DR. W. HENDRIKS OFTALMOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. W. HENDRIKS OFTALMOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.983.880

Publication

28/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

= I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





IJI!!,1,110.1.111 o II

Neergelegd

ter grefie der

Rechtbanl van Koophande, te Leuven, de 1 9 ME 4 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0547.983.880

Benaming

(voluit) : Dr. W. Hendriks Oftalmologie

(verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3360 Bierbeek - Speelpleinstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging verslag quasi-inbreng

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de quasi-inbreng.

Dokter VVim Hendriks

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening..

28/03/2014
ÿþA

III liii u t iii iii

*14069285*

i





Mad Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd te griffie der Rechtbank van Koophanoe

te Leuven, de 7tuu 2414 DE GRIFFIER

Griffie

Ondernemingsnr : ®S . 933. 280

Benaming

(voluit) : Dr. W. Hendriks Oftalmologie

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschapt met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Speelpleinstraat 6 te 3360 Bierbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de akte verleden voor Meester Michel Wegge, te Borsbeek, op vier maart tweeduizend veertien, afgeleverd v66r registratie.

"De heer HENDRIKS Wim, geneesheer-oftalmoloog, geboren te Leuven op negen maart negentienhonderd achtenzeventig, identiteitskaart nummer 591-5559351-92, nationaal nummer 78.03.09 359-60, echtgenoot van mevrouw Miriam Zelinka, wonende te 3360 Bierbeek, Speelpleinstraat 6.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Michel Wegge, te Borsbeek, vervangende zijn ambtgenoot, notaris Ludo Gleien, voornoemd, wettelijk belet, op acht augustus tweeduizend en elf, niet gewijzigd tot op heden volgens zijn verklaring.

heeft een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, met zetel te 3360 Bierbeek, Speelpleinstraat 6, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel te Leuven.

Naam

Dr. W, Hendriks Oftalmologie

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de arts-vennoot op het gebied van de oftalmologie, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

De arts-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteiten in gemeenschap te brengen,

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend,

Het doel kan onder meer omvatten

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor _ _de uitoefening van voormelde activiteit;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perse{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake oftalmologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren (in volle eigendom, via leasing, via andere zakelijke rechten, etc ...), dit als bijkomstig doel, dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald,

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening, Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen, De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap mag een mandaat als zaakvoerder/bestuurder opnemen in andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven. Een arts-vennoot dient aangeduid te worden en zal belast worden met de uitvoering van de opdracht als zaakvoerder/bestuurder in naam en voor rekening van de vennootschap,

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00),

Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën, aIs volgt :

- De heer Wim Hendriks, voornoemd, schrijft in op honderd zesentachtig (186) aandelen en verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,).

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort is. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18,600,00).

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die arts is.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt tot de duur van zijn medische activiteiten binnen de vennootschap.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel,

De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Winstverdeling:

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst, rekening houdend met de aanleg van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de laatste vrijdag van de maand maart van ieder jaar om twintig uur, op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Overgangsbepalingen;

Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 30/09/2015.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari 2014.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verwor-'ven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

Dokter Wim Hendriks (identiteitskaart nummer 591-5559351-92 - nationaal nummer: 78.03.09-359-60) geboren te Leuven, op 9 maart 1978, wonende te 3360 Bierbeek, Speelpleinstraat 6, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd en van onbepaalde duur.

Volmacht

t

VooC-

behouden

aan het

-Belgisch

Staatsblad

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan bvba CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat I3, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden."

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

afgeleverd vbbr registratie

De notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. W. HENDRIKS OFTALMOLOGIE

Adresse
SPEELPLEINSTGRAAT 6 3360 BIERBEEK

Code postal : 3360
Localité : BIERBEEK
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande