EDWARDS LIFESCIENCES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDWARDS LIFESCIENCES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.903.830

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.10.2013, NGL 13.11.2013 13661-0025-029
10/04/2013
ÿþ Mod Ward 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



2 g MAR. 2013

Griffie

Voor-behoude 1111 j1V111,1111 i

aan het 9

Belgiscf Staatsbia





Ondernemingsar : 0469.903.830

Benaming

(voluit) : Edwards Lifesciences (verkort) :

F2echtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pontbeekstraat 4, 1702 Groot-Bijgaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de vennoten van 27 september 2012:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





1. De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer David R. Jones als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang vanaf per 27 september 2012.

zijn mandaat was niet bezoldigd,

2. De algemene vergadering benoemt met ingang vanaf 27 september 2012 de volgende persoon to zaakvoerder van de Vennootschap:





- de heer Jean-François Beyrath, wonende te Chemin des Chênes 10B, 1296 Coppet, Zwitserland; Hij zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen,

voor zover ais nodig bevestigt de algemene vergadering dat ze alle eventuele handelingen bekrachtigt die sinds 27 september 2012 in voorkomend geval door de heer Jean-François Beyrath werden gesteld in de hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap.





De algemene vergadering bevestigt hierbij dat alsdus op dit ogenblik de volgende personen zaakvoerder zijn van de Vennootschap:

1) De heer. Robert W.A. Sellers;

2) Mevrouw Denise Botticelli; en

3) De heer Jean-François Beyrath









Overeenkomstig artikel 14 van de statuten, vertegenwoordigen de zaakvoerders, elk individueel handelend, de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De algemene vergadering besluit dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vermelde personen op dit ogenblik het mandaat van zaakvoerder van de Vennootschap uitoefent.









3. De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Laurent Verceuteren, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en orn de Formulieren I en Il te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.07.2012 12386-0544-027
27/01/2012
ÿþ Mx' Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il1I liII Il III ll1 IIl tIl 11 ll

*1]02Q884*

ieee

t ijo 2012

Ondernemingsnr : 0469.903.830

Benaming

(voluit) : Edwards Lifesciences

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pontbeekstraat 4, 1702 Groot-Bijgaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders - herroeping en toekenning van bijzondere machten

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van 20 december 2011:

1. De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Patrick Verguet en de heer Jay Wertheim als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf respectievelijk 13 en 19 december 2011.

Hun mandaat was niet bezoldigd.

2. De algemene vergadering benoemt met ingang vanaf 20 december 2011 de volgende personen tot zaakvoerders van de vennootschap:

- De heer David Jones, wonende te 70 Les Champs Blancs, 1279 Chavannes-De -Bogis, Zwitserland; en

- Mevrouw Denise Botticelli, wonende te 10600 Snyder Road, La Mesa, Californie 91941, Verenigde Staten

van Amerika.

Zij zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De algemene vergadering bevestigt hierbij dat alsdus op dit ogenblik de volgende personen zetelen in het college van zaakvoerders van de vennootschap:

1) De heer. Robert W.A. Sellers;

2) De heer David Jones; en

3) Mevrouw Denise Botticelli.

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten, vertegenwoordigen de zaakvoerders, elk individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De algemene vergadering besluit dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vermelde personen op; dit ogenblik het mandaat van zaakvoerder van de vennootschap uitoefent.

3. De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Laurent. Vercauteren, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 18311 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de: bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer' in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en il te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders gehouden op 20 december 2011:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1. Het college van zaakvoerders beslist de bijzondere machten die met ingang vanaf 15 februari 2008 aan de heer Robert Scott Lawrence werden toegekend door het college van zaakvoerders, zoals gepubliceerd in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 april 2008, te herroepen met ingang vanaf 20 december 2011.

2. Het college van zaakvoerders beslist aan mevrouw Inge Vanwittenbergh, met woonplaats te Kleempoelstraat 11, 1980 Zemst, met ingang vanaf 20 december 2011 de volgende bijzondere machten toe te kennen:

a) de dagelijks briefwisseling ondertekenen;

b) in naam van de vennootschap optreden in haar betrekkingen met de federale, gewestelijke, gemeenschappelijke, provinciale en gemeentelijke overheden, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de belastingadministratie, de Postcheque, de douane, de Post en alle andere publieke overheden en administraties;

c) alle ontvangstbewijzen van aangetekende brieven of paketten, aan de vennootschap door de Post, de douane, de NMBS, de luchtvaartmaatschappijen en aile andere transportbedrijven geadresseerd, ondertekenen;

d) alle werknemers aanwerven en ontslaan, hun taakomschrijving, salaris, arbeidsvoorwaarden, vakantiedagen bepalen en beslissen over hun promotie of degradatie, alle agentuur en distributieovereenkomsten afsluiten;

e) de vennootschap vertegenwoordigen in haar betrekkingen met werknemers-en werkgeversorganisaties;

f) tot een bedrag van $50.000 USD, alle algemene aankopen doen, alle overeenkomsten afsluiten en alle onkosten en chequeaanvragen goedkeuren;

g) tot een bedrag van $20.000 USD, aile projecten goedkeuren, met inbegrip van het huren en verhuren, zelfs voor lange duur, van alle onroerende goederen, alle materialen of andere onroerende activa huren en verhuren, leasingovereenkomsten afsluiten met betrekking tot voormelde goederen en maken en aanvaarden van alle bestelbonnen voor de aankoop en verkoop van alle materialen, instrumenten en andere uitgaven;

h) in naam van de vennootschap alle mandaten, cheques, wissels, bestelbonnen en andere gelijkaardige documenten onderhandelen, ondertekenen en aanvaarden;

i) tot een bedrag van $10.000 USD, alle toegelaten reis  en vermaakskosten goedkeuren;

j) de vennootschap aansluiten bij alle professionele verenigingen en organisaties;

k) tot een bedrag van $50.000 USD, de vennootschap in alle juridische of arbitrale procedures, zowel als eiser en als verweerder, vertegenwoordigen, alle dadingen onderhandelen, alle handelingen vereist voor de procedures stellen, alle beslissingen bekomen en laten uitvoeren;

I) alle handelingen vereist voor de uitvoering van beslissingen of aanbevelingen van de raad van bestuur stellen;

m) alle documenten vereist voor de uitvoering van de voormelde machten opstellen en ondertekenen; en

n) een of meerdere van de voormelde machten overdragen aan één of meerdere werknemers van de vennootschap of andere personen.

3. Het college van zaakvoerders besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Laurent Vercauteren, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en Il te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Matthias Desimpelaere Eversheds Brussels cvba Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 01.08.2011 11379-0076-027
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 13.07.2010 10317-0089-038
16/06/2010 : BL638362
27/07/2009 : BL638362
02/03/2009 : BL638362
07/11/2008 : BL638362
07/04/2008 : BL638362
20/03/2008 : BL638362
27/06/2007 : BL638362
22/01/2007 : BL638362
24/06/2005 : BL638362
21/06/2005 : BL638362
20/08/2004 : BL638362
17/12/2003 : BL638362
16/12/2003 : BL638362
20/11/2003 : BL638362
24/01/2003 : BL638362
24/01/2003 : BL638362
09/01/2001 : BL638362
12/05/2000 : BL638362
26/02/2000 : BLA105265
29/01/2000 : BLA105265
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.10.2016, NGL 14.12.2016 16699-0500-037

Coordonnées
EDWARDS LIFESCIENCES

Adresse
PONTBEEKSTRAAT 4 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande