E. BIESEMAN

Divers


Dénomination : E. BIESEMAN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.313.250

Publication

02/10/2014
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : BE 0832.313.250

Benaming : "E. BIESEMAN"

(voluit):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3210 Lubbeek (Linden), Slangenstraat 42

Onderwerp akte : VOORTIJDIGE ONTBINDING -- SLUTING VEREFFENING -- ONTSLAG ZAAKVOERDER

Tekst

Uit een proces-verbaal verleden voor Ann Wallays, geassocieerd notaris te Leuven, op tweeëntwintig juli tweeduizend veertien, dragende de vermelding "vóór registratie uitgereikt, met ais enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "E. BIESEMAN" met maatschappelijke zetel te 3210 Lubbeek (Linden), Slangenstraat 42, blijkt het volgende:

"IS GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "E. BIESEMAN", gevestigd te 3210 Lubbeek (Linden), Slangenstraat 42, met ondememingsnummer BTW BE 0832.313.250, rechtspersonenregister Leuven.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo op 22 december 2010, houdende de statuten en bekendgemaakt in de in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 januari 2011 onder nummer 11006556.

De statuten van de vennootschap zijn tot op heden ongewijzigd gebleven, zo wordt verklaard. C..)

BERAADSLAGING  BESLUITEN

De algemene vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze volgende beslissingen; Eerste besluit -- verslagen

Met eenparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder ter verantwoording van het voorstel van de ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, en van de aangehechte staat van activa en passiva afgesloten op 1 juli 2014, evenals van het verslag van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luk Ostyn, vertegenwoordigd door Luk Ostyn bedrijfsrevisor, zaakvoerder, de dato 22 juli 2014, over de staat van activa en passiva gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van voormelde bedrijfsrevisor besluit met volgende woorden:

£I(...)"

De vennoten verklaren van gezegde verslagen en de staat van activa en passiva kosteloos een exemplaar te hebben ontvangen en er volledige kennis van te hebben.

De voorzitter stelt vast dat er geen opmerkingen omtrent voorgaande verslagen en staat van activa en passiva geformuleerd worden en stelt voor deze goed te keuren, wat de vergadering onmiddellijk doet. Bevestiging van de externe wettigheid

Overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is krachtens paragraaf 1 van dit artikel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

E

:i

a'r Ca-1 a

Griffia  9n i5q0pllûndC-`l

' Griffie

Voor- behoud

aan he

Belgisc Staatsbl

Voor-béhoudén aan het i gist Staatsblad Luik B - vervolg

Tweede besluit vervroegde ontbinding en sluiting vereffening

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Vervolgens wordt door de vergadering vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of dat de nodige gelden om die te voldoen geconsigneerd werden.

De algemene vergadering concludeert vervolgens dat de vennootschap in feite nu reeds vereffend is, en dat er volgens hen geen bezwaar bestaat dit ook als dusdanig te laten akteren.

Is hier dan tussengekomen, de heer Eddy Bieseman, voornoemd, die er zich toe verbindt persoonlijk te zorgen voor de betaling van de eventuele op heden nog niet bekende schulden die zouden kunnen opduiken, tot beloop van het verkregen actief. Ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat zij er bijgevolg belang bij hebben de boedels gescheiden te houden.

De algemene vergadering stelt dan dat het volgens haar geen zin heeft nog een vereffenaar te benoemen, en adviseert de vergadering dadelijk de definitieve sluiting van de vereffening uit te spreken zonder aanstelling van een vereffenaar.

Na beraadslaging verzaakt de vergadering aan de termijn van één maand voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat voldaan is aan de voorwaarden vermeld in artikel 184 § 5 Wetboek Vennootschappen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering stelt bijgevolg dan ook de volledige sluiting van de vereffening vast en bepaalt dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard worden door de heer Eddy Bieseman.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Derde besluit -- ontslag zaakvoerders

De vergadering neemt tot slot kennis van het ontslag van de enige zaakvoerder, de heer Eddy Bieseman, statutaire zaakvoerder, dat volgt uit de ontbinding van de vennootschap, en verleent hem tevens kwijting over hun mandaat als zaakvoerder.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Vierde besluit  machten en volmacht

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen aan de heer Eddy Bieseman en/of zijn gevolmachtigde de nodige machten te verlenen om over te gaan tot de uitvoering van de genomen beslissingen en om aile formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst"



02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Ann Wallays, geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- eensluidende uitgifte van proces-verbaal;

- verslag bedrijfsrevisor;

- verslag zaakvoerder.



29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.08.2012 12454-0047-008
12/01/2011
ÿþMod2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1VtDNiTEUR BELf~'

I)IRECTION, I

5'701- 201 Nergelegd ter gri#Fld cite

Rechtbank van Koophandel

ELGIçCH STAATSE §i»4tJYen" de JÀXDBESTUUR

il

*11006556'

Ci G

r

pez-

Bijlagen biij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr Benaming D te. 5 A US°

(voluit) : E. BIESEMAN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3210 Lubbeek (Linden), Slangenstraat 42

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 22 december 2010 dat 1. Eddy Raphaël BIESEMAN, geboren in Opdorp op 18 juni 1945, en 2. Brigitte Alphonse RIMANQUE, geboren in Tienen op 8 oktober 1947, samen wonende in 3210 Lubbeek (Linden), Slangenstraat 42, voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten met de naam E. BIESEMAN, met zetel in 3210 Lubbeek (Linden), Slangenstraat 42, met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, door elk van de oprichters tot beloop van 3.100,00 euro volstort en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Panbas Fortis geopende rekening gedeponeerd, met ontvangst door elk van de oprichters van 93 aandelen niet stemrecht, zodanig dat het kapitaal is vertegenwoordigd door 186 aandelen met stemrecht, elk met een gelijke fractiewaarde van 11186ste van het kapitaal.

Het doel van de vennootschap is: Het expertiseren van schadegevallen inzake goederen en personen, in eigen opdracht of in opdracht van derden, dit wil zeggen het bepalen van de omvang van deze schadegevallen en de schadebedragen die daarmee gepaard gaat. Het uitvoerend van onderzoeksopdrachten in opdracht van derden omtrent personen en goederen. Alle opdrachten uitvoeren in verband met technische studies in opdracht van derden, of voor zichzelf omtrent gebouwen in de ruimste zin van het woord. Al hiervoor vermelde activiteiten, mogen uitgeoefend worden in binnen en buitenland, in eigen naam of in samenwerking met andere ondernemingen. De vennootschap mag alle handelingen verrichten om filialen op te richten in binnen-en buitenland, het organiseren en begeleiden van andere op te richten en opgerichte ondernemingen. Zij mag opleiding verzorgen voor andere gelijkaardige ondernemingen, alle aankopen doen teneinde haar doel te realiseren. De vennootschap mag optreden als beheerder van onroerende goederen, aankopen en verkopen in het kader van haar sociaal doel, indien zij dat wenselijk of noodzakelijk acht. De vennootschap mag verrichtingen in verband met het inrichten van kantoren en filialen in het kader van haar sociaal doel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan. De zaakvoerder wordt statutair benoemd en zijn mandaat is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Statutair zaakvoerder is Eddy Bieseman. Wordt of moet er geen commissaris warden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste zaterdag van juni om 14.00 uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2011 en omvat alle voorheen voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
E. BIESEMAN

Adresse
Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3210 Lubbeek (Linden), Slangenstraat 42

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande