E. VLEMINCKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E. VLEMINCKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.578.339

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 11.04.2014 14091-0028-017
13/01/2014
ÿþa mod 11.1

Luik B! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





11

*14012915*

Neergelegd ter griffe der Rechtbank van Koophandel i Leuven, de 0 2 JAN, 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0474.578.339

Benaming (voluit) : E. VLEMINCKX

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 3110 Rotselaar, Bosbessenlaan 13

Onderwerp akte :PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING - KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op achttien december tweeduizend dertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te ' worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap roet beperkte aansprakelijkheid "E. VLEMINCKX", gevestigd te 3110 Rotselaar, Bosbessenlaan 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven met ondernemingsnummer 0474,578.339, onder meer beslist heeft :

1) tot goedkeuring van de partiële splitsing van de vennootschap waarbij de in het partieel splitsingsvoorstel= beschreven activa en passiva, rechten en verplichtingen, bij wijze van partiële splitsing overgaan naar de nieuw;' op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E-l-E INVEST", waarvan de zetel zal;; gevestigd zijn te 3110 Rotselaar, Bosbessenlaan 13 en dit tegen uitreiking van TWEEHONDERD (200)! aandelen in de verkrijgende vennootschap, welke aandelen allen worden toegekend aan de vennoten van de inbrengende vennootschap in de verhouding van één aandeel in de partieel gesplitste vennootschap voor één aandeel in de nieuw op te richten vennootschap.

De overgang geschiedt op basis van de balans afgesloten op 30 juni 2013.

° Alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen''i activa- en passivavermogensbestanddelen worden vanaf heden overgenomen door de verkrijgende vennootschap.

:1De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activa- en passivavermogensbestanddelen van de;. partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen wordt vastgesteld op 1 juli 2013 (0.00 uur).

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in vanaf de oprichting`; van de verkrijgende vennootschap.

2) De partiële splitsing werd verwezenlijkt, zoals ook blijkt uit de akte van oprichting van de nieuwe,' vennootschap "E+E INVEST", welke akte eveneens op achttien december tweeduizend dertien werd verleden. ' 3) ingevolge de partiële splitsing werd het kapitaal van de inbrengende vennootschap verhoudingsgewijze; verminderd met een bedrag van DUIZEND NEGENHONDERD DRIEËNZESTIG EURO:, ZEVENENNEGENTIG CENT (E 1.963,97) om het brengen van TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00)1' ` op ACHTTIENDUIZEND ZESENDERTIG EURO DRIE CENT (E 18.036,03), zonder vernietiging van aandelen eiaar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

4) vaststelling dat het kapitaal beneden het wettelijk minimumkapitaal is gedaald en. besluit tot verhoging van;' het kapitaal met een bedrag van VIJFHONDERDDERTIEN EURO ZEVENENNEGENTIG CENT (E 513,97); om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESENDERTIG EURO DRIE CENT (E 18.036,03) op; ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E 18.550,00) door incorporatie van een bedrag vani VIJFHONDERDDERTIEN EURO ZEVENENNEGENTIG CENT (E 513,97), af te nemen van de: overgedragen winst en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van', de bestaande aandelen.

5) tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de voorgaande kapitaalvermindering als volgt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor

t *ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"Het geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E I8.550,00) en is verdeeld in TWEEHONDERD (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde".

. Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de B.T.W. wordt, met het recht op indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTING & TAX PARTNERS", gevestigd te 3001 Leuven, Industrieweg 4 bus 5, en al haar aangestelden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Sledsens

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecoördineer-

de statuten

H

Billagenbüj ét BéTgisé St átslil d-- fN/61/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2013
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter greffe der

Rechtbank van Koophan!

te Leuven, de.  7 O IÇ . 2013

DE

GRIFFIER

Griffie

...,..~e.~,.~",..,..,...

~Ll1ÍkB

'

III M11151110 i

V ( [

;

Ondememingsnr 474.578.339

;, Benaming (voluit) : E. VLEMINCKX

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; te 3110 Rotselaar, Bosbessenlaan 13

Onderwem akte :VOORSTEL TOT EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

;; Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op dertig;; september tweeduizend dertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffiie;. van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VLEMINCKX", gevestigd te 3110 Rotselaar, Bosbessenlaan 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister; _; van Leuven met ondernemingsnummer 0474.578.339, BTW-plichtig.

hierna genoemd de "partieel te splitsen vennootschap" of ook de "inbrengende vennootschap";

het initiatief heeft genomen ertoe strekkende een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van;' artikel 677 Wetboek van Vennootschappen (hierna "partiële splitsing") door te voeren waarbij een deel van het`; vermogen van de inbrengende vennootschap "E. VLEMINCKX" zonder ontbinding, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 677 juncto 742-757 van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E-+E Invest", die zal gevestigd zijn;; te 3110 Rotselaar, Bosbessenlaar 13, hierna genoemd "de verkrijgende vennootschap", en dit tegen uitreikind van tweehonderd (200) aandelen in de verkrijgende vennootschap, welke aandelen aaien worden toegekend aan;; de vennoten van de inbrengende vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit,

Bijgevolg verbindt het orgaan van bestuur van de bovengemelde vennootschap zich om alles te doen wat in haar macht ligt om voormelde partiële splitsing tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden. Uit het voorstel van partiële splitsing blijkt wat volgt;

(a) de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen

1- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E. VLEM1NCKX", gevestigd te 3110 Rotselaar,?: Bosbessenlaan 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven met ondernemingsnummer; 0474.578.339, hierna genoemd "de partieel te splitsen vennootschap" of "de inbrengende vennootschap", waarvan het doel luidt als volgt:

:ÿ "1/ Het verlenen aan alle ondernemingen van alle bijstand en diensten, hetzij technisch, industrieel,.' ïn bouwkundig, elektronisch, informaticakundig, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

2/ Consulting op het gebied van beheer, management en marketing.

'.i 3/ Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public-; relationactiviteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande,

4/ Consulting op het gebied van reclamevoering, reclamecampagnes, communicatiestrategie en media-voering. 5/ Onderneming in onroerende goederen; welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het'! beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, h4 doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met;; inbegrip van de onroerende leasing.

6/ Onderneming van het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

i: 7/ De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle vang alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving;, voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving,;; koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belblsch

Staatsblad

e, .

mod 11.1

r ~

8/ De verwerving en de uitbating van brevetten en licensties.

9/ Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

10/ De uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies,

11/ De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling. 12/ De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

13/ Diensten inzake projectontwikkeling, projectmanagement en masterplanning.

14/ De veiligheidcoordinatie in verband met vastgoedprojecten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland

Zij kan ook functies van bestuurder, vereffenaar, manager of directeur van andere vennootschappen uitoefenen:'

2- de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E-1-E Invest", die zal gevestigd zijn te 3110 Rotselaar, Bosbessenlaar 13, hierna genoemd "de verkrijgende vennootschap", waarvan het doel zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin.

1. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de koeten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van , management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2, Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke-vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en ; beleggingsadvies.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ ~ Y

Voorbehouden aan het Belàisch Staatsblad

4 N K

zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Aangaande al het vaargaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden."

(b) de ruilverhouding van de aandelen en., in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

Er worden aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap tweehonderd (200) aandelen in de

verkrijgende vennootschap "E+E Invest' uitgereikt. Bijgevolg geeft ieder aandeel van de partieel te splitsen

vennootschap recht op één aandeel in de verkrijgende vennootschap "E+E Invest".

Er wordt geen opleg in geld betaald.

(c) wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van partiële splitsing tekent het orgaan van bestuur van de

verkrijgende vennootschap in het register van aandelen de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de vennoten van de inbrengende vennootschap;

- het aantal aandelen dat aan de vennoten van de inbrengende vennootschap toekomt;

- de datum van het partieel splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerders of één van de zaakvoerders, namens de verkrijgende

vennootschap en door de vennoten van de inbrengende vennootschap of hun gevolmachtigde ondertekend.

De zaakvoerders of één van de zaakvoerders van de inbrengende vennootschap voer(t)en tevens de nodige

wijzigingen door in het register van aandelen van de inbrengende vennootschap ingevolge de

kapitaalvermindering waartoe de partiële splitsing aanleiding geeft.

(d) datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst - bijzondere voorwaarden betreffe de dit recht

Voor de vaststelling en toewijzing van de bestanddelen wordt 1 juli 2013 (0.00 uur) als datum weerhouden.

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in vanaf de oprichting van de verkrijgende vennootschap.

(e) datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De datum vanaf welke de verrichtingen betreffende de ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt vastgesteld op 1 juli 2013 (0.00 uur),

(f) rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap. die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de inbrengende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

(g) bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris/bedrijfsrevisor voor het opstellen van de in artikel 731 respectievelijk artikel 746 Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslagen

De aandelen van de verkrijgende vennootschap "E+E Invest" zullen worden uitgegeven aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap zodat de bijzondere verslagen vermeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen, niet moeten worden opgemaakt.

Bijgevolg zal de verslagprocedure overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek Vennootschappen toegepast worden.

(h) ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan

de partiële splitsing deelnemen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen

die deelnemen aan de partiële splitsing.

k) de verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de

verkrijgende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

De aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de partieel gesplitste

vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 25.04.2013 13099-0062-014
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 02.04.2012 12079-0183-014
31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.03.2011, NGL 28.03.2011 11068-0299-013
09/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 05.03.2010, NGL 02.04.2010 10087-0454-013
01/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 06.03.2009, NGL 26.03.2009 09090-0153-014
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 23.03.2008, NGL 20.05.2008 08144-0373-010
29/11/2007 : LEA020519
04/06/2007 : LEA020519
15/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/03/2006 : LEA020519
15/03/2005 : LEA020519
30/04/2004 : LEA020519
01/10/2003 : LEA020519
30/05/2003 : LEA020519
19/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
E. VLEMINCKX

Adresse
BOSBESSENLAAN 13 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande