EDB BUSINESS PARTNER BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EDB BUSINESS PARTNER BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 863.735.708

Publication

11/02/2013
ÿþBenaming (voluit) : EDB Business Partner Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vilvoordsesteenweg 144

1860 WIESE

Onderwerp akte :AFSLUITING VEREFFENING

Buitengewone Algemene Vergadering van afsluiting van de vereffening van 19.12.12

Na kennis genomen te hebben van de verslagen aangekondigd in de agenda en de overige

agendapunten, hebben de aandeelhouders, met eenparigheid van stemmen: "

1.BESLOTEN het eindverslag ...van de Vereffenaar over de rekeningen van de vereffening; (van begin tot einde) goed te keuren zoals dit werd opgesteld door de Vereffenaar op. 19.11.12 op grond van de afsluitende staat van activa en passiva (afsluitende rekeningen) ; van de vennootschap van 31.10.12 ....., en op grond van de voorgaande staat van activa en." passiva van de vennootschap van 31.05.12 (..., tussentijdse staat opgesteld op grond van artikel 189 bis Wetboek Vennootschappen), staten die eveneens worden goedgekeurd.

2. BESLOTEN kennis te nemen van het Verslag van de commissaris, de CVBA Deioitte Bedrijfsrevisoren, van 1911.12 ....over de rekeningen en de afsluiting van de vereffening, verslag dat in fine stelt dat de informatie vervat in het eindverslag van de vereffenaar correct ;i en voldoende is.

3. BESLOTEN het saldo van de vereffening te verdelen zoals uiteengezet in het verdelingsplan van de activa ....van de Vereffenaar dat bij verzoekschrift van de Vereffenaar van 20.11.12 aan de Rechtbank van Koophandel te Brussel voorgelegd werd en door de Rechtbank bij Vonnis van 18.12.12 gekend onder het rolnummer B/12/00448 gehomologeerd werd.

4. BESLOTEN, bij afzonderlijke stemming, kwijting te verlenen aan de vereffenaar en aan. : de commissaris voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van hun mandaat gedurende de periode van 01.01.12 tot en met de afsluiting van heden, en tevens

BESLOTEN in het algemeen, bij afzonderlijke stemming, kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van zijn mandaat gedurende de ganse periode van de vereffening.

5. BESLOTEN, op verzoek van de vereffenaar, de vereffening af te sluiten

6. BESLOTEN dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende 5 jaar zullen bewaard worden te 1860 Meise, Vilvoordsesteenweg 144,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" I.UI

mad 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 0208 6*

Ondememingsnr : 0863.735.708

0 JAN 20

akete

Griffie

II ~I

isch Staatsblad - 11/02

mod 11.1

I~ G 4

7. BESLOTEN om aan de Vereffenaar, Studiebureel MVL BVBA, ON 0436747349 RPR LEUVEN, met zetel te 3040 Huldenberg, Boesberg 17, en aan Sem Moerman, ...., wonende te 8580 Avelgem, Leopoldstraat 16/101, afzonderlijke volmacht te geven, waarbij elk van de gemachtigden alleen kan optreden, om ook na de afsluiting van de vereffening de bankrekening met nummer 1.79-6108211.48 die de vennootschap heeft bij de CommQrzbank te 1040 Brussel, Louis Schnvdtlaan 29, verder te beheren en voor zover nodig op naam van de BVBA Studiebureel MVL of op naam van Sem Moerman te plaatsen, aangezien op deze bankrekening, onder meer, nog BTW-tegoeden dienen ingewacht te worden.

8. BESLOTEN om aan de Vereffenaar, Studiebureel MVL BVBA, ON 0436747349 RPR LEUVEN, met zetel te 3040 Huldenberg, Boesberg 17, en aan Sem Moerman, ....wonende te 8580 Avelgem, Leopoldstraat 16/101, afzonderlijke volmacht te geven, waarbij elk van de gemachtigden alleen kan optreden, voor alle formaliteiten ingevolge onderhavige buitengewone algemene vergadering, alsook met het oog op de nodige publicaties, alsook voor de nodige schrappingen van de vennootschap bij het Rechtspersonenregister, de KBO en de BTW administratie.

- 4._Voor-berS*tiden aan het Belgisch Staatsbiad

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

Sem Moerman

Bijzonder gevolmachtigde

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nienj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 05.07.2012 12273-0164-049
12/01/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

rStaatsbfad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie 3 pq DEL

u 11111111.111LII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Ondernerningsnr : 0863.735.708

Benaming (voluit) : EDB Business Partner Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vilvoordsesteenweg 144

1860 MEISE

Onderwerp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op één december tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, . Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende registratiemelding draagt:

"Geregistreerd drie bladen vier renvooien op het 3de registratiekantoor van Elsene op 13 december 2011.

" Boek 69 blad 03 vak 01. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ). De Eerstaanwezend inspecteur, (getekend) MARCHAL

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EDB Business Partner Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 1860 Meise, Vilvoordsesteenweg, 144,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf één december tweeduizend en elf.

2° Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn:

- de heer Reidar Roed;

- de heer Thorolf Thorstensen.

30 Werd benoemd als vereffenaar:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Studiebureel MVL", met zetel te 3040 , Huldenberg, Boesberg, 17, die in het kader van deze vereffeningsopdracht vertegenwoordigd zal worden door de heer Sem Leon Yvan Moerman, geboren te Avelgem op 23 maart 1967, wonende te 8580 Avelgem, Leopoldstraat, 16, bus 101.

4° Machten van de vereffenaar:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Sem Moerman, die te dien einde woonstkeuze doet te 1860 Meise, Vilvoordsesteenweg, 144, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel van Mechelen ter bevestiging van de benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Studiebureel MVL" als vereffenaar).

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.08.2011, NGL 05.10.2011 11574-0349-029
22/07/2011
ÿþ Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- 8 -07- 2011

GRIFF;I= RE " ÊANK van

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

IIiE uh 11111111111111111111 1111f 11111 1ff lit!

*11117948'

Ondernenzingsnr : 0863735708

Benaming

(voluit) : EDB Business Partner Belgium NV

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20T, 2800 Mechelen

' Onderwerp akte : zetelverplaatsing, ontslag algemeen directeur belast met het dagelijks bestuur

Buitengewone Algemene Vergadering van 30.06.2011

De aandeelhouders, met eenparigheid van stemmen hebben

BESLOTEN de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Vilvoordsesteenweg 144 te 1860 Meise, dit met ingang van 01.07.2011.

BESLOTEN, na nota genomen te hebben van zijn ontslagbrief, het ontslag van de Heer John Buydens, Julius Péestraat 10, 9160 Lokeren, van Belgische nationaliteit, nat. nr. 570321-069-34, als algemeen directeur belast met het dagelijks bestuur, te aanvaarden met ingang van 30 juni 2011.

BESLOTEN om Sem Moerman, van Belgische nationaliteit, geboren te Avelgem op 23.03.67, volmacht te geven, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, met het oog op de vervulling van alle nodige formaliteiten bij het Rechtspersonenregister, de KBO, een ondernemingsloket en de bevoegde administraties, alsook met het oog op de nodige publicaties

Voor gelijkvormig uittreksel,

De bijzonder gevolmachtigde.

Sem Moerman

07.07.2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2011
ÿþ1111111J1!111111(11,11,1,11111111.11111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie uan.de-akte

23-12-2010

GRIFFIE RFCl!-4TLANlt van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

Mad 2.0

Ondernemingsnr : 0863735708

Benaming

(voluit) : EDB Business Partner Belgium NV

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20T, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders, hernieuwing mandaat Commissaris

Buitengewone Algemene Vergadering. van 01.12.10

De aandeelhouders, met eenparigheid van stemmen hebben

BESLOTEN, Mevr. Marianne Gade-Gorbitz, van Noorse nationaliteit, geboren te Barum, Noorwegen op 24,02.67, en wonende te Sorbyhaugen 44c, N-0377 Oslo, Noorwegen, te ontslaan als bestuurder per 30.11.10.

BESLOTEN, het ontslag, zoals ingediend per brief van 25.11.10, van de Heer John Buydens, Julius Péestraat 10, 9160 Lokeren, van Belgische nationaliteit, nat. nr. 570321-069-34, Als bestuurder te aanvaarden met ingang van 30 november 2010.

Hierbij wordt gepreciseerd dat aangezien de Heer John Buydens in voormelde brief zich bereid verklaarde verder in te staan voor het dagelijks bestuur, hij verder, en zoals dit eveneens in het verleden het geval was ten onbezoldigde titel, belast blijft met het dagelijks bestuur en dit tot 20.06.2014. Daar de Heer John Buydens voortaan geen bestuurder meer is zal hij vanaf 01.12.10 de titel van Algemeen Directeur belast met het dagelijks bestuur dragen.

BESLOTEN, over te gaan tot de benoeming als bestuurder vanaf 01.12.2010 en dit voor een duur van 6 jaar eindigend op de jaarvergadering van 2016, zijnde op 17.06.2016, van de Heer Thorolf Thorstensen, van Noorse nationaliteit, geboren te Oslo, Noorwegen op 05.07.50, en wonende te Utsiktsveien 37, 1482 Nittedal, Noorwegen, Noors nationaal nummer 050750 28964. Het mandaat van de Heer Thorstensen is onbezoldigd.

BESLOTEN, na vastgesteld te hebben dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, niet over te gaan tot de benoeming van een derde bestuurder en overeenkomstig artikel 518 Wetboek Vennootschappen, het aantal bestuurders te beperken tot twee, zijnde de Heer Reidar Roed, benoemd op 21.06.08 en de Heer Thorolf, Thorstensen, voornoemd, beide mandaten on-bezoldigd zijnde.

BESLOTEN het mandaat van de Commissaris Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA, (n° IRE B 025 ), met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, ingeschreven in het RPR Brus-sel onder. nr. 0429.053.863, vertegenwoordigd door William BLOMME (n° IRE B 01589), dat een einde nam na de con trole van de jaarrekening afgesloten per 37:.12.09, te hernieuwen voor een duur van 3 jaar en dit met het oog op de controle van de boekja-ren af te sluiten per 31 december 2010, 2011 en 2012.

Voor gelijkvormig uittreksel,

De gevolmachtigde.

20.12.10

Vanessa De Greef

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam eh hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.12.2010, NGL 27.12.2010 10647-0357-030
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 20.10.2009 09818-0243-027
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 27.08.2008 08630-0295-027
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 16.07.2007 07416-0293-027
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.06.2006, NGL 20.07.2006 06492-0242-034
28/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 29.06.2005, NGL 20.07.2005 05514-0227-035

Coordonnées
EDB BUSINESS PARTNER BELGIUM

Adresse
VILVOORDSESTEENWEG 144 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande