DR. Y. BAETEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. Y. BAETEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.033.804

Publication

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 09.07.2013 13277-0479-011
20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 16.08.2012 12412-0189-011
12/04/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : . v . '604

Benaming

(voluit) : DR. Y. BAETEN

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3294 Diest, Broekstraat 61

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Goossens & Vanderstraeten, met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 24, op 28 maart 2011, blijkt dat door de heer BAETEN Yves Hubert Arthur Marie, geneesheer-specialist, geboren te Sint-Niklaas op 21 juni 1950, wonende te 3294 Diest, Broekstraat 61, echtgenoot van mevrouw LABOULLE Anne Jeanne Marie Lucie, geboren te Braine-l'Alleud op 16 juli 1952, een burgerlijke vennootschap opgericht werd onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als maatschappelijke benaming "DR. Y. BAETEN", met zetel te 3294 Diest, Broekstraat 61, en waarvan het kapitaal honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichter, voornoemde heer BAETEN Yves, verklaart in te schrijven op alle honderd (100) aandelen tegen de prijs van duizend tweehonderd en vijftig euro (¬ 1.250,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van honderd vijfentwintig duizend euro nul cent (E 125.000,00).

Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de oprichter, voornoemde heer BAETEN Yves, die verklaart te aanvaarden, de honderd (100) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichter, voornoemde heer BAETEN Yves, verklaart en erkent dat zijn inbreng volstort werd ten belope van vijfentwintigduizend euro nul cent (¬ 25.000,00).

Gemelde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij de BNP Panbas Fortis Bank, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting. Het "bankattest", afgeleverd door voomoemde financiële instelling op 18 maart 2011, wordt door de oprichter aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

De oprichter stelt de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt. (uittreksel)

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "DR. Y, BAETEN".

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap is gevestigd te 3294 Diest, Broekstraat 61.

Elke verplaatsing van de zetel dient bekendgemaakt te worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Zowel het adres als de zetel kunnen in België zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), tenzij als gevolg daarvan de vennootschap onderworpen zou worden aan een nieuw wettelijk regime wat betreft het taalgebruik.

Het is de vennootschap niet toegelaten om kantoren, bijhuizen of filialen op te richten.

De vennootschap heeft tot doel hetgeen hierna volgt.

De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, en rekening houdend met de Code van Geneeskundige Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst.

De geneeskunde en meer speciaal de algemene chirurgie wordt uitgeoefend door geneesheren en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

MOE 21

:uik _B, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



HhII

*11055102*

b s.

II

ri

1111

11111

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koo handel

te Leuven, de 3 1 MAST 2011

DE eVIER,

rt te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden : het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voomoemde activiteiten.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voormeld doel te bereiken, evenals het optimaal beheer van deze reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan.

Hiertoe mag de vennootschap met in acht name van de Code van de Medische Plichtenleer onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken.

Het beleggen in roerende en onroerende goederen zal als een bijkomstig doel beschouwd worden en deze handelingen mogen niet van aard zijn dat zij het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen. Deze activiteiten mogen in gene mate aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit dan ook. Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met ten minste een twee/derden meerderheid vast te leggen.

De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennoten zullen steeds de Code van Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van Geneesheren naleven.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijfentwintigduizend euro nul cent (¬ 125.000,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze eentiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen en rekening houdend met het doel van de vennootschap. Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste juni om veertien uur. Indien die dag een zondag is of een wettelijke feestdag, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

Alle aandelen zijn op naam en kunnen enkel verworven worden door geneesheren van dezelfde of aanverwante disciplines, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren en die hun beroep op actieve wijze in het kader van de vennootschap uitoefenen, met uitsluiting van elke derde. Ze zijn voorzien van een volgnummer.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot moeten zijn en al dan niet vergoed. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende beroepsactiviteiten.

r

Voor-

behouden. aan het Belgisch

Staatsblad



Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd die de tien jaar niet mag overschrijden. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten. De enige vennoot is steeds van rechtswege zaakvoerder.

Is voor een termijn van 10 (tien) jaar als statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd : de heer BAETEN Yves Hubert Arthur Marie, geneesheer-specialist, geboren te Sint-Niklaas op 21 juni 1950, thans wonende te 3294 Diest, Broekstraat 61, hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De oprichter verklaart:

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 28 maart 2011 en eindigt op 31 december 2011, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 01 januari 2011 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd;

2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012;

3.dat, rekening houdend met het feit dat de vennootschap, overeenkomstig het artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen, slechts rechtspersoonlijkheid verkrijgt vanaf de dag van de in de artikelen 67 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, hogergemelde benoeming van de statutaire zaakvoerder eveneens slechts uitwerking heeft vanaf die dag.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

` uitgifte akte;

Getekend, geassocieerd notaris Dirk Vanderstraeten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. Y. BAETEN

Adresse
BROEKSTRAAT 61 3294 MOLENSTEDE

Code postal : 3294
Localité : Molenstede
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande