EDF LUMINUS SOLUTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EDF LUMINUS SOLUTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.145.981

Publication

22/04/2014
ÿþ Maf Word 11.1

L,T +~" i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



m i I i

*19085699*





Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de O 9 APR, 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0454A45.981

Benaming

(voluit) : Bleyveld Co

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bteyveldstraat 9 - 3320 Hoegaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

Uittreksel uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 2 december 2013 gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De vergadering, geldig beraadslagend, heeft met éénparig goedvinden vastgesteld en beslist:

- Ontslag en kwijting van de bestuurder Anne Van Rossum, wonende te 3320 Hoegaarden, Kauterhof 30

met ingang vanaf 2 december 2013.

De vergadering heeft bovendien met éénparigheid van stemmen beslist tevens te benoemen tot bestuurders

voor een periode van 6 jaar, te weten tot na afloop van de algemene vergadering die gehouden dient te worden

in 2019 en die zich dient uitte spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het jaar 2018: - de naamloze vennootschap "NUTSBEDRIJVEN HOUDSTERMAATSCHAPP1J", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Trichterheideweg 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0472.325.068, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Ludo KELCHTERMANS, wonende te 3990 Peer, Kruisdijk 3;

- de naamloze vennootschap 'REMALIM", met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen,

Kringloopstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonen register onder het nummer 0834.086.964, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Peter JANS, wonende te 3520 Zonhoven, Vliegpleinweg 57;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLEGRA", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Lakensestraat 155 bus 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0460.752.275, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw Anne VAN ROSSUM, wonende te 3320 Hoegaarden, Kauterhof 30.

De benoemde bestuurders, geldig vertegenwoordigd door hun vaste vertegenwoordiger aanvaarden hun mandaat.

De vergadering heeft bovendien met éénparigheid van stemmen beslist het mandaat van de commanditaire vennootschap op aandelen "VPD", de heer Johan VANPARIJS (zowel bestuurder als gedelegeerd bestuurder), de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FARINOTTI", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARISTARQUE", te verlengen tot na afloop van de algemene vergadering die gehouden dient te worden in 2019 en die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van 2018.

Johan Vanparijs

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/12/2013
ÿþfsa' Mod 11.1

"

j " : ;~.~; In dIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie de!

echtbank van Koophaf e.

:e Leuven. de t 6 BEC. 2M3

DE GRIFFIER

Griffie

EI

*13196193+

~ .minz=n. w54.145981

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Benaming (voluit) :BLEYVELD CO

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Bleyveldstraat 9  3320 Hoegaarden (volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging statuten Tekst

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten voor het ambt van Notaris Albert J A N S S E N met standplaats te Tienen op 3 december 2013: "Geregistreerd te Tienen 1 op 11 december 2013. zeven bladen geen verzending reg 5 Boek 738 blad 81 vak 1. Ontvangen: vijftig euro. De Ontvanger (Get.) L. Schollaert ea inspecteur wnd." dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BLEYVELD CO", met zetel te 3320 Hoegaarden, Bleyveldstraat 9, geldig beraadslagend, met éénparig goedvinden heeft vastgesteld en beslist:

1. Na toelichting van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 560 Wetboek Vennootschappen en na vrijstelling door de algemene vergadering van de lezing ervan, over te gaan tot de afschaffing van de bestaande categorieën A en B-aandelen en de creatie van vier nieuwe categorieën van aandelen, waarbij de aandelen aangehouden door aandeelhouder commanditaire vennootschap op aandelen VPD of haar rechtsopvolgers, aandelen van de categorie 'A' zullen zijn, de aandelen aangehouden door aandeelhouders ARISTARQUE BVBA en FARINOTTI BVBA of hun rechtsopvolgers, aandelen van de categorie 'B' zullen zijn, de aandelen aangehouden door NUHMA of haar rechtsopvolgers, aandelen categorie 'C' zullen zijn en de aandelen, desgevallend in de toekomst aangehouden door enige andere eigenaar/houder of zijn/haar rechtsopvolgers andere dan onder categorie A, B en C, aandelen categorie 'D' zullen zijn.

De aandelen op heden aangehouden door de respectieve aandeelhouders zullen in deze categorieën worden ingedeeld, zodat ingevolge dit besluit het aandelenbezit zich voordoet als volgt:

- VPD: 349 aandelen categorie 'A'

- FARINOTTI: 75 aandelen categorie 'B'

- ARISTARQUE: 75 aandelen categorie 'B'

- NUHMA: 1 aandeel categorie

Dit besluit wordt in al haar onderdelen met eenparigheid van stemmen

aangenomen.

Artikel vijf der statuten wordt dienovereenkomstig aangepast:

" ARTIKEL VIJF:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd tweeëndertigduizend

'C'

Luik B - vervolg

euro (¬ 332.000,00), verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn verdeeld in vier categorieën, genaamd categorie A, B, C en D.

De eigenaar of houder van een bepaald aandeel is bepalend voor het feit tot welke categorie dit aandeel behoort.

Categorie A: alle aandelen eigendom of aangehouden door de commanditaire vennootschap op aandelen VPD of haar rechtsopvolgers.

Categorie B: alle aandelen eigendom of aangehouden door de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid ARISTARQUE en FARINOTTI of hun rechtsopvolgers.

Categorie C: alle aandelen eigendom of aangehouden door de naamloze vennootschap "NUTSBEDRIJVEN HOUDSTERMAATSCHAPPIJ" of haar rechtsopvolgers.

Categorie D: alle aandelen eigendom of aangehouden door enige andere eigenaar/houder of zijn/haar rechtsopvolgers anders dan onder categorie A, B en C.

Bij overdracht van aandelen van een bepaalde categorie aan een aandeelhouder van een andere categorie, worden deze aandelen automatisch omgezet in de categorie van de aandelen van de overnemende aandeelhouder."

2. Het lopende boekjaar te verlengen tot en met 30 juni 2014, zodat het zal lopen van 1 januari 2013 tot en met 30 juni 2014.

Nadien zal het boekjaar telkens lopen van 1 juli tot en

met 30 juni van het navolgend jaar.

Artikel 26 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

3. De datum van de eerstvolgende jaarvergadering te verplaatsen van de eerste vrijdag van de maand juni om elf uur naar de laatste vrijdag van de maand november om negentien uur.

Nadien zal de jaarvergadering telkens worden gehouden op de laatste vrijdag van november van ieder jaar om negentien uur.

Artikel 19 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

4. De artikelen 12 - 13 - 14 -- 15 - 18 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 12 - Raad van bestuur

De Raad zal bestaan uit zeven bestuurders, al dan niet aandeelhouders, die voor hoogstens zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, die ze te allen tijde kan ontslaan.

De bestuurders zullen gekozen worden als volgt:

Drie (3) Bestuurders zullen worden aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de houders van de meerderheid van de klasse A Aandeelhouders, waarbij dergelijke bestuurders zullen worden aangeduid als een klasse A bestuurder;

" Twee (2) Bestuurders zullen worden aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de houders van de meerderheid van de klasse B aandeelhouders, waarbij dergelijke bestuurders zullen worden aangeduid als een klasse B bestuurder;

" Twee (2) Bestuurders zullen worden aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de houders van de meerderheid van de klasse C aandeelhouders, waarbij dergelijke bestuurders zullen worden aangeduid als een klasse C bestuurder.

In het geval de algemene vergadering zou beslissen het aantal bestuurders te verhogen, zal elke klasse van aandeelhouders het recht hebben kandidaten voor te dragen voor eenzelfde aantal mandaten, zodoende dat voormelde verhouding tussen klasse A, klasse B en klasse C bestuurders behouden blijft.

Elke lijst van kandidaten zal tenminste één persoon meer dan het

~ t

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur b

"



s Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad aantal voor te dragen bestuurders vermelden.

Om effectief bestuurder te worden dient een kandidaat aanvaard te worden door elke klasse van aandeelhouders.

Evenwel mag, in de door de wet gestelde voorwaarden, de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaan.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat der niet herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist of en in welke mate het mandaat van bestuurder met een vaste of veranderlijke vergoeding zal worden bezoldigd. Ingeval van een vacature van een bestuurder van enige klasse, wordt een nieuwe bestuurder benoemd conform de bovenstaande procedure. De functie van enige bestuurder aangeduid overeenkomstig deze paragraaf, zal een einde nemen op hetzelfde ogenblik als het mandaat van de bestuurder die hij vervangt een einde zou nemen.

Artikel 13 - Vergaderingen

De Raad zal geen voorzitter hebben.

Vergaderingen door de Raad kunnen worden samengeroepen door elke bestuurder afzonderlijk.

Tenzij de Raad anders beslist, zal elke maand een vergadering worden gehouden.

De oproeping voor een vergadering van de Raad zal worden overgemaakt middels een email tenminste 7 dagen vóór de vergadering, waarbij datum, tijd, plaats en agenda van de vergadering zullen worden vermeld.

Bijzondere vergaderingen kunnen worden samengeroepen binnen een kortere tijdspanne indien de bestuurders dat wensen ingeval van een verantwoorde situatie van hoogdringendheid.

Vergaderingen kunnen worden gehouden middels conference call of videoconferentie.

De Raad van Bestuur vergadert geldig zonder oproepingen als alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en de agenda hebben aanvaard.

Elke bestuurder zal het recht hebben volmacht te geven aan enige andere bestuurder ter vertegenwoordiging binnen de Raad. Een bestuurder kan houder zijn van verscheidene volmachten. Elke stem van een bestuurder die een andere bestuurder vertegenwoordigt zal worden geteld als een stem van de bestuurder die hij of zij vertegenwoordigt.

Elke bestuurder beschikt over één stem.

Artikel 1.4 - Beraadslagingen

A. Tenminste één Bestuurder van elke Klasse moet aanwezig of vertegenwoordigd zijn bij een vergadering van de Raad van Bestuur teneinde een geldige vergadering te kunnen houden.

Bovendien moet een meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn om een geldige vergadering te kunnen houden.

B. Zonder afbreuk te doen aan navermeld punt C, worden beslissingen van de Raad van Bestuur genomen mits goedkeuring van de meerderheid van bestuurders, behoudens voor de beslissingen die unanimiteit min één stem vergen van alle aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, waartoe een lijst werd opgesteld door de aandeelhouders, welke overhandigd werd aan de bestuurders en welke ter raadpleging ligt op de zetel van de vennootschap.

C. Indien bij een vergadering van de Raad van Bestuur het quorum

niet gerealiseerd wordt en na een volgende oproeping het quorum evenmin wordt gerealiseerd, zullen beslissingen worden genomen middels meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders zonder dat bijzondere quorumvereisten van toepassing zijn.

D. In de gevallen waar de wet het toelaat, mogen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen door de eenparig, schriftelijke toestemming van de bestuurders.

Artikel 15.- Notulen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld door notulen door een gekozen bestuurder en de secretaris opgesteld en ondertekend samen met de bestuurders die erom vragen.

Ko ieën of uittreksels van deze notulen worden hetzij door een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. "

4

Luik B - vervolg

gedelegeerd-bestuurder, hetzij door twee bestuurders ondertekend.

Artikel 18.- Vertegenwoordiging.

De gedelegeerd bestuurder, aangeduid conform artikel 16 van de statuten, heeft binnen de beperkingen opgelegd door onderhavig artikel, de volle bevoegdheid om de vennootschap te verbinden binnen het budget zoals goedgekeurd door de Raad van Bestuur, behoudens beslissingen opgenomen op een lijst opgemaakt door de aandeelhouders, waarvan elke bestuurder verklaard een kopie in zijn bezit te hebben en die ter inzage ligt op de zetel van de vennootschap.

Partijen komen overeen dat de vennootschap vertegenwoordigd wordt door twee bestuurders gezamenlijk optredend, waarvan minstens één klasse A bestuurder en één klasse C bestuurder is, indien er besloten dient te worden tot een investering of een aanwerving van meer dan honderdduizend euro (¬ 100.000,00) per boekjaar, behoudens indien het budget of een business plan hierin voorziet.

Dit alles onder voorbehoud van bijzondere volmachten.' 5. Volgend artikel toe te voegen aan de statuten:

"Artikel lObis - Overdrachtsbeperkingen

A. Algemeen

De Overdraagbaarheid van effecten wordt beperkt door de bepalingen

van onderhavig artikel 10bis.

B. Tijdelijke onoverdraagbaarheid

Het doel van de vennootschap zou in grote mate negatief worden beinvloed indien een aandeelhouder zijn aandeelhouderschap in de vennootschap vroegtijdig zou beëindigen. Bijgevolg, komen de Partijen overeen dat geen Overdracht of andere vorm van exit toegelaten is gedurende een periode van 5 jaar te rekenen vanaf 28 november 2013, met uitzondering van de overdracht hierna bepaald onder punten G en H.

C. Voorkooprecht

(a) Elke overdracht van effecten is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de andere aandeelhouders zoals hieronder nader bepaald.

Onder effecten worden niet enkel aandelen verstaan, doch elke soort effecten die de vennootschap zou hebben uitgegeven op datum van de geplande overdracht.

(b) Elke aandeelhouder die enige of alle van zijn effecten wenst over te dragen (de "overdrager") zal de Raad van Bestuur daarvan bij aangetekend schrijven (de "Biedbrief") op de hoogte stellen.

Dergelijke Biedbrief zal de identiteit van de kandidaat-overnemer (hierna de "Kandidaat-Overnemer"), het aantal effecten dat de aandeelhouder wenst over te dragen en de prijs voorgesteld door de Kandidaat-Overnemer (dewelke at arm's length moet zijn) bepalen.

Een Biedbrief van de Overdrager die deze informatie niet inhoudt zal nietig worden geacht en zal de voorkoopprocedure niet in werking stellen.

De Raad van Bestuur zal prompt en in elk geval binnen vijf werkdagen, de Biedbrief aan alle andere Aandeelhouders meedelen.

(c) Gedurende een eerste periode van 60 dagen na ontvangst van de Biedbrief, beschikken de aandeelhouders, over een voorkooprecht dat zij kunnen uitoefenen met betrekking tot alle aangeboden effecten (en niet minder dan alle aangeboden effecten).

De Raad van Bestuur informeert onmiddellijk alle aandeelhouders van

de uitoefening van de voorkoopr Een aandeelhouder die aangeduid als een "Vît Aandeelho

(d) Indien het aantal wordt uitgeoefend ge

echten.

het voorkooprecht uitoefent, zal worden

uder".

effecten waarop het eerste voarkooprecht

aan of

lijk is het aantal aangeboden effecten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

eetgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

overtreft, dan zullen de aangeboden effecten worden toegewezen tussen de VK Aandeelhouders pro rata in verhouding tot het aantal effecten gehouden door deze VK Aandeelhouders.

(e) Indien het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend met betrekking tot alle aangeboden Effecten, dan zal het voorkooprecht geacht worden niet te zijn uitgeoefend en zal de Raad van Bestuur alle aandeelhouders hiervan onmiddellijk op de hoogte brengen na afloop van voormelde periode van 60 dagen (hierna de "Kennisgeving").

(f) De voorkooprechten zullen worden uitgeoefend tegen de prijs zoals opgenomen in de Biedbrief. Deze prijs zal betaald worden binnen één maand na het verstrijken van de termijn van beraad van 60 dagen, zoals vermeld onder (c).

(g) Elke persoon of entiteit die effecten verworven heeft in schending van het voorkooprecht zal niet als aandeelhouder erkend worden door de Vennootschap, zonder afbreuk te doen aan de rechten van andere aandeelhouders vergoeding te eisen voor geleden schade of de overdracht in schending van dit voorkooprecht aan te vechten op gelijk welke juridische basis.

D. Controlewijziging

(a) Voor de toepassing van dit artikel zal een controlewijziging (controlewijziging over meer dan 50% van de stemmen) over een aandeelhouder (verder aangeduid als "CW Aandeelhouder") als gevolg van het verwerven van controle door een niet-aandeelhouder noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks gecontroleerd door de huidige aandeelhouder, geacht worden een Overdracht uit te maken.

In dergelijk geval, kan het voorkooprecht worden uitgeoefend door de andere aandeelhouders als een optie op de aandelen gehouden door de betrokken Aandeelhouder.

(b) De CW Aandeelhouder zal de andere aandeelhouders op de hoogte stellen van een voorgenomen controlewijziging en dit bij aangetekend schrijven met een omschrijving van de controlewijziging en de identiteit en het adres van de overnemer.

(c) Elke andere aandeelhouder zal het recht hebben de effecten gehouden door de CW Aandeelhouder aan te kopen en zal de CW Aandeelhouder binnen de 60 dagen na de aangetekende kennisgeving op de hoogte stellen van zijn beslissing alle (en niet minder dan alle) effecten gehouden door de CW Aandeelhouder aan te kopen.

(d) Indien het aantal aandelen waarop de optie wordt uitgeoefend gelijk is aan of hoger dan het aantal aandelen gehouden door de CW Aandeelhouder, dan zullen deze effecten worden toegewezen onder de kopende aandeelhouders pro rata de verhouding tot het aantal effecten gehouden door dergelijke kopende aandeelhouder in verhouding tot het totaal aantal effecten gehouden door alle kopende aandeelhouders.

(e) Dit optierecht wordt uitgeoefend mits betaling van een prijs bepaald in overeenkomst tussen de CW Aandeelhouder en de kopende aandeelhouders.

Indien zij geen overeenstemming bereiken over de prijs duiden zij elk een revisor aan, dewelke in overleg de prijs zullen bepalen. Indien deze twee revisoren geen overeenstemming bereiken over de prijs, zullen partijen de voorzitter van de bevoegde Rechtbank te Leuven verzoeken een expert aan te stellen. De beslissing van de expert zal partijen verbinden. De kosten van de expert zullen voor 50% door de CW Aandeelhouder en voor 50* door de koper (s) worden gedragen.

E. Volgplicht

Indien één aandeelhouder de totaliteit van zijn Effecten wenst te

Luik B - vervolg

verkopen aan een derde én het recht van voorkoop zoals voorzien in C niet wordt uitgeoefend met betrekking tot de overgedragen effecten, zal deze aandeelhouder het recht hebben te eisen dat elke andere aandeelhouder al zijn effecten (maar niet minder dan alle) overdraagt aan dergelijke derde. In dergelijk geval zullen de effecten over te dragen als gevolg van het uitoefenen van de volgplicht, worden overgedragen aan de Kandidaat-Overnemer tegen de prijs ingesloten in de Biedbrief.

F. Volgrecht

De aandeelhouders engageren zich om slechts over te gaan tot overdracht van hun effecten aan een derde, in zoverre deze derde heeft aangeboden om de effecten van de andere aandeelhouders in dezelfde verhouding ten aanzien van de participatie in het kapitaal van de vennootschap en aan dezelfde voorwaarden over te nemen.

De andere aandeelhouders beschikken over een bedenktermijn van 60 dagen vanaf na ontvangst van de Biedbrief.

G. Uittreding uit de vennootschap

(a) Indien een Managementovereenkomst met een aandeelhouder een einde neemt wegens een grove professionele fout van de aandeelhouder/manager dan heeft deze aandeelhouder de plicht om zijn effecten aan te bieden aan de overige aandeelhouders, evenals aan de vennootschap zelf, waarbij de waarde van de effecten wordt bepaald op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen van de vennootschap zoals opgenomen in de laatst goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap. De aanbieding wordt geacht plaatsgevonden te hebben de tiende werkdag na betekening van de verbreking.

De overige aandeelhouders en/of de vennootschap dienen binnen een termijn van zes maanden te rekenen vanaf het aanbieden van de effecten, de effecten van deze aandeelhouder over te nemen. Indien er geen akkoord is tussen de overige aandeelhouders omtrent de verdeling van de effecten, dan aal de verdeling gebeuren pro rata het belang van de overblijvende aandeelhouders.

(b) Indien een Managementovereenkomst met een aandeelhouder een einde neemt op initiatief van de vennootschap, met uitzondering van beëindiging wegens een grove professionele fout, dan heeft deze aandeelhouder de plicht om zijn effecten aan te bieden aan de overige aandeelhouders, evenals aan de vennootschap zelf, waarbij de waarde van de effecten wordt bepaald overeenkomstig D, (e).

De aanbieding wordt geacht plaatsgevonden te hebben de tiende werkdag na betekening van de verbreking.

De overige aandeelhouders en/of de vennootschap dienen binnen een termijn van zes maanden te rekenen vanaf het aanbieden van de effecten, de effecten van deze aandeelhouder over te nemen. Indien er geen akkoord is tussen de overige aandeelhouders omtrent de verdeling van de effecten dan zal de verdeling gebeuren pro rata het belang van de overblijvende aandeelhouders.

(c) Indien een Managementovereenkomst met een aandeelhouder een einde neemt op initiatief van de aandeelhouder/manager, dan heeft deze aandeelhouder de plicht om zijn effecten aan te bieden aan de overige aandeelhouders evenals aan de vennootschap zelf, waarbij de waarde van de effecten wordt bepaald overeenkomstig D, (e).

De overige aandeelhouders dan wel de vennootschap beschikken ln dit geval over zes maanden bedenktijd te rekenen vanaf het aanbieden van de effecten.

Na het verstrijken van deze zes maanden, zijn punten C en F van toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

 7\jr

Luik B - Vervolg

H. Vrije Overdracht

Partijen komen overeen dat de overdracht door een aandeelhouder van al of een deel van zijn effecten aan een verbonden vennootschap toegelaten zal zijn zonder artikel lübis van de statuten na te leven op voorwaarde dat (i) de verbonden vennootschap onder dezelfde controle staat als de overdragende partij, (ii) de overnemer er zich schriftelijk toe verbindt alle rechten en verplichtingen van de overdrager op grond van deze overeenkomst over te nemen en (iii) een document tot bewijs van zijn toetreding tot deze overeenkomst ondertekent. In de mate er warrants zouden bestaan, is een overdracht van de warrants in toepassing van dit artikel evenwel enkel en alleen mogelijk indien de overnemer de voorwaarden tot uitoefening aanvaardt."

6. Een nieuw artikel 33 toe te voegen, dat luidt als volgt:

"Artikel 33.  Aandeelhoudersovereenkomst

Er werd een aandeelhoudersovereenkomst afgesloten tussen de aandeelhouders van de vennootschap.

Ingeval van enige tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden en bepalingen van deze aandeelhoudersovereenkomst en onderhavige statuten, zullen de voorwaarden en bepalingen van de aandeelhoudersovereenkomst voorrang hebben, voor zover wettelijk toegelaten, en zullen de partijen er zorg voor dragen dat de statuten van de vennootschap worden aangepast teneinde de discrepantie te corrigeren en ze vervolgens coördineren."

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Albert JANSSEN, Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie van de akte

- Verslag Raad van Bestuur artikel 560 W. Venn.

- Gecoördineerde statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

StaatsbI d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 04.07.2013 13279-0184-032
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.08.2012, NGL 30.08.2012 12538-0400-033
28/10/2011
ÿþ Mod 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Ia d~ 1111111 um 1111 11

" 11164070"

Neergelegd gd ter griffie der Rechtbank van Koophande te Leuven, de 1 8 W(i. 2011

DE efflilER,

Ondernemingsnr : 0454145981

Benaming

(voluit) : Bleyveld Co

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bleyveldstraat 9 B-3320 Hoegaarden

Onderwerp akte : Vaste vertegenwoordiger van bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 19 september 2011

De Raad van bestuur heeft kennis genomen van de beslissing van VPD Comm. VA. , bestuurder van de vennootschap, om mevrouw Anne Van Rossum, gedomicilieerd te 3320 Hoegaarden, Kauterhof 30 te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van VPD Comm. VA. in de Raad van Bestuur van de vennootschap en of in de Algemene Vergadering van de vennootschap, in geval van afwezigheid of verhinderd zijn van de heer Johan Vanparijs, om welke reden ook.

Tenslotte is de Raad van bestuur als volgt samengesteld:

" Jo Vanparijs, Voorzitter van de Raad van Bestuur en Gedelegeerd Bestuurder, tot na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2014, en

" De commanditaire vennootschap op aandelen "VPD", Bestuurder hebbende als permanent vertegenwoordiger de heer Johan Vanparijs, Bestuurder of Mevrouw Anne Van Rossum, Bestuurder, in geval van afwezigheid van dhr Jo Vanparijs, tot na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2014; en

" Mevrouw Anne Van Rossum, Bestuurder, tot na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2014; en

" BVBA Farinotti, Bestuurder, hebbende als permanent vertegenwoordiger de heer Sébastien Farinotti, Zaakvoerder, tot na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2014; en

" BVBA Aristarque, Bestuurder, hebbende als permanent vertegenwoordiger de heer Patrick Steegmans, Zaakvoerder, tot na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2014.

Johan Vanparijs

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(on(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

28/10/2011
ÿþ rT(L1rii~A~ Le)*~ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staats blaf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

111111

*11164071+

NeGrgelegd ter griffie der

pachtbank van Koop ande2411

ço Leuven, de 1

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0454145981

Benaming

(voluit) : Bleyveld co

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bleyveldstraat, 9 B-3320 Hoegaarden

Onderwerp akte : Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene jaarvergadering van aandeelhouders gehouden op 15 september 2011

De vergadering, heeft besloten met eenparigheid van stemmen om BVBA Farinotti met maatschappelijke zetel te B-2640 Mortsel, Drabstraat 73, en ingeschreven bij de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het: nummer 0838.866.985 vertegenwoordigd door de Heer Sébastien Farinotti, Zaakvoerder, wonende te 2640; Mortsel, Drabstraat, 73, en BVBA Aristarque, met maatschappelijke zetel te B-3320 Hoegaarden, Bleyveldstraat' 9, en ingeschreven bij de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0838.858.572, vertegenwoordigd door de Heer Patrick Steegmans, Zaakvoerder, wonende te 4000 Luik, 54 Rue Frédéric Nyst, vanaf de sluiting van deze vergadering, tot bestuurders van de vennootschap te benoemen en dit voor een periode die ten einde loopt na afloop van de algemene jaarvergadering van het jaar 2014, die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

Tenslotte, is de raad van bestuur als volgt samengesteld:

" Jo Vanparijs, Voorzitter van de Raad van Bestuur en Gedelegeerd Bestuurder, tot na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2014, en

" De commanditaire vennootschap op aandelen "VPD", Bestuurder, hebbende als permanent vertegenwoordiger de heer Johan Vanparijs, tot na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van hel jaar 2014; en

" Mevrouw Anne Van Rossum, Bestuurder, tot na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2014; en

.BVBA Farinotti, Bestuuder, hebbende als permanent vertegenwoordiger de heer Sébastien Farinotti, Zaakvoerder, tot na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2014; en

" BVBA Aristarque, Bestuurder, hebbende als permanent vertegenwoordiger de heer Patrick Steegmans, Zaakvoerder, tot na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2014.

Johan Vanparijs

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

17/10/2011
ÿþ" od 2.1

i I C x i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IIIII4I11111E11111111



1

I Ondernemingsnr : 0454.145.981

I

Benaming :

I (voluit): BLEYVELD Co

1

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bleyveldstraat 9  3320 Hoegaarden

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

Tekst :

r

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 5 OKT. 2011

DE T riff éIER,

Er blijkt uit een proces-verbaal, gesloten voor het ambt van Notaris Albert JI IA N S S E N te Tienen op 25 augustus 2011 : "Geregistreerd te Tienen I op 30 augustus 2011. Twee bladen geen verzending reg 5 Boek 728 blad 58 vak 10 F¬ 2111 ontvangen : vijf en twintig euro. De Ontvanger (Get.) L. Schollaert ea inspecteur wnd" dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders

van Naamloze Vennootschap "BLEYVELD Co" met zetel te 3320 Hoegaarden,1

Bleyveldstraat 9, geldig beraadslagend, met éénparig goedvinden heeft] vastgesteld en beslist :

het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van TWEEHONDERD1 ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 270.000,00) volstort ten belope vang ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 70.000,00) om het kapitaal te brengen van

1 TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00) op DRIEHONDERD

TWEEENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 332.000,00), door inbreng in speciën van een bedrag van ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 70.000,00). ~- geen nieuwe aandelen te creëren maar de intrinsieke waarde van de bestaande vijfhonderd aandelen, waarvan 400 aandelen van categorie A en 100 aandelen Ivan categorie S, te verhogen. - vast te stellen dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is.

I - de tekst van artikel 5 van de statuten aan te passen dienovereenkomstig.

1Voor ontledend uittreksel. I(Get.) Albert JANSSEN, Notaris. 1Tegelijk hiermede neergelegd : Expeditie van de akte

I

M

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1H11 9i+i

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande

te Leuven, de g 5 SEP. 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0454.145.981

Benaming :

(voluit): VANPARIJS-MAES

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bleyveldstraat 9  3320 Hoegaarden

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

Tekst :

Er blijkt uit een proces-verbaal, gesloten voor het ambt van Notaris Albert J A N S S E N te Tienen op 17 augustus 2011 : "Geregistreerd te Tienen 1 op 22 augustus 2011. Acht bladen geen verzending reg 5. Boek 72 blad 56 Vak 1.

Ontvangen vijfentwintig euro. De Ontvanger (get.) L. Schollaert ea

inspecteur wnd" dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van Naamloze Vennootschap "VANPARIJS-MAES" met zetel te 3320 Hoegaarden, Bleyveldstraat 9, geldig beraadslagend, met éénparig goedvinden heeft vastgesteld en beslist :

- de naam van de vennootschap met ingang van heden te wijzigen van "Vanparijs-Maes" in "Bleyveld Co" en artikel één van de statuten aan te passen dienovereenkomstig.

- als eerste zin toe te voegen aan artikel twee van de statuten :

"ARTIKEL TWEE:

De zetel van de vennootschap is gevestigd Bleyveldstraat 9."

te 3320 Hoegaarden,,

- het doel van de vennootschap uit te breiden en te herformuleren, door de volledige tekst van artikel 3 van de statuten te schrappen en te

vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland,

zowel voor eigen rekening en in eigen beheer als voor rekening van derden,

alleen of ín participatie met of uitbesteed aan derden: ~

-De activiteiten van ingenieursbureau, en meer in bijzonder del studie, de verkoop, de realisatie en het onderhoud van projecten met! betrekking tot het opwekken, het distribueren en het beveiligen van; elektriciteit, inclusief elektromechanische randapparatuur of civiel werk.

-De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, installatie en onderhoud,! voor eigen rekening, ten commissie of de vertegenwoordiging, met betrekking!

tot alle elektromechanische toestellen en toebehoren. i

-De installatie, de realisatie en het onderhoud van bovengenoemde projecten en materialen kan in eigen beheer gerealiseerd worden of; uitbesteed aan derden.

-Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen bij gehele ofl gedeeltelijke overname van aandelen, dit in de meest ruime zin van hetl woord; het verwezenlijken van om het even dewelke verrichting inzake!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

--~éTgTsch

Staatsblad

ér'

Luik B - vervolg

portefeuille en kapitaalbeheer; het bevorderen van de oprichting van!

vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen. 3

-Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en! vennootschappen.

-Het toestaan van leningen, zich borg stellen en onroerende goederen! in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen off vennootschappen en ondernemingen aangaan.

-Het verstrekken van inlichtingen en adviezen verband houdende met dei belegging, het beheer, de mobiliën van vermogen voor rekening van derden, dit in de ruimste zin van het woord; alle handelingen stellen met het oogt op de belegging van vermogens, zowel roerende als onroerende.

-Het vestigen van zakelijke rechten op onroerende goederen, met! inbegrip van onroerende leasing.

Zij mag daarenboven alle handelingen van burgerlijke, commerciële,! industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten dief rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden tel ontwikkelen en uit te breiden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip de handelsfondsen, in pand geven en zich borgt stellen voor alle leningen, kredietopnemingen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook door inbreng, samensmelting, financiële tussenkomst off anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uiti te breiden of er bestuurs- en andere mandaten in uit te oefenen.

van!

- de beslissingswijze van de raad van bestuur te wijzigen door schrapping van de artikelen 16 en 16 bis van de statuten en deze te vervangen1 door de wettelijke bepalingen terzake.

- de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur tel wijzigen.

Het oude artikel 19 wordt integraal geschrapt en vervangen als volgt : !

"Be vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd in en buiten rechte,) hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur, hetzij door een! afgevaardigd bestuurder, hetzij door twee bestuurders samen optredend.) Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap geldig; vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Ze is boven dien,( binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere Masthebbers.'

- _--het bedrag van- het toegestaankapitaal vast te leggen tot een som van!

- Met het oog op het feit dat er slechts 1 aandeelhouder is in de`

vennootschap en met het oog op een regularisatie: j

a) Beslist de vergadering met éénparig goedvinden het onderscheid tussen de A en B aandelen af te schaffen zodat het kapitaal van! tweeënzestigduizend (¬ 62.000,00) euro vertegenwoordigd is door 501 aandelen met gelijke rechten.

b) Beslist de vergadering met éénparig goedvinden het kapitaal van del vennootschap dat thans tweeënzestigduizend (¬ 62.000,00) euro bedraagt! en verdeeld is in 50 aandelen, te herverdelen in 500 aandelen.

c) Beslist de vergadering met éénparig goedvinden de aandelen tel herverdelen in een groep van 400 aandelen categorie A en 100 aandelenL categorie B. Deze aandelen hebben gelijke rechten en zullen in de winsten deelnemen vanaf heden.

Artikel vijf van de statuten wordt aangepast dienovereenkomstig. de samenstelling van de raad van bestuur te wijzigen.

De raad zal voortaan bestaan uit drie (3) bestuurders in plaats vier door het schrappen van het integrale artikel 14 van de statuten.

~-

Luik B - vervolg

een miljoen vijfhonderdduizend (¬ 1.500.000,00) EURO. 1

Artikel 7 van de nieuwe statuten wordt aangepast dienovereenkomstig. 1

met ingang van heden het ontslag te aanvaarden van de heer Vanparijsl Johan, wonende te Hoegaarden, Kauterhof 30, de commanditaire; vennootschap op aandelen VPD met zetel te Brussel, Lakensestraat 1551 bus 6 en mevrouw Anne van Rossum, wonende te Hoegaarden, Kauterhof 301

als bestuurders van de vennootschap. 1

- met ingang van heden het ontslag te aanvaarden van de heer Johan

Vanparijs als afgevaardigd bestuurder van de vennootschap. 1

De vergadering verleent hen kwijting en décharge voor het bestuur over= de afgesloten boekjaren.

- te benoemen tot bestuurders met ingang van heden, en waarvan de mandaten] 1 zullen eindigen na de algemene vergadering van 2017:

Voor de categorie A aandelen: De heer Johan Vanparijs en de commanditaire! vennootschap op aandelen VPD;

Voor de categorie B aandelen: mevrouw Anne Van Rossum; I

De benoeming van de heer Johan Vanparijs als vaste vertegenwoordiger in de vennootschap VPD blijft behouden.

Onmiddellijk hierna is de raad van bestuur samengekomen die besliste met ingang van heden en tot na de algemene vergadering van 2017 tel

benoemen tot afgevaardigd bestuurder: de heer Johan Vanparijs, voornoemd. }

de volledige tekst der statuten te schrappen en om deze int

s

Voor-

behouden

aan het

" SeTSëF"

Staatsblad

Eheeft

overeenstemming brengen met de recente wetswijzigingen. 1

1

Voor ontledend uittreksel. 1

(Get.) Albert JANSSEN, Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd : Expeditie van de akte 1

1

i

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 08.06.2011 11155-0036-034
16/06/2011
ÿþNoor.-behouden aan et Belgisch Staatsblad

Mal 2.1

[L i~ In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~bij 9~ P~

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Le4.lven, de 0 3 JUNI 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

111111J11111.11,11111111.111.1!111

be

a

B1 stt

Ondernemingsnr : 0454145981

Benaming

(voluit) : Vanparijs-Maes

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bleyveldstraat 9 B-3320 Hoegaarden

Onderwerp akte : Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene jaarvergadering van aandeelhouders gehouden op 23 december 2010 om 14 uur

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN om de personen hieronder aangeduid tot bestuurders van de vennootschap te benoemen en dit voor een periode die ten einde loopt na afloop van de algemene jaarvergadering van het jaar 2014, die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

De vergadering heeft ook kennis genomen van de beslissing van de Raad van Bestuur om (indien de benoeming als bestuurder door de algemene vergadering van aandeelhouders goedgekeurd wordt), de heer Johan Vanparijs te benoemen als Gedelegeerd Bestuurder en als Voorzitter van de Raad van Bestuur voor een periode die ten einde loopt op de vervaldag van zijn mandaat van Bestuurder.

Tenslotte, is de raad van bestuur als volgt samengesteld:

De commanditaire vennootschap op aandelen "VPD" hebbende als permanent vertegenwoordiger de heer Johan Vanparijs, Bestuurder, tot na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2014; en

" Johan Vanparijs, Voorzitter en Afgevaardigd Bestuurder, tot na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2014; en

" Mevrouw Anne Van Rossum, Bestuurder, tot na afloop van de gewone algemene jaarvergadering van het jaar 2014.

Johan Vanparijs

Afgevaardigd Bestuurder

(te dÍfflikçtgedii-_.._ a~L4ulkE~v~h~::

~ ~ ~~ tt~ ~ii~i~+~fi6~~ t~ ~~º%~~

*fee:: rOgetriereIttAttfft4ii'éttlÍf~

01/04/2011
ÿþ Md 2.1

[Luik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte



11I V V IIIIIYIIp YIV Neerge!egd ter griffie der

*110{9677* Rechtbank van Koophand!

te Leuven, de 2 2 MAO 2011

DE GR:





Ondernemingsnr : 0454145981

Benaming

(voluit) : Vanparijs-Maes

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bleyveldstraat 9 B-3320 Hoegaarden

Onderwerp akte : Ontslagen

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene jaarvergadering van aandeelhouders gehouden op 23 december 2010 om 13 uur

De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Geert Maes en van Karabe Comm. V.A. als bestuurder van de vennootschap en heeft hen kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat tot op 23 december 2010.

Johan Vanparijs

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

__.__......_.__~~.__~_~~_......_~ .............~... ~.___._.............._.._.....__.......---~..-_ _..........._.._....._...._......_..------.._.................

Ó~Dd~I~ti3~l~lk-J~L4llikffir~R~ll~:: ~: fCf&i~ii~~Ik~il~lflJ~d~iiit;tiü~li~(~ftt~rilfte41§oIk~lll>~d~-

tiewsessierreitg#tegeemttmeangWffledeteitl,ffliwevamttlersi

*ms : reen en I#eet!#t>Mereliiej

04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10369-0375-030
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 26.06.2009 09315-0271-016
13/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.03.2008, NGL 07.05.2008 08130-0341-018
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 04.09.2007 07699-0391-019
05/10/2005 : LE090225
01/07/2005 : LE090225
08/10/2004 : LE090225
25/07/2003 : LE090225
10/07/2003 : LE090225
23/10/2002 : LE090225
18/07/2001 : LE090225
17/10/2000 : LE090225
28/04/1999 : LE090225
04/04/1996 : LE90225
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 25.11.2016, NGL 13.12.2016 16699-0237-040

Coordonnées
EDF LUMINUS SOLUTIONS

Adresse
BLEYVELDSTRAAT 9 3320 HOEGAARDEN

Code postal : 3320
Localité : HOEGAARDEN
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande