DR. WILLEMS - DR. MORIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. WILLEMS - DR. MORIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.576.453

Publication

24/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ulk



Neergategd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de l APR. 2014

DE @NiggIER,

Vd 1111111M§1111111111111

behc aan Bek

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondememingsnr Benaming (voluit) : 4r)-"-50. 6q-e, (453.

(verkort) : BVBA Dr. Willems - Dr. Moris

Rechtsvorm: BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID 3140 KEERBERGEN, BOLLOSTRAAT 32

Zetel (volledig adres) :

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit de akte oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVBA Dr. Willems - Dr. Moris verleden voor notaris Erika Isenborghs te Helst-op-den-Berg op 27 maart 20141 ter registratie neergelegd.

opgericht door:

1. De heer Willems Johan Adolph, dermatoloog, NN 63.05.11-287.62, geboren te Eeklo op 11 mei 1963, ongehuwd, wonende te 3140 Keerbergen, Bollostraat 32.

2. Mevrouw Maris Muriel Jeanne, reumatoloog, NN 64.08.09-422.29, geboren te Anderlecht op 9 augustus

1964, ongehuwd, wonende te 3140 Keerbergen, Bollostraat 32

- onder de benaming BVBA Dr. Willems  Dr. Moris, met zetel te 3140 Keerbergen, Bollostraat 32 en met een

onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

. honderd duizend euro bedraagt en volledig geplaatst werd;

. ten belope van honderd duizend euro in geld gestort werd;

. verdeeld is in honderd (100) aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop Is ingeschreven door:

1. De heer WILLEMS Johan Adolph, die stortte ten belope van vijftig duizend Euro (¬ 50.000100), waarvoor hem, vijftig (50) volledig volstortte aandelen worden toegekend;

2. Mevrouw MORIS Muriel Jeanne, die stortte ten belope van vijftig duizend Euro (¬ 50.000,00), waarvoor haar, vijftig (50) volledig volstorte aandelen worden toegekend;

Voormelde aandelen werden allen volledig volstort zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van honderd duizend Euro ( 100.000,00).

Deze geiden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 973-1131416-42 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de Argenta Spaarbank NV

Hot bewijs van deponering, werd door voomoemde bank afgeleverd op 25 maart 2014 en zal bewaard blijven in het vennootschapdossier van ondergetekende notaris.

- met boekjaar lopend van één juli tot dertig juni van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 30 juni 2015);

- met jaarvergadering op de eerste vrijdag van de maand december om twintig uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in december 2015);

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, tenminste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping vermeldt de agenda.

- die wordt vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten die ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht hebben om namens de vennootschap op te treden.

Tot gewone zaakvoerders worden benoemd voor een periode van zes jaar, voor zover zij op medisch vlak actief blijven binnen de vennootschap:

1. De heer WILLEMS Johan Adolph, voormeld;

2. Mevrouw MORIS Muriel Jeanne, voormeld;

- de vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-tielrudsn 'atm het Belgisch Staatsblad

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Tot het doel van de vennootschap behoort evenzeer de inrichting van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel, het verlenen van alle medische, morele, materiële en sociale assistentie aan patiënten, het scheppen van mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich bij te scholen en verder te ontwikkelen; de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en bijhorende accomodaties voor hogergemelde activiteiten en de terbeschikkingstelling ervan aan de geneesheren-vennoten.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.,

- winstverdeling

Hot te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1110e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

- vereffening

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7. Der vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

- Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: Accountantskantoor Corthout Michel & Partners Comm V met zetel te 2222 Heist-op-den-Berg, Lage Dreef 29, met als vertegenwoordiger de heer Michel Corthout, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij aile administraties, onder meer de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondememingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde aile verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

Voor Analytisch Uittreksel.

Samen hiermede neergelegd expeditie akte oprichting

Erika lsenborghs, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 17.12.2015 15696-0526-011

Coordonnées
DR. WILLEMS - DR. MORIS

Adresse
BOLLOSTRAAT 32 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande