DS OPTIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DS OPTIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.446.217

Publication

23/08/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia'

111!illi

1 131803*

1 V AUG rZ413i

..~,~

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1840 Londerzeel, Koolmeesstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 1 augustus 2013, geregistreerd zes bladen, geen renvooien, te Grimbergen op acht augustus 2013. Boek 192, blad 15, vak 16. Ontvangen : vijftig euro. De ontvanger ai. (get) C. Van Schel, dat

De heer DELEFORTRIE Stefaan Pius Marie Martin, geboren te Mechelen op 23 maart 1975, wonende te 1840 Londerzeei, Koolmeesstraat 9

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming " DS OPTIEK ", met zetel te 1840 Londerzeel, Koolmeesstraat 9.

De vennootschap heeft tot doel :

Verlenen van alle mogelijke diensten ter verbetering van het visueel vermogen.

Klein- en groothandel in alle mogelijke optische artikelen en instrumenten, alsook in- en uitvoer.

Verlenen van opleidingen in verband met het beroep van opticien-optometrist contactlensspecialist, alsook begeleiding van studenten.

Verlenen van consultantopdrachten in verband met het beroep van opticien-optometrist contactlensspecialist

Verlenen van alle mogelijke diensten ter verbetering van het audiologisch vermogen.

Klein- en groothandel in audiologische hulpmiddelen en toebehoren.

Verlenen van alle mogelijke diensten in verband met fotografie en video.

Klein- en groothandel in alle mogelijke artikelen en instrumenten in verband met fotografie, video en film.

Het besturen en beheren van ondernemingen en vennootschappen, het participeren in en/of het verrichten van het management van ondernemingen en vennootschappen; het verstrekken van advies en diensten met betrekking tot de organisatie, het beheer en het bestuur van alle mogelijke bedrijven, ondernemingen en vennootschappen, welk doel deze ook mochten hebben,

Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

Het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, bouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en zakelijke rechten, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, dit alles zowel in België als in het buitenland.

Het opbouwen en verhandelen van een roerend patrimonium,

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende/onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij het doel aansluiten of er de uitbreiding kunnen van bevorderen. In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties aan te kopen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en of consignatiehandel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen.

De vennootschap mag optreden als bestuurder van alle andere vennootschappen en mag zich borg stellen of haar aval verlenen voor derden.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het kapitaal werd gedeeltelijk volstort in speciën.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DS OPTIEK

(verkort) :

053 416

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

.

la

`Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde' vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op een juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 augustus 2013 en zal worden afgesloten op 30 juni 2014.

De jaarvergadering zal worden gehouden op de derde vrijdag van de maand december te 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemmen van de bestemmelingen, vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Na de oprichting werd besloten tot zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen : de heer Stefaan Delefortrie voornoemd. Het mandaat is van onbeperkte duur en bezoldigd .

Er werd volmacht verleend aan de bvba De Vetter Accountants & Belastingconsulenten te Zemst, Hoogstraat 3, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Johan De Bruyn

Tegelijk neergelegd :

- afschrift akte d.d. 1 augustus 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 07.01.2015 15004-0472-012

Coordonnées
DS OPTIEK

Adresse
KOOLMEESSTRAAT 9 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande