DRIVEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRIVEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.891.432

Publication

11/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-08-2014

Griffie

*14307083*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0558891432

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DRIVEX

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric de GRAVE, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op vijf augustus tweeduizend en veertien en neergelegd ter griffie van rechtbank van Koophandel van Brussel vóór de vervulling van de formaliteit van registratie, dat :

1) de heer BAELE Johan Albert Arthur, geboren te Zottegem op vijftien oktober

negentienhonderdzesenzestig, wonende te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Bosstraat 123; en

2) de heer PLETTINCKX Peter Irma Pierre, geboren te Antwerpen op vijfentwintig juli negentienhonderddrieënzeventig, wonende te Romeinse Put 48, 2650 Edegem, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de naam : DRIVEX.

ZETEL. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1860 Meise, Roodborstjeslaan 4 bus 3.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel , zowel in België als in het buitenland , voor eigen rekening of voor rekening van derde , of door deelname van dezen :

Het beschrijven , fotograferen , digitaliseren en controleren van wagens in het bijzonder en van rollend materieel in het algemeen alsook de aanwezige gebruiksschade, uitvoering en uitrusting. Het gebruik en exploitatie en stockage van de elektronische gegevens die voortvloeien uit de bovengenoemde controles en beschrijvingen voor alle belanghebbenden in het leven van deze voertuigen.

De handel en ontwikkeling van IT diensten en software beheerssystemen.

Het uitvoeren van advies- , controle- , consultancy- en managementopdrachten. Deze opdrachten moeten in de ruimste zin begrepen worden en kunnen onder meer betrekking hebben op analyse, commercialisering, implementatie en onderhoud.

Zij zijn evenmin beperkt qua activiteitensector en kunnen onder meer betrekking hebben op automatisering, informatieverwerking , communicatie, publicaties, begeleiding en opleiding administratie en commerciële dienstverlening aan derden.

Diensten en activiteiten ter ondersteuning van het operationele wagenparkbeheer van derden. Dit alles in de meest ruime zin, zowel in binnen  als in buitenland.

Deze omschrijving is geenszins beperkend doch enkel bij wijze van voorbeeld gegeven.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een andere wijze zich interesseren in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Roodborstjeslaan 4 Bus 3 1860 Meise

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door zestig (60) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen werden a pari in speciën onderschreven, als volgt:

1. door de heer BAELE Johan, voornoemd, ten belope van dertig aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) ;

2. door de heer PLETTINCKX Peter, voornoemd, ten belope van dertig aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) ;

SAMEN: zestig aandelen, vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Elk aandeel is volgestort ten belope van één derde (1/3).

Banktattest. Het geheel van de inbrengen in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIBAS FORTIS. Een attest, opgemaakt door de bank op 1 augustus 2014, werd overhandigd aan notaris.

BESTUUR. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op twaalf juni van ieder jaar om 17 uur 30 minuten. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. WINSTVERDELING. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). OVERGANGSBEPALINGEN.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten. SLOTBEPALINGEN.

Benoemingen:

De oprichters hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op: vier (4);

b. te benoemen tot deze functie:

- de heer BAELE Johan Albert Arthur, wonende te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Bosstraat

123; en

- de heer PLETTINCKX Peter Irma Pierre wonende te Romeinse Put 48, 2650 Edegem,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATRI BAS, met maatschappelijke zetel

te 2630 Aartselaar, Rozenlaan 33, met als vaste vertegenwoordiger, de heer PLETTINCKX Peter,

voornoemd; en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BAELE FACILITY MANAGEMENT, met

maatschappelijke zetel te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Bosstraat 123, met als vaste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vertegenwoordiger, de heer BAELE Johan, voornoemd,

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur;

d. het mandaat van de zaakvoerders niet te vergoeden;

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht:

De nv Verenigde Fiduciaires te Mechelen, Galgestraat 38 en haar medewerkers, werden aangesteld

als bijzondere lasthebbers, met macht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen

voor de inschrijving van de vennootschap bij het rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van

Ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-administratie en de Sociale Kas.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: uitgifte.

Fr.de GRAVE, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DRIVEX

Adresse
ROODBORSTJESLAAN 4, BUS 3 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande