EASY PANEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EASY PANEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 838.328.537

Publication

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 02.07.2013 13243-0357-015
17/08/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 -08- 2011

HASSELT

unifie

il

" iiizssai"

® -232 ,32.g S~-

Ondernemingsar: Benaming

(voluit): Easy Panel

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 10  3550 Heusden-Zolder

. Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 29 juli 2011, vôôr registratie, dat de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge I.OPRICHTERS

1) De naamloze vennootschap "R.K.W. Holding" met' maatschappelijke zetel te 3730 Hoeselt, Droogbroekstraat 44, opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Nartus te Hoeselt op, 3 juni 1996, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad .van 29 juni daarna onder het nummer 960629-397.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte fusie verleden voor notaris Eric Nartus te Hoeselt op 27 december .2001, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 januari 2002 onder nummer 20020125-577.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0458.156.635, rechtsgebied Tongeren.

Alhier vertegenwoordigd door de heer VANHERLE Wim Jos Ludo, geboren te Tongeren op 7 juli 1981, nationaal nummer 81.07.07 23148, wonende te 3500 Hasselt, Erasmuslaan 26, ingevolge onderhandse volmacht de dato 13 juli 2011, welke volmacht aan onderhavige akte wordt gehecht om ermee geregistreerd te worden.

2) De heer VAN DEN BERCKT Johan Paul Karel, geboren te Aarschot op 2 september 1967, nationaal nummer 67.09.02 177-69, wonende te 3201 Aarschot, Volkensvoortstraat 33A.

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEKOH" met maatschappelijke zetel te 3560 Lummen, Opworpstraat 47 bus B, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Eric Gilissen te Hasselt op 8 maart 2010, verschenen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 maart daarna onder het nummer 10301413, waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0823.735.777, rechtsgebied Hasselt.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer HUSTINX Raphaël, geboren te Hermalle-sous-Argenteau op 31 juli 1975, nationaal nummer 75.07.31 105-07, wonende te 3560 Lummen, Opworpstraat 47B.

Benoemd tot zaakvoerder bij de oprichting en bevoegd blijkens artikel 14 van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

II.OPRICHTING

Die verklaren te zijn overeengekomen wat volgt en Ons, Notaris, verzoeken van deze overeenkomst de authentieke akte te verlijden:

De comparanten richten bij deze vanaf heden een naamloze vennootschap op genaamd "Easy Panel" met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Industrieweg 10 en waarvan zij de statuten hebben bepaald zoals hierna opgegeven wordt.

III.PLAATSING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (62.500,00 EUR) volledig door hun geplaatst is als volgt:

- voornoemde naamloze vennootschap R.K.W. Holding:

vijfennegentig (95) aandelen categorie A of voor de prijs van zevenenveertigduizend vijfhonderd euro (47.500,00 EUR);

- voornoemde heer VAN DEN BERCKT Johan: vijftien (15) aandelen categorie B of voor de prijs van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 EUR);

- voornoemde besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid SEKOH: vijftien (15) aandelen categorie C of voor de prijs van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 EUR).

Totaal: tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (62.500,00 EUR).

Het kapitaal is verdeeld in honderd vijfentwintig (125) aandelen, met name vijfennegentig (95) aandelen categorie A, vijftien (15) aandelen categorie B en vijftien (15) aandelen categorie C, waaraan onderscheiden rechten worden verbonden op het vlak van de benoemingsprocedure van bestuurders, zoals bepaald in de statuten. De aandelen zijn zonder aanduiding van nominale waarde en vertegenwoordigen elk één/honderdvijfentwintigste (1/125ste) van het kapitaal en het kapitaal is door hen volledig volstort.

Deze som is gedeponeerd op een bijzondere rekening, bij de Dexia Bank geopend ten name van de naamloze vennootschap "Easy Panel" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 29 juli 2011, dat mij is overhandigd om te worden bewaard overeenkomstig de wet.

HOOFDSTUK EEN - BENAMING - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL - DUUR ARTIKEL EEN - BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming luidt: "Easy Panel".

Alle akten, fakturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelorders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, zullen deze naam moeten bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding: "naamloze vennootschap" of de initialen "NV", leesbaar weergegeven.

ARTIKEL TWEE - ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Industrieweg 10.

Hij zal bij beslissing van de raad van bestuur kunnen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalig taalgebied of het tweetalig taalgebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel wordt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen van de raad van bestuur. Deze zal er tevens op waken dat de taalwetgeving nageleefd wordt, welke ingevolge de verplaatsing van de zetel van toepassing zou zijn.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, bewaarplaatsen en handelskantoren oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3 - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

" Verkoopcentrum van alle elektrische en elektronische componenten in de meest ruime zin

" Werkplaats voor assemblage en productie van elektrische en elektronische producten

" Research en engineering inzake toepassingen in elektronica en elektro-mechanica

" Groot- en kleinhandel, import en export, levering en plaatsing van hoger vermelde producten.

" De marketing, de distributie en de verkoop van

softwaretoepassingen te verzorgen voor onder meer de industriële markt, alsmede het onderhoud ervan, het geven opleidingen en het verrichten van alle andere activiteiten die daarmee verwant zijn

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL 4 - DUUR.

De duur van de vennootschap is een onbeperkte duur.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, welke genomen wordt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging, voor zover de wet geen andersluidende bepalingen bevat.

HOOFDSTUK TWEE - KAPITAAL - AANDELEN -- OBLIGATIES

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (62.500,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk

één/honderdvijfentwintigste (1/125ste) van het kapitaal

vertegenwoordigend, te weten vijfennegentig (95) aandelen categorie

A, genummerd van 1 tot en met 95, vijftien (15) aandelen categorie

B, genummerd van 96 tot en met 110, en vijftien (15) aandelen categorie C, genummerd van 111 tot en met 125.

ARTIKEL ZES - TOEGESTANE KAPITAAL

Overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van vennootschappen kan de algemene vergadering van de aandeelhouders, die beraadslaagt overeenkomstig artikels 558 en 560 van het Wetboek van vennootschappen, toestemming geven aan de raad van bestuur om het kapitaal in één of meerder malen tot een bepaald bedrag te verhogen, in één of meerdere keren. Deze bevoegdheid kan slechts uitgeoefend worden gedurende vijf jaar, te rekenen vanaf de dag die door de wet als vertrekpunt is vooropgesteld. Zij kan worden vernieuwd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ZEVEN NIET VOLGESTORTE AANDELEN - STORTINGSPLICHT.

Elke inschrijver op aandelen is verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen, niettegenstaande elke hiermee strijdige bepaling.

Indien niet volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijstorting of volstorting worden door de raad van bestuur opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip. Aan de aandeelhouder wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven. De aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er is rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet vermeerderd met vijftig ten honderd.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan volgens deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

HOOFDSTUK DRIE - DE TITELS EN HUN OVERDRACHT

ARTIKEL NEGEN - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

ARTIKEL NEGENBIS - OVERDRACHT - VOORKOOPRECHT

§1 De aandeelhouder die alle of een deel van zijn effecten aan een kandidaat overnemer wenst of verplicht is af te staan of over te dragen, moet deze wens of verplichting bij aangetekende brief tegen ontvangstbewijs meedelen aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de vennootschap, met vermelding van:

- de effecten waarvan hij de overdracht wenst of verplicht is te verwezenlijken;

- de aard van de overdracht;

- de identiteit en adres of benaming en maatschappelijke zetel van de voorgestelde overnemer, die te goeder trouw dient te zijn;

- desgevallend de prijs van de voorgestelde overdracht of overname, de betalingsvoorwaarden en alle andere bedingen van de voorgestelde overdracht.

De Voorzitter van de Raad van Bestuur brengt binnen de tien dagen na het ontvangen van de voornoemde aangetekende brief, bij aangetekend schrijven de overige aandeelhouders op de hoogte van de voorgestelde overdracht, houdende samenroeping van een vergadering van aandeelhouders van de vennootschap ten vroegste één maand en uiterlijk twee maanden na de datum van de mededeling door de aandeelhouder die de overdracht heeft voorgesteld.

Ter vergadering (die geen "algemene vergadering" is in de zin van de statuten van de vennootschap en/of het W. Venn.), die wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur van de

vennootschap of in zijn afwezigheid de oudste aanwezige

bestuurder of in afwezigheid van bestuurders door de oudste

aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouder, delen de overige aandeelhouders mee of, en in welke mate, zij hun voorkooprecht (zoals hierna georganiseerd) uitoefenen.

Indien de aandeelhouders niet op de aldus samengeroepen vergadering verschijnen (hetzij in persoon hetzij bij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiger) of indien zij er geen beslissing meedelen, zullen zij onherroepelijk vermoed worden aan hun voorkooprecht te verzaken.

Het voorkooprecht wordt, indien er meer aanvaardingen zijn dan effecten waarvan de overdracht wordt voorgesteld, uitgeoefend naar evenredigheid van het effectenbezit van de eigenaars van effecten die het voorkooprecht uitoefenen, de effecten van de aandeelhouder die de overdracht van alle of een deel van zijn aandelen voorstelt, niet meegerekend. Het ondeelbaar restaantal dat niet in deze verhouding kan worden toebedeeld, wordt bij loting toebedeeld onder de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend.

Zo het voorkooprecht wordt uitgeoefend voor minder effecten dan er effecten zijn waarvan de overdracht wordt voorgesteld, wordt dit ter vergadering door de voorzitter meegedeeld. De niet uitgeoefende voorkooprechten mogen alsdan worden uitgeoefend door de aandeelhouders die hun voorkooprecht wel hebben uitgeoefend, ten ware zij aan de uitoefening daarvan verzaken, wat zij onmiddellijk aan de voorzitter ter kennis dienen te brengen. De niet uitgeoefende voorkooprechten kunnen alsdan worden uitgeoefend door de aandeelhouders die in het kader van deze bijkomende ronde conform het voorgaande over een voorkooprecht beschikken en het wensen uit te oefenen. Desgevallend worden ze proportioneel onder hen verdeeld in functie van het aantal effecten dat zij bezitten, de effecten waarover zij ter vergadering een voorkooprecht hebben uitgeoefend niet meegerekend.

Het eventueel ondeelbaar restaantal dat niet in deze proportionele verhouding kan worden toebedeeld, wordt bij loting toebedeeld aan de aandeelhouders die de in eerste instantie niet uitgeoefende voorkooprechten hebben uitgeoefend.

Hierna gaat de vergadering onmiddellijk over tot het opstellen van een lijst met vermelding van de identiteit en adres of benaming en maatschappelijke zetel van diegenen die een voorkooprecht hebben uitgeoefend en het aantal effecten dat zij elk zullen overnemen.

§2 Effecten die worden overgedragen overeenkomstig één van de hierboven beschreven vormen van uitoefening van het voorkooprecht, zullen worden afgestaan of overgedragen aan de aandeelhouder, die het voorkooprecht heeft uitgeoefend tegen de hiernavermelde prijs, naargelang het geval:

- indien de door de overdragende aandeelhouder beoogde afstand of overdracht een koop-verkoop betreft en er een kandidaat koper is : de prijs waartegen de kandidaat koper bereid was de effecten over te nemen, zoals blijkt uit de mededeling aan de Raad van Bestuur;

- indien de door de overdragende aandeelhouder beoogde afstand of overdracht geen koop-verkoop betreft of indien er geen kandidaat koper is : de prijs die bij wijze van bindende derdenbeslissing wordt bepaald door een bedrijfsrevisor die wordt aangeduid door de overdragende aandeelhouder en de aandeelhouders, die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, in gemeen akkoord, of, bij gebreke aan een dergelijk akkoord binnen een termijn van één week na de vergadering, waarvan sprake in §1, door een bedrijfsrevisor die op verzoek van de meest gerede partij wordt aangeduid door de voorzitter van het Instituut der Bedrijfsrevisoren of diens rechtsopvolger. De aldus aangeduide bedrijfsrevisor zal de prijs per effect op een bindende en definitieve wijze vastleggen ten aanzien van de overdragende aandeelhouder en de aandeelhouders, die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, binnen een termijn van één maand na diens aanstelling. Binnen diezelfde termijn zal de bedrijfsrevisor de door hem vastgestelde prijs per aangetekend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

schrijven meedelen aan de betrokken aandeelhouders en de voorzitter van de Raad van Bestuur van de vennootschap. De kosten en erelonen van deze deskundige zullen door de vennootschap worden gedragen.

§3 Indien het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend over alle effecten waarvan de overdracht werd voorgesteld, zullen alle effecten waarvan de overdracht werd voorgesteld, vrij mogen worden overgedragen of afgestaan aan de aangeduide kandidaat overnemer, doch enkel onder de voorwaarden meegedeeld aan de Raad van Bestuur naar aanleiding van de eerste kennisgeving. De voorzitter van de Raad van Bestuur zal de aandeelhouders hiervan in kennis stellen.

De overdracht dient te worden gerealiseerd uiterlijk zes maanden na de initiële aanmelding aan de Raad van Bestuur.

§4 Bij eventuele strijdigheid tussen het voorgaande voorkooprecht en eventuele wettelijke beperkingen van dwingende aard of van openbare orde toepasselijk op het ogenblik van een voorgenomen overdracht, zal het voorgaande niet nietig zijn, doch zal het voorkooprecht worden toegepast binnen de aldus bestaande wettelijke beperkingen.

ARTIKEL TIEN - ONDEELBAARHEID VAN DE TITELS

De titels zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. De vennootschap kan alle rechten, met betrekking tot alle titels waarover er twijfel zou kunnen bestaan betreffende de eigendom, het vruchtgebruik of de naakte eigendom, opheffen.

De mede-eigenaars evenals de vruchtgebruikers en naakte eigenaars zijn gehouden zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke lasthebber en er mededeling van te doen aan de vennootschap.

In geval er een vruchtgebruik bestaat, zal de naakte eigenaar van de titel, behoudens verzet, vertegenwoordigd worden ten overstaan van de vennootschap door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL ELF - RECHTHEBBENDEN.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een aandeelhouder mogen, voor om het even welke reden, zegels laten leggen noch op de goederen, noch op de waarden van de vennootschap, en ze mogen noch de verdeling of veiling van de vennootschap vragen, noch bewarende maatregelen treffen, noch inventarissen vragen, noch zich op enigerlei wijze inmengen in het bestuur ervan.

Om hun rechten uit te oefenen, moeten zij zich op de inventarissen en maatschappelijke balansen en op de beslissingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering beroepen.

HOOFDSTUK VIER - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL TWAALF - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste vijf leden, al dan niet aandeelhouder.

De A-Aandeelhouders hebben voordrachtrecht voor drie (3) bestuurders, hierna ook aangeduid als "A-Bestuurder".

De B-Aandeelhouders en C-Aandeelhouders hebben elke voordrachtrecht voor één bestuurder, hierna ook aangeduid als Bestuurder" en "C-Bestuurder".

De voordrachtgerechtigde Aandeelhouders van iedere categorie zullen telkens, met een meerderheid van stemmen, een lijst voorleggen met kandidaten, waarvan het aantal minstens één (1) meer is dan het aantal welke zij mogen voordragen.

Bij gebrek aan voordracht van kandidaten voor een bepaalde groep voor de hem toebehorende mandaten, zal de benoeming vrij door de algemene vergadering gedaan worden, met dien verstande dat de benoemde bestuurders zullen geacht worden de bedoelde groep te vertegenwoordigen.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge Het geheel der mandaten van bestuurders wordt toegekend in één enkele stembeurt aan de kandidaten met het hoogst aantal stemmen.

Telkens de algemene vergadering moet beslissen over benoeming van bestuurders, zullen alle bestuurdersmandaten op deze vergadering openvallen en heringevuld worden.

Telkens wanneer overgegaan wordt tot de verkiezing van een bestuurder ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht een einde nam, behoort het recht om kandidaten voor deze opdracht voor te dragen toe aan de houders van deze categorie van aandelen, die de uittredende bestuurder hadden voorgesteld.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen. Zij kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

ARTIKEL DERTIEN - VOORZITTERSCHAP

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter benoemen.

ARTIKEL VEERTIEN - BIJEENROEPING

De raad van bestuur vergadert na bijeenroeping en onder het voorzitterschap van haar voorzitter, of ingeval van afwezigheid of verhindering, van een bestuurder aangeduid door zijn collega's, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders erom verzoeken.

De bijeenkomsten worden gehouden op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

ARTIKEL VIJFTIEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan per brief, telegram, telex, e-mail of fax, of door middel van elk ander schriftelijk document, volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn. Deze volmachten worden aan het proces-verbaal gehecht.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit, doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende

noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, dit met uitzondering voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgetekend in notulen. De leden die aanwezig waren bij de beraadslaging en de stemming, worden verzocht de notulen te ondertekenen, de afgevaardigden tekenen ondermeer voor de verhinderde of afwezige bestuurders.

Deze notulen worden ingelast in een bijzonder register. De volmachten worden eraan gehecht.

Bestaat de raad van bestuur uit slechts twee leden, dienen zij beiden voor elke beraadslaging aanwezig te zijn, eventueel vertegenwoordigd zoals hierboven aangegeven. Hun beslissing dient bij unanimiteit genomen te worden, de stem van de voorzitter is niet doorslaggevend.

ARTIKEL ZESTIEN - BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging aan één of meer volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren, dewelke afzonderlijk of gezamenlijk handelen, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt eventueel hun bevoegdheden.

De raad mag, binnen het kader van dit bestuur, eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer volmachthebbers, die al dan niet aandeelhouder zijn, toekennen.

ARTIKEL ZEVENTIEN - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college, de vennootschap in haar handelingen en in rechte. Zij handelt door de meerderheid van haar leden.

Buiten de algemene vertegenwoordiging door de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ook vertegenwoordigd in haar handelingen en in rechte, tegenover derden door haar gedelegeerd bestuurder alleen optredend of door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Zij zijn niet gehouden tegenover derden een voorafgaandelijke beslissing van de raad van bestuur te verrechtvaardigen.

Anderzijds, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere volmachthebbers, binnen de perken van hun mandaat. ARTIKEL ACHTTIEN - ONKOSTEN VAN DE BESTUURDERS

De algemene vergadering beslist of en in welke mate het ambt van bestuurder zal bezoldigd zijn met een vaste of variabele vergoeding, die op de algemene onkosten wordt geboekt.

ARTIKEL NEGENTIEN - VACANTE BETREKKING

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. Evenwel dienen zij een bestuurder te benoemen onder de initiële kandidaten die voorgesteld werden door de meerderheid van de betreffende categorie van aandeelhouders waartoe de ontslagnemende bestuurder behoorde

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

ARTIKEL TWINTIG - CONTROLE

De controle van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen, leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, opgedragen; deze warden door de algemene vergadering benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Daarentegen, in tegenstelling tot wat voorafgaat, indien de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, is de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht.

Indien er geen commissaris werd benoemd, heeft elke aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissarissen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder, waarvan de vergoeding ten laste valt van de vennootschap als hij aangeduid werd met toestemming van de vennootschap of als deze vergoeding haar ten laste gelegd werd door een gerechtelijke beslissing.

Op verzoek van één of meer aandeelhouders, moet de raad van bestuur de algemene vergadering bijeenroepen teneinde te beraadslagen over de benoeming van een commissaris en zijn eventuele vergoeding vast te stellen.

Het mandaat van de commissaris of commissarissen die aldus benoemd werden is maar herroepbaar tijdens hun mandaat indien er een geldige reden toe bestaat.

ARTIKEL EENENTWINTIG - BEZOLDIGINGEN

De bezoldigingen van de eventuele commissarissen bestaan uit een vaste som die bepaald werd bij het begin en voor de duur van het mandaat door de algemene vergadering, onverminderd artikel 134 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij kunnen maar gewijzigd worden mits de toestemming van alle partijen.

De verwezenlijking van uitzonderlijke prestaties of van bijzondere opdrachten, mag maar vergoed worden met bijzondere bezoldigingen en voor zover er rekening mee gehouden wordt in het beleidsverslag.

De vennootschap mag hun geen leningen of voorschotten toekennen, noch waarborgen geven of stellen in hun voordeel.

HOOFDSTUK VIJF - ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG - BIJEENKOMSTEN

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur (20.00u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG - BIJEENROEPING

De oproepingen tot de algemene jaarvergadering, die de agenda vermelden, worden opgesteld overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen.

Indien alle aandelen op naam zijn, moeten de bijeenroepingen per aangetekend schrijven verstuurd worden vijftien volle dagen vóór de vergadering.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene

aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigendoor een bijzondere volmachtdrager, die al dan niet aandeelhouder is.

De minderjarigen, onbekwaamverklaarden en rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd worden door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers. Elke getrouwde persoon wordt door zijn echtgenoot vertegenwoordigd.

De raad van bestuur kan het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd, vijf volle dagen vóór de algemene vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de schuldeisers en de borgstellers zijn gehouden zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - BUREAU

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door een persoon aangeduid door de raad van bestuur. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. De vergadering verkiest twee stemopnemers. De aanwezige bestuurders vervolledigen het bureau.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - BERAADSLAGING

De vergadering mag maar beraadslagen over de punten die op de dagorde vermeld staan, behalve indien alle aandeelhouders aanwezig zijn op de vergadering.

Behoudens de gevallen voorzien door de wet, worden de beslissingen, ongeacht het aantal der op de vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij meerderheid van stemmen.

Een aanwezigheidslijst die de naam van de aandeelhouders en het aantal van hun aandelen vermeld wordt ondertekend door elk van hen of door hun volmachthebber, vooraleer zij ter zitting gaan.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - PROCES-VERBALEN

De afschriften of uittreksels van de notulen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden door een bestuurder of een gedelegeerd-bestuurder ondertekend.

HOOFDSTUK ZES - INVENTARIS - MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN - DIVIDENDEN

ARTIKEL NEGENENTWINTIG - MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL DERTIG - MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN

Op deze laatste dag maken de bestuurders een inventaris op, alsmede de jaarrekeningen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid, overeenkomstig de bepalingen van artikel 96 van het wetboek van vennootschappen.

Na lezing gehoord te hebben van het beleidsverslag door de raad van bestuur en van het verslag van de commissaris(sen), beslist de gewone algemene vergadering over de jaarrekeningen en, bij bijzondere stemming, over de ontlasting van de bestuurders en commissaris(sen).

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke voorzieningen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen enkele uitkering mag gedaan worden indien bij de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals ze blijkt uit de jaarrekeningen, of na een dergelijke uitkering, minder zou bedragen dan het volstorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die de wet of de statuten niet toelaten te verdelen. Met netto-actief wordt bedoeld het totaal van het actief zoals dit blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Het bedrag van de nog niet afgeschreven vestigings-kosten en, behoudens uitzonderlijk geval, het bedrag van de nog niet afgeschreven onderzoeks- en ontwikkelingskosten zijn niet vervat in het netto-actief.

ARTIKEL EENENDERTIG - PUBLIKATIE JAARREKENINGEN

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door één van de bestuurders op de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Tegelijk daarmee worden de andere stukken voorgeschreven door artikel 98 en volgende van het Wetboek van vennootschappen neergelegd.

Het jaarverslag wordt tegelijk met de jaarrekening neergelegd zoals bepaald is in de eerste alinea. Deze verplichting tot neerlegging van het jaarverslag geldt niet indien een ieder op de maatschappelijke zetel van de vennootschap inzage kan nemen van het jaarverslag en daarvan, zelfs op schriftelijke aanvraag, kosteloos een volledig of gedeeltelijk afschrift kan verkrijgen. Een gedeeltelijk afschrift bevat ten minste de gegevens bedoeld in artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap is niet verplicht het jaarverslag van de raad van bestuur neer te leggen indien zij hiertoe wettelijk niet verplicht is.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG - INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, voorschotten op dividenden uitkeren, door aftrek van de winst van het lopend boekjaar. De raad stelt het bedrag van die voorschotten en de datum van uitbetaling vast.

Zij dient echter de voorwaarden van artikel 618 van het wetboek van vennootschappen na te leven.

HOOFDSTUK ZEVEN -- ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL DRIEËNDERTIG - VERLIES VAN KAPITAAL

I. Wanneer, tengevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

over de eventuele ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld, overeenkomstig de wet.

II. Wanneer het netto-actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

III. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap van de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ARTIKEL VIERENDERTIG - ONTBINDING - VERENIGING VAN ALLE AANDELEN

Buiten de clausules van wettelijke ontbinding, kan de vennootschap maar vereffend worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt in de vorm en onder de voorwaarden vereist inzake statutenwijziging.

De vereniging van alle aandelen in de handen van één enkele aandeelhouder, brengt niet de vereffening van rechtswege mede, noch de gerechtelijke ontbinding van de vennootschap.

Indien na een termijn van één jaar, de vennootschap niet ontbonden is, noch verrijkt is met een nieuwe aandeelhouder, noch

omgezet in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen die de vennootschap aangegaan heeft sinds de vereniging van alle aandelen in één hand tot op het ogenblik dat de nieuwe aandeelhouder de vennootschap vervoegd heeft of tot op het ogenblik dat haar ontbinding of omzetting gepubliceerd werd.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - VEREFFENING

Ingeval van vereffening, wordt deze doorgevoerd door de raad van bestuur in functie op dat ogenblik of door één of meer vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering, ingevolge een beslissing van de vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Te dien einde beschik(t)(ken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide machten vermeld in de artikels 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval stelt de algemene vergadering de bezoldigingen van de vereffenaar(s) vast.

ARTIKEL ZESENDERTIG - VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, wordt het netto-actief eerst aangewend voor de terugbetaling, in speciën of in effecten, van het volstorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd.

Indien de aandelen niet allemaal in een gelijke verhouding werden volstort, zullen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op gelijke voet te stellen, ofwel door een bijkomend beroep te doen op fondsen ten laste van de titels die niet volstort werden, ofwel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

door voorafgaandelijke terugbetalingen in speciën ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

Het saldo wordt gelijk verdeeld tussen alle aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

HOOFDSTUK ACHT - ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL ZEVENENDERTIG

Voor alle betwistingen met betrekking tot de

vennootschapsaangelegenheden en de uitvoering van onderhavige statuten, doen alle aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders, (commissarissen), directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, woonstkeuze op de maatschappelijke zetel, waar hun alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

VL OVERGANGSBEPALINGEN

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De verschijners, verenigd in vergadering, hebben ondermeer

volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Jaarlijkse algemene vergadering:

De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats op de eerste

vrijdag van de maand juni tweeduizend en dertien om twintig uur.

3. Bestuurders:

a) Het aantal bestuurders is vastgesteld op vijf.

b) Tot bestuurders worden benoemd voor een periode van zes

jaar:

1.- op voordracht van de houders van de aandelen categorie A:

1.1 De coöperatieve vennootschap met onbeperkte

aansprakelijkheid "NRG Services", met zetel te 3700 Henis

(Tongeren), Bolleberg 29, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder nummer 0836.202.059, rechtsgebied Tongeren, met als vaste vertegenwoordiger, de heer VANHERLE Raf Mathieu André, geboren te Tongeren op 20 september 1978, nationaal nummer 78.09.20 209-19, wonende te 3700 Tongeren, Bolleberg 29. De oprichters nemen kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van de hiervoor benoemde bestuurder-vennootschap "NRG Services" vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, het bestuurdersmandaat wordt uitgevoerd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VANHERLE Raf, voornoemd.

1.2 De coöperatieve vennootschap met onbeperkte

aansprakelijkheid "AUDEO", met zetel te 3010 Kessel-Lo, Ernest Solvaystraat 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0837.078.425, rechtsgebied Leuven, met als vaste vertegenwoordiger, de heer VANHERLE Kris Peter Johan, geboren te Tongeren op 3 juli 1980, nationaal nummer 80.07.03 257-24, wonende te 3010 Kessel-Lo, Ernest Solvaystraat 38.

De oprichters nemen kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van de hiervoor benoemde bestuurder-vennootschap "AUDEO" vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wetboek van vennootschappen, het bestuurdersmandaat wordt uitgevoerd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VANHERLE Kris, voornoemd.

1.3 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WV-Logic", met zetel te 3730 Hoeselt, Droogbroekstraat 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer

0877.002.833, rechtsgebied Tongeren, met als vaste

vertegenwoordiger, de heer VANHERLE Wim Jos Ludo, geboren te Tongeren op 7 juli 1981, nationaal nummer 81.07.07 231-48, wonende te 3500 Hasselt, Erasmuslaan 26.

De oprichters nemen kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van de hiervoor benoemde bestuurder-vennootschap "WV-Logic" vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, het bestuurdersmandaat wordt uitgevoerd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VANHERLE Wim, voornoemd.

2.- op voordracht van de houders van de aandelen categorie B:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JPK Consult, met zetel te 3980 Tessenderlo, Turnhoutsebaan 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer

0823.514.459, rechtsgebied Hasselt, met als vaste

vertegenwoordiger, de heer VAN DEN BERCKT Johan, voornoemd.

De oprichters nemen kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van de hiervoor benoemde bestuurder-vennootschap "JPK Consult" vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, het bestuurdersmandaat wordt uitgevoerd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN DEN BERCKT Johan, voornoemd.

3.- op voordracht van de houders van de aandelen categorie C:

Voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEKOH", met te 3560 Lummen, Opworpstraat 47 bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0823.735.777, rechtsgebied Hasselt, met als vaste vertegenwoordiger, de heer HUSTINX Raphaël, voornoemd.

De oprichters nemen kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van de hiervoor benoemde bestuurder-vennootschap "SEKOH" vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, het bestuurdersmandaat wordt uitgevoerd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer HUSTINX Raphaël, voornoemd.

Die verklaren te aanvaarden, en niet getroffen geweest te zijn door een gerechtelijke beslissing die het opnemen van dergelijk mandaat onmogelijk maakt.

c) Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar tweeduizend en zeventien.

d) Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing te nemen door de algemene vergadering.

4. Commissarissen:

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen,

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

5. Overname van de verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen herneemt de vennootschap de verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was.

De comparanten verklaren hieromtrent geen enkele verbintenis te zijn aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor dewelke bijzondere publiciteitsvoorwaarden zijn voorzien.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De alzo nieuw benoemde bestuurders hebben met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

Zijn geroepen tot de functie gedelegeerd-bestuurder:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JPK Consult", voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd.

De gedelegeerd-bestuurder wordt belast met het dagelijks beheer van de vennootschap en de vertegenwoordiging van de vennootschap. wat dit beheer betreft.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt. Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van. de raad van bestuur, evenals door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend of door twee bestuurders, samen optredend.

VOOR EENSLUIDEND AFSCHRIFT

Tegelijk hierbij neergelegd:

-een expeditie van de nog niet geregistreerde akte

-volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi( van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.07.2015, NGL 31.08.2015 15504-0411-015

Coordonnées
EASY PANEL

Adresse
ERNEST SOLVAYSTRAAT 38 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande