E.B. CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : E.B. CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 836.462.672

Publication

03/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 834.. . L1C~ . ez

Benaming

(voluit) : E.B. Consulting

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Xavier Buissetstraat 38, 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : Oprichting

Op 1 mei 2011 kwamen onderstaande personen samen te Vilvoorde met het doel tussen hen een vennootschap op te richten:

1,de heer SEGERS Jesse Maria J wonende te 1800 Vilvoorde, Xavier Buissetstraat 38 en geboren te Leuven, op 24 december 1979;

2.mevrouw SNEYERS Michèle wonende te 1800 Vilvoorde, Xavier Buissetstraat 38 en geboren te Mechelen, op 26 oktober 1980.

En zijn als volgt overeengekomen:

1.De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma. Haar naam luidt "E.B. Consulting".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "vennootschap onder firma" of door de afkorting 'VOF', leesbaar weergegeven.

11.0e vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden: . " -

1.Het uitbaten van een adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering in de meest ruime zin.

2.Het verlenen van advies en hulp aan het bedrijfsleven en particulieren en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van allerhande informatie en advies aan de bedrijfsleiding, enz.

3.Adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie

4.Overige zakelijke dienstverlening

5.Het organiseren, geven en/of volgen van opleidingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel.

6.Het bestuur van een onroerend vermogen. Ze mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop onder welke vorm dan ook, van bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderverhuring, ruil en verkoop, van alle onroerende goederen uitvoeren. Wat vastgoed betreft zal de vennootschap geen handelingen stellen die behoren tot de activiteiten van vastgoedmakelaars en waarvoor een vestigingsattest noodzakelijk is, tenzij de vennootschap dat vereiste attest ondertussen zou bekomen hebben.

7.Alle handels-, industriële of financiële, roerende of onroerende verrichtingen, in rechtsreeks of onrechtstreeks verband met haar doet.

8.De vennootschap kan ook deelnemen door inbreng, afstand of versmelting in andere of gelijkaardige vennootschappen of ondernemingen, die van aard zijn de uitbreiding van de zaken van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen. Dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

9.0e vennootschap mag alle verrichtingen doen die met het voorgaande in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen of ondernemingen.

10.0e vennootschap mag het bestuur waarnemen, controle en toezicht uitoefenen over aile verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat, mag alle leningen toestaan voor gelijk welke duur en van gelijk welke vorm, aan deze laatste.

11.0e vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving of deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandelen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mud 4.I

Luik B

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a Bg Ste

BRUSSEL

23 MAI 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog, gelijkaardig of verwant is met de hare of

van die aard is om de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

12.Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Deze lijst is niet exhaustief.

III.Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Xavier Buissetstraat 38.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van een zaakvoerder die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag bij beslissing van een zaakvoerder, exploitatiezetels, administratieve zetels of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

IV.Mevrouw SNEYERS Michèle, voornoemd, wordt benoemd als zaakvoerder en met het beheer gelast zijn. Zij zal beschikken over de maatschappelijke handtekening.

V.De vennootschap neemt een aanvang op 01 mei 2011. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

VI.De inbreng der vennoten is aldus bepaald:

1.De heer SEGERS Jesse brengt in EUR 49,00 in speciën;

2.Mevrouw SNEYERS Michèle brengt in EUR 51,00 in speciën.

Deze bedragen zullen gestort worden op een bankrekening die zal geopend worden op naam van de

vennootschap onder firma, onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap. De vennootschap beschikt aldus

over EUR 100,00 (honderd euro nul eurocent).

VII.De vennoten zullen de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdelen of al dan niet gedeeltelijk in een reservefonds bewaren.

VIII.Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

IX.De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten, voornoemd. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap door een en dezelfde lasthebber laten vertegenwoordigen en mogen geen deel hebben aan het beheer.

X.Aan de andere kant, zal het overlijden van ,alle vennoten, voornoemd, al dan niet gelijktijdig, in elk geval de ontbinding van de vennootschap tot gevolg hebben.

Xl.ln geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten, hun weduwen, of erfgenamen, de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

XI1,1eder jaar op de eerste maandag van de maand juni, en voor de eerste keer in het jaar 2012, zullen alle vennoten om 10 uur samenkomen in een algemene vergadering ter goedkeuring van de inventaris opgemaakt op het einde van ieder boekjaar.

XIII.Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar vangt aan op 01 mei 2011 en eindigt op 31 december 2011.

XIV.Bijzondere volmacht

Overeenkomstig de haar door punt IV der oprichtingsakte toegekende bevoegdheden, verleent mevrouw SNEYERS Michèle, bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals de belasting over de toegevoegde waarde, de ondememingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de rechtbank van koophandel en alle andere nodige formaliteiten met betrekking tot de huidige oprichtingsakte aan de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOFISK" te 1800 Vilvoorde, Hendrik I Lei 228, bus 1.

Christoph SELS

ACCOFISK BV/BVBA

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

beo,Ód-eh'

aan hit

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
E.B. CONSULTING

Adresse
XAVIER BUISSETSTRAAT 38 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande