alleen optreden, zelfs voor akten waarbij de tussenkomst van een openbaar ambtenaar is vereist, dit alles voor transacties die geen 20.000,00 ¬ overschrijden. Indien een transactie een bedrag van 20.000,00 ¬ overschrijdt, dan dienen minstens twee zaakvoerders op te treden indien er meerdere zaakvoerders zijn.

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig door iedere zaakvoerder, alleen handelend, ondertekend.

-

. x*

h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013

Voor de uitvoering van hun rechten dienen zij zich uitsluitend te houden aan de inventaris en jaarrekening

van de vennootschap en aan de beslissingen van de algemene vergadering.

111 Reserves-winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en

afschrijvingen, maakt de nettowinst uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste 5% afgenomen voor de vorming van de

wettelijke reserve. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die

eigenmachtig en bij gewone meerder-'beid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

921 I Controle:

De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend in overeenstemming met het Wetboek van

Vennootschappen.

13D Ontbinding-vereffening:

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering

beraadslagend ondes de voorwaarden vereist voor een statutenwijziging.

I. Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het

maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee

maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden

vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor statutenwijziging zijn gesteld, te

beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda

aangekondigde maatregelen.

lt. Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de

ontbinding worden uitgesproken door een vierde gedeelte van de ter verga-dering uitgebrachte stemmen.

III. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere

belanghebbende de ontbin-ding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Vereffening

In gevat van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening

door de zorg van een zaakvoerder, handelend als vereffenaar en bij zijn ontstentenis door de vereffenaars

benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals voorzien in het Wetboek van

Vennootschappen. Bij de vereffening zijn de vennoten verplicht hun inbreng te volstorten.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van

zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de

vennoten.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neeriegging van een uitgifte van onderha-vige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeen-komstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

-Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de compa-rant-oprichter volgende beslissingen

genomen :

'Ir De eerste algemene vergadering wordt vastgesteld op de eerste maandag van de maand juni

tweeduizend vijftien.

21 Het eerste boekjaar loopt vanaf 08 juli 2013 tot éénendertig januari tweeduizend veertien.

3° Mevrouw Caers Wini verklaart het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden onder de

bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

41 Er wordt thans geen commissaris benoemd.

Deze beslissing wordt goedgekeurd door de enige vennoot.

Voor beknopt en beredeneerd uittreksel.

De notaris,

Van Holen Paul,

Tegelijk neergelegd : expeditie van de akte en een uittreksel.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

op cse lautsta blz E,an =rermelzl.trt kZ_cta :Naurn wn hoedarteercí van de .n!?trurëlei7'etc)notE" m t..ns rtelzu van de palso;o;n((;ni

bevoegd de r;+cttt:it7Greon°ï ten aanz cn van ricrrton Pa vr" ,rtr gen»uoo'dten

Verse ' Naam en l'$itiltf kenittw

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15562-0058-008

Coordonnées
DR. W. CAERS, HUISARTS

Adresse
BARAKKENDRIES 2A 1540 HERNE

Code postal : 1540
Localité : HERNE
Commune : HERNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande