EA PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EA PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 816.711.195

Publication

18/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

è. 6 gg ps

Voor-behoude aan he' Belgisc Staatshl

Ondememingsnr : 0816.711.195

Benaming (voluit) : EA Projects

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lenniksesteenweg 559 - 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwet en akte : Ontslag zaakvoerder

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 04/09/2013

De vergadering beslist om de heer Eker Jeroen, wonende Handelberghlaan 2 te 1500 Halle, te ontslaan als zaakvoerder vanaf heden.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 04/09/2013

Amys Elton

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 31.10.2012 12632-0196-009
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 15.08.2011 11404-0559-008
20/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0816.711.195 Benaming

(voluit) : EA PROJECTS

ri 0 JAN. _2011

1~3ie3SaEL

Griffie

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 1500 Halle, Brouwerijstraat 88

Onderwerp akte : omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Uit een akte, verleden voor ons, meester Muyshondt Hendrik, geassocieerd notaris te Halle, op dertig; december tweeduizend en tien, geregistreerd te Halle I op zes januari tweeduizend en elf, boek 715 blad 90 vak;

16, vijf bladen geen verzendingen, ontvangen : vijfentwintig euro, de Ontvanger (getekend:

Y.DEHANTSCHUTTER), blijkt dat de algemene vergadering van de vennootschap onder firma 'EA PROJECTS' volgende beslissingen genomen heeft:

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, de volgende besluiten:

EERSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de vennootschap is opgericht met een maatschappelijk kapitaal van vijfhonderd euro (500,00 EUR).

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend honderd Euro (18.100 EUR) om het te brengen van vijfhonderd euro (500,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR), door creatie van duizend honderd veertig (1.140) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde.

Op deze kapitaalverhoging zal onmiddellijk worden ingeschreven In geld, ten bedra-ge van achttienduizend, honderd Euro (18.100 EUR), en zij zullen volgestort worden ten be-lope van één derde bij de inschrijving, te', weten vijfduizend zevenhonderd euro (5.700,00 EUR).

En terstond wordt als volgt op de kapitaalverhoging ingeschreven:

door de heer AMYS Elton, voornoemd, op duizend honderd veertig aandelen, voor achttien-duizend'. honderd euro (18.1000,00 EUR), volstort ten belope van vijfduizend zevenhonderd euro (5.700,00 EUR).

Totaal: duizend honderd veertig (1.140) aandelen, voor achttienduizend honderd Eu-ro (18.100 EUR) volstort ten belope van vijfduizend zevenhonderd euro (5.700,00 EUR):

De vergadering erkent dat de kapitaalverhoging zonder creatie van nieuwe aandelen aldus volledige ' onder'schreven is, en dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600,00 EUR) volgestort is ten, belope van één/derde door een storting van vijfduizend zevenhonderd euro (5.700,00 EUR) bovenop het bestaande kapitaal van vijfhonderd euro (500,00 EUR), zodat van heden de som van zesduizend tweehonderd: euro (6.200,00 EUR) tot de beschikking is van de vennootschap.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 449 van het Wetboek van Vennootschap-pen, werd het bedrag; van vijfduizend zevenhonderd euro (5.700,00 EUR), vóór deze kapitaalverhoging, gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, geo-pend bij Centea Bank, zoals blijkt ult het bewijs van. " depo-mering dat niet aan deze akte wordt gehecht.

De bijzondere rekening wordt uitsluitend tot de beschikking van de vennootschap gehouden.

Over die rekening kan alleen worden beschikt door de zaakvoerder nadat de optre-dende notaris aan de betrokken bankinstelling het verdijden van de huidige akte zal hebben kenbaar gemaakt.

Stemming: deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapi-'taalver-'hoging is verwezenlijkt en beslist artikel vijf der statuten te wijzigen, om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal en het nieuw aantal aandelen, als volgt:

"Artikel 5 - Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-draagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR). Het is ver-deetd in duizend tweehon-derd veertig (1.240) aandelen zonder nominale waarde."

Stemming: deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

DERDE BESLISSING - OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerders dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toe-licht, en van het verslag door Danielle QUIVY, bedrijfsrevisor, met kantoor te 1030 Brussel, Milcampslaan 167, over de staat waarop het aktief en Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per dertig september tweeduizend en tien, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van eenentwintig december tweeduizend en tien luiden als volgt:

"Ondergetekende, Danielle Quivy, bedrijfsrevisor met zetel te 1030 Brussel, Milcamslaan 167, werd aangesteld door de zaakvoerders van de Vennootschap Onder Firma "EA PROJECTS" op datum van 20 december 2010 om ingevolge artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, een verslag op te stellen aangaande de geplande omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van de Vennootschap Onder Fir-ma "EA PROJECTS", met zetel van de vennootschap te 1500 Halle, Brouwerijstraat

88.

Onze werkzaamheden waren er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaar-dering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 sep-tember 2010 die de zaakvoerders van de vennootschap hebben opgesteld, heeft plaatsge-had.

Wij bevestigen bij deze op basis van de uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven

controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar onze mening:

-het positief verschil tussen het eigen vermogen van 30.114,27 EUR en het maatschap-pelijk kapitaal van 500,00 EUR, beiden vermeld in de staat van activa en passiva, 29.614,27 EUR bedraagt;

-het eigen vermogen, volgens deze staat, 30.114,27 EUR bedraagt en rekening houdt met een resultaat van de periode ten belope van 20.054,44. De ontwerpakte voorziet in een kapitaalverhoging.

Wij hebben geen kennis van rechten en verplichtingen buiten balans."

Een exemplaar van de verslagen door de zaakvoerders en door de bedrijfsrevisor zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven onveran-derd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de af-schrijvingen, de

e waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabileit die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0816.711.195 waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is in het rechtsperso-nenregister te Brussel.

e De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap af-gesloten per dertig september tweeduizend en tien, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekenin-gen.

Stemming: deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de heren AMYS Elton

N en EKER Jeroen, beiden voornoemd, als zaakvoerders van de ven-nootschap onder firma, en verleent décharge voor het uitgevoerde bestuursmandaat.

c Stemming: deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

co

VIJFDE BESLISSING ZETELVERPLAATSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar

1500 Halle, Lenniksesteenweg 559.

Stemming: deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard

ZESDE BESLISSING - GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE BE-SLOTEN VENNOOTSCHAP

MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

oi De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid als volgt

vast:

STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

pq Artikel één - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aan-sprakelijkheid.

Haar naam luidt EA PROJECTS.

Artikel twee - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1500 Halle, Lenniksesteenweg 559.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van

derden of in samenwerking met derden, het analyseren, adviseren van te renoveren gebouwen, inrichtingen

met een geschikt ontwerp op basis van een deskun-dig advies in design en binnenhuisarchitectuur.

Tevens het ontwerpen van plannen voor het geheel van de Inrichting met aanduiding van materialen en

kleuren.

De vennootschap zal aan de hand van offertes een budgettaire raming opstellen van de in te richten, te

renoveren gebouwen en zal een planning voor de uitvoering van de werken uitschrijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze offertes zijn zowel voor particulieren of bedrijven. De vennootschap zal de werken opvolgen met inbegrip van bezoeken aan en vergaderingen op de bouwplaats en zal de coördinatie tussen de ondernemingen, budgetcontrole, oplevering realiseren.

De vennootschap zal de aankoop, de verkoop en leveren van goederen kunnen bemidde-len in deze projecten.

Ze zal fungeren als tussenpersoon in de handel en diverse goederen, diensten en consul-tancy verlenen. Het geheel van dit proces, project kan men aanzien als een volledige binnenhuisinrichting met deskundig advies.

Zij zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, zaakvoerder, ver-effenaar of anderzins, kunnen uitoefenen en advies verschaffen aan verwante ondeme-mingen en dochtervennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderzins belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel bevorderen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtsper-soonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd veertig (1.240) aandelen zonder aan-duiding van

nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderd veertigste van het kapi-taal vertegenwoordigen. "

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), na-tuurlijke

personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die be-last wordt reet de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtsper-soon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit colle-ge kan slechts

geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegen-woordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegen-woordigde leden, en

bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking

van stemmen, wordt het voorstel verworpen. le-dere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere

zaakvoerder om hem te vertegen-woordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van

dit college.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren

alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders

gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commis-saris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeen-komstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om negen-tien uur.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wan-neer het reservefonds ééntiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijzi-ging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de alge-mene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals ' bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennoot-schappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot niet-statutair zaakvoerders voor onbepaalde tijd:

1.- de heer AMYS Elton, voornoemd, wonende te 1500 Halle Brouwerijstraat 88;

2.- de heer EKER Jeroen, voornoemd, wonende te 1500 Halle Handelberglaan 2;

3. de heer VASILE CEZAR Marisca, geboren te Falticeni (Roumenië) op 2 september 1973, nationaal

nummer 750114.528-52, wonende te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Rue Liverpool 35.

Zij bevestigen deze opdracht te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is,

inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd

, vieren-dertig.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het

toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Stemming: deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

FISCALE VERKLARING

Deze omvorming geschiedt met toepassing van de voordelen van artikelen 774 tot 784 van het Wetboek

van Vennootschappen, van artikel 121 van het Wetboek van Registra-tierechten, van artikel 11 van het wetboek

van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en van artikel 124, paragraaf 2 van het Wetboek van

Inkomsten-'belastin-'gen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL. Notaris Muyshondt Hendrik.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, verslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 23.08.2016 16463-0579-012

Coordonnées
EA PROJECTS

Adresse
LENNIKSESTEENWEG 559 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande