DUO TABLEWARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUO TABLEWARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.226.524

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.04.2013, NGL 30.08.2013 13543-0590-009
04/01/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



ijiagen bij Fetitétisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0845.226.524

Benaming

(voluit) : Duo Tableware

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kaboutermansstraat 103 bus 0102, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - ontslag - benoeming

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick COPPIETERS `t WALLANT, te Leuven, op 18 december 2012, neergelegd alvorens registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA Duo Tableware, waarvan de zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Kaboutermansstraat 103 bus 0102, ondernemingsnummer 0845.226.524, opgelicht bij akte verleden voor notaris Patrick COPPIETERS 't WALLANT te Leuven, op vijf april tweeduizend en twaalf, verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig april tweeduizend en twaalf onder nummer 79579, geldig vertegenwoordigd volgende beslissingen heeft genomen:

1) Eerste besluit: ontslag statutaire zaakvoerders

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen volgende personen te ontslaan als statutaire

zaakvoerders:

1) De heer TEMMERMAN Reinout Karel, wonende te 3000 Leuven, Kaboutermansstraat 103 / 0102.

2) De heer KETELSLEGERS Ken, wonende te 3800 Sint-Truiden, Engelmanshoven-dorp 62.

Zij verleent hen kwijting voor het uitgevoerde mandaat.

De vergadering beslist de tweede alinea van artikel 11 van de statuten te schrappen.

Artikel 11 van de statuten luidt voortaan ais volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot."

2) Tweede besluit: benoeming niet-statutaire zaakvoerders

De vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders:

1) Reinout Temmerman BVBA, met zetel te 3000 Leuven, Kaboutermansstraat 103 bus 102, ondernemingsnummer 0832.022.448, met als vaste vertegenwoordiger: de heer TEMMERMAN Reinout Karel, wonende te 3000 Leuven, Kaboutermansstraat 103 / 0102.

2) Ken Ketelslegers Gewone Commanditaire Vennootschap, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Engelmanshoven-dorp 62, ondernemingsnummer 0500.702.419, met als vaste vertegenwoordiger: de heer KETELSLEGERS Ken, wonende te 3800 Sint-Truiden, Engelmanshoven-dorp 62.

3) Derde besluit: machtiging

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte en gecoördineerde statuten.







Mod Word 11.1

thlieBif In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iii i i

+13002961

Neergelegd ter gri#fe.dipr Rechtbank ven Koaphar" idel te Leuven, de ' .2 1 DEC, 2012 DE'

GRIFFIER,

Griffie

25/04/2012
ÿþ Mod Word 71 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kaboutermansstraat 103 bus 0102, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Patrick Coppieters 't Wallant te Leuven op 5 april 2012, neergelegd alvorens registratie, dat door 1) de heer TEMMERMAN Reinout Karel, wonende te 3000 Leuven, Kaboutermansstraat 103 / 0102, en 2) de heer KETELSLEGERS Ken, wonende te 3840 Borgloon, Langegrachtstraat 17, een handelsvennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "Duo Tableware", met zetel te 3000 Leuven, Kaboutermansstraat 103 bus 0102, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) euro bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het geplaatste kapitaal is volstort ten beloop van 6.200,00 euro. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij BNP Paribas Fortis onder het nummer 001-6680037-14. De heer TEMMERMAN Reinout en de heer KETELSLEGERS Ken dienen ieder nog een bedrag van 6.175,00 euro te storten.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de oprichting.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel

- het ontwerpen, ontwikkelen, aankopen en verkopen van gebruiksvoorwerpen van alle aard;

- de vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- de vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doe! te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR:

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I 11II I1 11111 Ili1 1Ufl

" 12079579"

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Kao handel

te Leuven, de I APR. 2C12

DEOKFIER,

Duo Tableware

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap worden benoemd:

1) De heer TEMMERMAN Reinout Karel, wonende te 3000 Leuven, Kaboutermansstraat 103 / 0102.

2) De heer KETELSLEGERS Ken, wonende te 3840 Borgloon, Langegrachtstraat 17.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Indien de vennootschap twee of meer zaakvoerders heeft, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders.

Indien er slechts één zaakvoerder is, vertegenwoordigt deze de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één april om tien uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in dezelfde gemeente, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december.

RESERVES -- WINST:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2012.

STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - BEROEPSVERBOD

De benoemde statutaire zaakvoerders verklaren dit zaakvoerderschap te aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een beroepsverbod.

MACHTIGING

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Accounting & Tax Partners BVBA, te 3001 Leuven (Heverlee), industrieweg 4 bus 5, evenals aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers, met de macht om afzonderlijk te handelen en de macht om indeplaats te stellen, teneinde aile nog

noodzakelijke stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale administratie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het handelsregister, de ondememingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte. Notaris Patrick Coppieters 't Wallant

Bijlagentrrr lret-B-elgisch-Staatsblact _ 25fa412012 _ Amiexesüu Monteur be-tgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DUO TABLEWARE

Adresse
KABOUTERMANSSTRAAT 103, BUS 0102 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande