DUNZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUNZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.731.023

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 27.02.2014 14054-0461-010
17/10/2013
ÿþ Mixt2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111.11,1111111t11 0 IIH=

Ondememingsnr : 0845739 023

Benaming

(voluit) : DUNZ

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Gieterijstraat, 127 à 1601 RUISBROEK

Onderwerp akte : Indiening van het verslag

Report zaakvoerster en de Bedrijfsrevisor in het geval van overname door het partnerschap eigenschap om

" haar enige vennote, oprichter en zaakvoerster

DUSABIMANA Ohm

Zaakvoerster

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/05/2012
ÿþ Mod 2.1

á, 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

-- _-.s 1 g g- p~

na neerlegging ter griffie van de akte

N hIINIVIIIIV IMIIIII

~iaoso~si*

be

a

Bi SU

N

07 MAI 2U12

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 5fSL 0-2 5

Benaming

(voluit) : DUNZ

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (1080) Sint-Jans-Molenbeek, Landmeterstraat, 16 bus 5

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING - MACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris Paul DAUWE te Oudergem op vierentwintig april tweeduizend en twaalf te registreren, blijkt dat Mevrouw DUSABIMANA Dina Bienaimée, geboren te Ruvumbu (Republiek Rwanda), op vier februari negentienhonderd vierentachtig, wonende te (1080) Sint-Jans-Molenbeek, Landmeterstraat, 16 bus 5, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben, genaamd "DUNZ":

Alle aandelen die gecreeërd werden, zijn door Mevrouw DUSABIMANA Dina, voornoemd, ingeschreven ten', belope van achtienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), hetzij honderd (100) aandelen,

De honderd aldus ingeschreven aandelen zijn elk gestort door storting in geld door Mevrouw DUSABIMANA Dina, voornoemd, ten belope van twaalfduizend zeshonderd euro (12.600,00 ¬ ) zodat zij nog een som van. zesduizend euro (6.000,00 ¬ ) te storten heeft

.Ingevolge deze stortingen, beschikt de vennootschap over een som van zesduizend tweehonderd euro (12.600,00 ¬ ).

Er blijkt uit de statuten hetgeen volgt

Artikel 1. De vennootschap is een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2. Deze vennootschap wordt genaamd : "DUNZ" (...)

Artikel 3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te (1080) Sint-Jans-Molenbeek, Landmeterstraat, 16, bus 5.

Vanaf één juni tweeduizend en twaalf zal de maatschappelijke zetel gevestigd zijn ter (1601) Ruisbroek, Gieterijstraat, 127. (...)

Artikel 4. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming, zowel in België als in het buitenland :

1. De uitoefening en bevordering van de mond- en tandheelkunde in het algemeen en in al haar specialisaties en dit in de meeste ruime zin, daaronder begrepen alle verrichtingen die tandartsen in hoofde van hun diploma's wettelijk mogen uitvoeren. Hieronder vallen onder meer de volgende activiteiten

- het verstrekken van diensten en zorgen in verband met mond- en tandheelkunde, tandverzorging, de stomatologie, de orthodontie, de parodontologie, het vervaardigen, herstellen of aanpassen van mond- en tandprothesen, plaatsing van implantaten en suprastructuren op implantaten, radiografie, kortom alle daden en, beroepsprestaties te verstrekken aan het cliënteel van een tandheelkundig kabinet, die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

-de oprichting, inrichting en uitbating van één of meerdere tandartsen-praktijken overeenkomstig de deontologische gedragsregels eigen aan deze beroepsuitoefening

-De uitoefening van alle technische, medische, tandheelkundige, radiolo-gische en laboratoriumprestaties. -Het inrichten en/of uitoefenen van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten met inbegrip van medisch secretariaat.

-De ontwikkeling, verwerking, productie, aan- en verkoop, huren en verhuren van alle medische apparatuur, en machines die verband houden met het beroep van tandarts, installaties, intrumenten, materialen, producten en software, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan of die noodzakelijk of nuttig zijn voor de exploitatie van een tandheelkundig kabinet.

-Het optreden als gerechtelijk en niet-gerechtelijk expert inzake tandheelkundige gebitsidentificatie.

-De ontwikkeling, het beheer en het ter beschikking stellen aan de tandarts van de volledige materiële infrastructuur, zowel de technische, administratieve als financiële organisatie die nodig of nuttig zijn om de tandheelkunde uit te oefenen en om zich te documenteren of bij te scholen teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken,

-Het inrichten en organiseren van voorlichtingen, zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, het houden en, organiseren van voordrachten, seminaries en publicaties met een educatief en instructief doel aangaande het tandheelkundig beroep.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

e. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge -Rekening houdende met de plichtenleer terzake kan de vennootschap deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschap van geneesheren en/of tandartsen.

le -Het fungeren als studie-, informatie-, organisatie- en raadgevend kantoor inzake tandheelkunde en orthodontie.

De vennootschap ontvangt en int rechtstreeks voor eigen rekening alle verschuldigde honoraria bij de uitoefening van haar doel. De eigenlijke tandheelkunde, zal enkel door gediplomeerde tandartsen en tandspecialisten worden uitgeoefend en geenzins door de vennootschap.

2. De uitoefening van verpleegkundige thuiszorg en verwante activititeiten,

3. Het transport van goederen en personen in het algemeen.

4. Het optreden als consulent, deskundig raadgever of adviseur in het domein van de informatica. Hieronder vallen onder meer de volgende activiteiten

- de aankoop, de ontwikkeling en verkoop van computersoftware in aile domeinen van het computergebruik; - de import en export van computersoftware;

- het verstrekken van advies, opleiding, ondersteuning, begeleiding, training van bestaande of potentiële softwaregebruikers;

- het inrichten van cursussen en opleidingen in welke vorm dan ook over het computergebruik, computerboekhouden, automatisatie en administratieve organisatie en het uitgeven van periodieken over deze onderwerpen.

- de automatische verwerking van gegevens op vraag van derden.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een onroerend vermogen voor zover deze activiteiten niet onder de toepassing van het Koninkijk besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar vallen.

De hierboven omschreven lijst van activiteiten geldt als voorbeeld, zij is niet beperkend.

In algemene zin kan de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Zij kan samenwerken met, deelnemen in, of onder gelijk welke vorm belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen die een doel hebben dat gelijkaardig of verwant is aan het hare of dat van aard is om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen,

De vennootschap mag tevens, voor zover de wet het toelaat, als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen optreden.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaandelijke bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan za! de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan de gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

Artikel 6 Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). (...)

Het is verdeeld in honderd aandelen (100) zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigende één/honderdste van het kapitaal en genummerd van 1 tot 100.

Het kapitaal is volledig geplaatst en Is op datum van vierentwintig april tweeduizend en twaalf gestort ten belope van twaalfduizend zeshonderd euro (12.600,00,-) hetzij ten belope van éénentwintigléénendertigste (21131 ste) per aandeel. (..,)

Artikel 15 DDe vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde duur.

De vergadering stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval er meerdere zijn, hun machten, Als er maar één zaakvoerder is, zullen hem al de bestuursmachten toebedeeld worden. (...)

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen en behoudens organisatie door de algemene vergadering van een bestuurscollege, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en In rechte. Hij mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tenzij de algemene vergadering anders beslist, is het mandaat van de zaakvoerder kosteloos.

Artikel 16. Onafgezien de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de zaakvoerder(s), kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging betreffende dit bestuur, toegekend wrden aan één of meerdere personen. De zaakvoerder kan, als er maar één is, of de zaakvoerders samen handelende, als er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen hun machten, krachtens authentieke of onder-ihandse akte, voor één specifieke handeling of een geheel van specifieke handelingen delegeren aan een lasthebber, al dan niet vennoot. Deze mandataris vertegenwoordigt en verbindt de vennootschap binnen de perken van zijn mandaat. Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris, mogen binnen de perken van hun machten, subdelegeren of bijzondere machten verlenen aan andere mandatarissen.

Artikel 19 Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering van rechtswege gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om 18 uur, ter maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen, (...)

Artikel 20. (...) Er dient geen bijzondere formaliteit vervuld te worden om toegelaten te worden op de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft behoudens schorsing recht op één stem. Een stem kan ook geldig uitgebracht worden door elk telecommunicatiemiddel zoals per brief, fax, e-mail. De vennoot die zijn stem aldus heeft uitgedrukt wordt geacht deel te nemen aan de vergadering. Elk vennoot kan zich op de algemene vergadering laten

w

' oor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht. In dit geval wordt de lastgever geacht tegenwoordig te zijn. Elke mandataris aldus aangesteld kan meerdere vennoten vertegenwoordigen. Nochtans de rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd zijn door een mandataris - niet vennoot.

Artikel 22, Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar of van het daaropvolgend jaar,

Artikel 23. Op de eventuele nettowinst, zoals deze uit de jaarrekening opgemaakt door het bestuursorgaan blijkt, wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo wordt onderworpen aan de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende op voorstel van het' bestuursorgaan, overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Geen verdeling mag gebeuren wanneer, op datum van het afsluiten van het laatste boekjaar, het nettoactief zoals het uit de jaarrekening blijkt, ingevolge zulke verdeling, kleiner is of zou worden dan het gestort bedrag van het kapitaal, verhoogd met al de reserves waarvan de verdeling niet door de wet of de statuten toegelaten is,

Artikel 26. Na vereffing van het passief jegens derden en betaling van al de vereffeningskosten of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen.

Echter, indien de aandelen niet gestort zijn in dezelfde verhouding, dan zullen de vereffenaars eerst het evenwicht herstellen, hetzij door opvraging, hetzij door teruggave van fondsen.

(...) De bankrekening van de vennootschap zal het nummer BE35 7340 3390 4337 dragen.

VOORLOPIGE BEPALINGEN

De oprichter heeft de volgende beslissingen genomen die pas effectief zullen worden na het neerleggen van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetzij op het ogenblik dat de vennootschap over de rechtspersoonlijkheid zal beschikken

1° Eerste algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in december 2013

2° Eerst boekjaar

Uitzonderlijk vangt het eerste boekjaar aan de dag van de neerlegging van deze akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 juni 2013.

3° Zaakvoerder(s)

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde tijd:

Mevrouw DUSAE3IMANA Dina Bienaimée, geboren te Ruvumbu (Republiek Rwanda), op vier februari negentienhonderd vierentachtig, nationaal nummer 84.02.04-378.19, van de Belgische nationaliteit, wonende te (1080) Sint-Jans-Molenbeek, Landmeterstraat, 16, bus 5, alhier aanwezig en die aanvaardt.

Zij wordt benoemd tot deze beslissing herroepen wordt en zij kan de vennootschap verbinden zonder beperking van bedragen.

4° Commissaris(sen)

Geen commissaris wordt benoemd.

5° Machten

Alle machten worden verleend aan de naamloze vennootschap °Fiducia) Expertise", te (1020) Brussel, Nouba de Strooperlaan, 760, om alle formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der ondernemingen en bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde.

VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP 1N OPRICHTING

De zaakvoerder neemt alle verbintenissen over, alsmede alle verplichtingen die eruit voortvloeien, alsmede alle werkzaamheden gedaan sedert één januari tweeduizend en twaalf door Mevrouw DUSABIMANA Dina,voornoemd, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Deze overname zal nochtans maar uitwerking hebben op het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben,

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DUNZ

Adresse
GIETERIJSTRAAT 127 1601 RUISBROEK(BT)

Code postal : 1601
Localité : Ruisbroek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande