DR. WENDI BUFFET, ANATOOM PATHOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. WENDI BUFFET, ANATOOM PATHOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.688.740

Publication

22/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 19.05.2014 14128-0125-009
01/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

nre5 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ELGISCH S

MONITEU

24 -0

BELGE Neergelegd ter griffie der

6r. 2013 Rechtbank van K a hand&

i Leuven, de JUNI 2013

TAATSBLA2 DE GRIFFIER,

Griffie

1111111111,111,1111171.11 E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 081999.887

Benaming

(voluit) : DR. WEND[ BUFFET, anatoom patholoog

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 9 bus 1, 3070 Kortenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de bijzonder Algemene Vergadering d.d 17/05/2013

De Algemene Vergadering neemt kennis van de wijziging van de maatschappelijke zetel van de Leuvensesteenweg 9 bus 1 te 3070 Kortenberg naar de Leuvenstesteenweg 479 te 3070 Kortenberg d.d? 17/0512013.

Voor eensluidend afschrift

Wendi Buffet

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

07/08/2012
ÿþ Md 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder 111L1\111.11MIIII

aan het

Belgisch Staatsblar

Neergelegd ter gritellefiu l 2012 Recta nk van Koopa

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : C`~ á~~ c$$

Benaming

(voluit) : Dr. Wendi Buffet, anatoom patholoog

Rechtsvorm : Burgerlijke Venootschap onder de vorm van een Besloten Venootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 9 bus

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem, op zeventien juli. tweeduizend en twaalf , met volgend registratierelaas: Geregistreerd acht bladen één verz. Te Zaventem, op 20 juli 2012 Boek 5/110 blad 5 vak 9. Ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger, Anja LUCKX.

DAT:

1) ER DOOR :

1. Mevrouw BUFFET Wendi, geboren te Brussel op elf juni negentienhonderd tweeëntachtig, echtgenoot

van de heer DE KEERSMAECKER Hans, wonende te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 9 bus 1.

Een Burgerlijke Venootschap onder de vorm van een Besloten Venootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : Dr. Wendi Buffet, anatoom patholoog

3) ZETEL : te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 9 bus 1

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening: het uitoefenen van de geneeskunde door de arts-vennoot, rekening houdende met de Medische Plichtenleer.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteiten in gemeenschap te krengen.

Het doel kan onder meer omvatten

- Het inrichten van algemene diensten en een medische secretariaat ip het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de: arts-vennoot;

- Het verstrekken van informatie en/of onderricht, het deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek, het geven van voordrachten en uitvoeren van expertise opdrachten, het deelnemen aan adviesorganen en dit in de? breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

- Het scheppen van de mogelijkheden van de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- De vennootschap mag tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de orde van Geneesheren.

- De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend ais bijkomstig doel, aan eigen patrimoniumbeheer doen : ' het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de ' verbouwing, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende goederen of'. onroerende zakelijke rechten en dit enkel "voor eigen beheer", zodat het burgerrechtelijk karakter blijft bestaan en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

-De vennootschap mag alle roerende- en onroerende goederentransacties doen welke rechtstreeks in verband met haar doel staan, of de gereserveerde winsten beleggen, zonder dat het een aanvullende commerciële activiteit wordt.

-De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. Dit alles rekening houdende met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteiten worden geïnd door en voor de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. De arts-vennoot ontvangt een normale vergoeding voor het door hem gepresteerde werk. De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende of onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is onderschreven en volstort ten belope van twee/derde door inbreng in speciën, als volgt

Mevrouw BUFFET Wendt, voornoemd, brengt in, in speciën TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR) onderschreven ten belope van honderd (100) aandelen.

7) BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien' de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging ais zaakvoeder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap,

Werd benoemd tot zaakvoerder: Mevrouw Wendi BUFFET, voornoemd, voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

8) BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische

aangelegenheden

Tegenstrijdige belangen

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig

belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 60 van de vennootschapswet na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de

verrichtingen doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de

jaarrekening wordt neergelegd.

Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoérder

afzonderlijk.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar, Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de tweede dinsdag

van de maand mei om twintig uur (20.00u) in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats,

meegedeeld in de oproepingsbrief.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

11) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186

Voor-

bnhou`den aan het Belgisch

Staatsblad

gen 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tilde deze bevoegdheden bil gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Volmacht voor formaliteiten - Een bijzondere volmacht wordt onder de opschortende voorwaarde van de ' neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan de burgerlijke vennotschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Fintech Accountants, te 3500 Hasselt, Kattegatstraat 8 bus 2, vertegenwoordigd door de heer Jan NOÉ, om met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zou worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de Wet van zestien januari tweeduizend en drie alsook bij de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Zaventem

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.05.2016, NGL 30.08.2016 16531-0086-011

Coordonnées
DR. WENDI BUFFET, ANATOOM PATHOLOOG

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 479 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande