DRUKKERIJ POOT - IMPRIMERIE POOT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DRUKKERIJ POOT - IMPRIMERIE POOT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.382.279

Publication

23/08/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblac

11111111

*13131270*



e uSS e

13 AUG 2013,

Griffie .

Ondernemingsnr : 0418.382.279

Benaming

(voluit) : DRUKKERIJ POOT - IMPRIMERIE POOT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1980 Zemst, Laremolenweg 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - invereffeningstelling - benoeming vereffenaars

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris te Strombeek-Bever (Grimbergen), in datum van zeven juni tweeduizend dertien, geregistreerd 4 bladen 0 renvooien, te Grimbergen op elf juni 2013. Boek 190 blad 98 vak 18. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 Eur.) de Ontvanger (getekend) a.i. H. Denteneer, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap DRUKKERIJ POOT - IMPRIMERIE POOT, met zetel te 1980 Zemst, Laremolenweg 4, ingeschreven in het Flechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0418.382.279 RPR Brussel, de volgende beslissingen heeft genomen: (...)

Eerste besluit: zetel:

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 1980 Zemst, Spiltstraat 136, vanaf heden.

Tweede besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 31 maart 2013.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de bedrijfrevisor de heer Werner Borré over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

"BESLUIT

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de Fiaad van Bestuur van de naamloze vennootschap DRUKKERIJ POOT met maatschappelijke zetel te 1980 Zemst, Laremolenweg 4, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 maart 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.719.914,72 EUR en een netto-actief van 1.709.798,18 EUR.

In het kader van mijn auditwerkzaamheden zijn geen confirmaties verzonden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere partijen met uitzondering van het hypotheekkantoor. De onkosten met betrekking tot de vereffening van de vennootschap werden niet voorzien.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd In overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, blijkt dat onder voorbehoud van onze opmerkingen geformuleerd in de vorige paragraaf, deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van de eventuele financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de administratie der belastingen.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie.

Gezien de beperktheid van de interne controles heb ik mijn werkzaamheden dan ook toegespitst op een diepgaande substantiële controle van de balans.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk aan de in vereffeningstelling van de vennootschap NV DRUKKERIJ POOT en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Mechelen op 28 mei 2013

WemerBORRÉ

Bedrijfsrevisor"

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 'Ï4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

eerde besluit: vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel van Brussel, van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 3 tot en met 5) van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Brussel overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar).

Vierde besluit benoeming der vereffenaars

17e vergadering stelt aan als vereffenaar:

De Heer POOT, Dominique August Frans, zelfstandige, geboren te Ukkel op negen juni negentienhonderd zevenenvijftig, rijksregister nummer 570609 339-48, wonende te Mechelen, Abeelstraat 104 B201

Hier aanwezig en aanvaardend. De heer Poot bevestigd niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod. Vijfde besluit: bevoegdheden en emolumenten der vereffenaars

f]e vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijden een vooropgestelde termijn.

Zesde besluit ontslag raad van bestuur

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de raad van bestuur.

De vergadering verleent kwijting aan de raad van bestuur voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de raad van bestuur is genomen onder de in het eerste besluit vermelde schorsende voorwaarde, de raad van bestuur tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel).

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de raad van bestuur zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag,

Zevende besluit: aanpassing statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1  De vennootschap opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap is in vereffening. Haar benaming luidt "DRUKKERIJ POOT-IMPRIMERIE POOT'

Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3  De vennootschap heeft voornamelijk tot doel:

De vennootschap heeft tot doel de fabricatie en de verkoop van alle drukkerijproducten van welke aard ook, hetzij typografisch, offset of andere alsmede alle verhandelingen, zowel commerciële, industriële, financiële als onroerende, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar voorwerp.

Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle manieren en op de wijze die haar het meest geschikt blijkt.

Zij mag bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur agentschappen en bijhuizen oprichten, zowel in binnen- als in het buitenland.

Zij mag zich eveneens interesseren, door middel van inbrengsten van inschrijvingen, van financiële tussenkomsten of op elke andere wijze, in elke maatschappij of onderneming welke hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk een aan het hare gelijkaardig voorwerp heeft, of van aard is om één of andere van haar activiteit te ontwikkelen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 4  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1980 Zemst, Spiltstraat 136 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in Belgié.

Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd zesenveertig duizend vijfhonderd en vijf euro tweeëntachtig cent (446.505,82) en is verdeeld in duizend éénendertig (1.031) aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden [n rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7 Het boekjaar gaat in op één januaii en eindigt op éénendertig december van elk jaar..

Artikel 8  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de vierde woensdag van de maand mei. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgestoten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

STEMMING

Aile besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen,

VOLMACHT ADMINISTRATIE

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld de heer Poot Dominique met macht afzonderlijk te

handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te

ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in

de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie ais BTW-belastingplichtige of bij andere

administraties. (...)

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen: - een gelijkvormig afschrift

- het verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva

- het verslag van de bedrijfsrevisor.

Notaris Sandry Gypens.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.03.2013, NGL 01.04.2013 13075-0155-015
20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 19.06.2012 12180-0349-015
21/10/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IL1 II IL IUL I(LL (LI I I1 1!(,)L'L

*11159616

BRUSSEL





DRUKKERIJ POOT - IMPRIMERIE POOT

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge INDUSTRIELAAN 12, 1702 .GROOT BIJGAARDEN

418 382 279

_ _...: Herbenoeming Bestuurders - Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het proces-verbaal van de buitengewone Algemene Vergadering van 21 september 2011: De buitengewone Algemene Vergadering bijeengekomen op 21 september 2011 ,ten

maatschappelijken zetel, heeft met éénparigheid van stemmen het ontslag aanvaardt, met ingang van heden, van de heer Michel POOT. en hem kwijting gegeven voor het gevoerde beleid tot op heden. Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering beslist om als bestuurder te benoemen, voor de resterende duur van het mandaat ,dwz tot na de jaarvergadering van 2014.:

Mevrouw Anne Marie DEPAEPE, Laremolenweg 4 te 1980 Zemst

De buitengewone algemene vergadering herbevestigt hierbij de mandaten van:

Voorzitter van de raad van bestuur:

De Heer Robert POOT, Sterrenlaan nr 1 te 8300 Knokke

Gedelegeerd bestuurder:

De Heer Dominique POOT, Abeelstraat 104 bus 201 te 2800 Mechelen

De buitengewone Algemene Vergadering heeft tevens met eenparigheid van stemmen beslist

om met ingang van 1 december 2011

de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar volgend adres:

Laremolenweg 4 te 1980 Zemst

Voor eensluidend uittreksel

Dominique POOT

Gedelegeerd Bestuurder

Robert POOT

Voorzitter raad van Bestuur

rïectu  rn rn noeaaniyu.ri van oe m_t .., ." : " .. . .

. Dega de recr,tsp; «cOn Een

, an r,ancst::rc~

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 09.07.2011 11273-0388-016
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 14.07.2010 10297-0069-016
08/07/2009 : BL028804
18/07/2008 : BL028804
27/07/2007 : BL028804
09/03/2007 : BL028804
06/11/2006 : BL028804
13/10/2005 : BL028804
01/10/2004 : BL028804
20/09/2004 : BL028804
01/09/2003 : BL028804
09/09/2015
ÿþ11111113110111

Motl Wall 11.1

31 AUG. 2n15

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vanJhandel Brussel

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

n0CergeIecad/ontvangen n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondemerningsnr : 0418.382.279

Benaming

(voluit) : DRUKKERIJ POOT - IMPRIMERIE POOT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SPILTSTRAAT 136 -1980 ZEMST

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

(uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders op 25 juli 2015 gehouden)

De algemene vergadering beslist de sluiting van de vereffening goed te keuren en de verdeling van het resterend vermogen van de onderneming te laten gebeuren in toepassing van het door de rechtbank van koophandel goedgekeurde verdelingsplan.

De algemene vergadering verleent décharge aan de vereffenaar, en stelt vast de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan op datum van 25 juli 2015.

Tevens beslist de algemene vergadering dat de boeken en bescheiden zoals de wet voorziet de volgende 5 jaren zullen bewaard worden op het adres van de huidige zetel: Spiltstraat 136 te 1980 Zemst.

POOT DOMINIQUE

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/09/2002 : BL028804
21/07/2000 : BL028804
01/01/1992 : BL28804
01/01/1992 : BL28804
28/04/1987 : BL28804
22/03/1986 : BL28804
01/01/1986 : BL28804

Coordonnées
DRUKKERIJ POOT - IMPRIMERIE POOT

Adresse
LAREMOLENWEG 4 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande