DR.KARLIEN PEETERS, UROLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.KARLIEN PEETERS, UROLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.672.395

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 27.06.2014 14233-0316-011
08/09/2014
ÿþ Mod Ward

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



,

NEERGELEGD

28 AUG. 201/1

Griffie Rechtbank van Koophandel

Gelliiven.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernerffingsnr. . 0625.672.395.

Benaming

(voluit) . Dr. Karlien Peeters, uroloog

(verkort)

Rechtsvorm . burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Lei 19118, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte: kapitaalverhoging statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op zesentwintig augustus tweeduizendveertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1) Verhoging van het kapitaal met VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 45.000,00), volledig volstort, om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op DRIEËNZESTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 63.600,00), door inbreng in geld door de bestaande enige aandeelhouder mevrouw PEETERS Karlien, voornoemd, mits creatie van tweehonderdveertig (240) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande honderd (100) aandelen, en die onmiddellijk in de winst delen;

2) Inschrijving op deze nieuwe aandelen door de enige aandeelhouder, mevrouw PEETERS Karlien, voornoemd;

Onmiddellijke inschrijving op de nieuwe aandelen door de enige aandeelhouder, mevrouw PEETERS Karlien voornoemd, die volledig inschrijft op tweehonderdveertig (240) nieuwe aandelen en volledig stortte in speciën, waarvoor haar tweehonderdveertig (240) volledig volste rte aandelen worden toegekend.

Bankattest

de instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 45.000,00) overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE47 0017 3252 5080 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 juli 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

3) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging en aanpassing van artikel vijf (5) van de statuten.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stelten dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd en besluit artikel vijf (5) van de statuten inzake het kapitaal dienovereenkomstig aan te passen.

4) Volmacht tot coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Isabelle Mostaert, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

5) Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoerder, mevrouw PEETERS Karlien voormeld,

om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

6) Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A 8c T Partners, te 3001 Leuven (Heverlee), Industrieweg 4 bus 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.





--------- V^ µ,^ Enkel uitgereikt niet oog op neerlegging ter griffie



Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ver.o Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

VOOR ANÂLYTISCH eTREKSEL

gelijktijdig neergelegd:

- uitgifte van de akte

- historiek en gecoördineerde statuten

Isabelle Mostaert

geassocieerd notaris te Leuven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzu van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ver.so Naam en handtakening

12/04/2013
ÿþMod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 1 ©5k5 ç9- ~ 343 S

Benaming

(voluit) : Dr. Karlien Peeters, uroloog

(verkort) :

'" >::.- ~~ , ri os 411. I LI,:d

~ÛvS~~'vf" i...: , -~.`4ïi~~ ¢fh( /y~~A4f~~[

=

l~ii~ISwx«-f&,iá~ v~~:! ~:_ :©.3~ " ~UIV

11~11~

"

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Lei 19/18

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoeming

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op vijfentwintig maart tweeduizenddertien, geregistreerd, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "Dr, Karlien Peeters, uroloog", met zetel te 3000 Leuven, Lei 19/18, voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), werd volledig in geld geplaatst, gestort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) en, Is vertegenwoordigd door HONDERD (100) gelijke aandelen, waarop werd ingeschreven door mevrouw Peeters: Karlien, voornoemd, die een som stortte van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (E 12,400,00) waarvoor haar alle aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort.

De inbrenger verklaart de haar toegekende vergoeding te aanvaarden.

Bankattest

Voormeld ingebrachte geldbedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6935385-58 bij de Bnp Paribas Fortis Bank geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door deze bank op 18 maart tweeduizend dertien, dat in het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten in. naam en voor rekening van de vennootschap, in het bijzonder de urologie, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen,

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel: nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de, Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s), dat zal; bekendgemaakt worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waartoe alle vennoten: behoren, alsook in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro,. verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen. Elk aandeel vertegenwoordigt één honderdste (1/100ste)van het kapitaal.

De aandelen zijn steeds op naam; zij kunnen slechts verworven warden door geneesheren die op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen in de vennootschap. Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht warden.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend:

1, nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De aandelen van de enige vennoot mogen op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren die in het kader van de vennootschap hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen.

Indien dit bij overgang onder levenden niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten; Bovendien moet de overnemer eveneens een geneesheer zijn die in het kader van de vennootschap zijn beroep actief uitoefent of zal uitoefenen.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten en ook de aansprakelijkheid van de vennootschap dient verzekerd te zijn.

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Wordt een vennoot geschorst dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

De getroffen schikkingen betreffende de continuiteit van de zorg dienen te worden meegedeeld aan de Provinciale Raad waartoe de arts behoort.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 Jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden,

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen,

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand mei om zestien uur (16.00u),

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur,

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

vtz

e

-4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd.

Tenminste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt;

1, tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2, over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Indien de vereffenaar geen arts is, moet deze voor de overdracht van de medische dossiers bijgestaan worden door een arts. Bij de ontbinding van de vennootschap za! een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten,

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn tussen partijen na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De clausules of artikels van onderhavige statuten die in tegenstrijd zouden zijn met de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer worden geacht niet geschreven te zijn.

De statuten, goedgekeurd door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, zijn de enige rechtsgeldige. Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde,.

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend veertien.

De statuten van de vennootschap vastgesteld zijnde, heeft de comparante, handelend in plaats van de algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen;

1. Wordt voor een periode gelijk aan de duur van de medische activiteiten binnen de vennootschap tot zaakvoerder benoemd, mevrouw PEETERS Karlien.

2. Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schatting blijkt dat de vennootschap, voor haar eerste boekjaar, niet za! voldoen aan de minimumcriteria bedoeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris heeft de verschijnster gewezen op artikel 220 van het Wetboek van vennootschappen waardoor bepaalde overdrachten van vermogensbestanddelen aan de vennootschap aan revisorale controle en goedkeuring der algemene vergadering onderworpen worden.

De comparante verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf één januari tweeduizend dertien. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Een uittreksel van onderhavige akte zal door de zorgen van de minuuthoudende notaris ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd worden.. De vennootschap verkrijgt, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, de rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van deze neerlegging, welke datum door de minuuthoudende notaris vervolgens aan de vennootschap zal geattesteerd worden.

De ondergetekende notaris geeft de oprichtster kennis van artikel 212 van het Wetboek van vennootschappen, te weten een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, Zij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten

tt '

vennootschappen met beperkte aânsprakelijkiieid. Zij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij nadien alleen zou oprichten, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan haar zijn overgegaan,

De oprichtster verklaart dat de vennootschap bij deze akte opgericht, de enige éénhoofdige vennootschap is waarvan zij de enige vennoot is.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

gelijktijdig hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte

geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 27.06.2016 16234-0375-011

Coordonnées
DR.KARLIEN PEETERS, UROLOOG

Adresse
EEKHOORNLAAN 22 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande