DVL-IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DVL-IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.769.942

Publication

21/11/2013
ÿþTe 1 mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II 111,111.1.111,17111111 i N

Ondernemingsnr: 9y,e)

Benaming (voluit) : DVL-IMMO

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ij

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de  S NOV, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bankblokstraat 25

3061 BERTEM

Onderwerp akte :VASTSTELLING VAN DE OPRICHTING VAN DE BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DVL-IMMO" ONTSTAAN UIT DE PARTIËLE SPLITSING VAN DE NV "DEVLEESCHOUWER"

Er blijkt uit een akte verseden op vierentwintig oktober tweeduizend dertien, door Meester Tim CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel,

dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DVL-IMMO", hierna "de Vennootschap", waarvan een uittreksel van de statuten hierna worden weergegeven, is opgericht ingevolge: partiële splitsing bij wijze van oprichting waartoe is besloten door de buitengewone algemene vergadering van de partieel gesplitste ' vennootschap "DEVLEESCHOUWER", niet zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kempenarestraat 50A bus 6, die met toepassing van artikel 743 juncto artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen niet ophoudt te bestaan.

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DVL.-IMMO'.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3061 Bertem, Bankblokstraat, 25.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doe!, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, hef ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

- Het stellen van aile handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, het verkavelen, het beheren, het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en gebouwen, het in opstal en erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen. Dit alles zonder als aannemer van werken in onroerende staat op te treden.

- Het optreden als vastgoedmakelaar, de exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau met inbegrip van tussenkomsten bij overeenkomsten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande.

- De exploitatie van een bouwonderneming; het oprichten van gebouwen, zowel woningen, kantoren, als nijverheid en handelsgebouwen, hetzij als bouwheer voor eigen rekening, hetzij als bouwpromotor met het oog op de verkoop, hetzij door coördinatie in de bouw in samenwerking met onderaannemers.

- Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het coördineren en begeleiden van bouwwerken en projectmanagement in de meest ruime zin (planning, financieel, veiligheid, kwaliteit, ontwerp, onderhoud, bouw, ...).

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

d

Voor-

t5ohauden aan het Belgisch

Skaatsblad



mod 11.1

- Het vetwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coördineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet) verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

- De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Het verstrekken van adviezen en opleiding met betrekking tot projectmanagement, veiligheids-, milieu- en kwaliteitssystemen.

- Het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest mime zin van het woord. Het verlenen van adviezen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

- Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, ondermeer maar niet beperkt tot personeelsadministratie, het voeren van boekhoudingen, verzekeringsadministratie en centralisatie van financieel beheer, dit alles in de ruime zin van het woord.

- Het uitvoeren van zoekopdrachten en marktonderzoeken.

- Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaarin andere ondernemingen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

- Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

- De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen) met het oog op het vertonen van haar zaakvoerders in geld of in natura.

- De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan aile bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de ondernemingen te begunstigen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de bijzondere financiële wetgeving en uitvoeringsbesluiten terzake.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdentienduizend vijfhonderdvierenvijftig euro tweeënzeventig cent (¬ 110.554,72).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd twintig (1.320) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éénfduizenddriehonderd twintigste (1/1.3201 van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 16 uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap of elke plaats vermeld in de oproeping.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke bena-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te onder-

tekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen', gevolgd door de

handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt niet de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijre betalingen te doen.

Het voorgaande onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte onder de

voorwaarden vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

UITVOERINGSBESLUITEN

L BESTUUR

Werd benoemd in hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap

De heer Frank Jean DEVLEESCHOUWER, wonende te 3061 Bertem, Bankblokstraat, 25.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

II. BEGIN VAN DE VENNOOTSCHAP - AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR - DATUM EERSTE

JAARVERGADERING

De Vennootschap wordt actief op vierentwintig oktober tweeduizend dertien, met dien verstande dat ze de

verrichtingen met betrekking tot de overgedragen activa door de Partieel Gesplitste Vennootschap gesteld se-

dert 1 juli 2013 boekhoudkundig voor haar rekening neemt.

Het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte vennootschap "DVL-IMMO " gaat in op vierentwintig oktober

tweeduizend dertien (zonder hierbij afbreuk te doen aan de retroactiviteit op boekhoudkundig vlak als gevolg

van de partiële splitsing) en zal worden afgesloten op 81 december 2014. De eerste jaarvergadering zal

gehouden worden in 2015.

VERSLAGEN

Voor-tiohoüden aan kret Belgiech Staatsblad

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

"

mod 11.1

1, De oprichters hebben op 22 oktober 2013 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura naar aanleiding van de inbreng in Vennootschap in het kader van de voormelde partiële splitsing.

2, De bedrijfsrevisor hiertoe aangesteld, zijnde de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een coöperatieve vennnootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit" vertegenwoordigd door Leen Defoer, bedrijfsrevisor heeft daarenboven op 17 oktober 2013 een schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Nieuw op te richten Vennootschap in het kader van onderhavige partiële splitsing, luiden als volgt :

"9. CONCLUSIES

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm - Ernst & Young, Lippens & Rabaey Audit BV CVBA, met vestiging te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door Leen Defoer, bedrijfsrevisor, verklaart, overeenkomstig de bepaling van het artikel 219 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen dat de activa- en passivabestanddelen, omvattende alle onroerende goederen alsook een deel van de geldbeleggingen en overlopende rekeningen, alsmede aile hieraan verbonden rechten en verplichtingen worden ingebracht aan de netto boekwaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuiïeitsprincipe en dat uit het verricht onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA DVL-IMMO overeenkomstig de controlenorm van het Instituut der bedrijfsrevisoren, is gebleken dat

1. de beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA DVL-IMMO

aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt,°

2, de toegepaste methoden van waardering van de in te brengen vermogensbestanddelen aan de op 30

juni 2013 weergegeven netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context van de continuiteit in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie.

3, de als tegenprestatie te verstrekken netto vergoeding ¬ 1.006.322,16 bedraagt voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 1.320 nieuwe aandelen van de BVBA DVL-IMMO zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/1.3205te van het maatschappelijk vermogen.

Bovendien kan verklaard worden dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continurteitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid komen tenminste overeen met het aantal aan de bestaande aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, de NV DEVLEESCHOUWER toe te kennen 1.320 nieuwe aandelen van de BVBA DVL-IMMO.

De toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig verslag bevat geen 'faimess opinion'.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA DVL-IMMO onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de NV DEVLEESCHOUWER en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

1..4 a l' "

Voor-

; b hotadén

I aan het

Belgisch

Staatsblad

** *

Aldus opgesteld te Gent op 17 oktober 2013 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvoren Ernst & Young, Lippens & Rabaey Audit BV CVBA, vertegenwoordigd door

Leen Defoer

Bedrijfsrevisor"

VOLMACHT VOOR KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

Alle machten werden verleend aan Fiduciaire Van Laere BVBA, met maatschappelijke zetel te 9111 Sint-Niklaas, alsook al haar aangestelden, bedienden en lasthebbers, elk met bevoegdheid om afzonderlijk te handelen met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde voor de Vennootschap de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank Ondernemingen en, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, het verslag van de oprichters en

het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen).

Dit uittreksel werd afgeleverd v i6r registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

Coordonnées
DVL-IMMO

Adresse
BANKBLOKSTRAAT 25 3061 LEEFDAAL

Code postal : 3061
Localité : Leefdaal
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande