DR.DERIJCKE KOEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.DERIJCKE KOEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.715.009

Publication

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 28.05.2013 13137-0509-011
21/01/2011
ÿþMol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIIJI11.1111(1111!IM11111111

Vc behc

aar

Belç Staal

r - ~

JAN. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : Sela. Ç (DdS

Benaming

evoluit) : BVBA Dr.Derijcke Koen

Rechtsvorm Burgerlijke professionele vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Niklaasstraat 19, 1540 Herne (Herfelingen)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Iris DE BRAKELEER, te Ninove, op 29 december 2010, geregistreerd te Ninove op 4 januari 2011, vijf bladen geen verzendingen, boek 535 blad 91 vak 14. Ontvangen: vijfentwintig euro, de eerstaanwezend inspecteur ad interim (getekend) I.Bieseman, blijkt:

1/ Dat door de heer DERIJCKE Koen Hilaire Alfons, geboren te Enghien op 2 juli 1968, echtgenoot van mevrouw Ricour Miranda Rosine Martine, wonende te 1540 Herne (Herfelingen), Sint-Niklaasstraat 19, een burgerlijke professionele vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam 'BVBA Dr.Derijcke Koen', en met zetel te-1540 Herne (Herfelingen), Sint-Niklaasstraat 19.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de

geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of

derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.550 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort ten belope van 12.400 euro door inbreng in geld.

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laalsle blz. van L ijik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: het?ij van de persoro)n(en; bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenetcordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden

aan het 5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen

Belgisch onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. Staatsblad

-~ Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische

activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

6/ Dat de vennootschap in en buiten rechte wordt vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

7/ Dat voor de duur van de medische activiteiten binnen de vennootschap tot zaakvoerder wordt benoemd: de heer Derijcke Koen, voornoemd.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september daaropvolgend; dat het eerste boekjaar is beginnen te

lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 30 september 2012.

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de eerste maandag van de maand maart om 18.00 uur in de zetel van de vennootschap; Indien dit een feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde uur.

10/ Dat het te bestemmen resultaat van het boekjaar, na aftrek van de overgedragen verliezen, wordt verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1110e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen..

111 Dat bijzondere volmacht wordt verleend aan Fiscaal Consult BVBA, Astridlaan 140 te Geraardsbergen, of één van haar aangestelden, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.

12/ Dat het volstorte kapitaal werd gedeponeerd bij de Bank van Breda. Een bewijs van deze deponering werd aan ondergetekende notaris overhandigd conform artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove.

Op cie iaalste blz. van Luik B vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie veriegenwoordieen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR.DERIJCKE KOEN

Adresse
SINT-NIKLAASSTRAAT 19 1540 HERFELINGEN

Code postal : 1540
Localité : Herfelingen
Commune : HERNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande