DR.KRIS VERYSER - RADIOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.KRIS VERYSER - RADIOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.241.223

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.03.2014, NGL 27.03.2014 14079-0517-013
15/09/2014
ÿþ mod 11.1

[Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111.3111111e11111111

V beh as Bel Staa'

Ondernemingsnr : BE0818241.223

Benaming (voluit) : Dr. Kris Veryser - radiologie BVBA

neergelegd/ontvangen op

04 SEP. 2014

1.er griffie van de kielearlandstatige

r

......

h ....

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort,

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sparrendreef 8 1910 Kampenhout

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: REGIME ARTIKEL 537 WIB KENNISNAME UITKERING TUSSENTIJDS BRUTO DIVIDEND KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD TEN BELOPE VAN TUSSENTIJDS NETTO DIVIDEND DOOR DE DIVIDENDGERECHTIGDE AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 1 september 2014, vcIár registratie, dat de buitengewone algemene vergadering :1 van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Kris Veryser - radiologie" als volgti heeft beslist:

EERSTE BESLISSING: AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE.

De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen met ingang vanaf heden af te schaffen,

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap,: tweehonderd zeventienduizend negenhonderd vierennegentig euro (217.994 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 30 september 2012, goedgekeurd door de" jaarvergadering van 9 maart 2013,

DERDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de: bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, tweehonderd zeventienduizend negenhonderd vierennegentig euro (217.994 EUR) bedraagt. "

VIERDE BESLISSING: KENNISNAME BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DÉ ti DATO 30 AUGUSTUS 2014.

De vergadering beslist kennis te nemen van de notulen van de bijzondere algemene !vergadering van de vennootschap de dato 30 augustus 2014, waarin werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto dividend van tweehonderd zeventienduizend euro: (217.000 EUR) en waarbij de enige vennoot individueel en vrijwillig de intentie heeft geuit om het hem uitgekeerde dividend  weliswaar na afhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing  integraal te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal van de: vennootschap overeenkomstig het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen:

992.

VIJFDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD.

Na bevestiging door de enige vennoot dat hij het hem uitgekeerde dividend vrijwitligi overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk wil inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding van een roerende'voorheffing_ ten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

." Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het `kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in geld met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd vijfennegentigduizend driehonderd euro (195,300 EUR) om het van twintigduizend euro (20.000 EUR) te brengen op tweehonderd vijftienduizend driehonderd euro (215.300 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen en volledig volgestort.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in geld door de enige vennoot van het hem bij hoger vermelde bijzondere algemene vergadering de dato 30 augustus 2014 uitgekeerde tussentijdse netto dividend,

ZESDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Nadat de enige vennoot, aanwezig zoals gezegd, verklaard heeft dat hij volledig op de hoogte is van de statuten van de vennootschap en de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging en dat hij de totaliteit der aandelen van de vennootschap bezit, verklaart hij, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto dividend, zijnde een bedrag van honderd vijfennegentigduizend driehonderd euro (EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Dit bedrag van honderd vijfennegentigduizend driehonderd euro (195.300 EUR) staat naar zijn verklaring ter beschikking van de vennootschap, en de kapitaalverhoging is aldus volledig volgestort, door een storting in geld, die hij gedaan heeft op een bijzonder rekeningnummer BE07 7460 0446 3866 op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het wetboek vennootschappen bij KBC Bank.

Een attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op een datum binnen de drie maand, voorafgaand aan deze vergadering, en wordt door de comparant aan ondergetekende notaris overhandigd om het in zijn dossier te bewaren.

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geld van honderd vijfennegentigduizend driehonderd euro (195.300 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd vijftienduizend driehonderd euro (215.300 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde. ACHTSTE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen, als volgt:

Artikel 5. van de statuten wordt vervangen als volgt:

"ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijftienduizend driehonderd euro (215.300 EUR),

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 100.

Historiek van het maatschappelifk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 2 september 2009 met een maatschappelijk kapitaal van twintigduizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen van tweehonderd euro elk.

Op I september 2014 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen verhoogd tot tweehonderd vijftienduizend driehonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Daarnaast beslist de vergadering aile verwijzingen naar de woorden "geneesheer" of "geneesheren" in de statuten te schrappen en te vervangen door de woorden "arts" of "artsen".

NEGENDE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake. TIENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan "Atacs BVBA  Fiduciaire Claeys & C°, Accountancy Tax Advisory" te 8400 Oostende, 1\lieuwpoortsesteenweg 507, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, die te dien einde woonstkeuze doen op voormeld adres, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden, de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

ELFDE BESLISSING: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Lue( B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

e Vor.N behouden aan het Belgisch Staatsble,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 09.03.2013, NGL 29.03.2013 13082-0438-013
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 10.04.2012 12085-0119-014
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 12.03.2011, NGL 30.03.2011 11074-0431-014

Coordonnées
DR.KRIS VERYSER - RADIOLOGIE

Adresse
SPARRENDREEF 8 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande