EFF GROEP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EFF GROEP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 518.956.433

Publication

05/01/2015
ÿþ2144557

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

e.~~~2,~

4; yJ,ti k 1x

w:. "

Voor-

behoudel aan het Belgisct

Staatsbla

MM'

NEERGELEGD

Z Intl:. 201k

Griffie Rechtbank van Koophandel

_giI. even.

11011111Mgell

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0518.956.433

Benaming (voluit) : EFF GROEP

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rijnrode 65 B

(volledig adres) 3460 Bekkevoort (Assent)

Onderwerp(en) akte : WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING

Uittreksel afgeleverd vôér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te; Leuven.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verseden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 11 december 2014, blijkt het volgende:

1. Het boekjaar loopt voortaan van 1 januari tot en met 31 december.

;c Het lopende boekjaar werd verkort tot en met 31 december 2014. Artikel 22 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "Artikel 22: boekiaar

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december."

2. De jaarvergadering zal voortaan plaatsvinden op de eerste maandag van de maand mei om achttienri

uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Dit voor de eerste maal in 2015 na afsluiten van het lopende en verkorte boekjaar.

De eerste alinea van artikel 17 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste maandag van:;

de maand mei om achttien uur indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden:;

op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 06.01.2015 15004-0255-010
11/03/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111°I),111,1,11111*

Neergeieci fer dÁt "

Rechtbank van Kooplittridof

te timen, de 8 FF$. 2013

DR G.RirFf7ER,

r.;arr-1'=n-1:o;7 . . ©«5-)1/4. O .

' ~:r~ rr',r:~ ti" ~.+ssp) EFF GROEP

(vc ;kon ) .

Rec.htsvarm naamloze vennootschap

Zetel " Rijnrode 65 B

(volledig adres) 3460 Bekkevoort (Assent)

Ernuerefrtrpferi ..f:t : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 26 februari 2013, dat een naamloze vennootschap werd opgericht met volgende bijzonderheden:

1. Rechtsvorm naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap met als naam "EFF GROEP".

2. Zetel: 3460 Bekkevoort (Assent), Rijnrode 65 B

3, Oprichters:

1. De heer GOOSSENS Willem, geboren te Leuven op 24 maart 1955, wonende te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek), Molijkestraat 7;

2. De heer GOOSSENS Marc, geboren te Diest op 30 juni 1964, wonende te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek), Maasstraat 2;

3. De naamloze vennootschap "Think2Act Capital", rechtspersonenregister Antwerpen 0843.767.762, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Baarbeek 1.

4. Kapitaal: 200.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 200.000,00 euro.

6. Samenstelling: in geld

7. Boeklaar: Elk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni. Het eerste boekjaar zal eindigen op

30 juni 2014.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de Algemene Vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste (1120510) van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1I10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Omtrent het overige zal de Algemene Vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de Aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle Aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de Aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de Aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Dagelijks bestuur: Het dagelijks bestuur van de Vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, die alleen of gezamenlijk optreden, De Raad van Bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bevoegdheid en vergoeding; zij kunnen echter voor de eerste maal worden aangesteld in de oprichtingsakte.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot Gedelegeerd Bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur.

Onder dagelijks bestuur worden verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de Vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de Raad van Bestuur niet rechtvaardigen.

Ter vermijding van ieder twijfel wordt uitdrukkelijk bepaald dat geen van de volgende besluiten van de Vennootschap geacht worden tot het dagelijks bestuur te behoren zodat zulke beslissingen steeds de

..^ Ibalsle H3 ` cri 1el h'a81n er hoada;'llgi'e[0 van cie 1r1.íroCrlelÎíEl _l7i7P, rn,tar.. Îl,crsl, ',o9 f;frc,ry'~lhP~.

bE'1'oe;G' (ie` riE.^!"it:.oerSoGNr ter. óânzIori van derden t:. v2 1EGH`I,.'oolCil'D?

-:[ I ér Piat1d[cKerliilr)

mod 11.1

voorafgaande goedkeuring van de Raad van Bestuur vereisen (zonder afbreuk te doen aan beslissingen die niet kunnen geacht worden te behoren tot het dagelijks bestuur ingevolge toepasselijk recht):

- alle hoger in artikel 11.3. van de Statuten opgesomde beslissingen van de Raad van Bestuur waarvoor een bijzonder quorum vereist is;

- alle verrichtingen, uitgaven, verbintenissen van welke aard ook die de Vennootschap, in of buiten rechte, verbinden voor een bedrag van meer dan vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), hetzij In één enkele verrichting hetzij in een reeks van onderling verbonden verrichtingen;

- alle verrichtingen betreffende onroerende goederen of rechten, ongeacht het bedrag.

11. Externe vertegenwoordiginq: De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de Vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn hetzij door twee (2) gezamenlijk handelende Bestuurders, van wie één verplicht een Bestuurder benoemd op voordracht van Think2Act Capital NV en één verplicht een bestuurder benoemd op voordracht van hetzij Willem Goossens hetzij Marc Goossens dient te zijn, hetzij door één (1) Gedelegeerd Bestuurder alleen optredend.

Onverminderd de voorgaande externe vertegenwoordigingsbevoegdheden wordt de Vennootschap wat het dagelijks bestuur betreft, zoals beperkt door artikel 13 van deze Statuten, tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere Gedelegeerd Bestuurder alleen en/of andere personen belast met het dagelijks bestuur die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

12. Bestuurders De oprichters stelden, in overeenstemming met artikel 10.1. van de statuten, met unanimiteit het aantal bestuurders vast op vier (4) en stelden met unanimiteit aan tot bestuurder met de bijzondere functie(s) achter hun naam vermeld:

* als bestuurders op voordracht van Think2Act Capital NV:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Think2Act Partners", rechtspersonenregister Antwerpen 0828.950.716, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Baarbeek 1, die voor de duur van haar mandaat als bestuurder conform artikel 10.2. van de statuten tevens wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur en alsmede tot gedelegeerd bestuurder met algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid om alleen handelend de vennootschap in alle verrichting te vertegenwoordigen en die in die hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder tevens gelast zal zijn met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur betreft zodat zij zelfstandig aile beslissing zal kunnen nemen betreffende het dagelijks bestuur en zelfstandig optredend de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur, en die voor de uitoefening van haar functies als bestuurder, als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, belast met de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van deze functies de heer BREESCH Jo, geboren te Hasselt op 5 juli 1972, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Terlinckstraat 14;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FILIP LESAFFER", rechtspersonenregister Dendermonde 0833.757.263, met zetel te 9300 Aalst, Dirk Martensstraat 49, die voor de uitoefening van haar functie als bestuurder heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, belast met de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van deze functie de heer LESAFFER Filip Marc An Paul, geboren te Gent op 7 april 1974, wonende te 9300 Aalst, Dirk Martensstraat 49;

* als bestuurder op voordracht van Willem Goossens:

3) de heer GOOSSENS Willem, geboren te Leuven op 24 maart 1955, wonende te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek), Molijkestraat 7, die voor de duur van zijn mandaat als bestuurder conform artikel 10.2. van de statuten tevens wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder met algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid om alleen handelend de vennootschap in alle verrichtingen te vertegenwoordigen en die in die hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder tevens gelast zal zijn met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur betreft zodat hij zelfstandig alle beslissing zal kunnen nemen betreffende het dagelijks bestuur en zelfstandig optredend de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur;

* als bestuurder op voordracht van Marc Goossens:

4) de heer GOOSSENS Marc, geboren te Diest op 30 juni 1964, wonende te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek), Maasstraat 2, die voor de duur van zijn mandaat als bestuurder conform artikel 10.2. van de statuten tevens wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder met algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid om alleen handelend de vennootschap in alle verrichtingen te vertegenwoordigen en die in die hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder tevens gelast zal zijn met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur betreft zodat hij zelfstandig alle beslissing zal kunnen nemen betreffende het dagelijks bestuur en zelfstandig optredend de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur.

Af deze functies zullen eindigen ne de jaarvergadering in het jaar 2018.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De Vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, alsook in naam van en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden de activiteiten van een holdingvennootschap in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

+" -" '

' E :f~ti13i

" i

t-v2,:re2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

lEBsre t;l".0 l':fo Lud ~r°C.L' ;jaap. hoed, rlan .,[` v?n I:i'u-13 .-Peerenrie n^,-8n1 :+c-trn ' ~ " ", . -, p.r=

ce:'JegG: ce rE:i"iL:i'_+:.r:íVDri 1Cr `c 3ii ir_í! .'.!P áerd8e te DC;CÎI^'f Wr _ : Naelf> en haiZdtt=;.-nmr



mod 11,1

participaties nemen en investeren in vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, al dan niet genoteerd op de beurs;

- de entiteiten, waarin zij participeert, financieren door middel van het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van aandelen, opties, warrants, of andere effecten of andere vormen van kapitaalfinanciering, of door middel van het toestaan, het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van leningen, obligaties, kredietopeningen of andere vormen van schuldfinanciering of schuldinstrumenten;

- liquiditeiten of activa beleggen in effecten, cash of roerende waarden in de meest brede betekenis van het woord;

- de hiervoor vermelde participaties en beleggingen beheren, kapitaliseren en valoriseren, onder andere door rechtstreeks of onrechtstreeks te participeren in of door op enige andere wijze ondersteuning te geven aan de raad van bestuur, aan het management, bij de controle of de vereffening van de entiteiten, waarin zij een participatie heeft en door technische, zakelijke, administratieve, juridische, financiële of andere diensten of bijstand te verlenen;

- de ontwikkeling van de entiteiten, waarin zij participeert, bevorderen, plannen en coördineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructureringen;

- aile financiële transacties en financiële overeenkomsten afsluiten, behoudens de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding;

- in het algemeen, het deelnemen in en waarnemen van alle bestuursopdrachten, tussenkomen in het dagelijks bestuur, uitoefenen van opdrachten en functies van bestuurder, zaakvoerder, lid van een directiecomité of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen;

- alle activiteiten op gebied van management, consulting, adviesverlening en administratie in het algemeen en het verstrekken van alle daarmee gerelateerde diensten, met inbegrip van het verlenen van zakelijke diensten, diverse administratieve prestaties en computerservices;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, verstrekken van zekerheden voor eigen schulden maar ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer Dochtervennootschappen, dan wel voor schulden aan derden van natuurlijke personen of rechtspersonen voor zover zij er belang bij heeft, inclusief de in pandgave van haar handelsfonds, evenals het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden.

Hoger vernielde opsommingen zijn niet limitatief maar exemplatief bedoeld, zodat de Vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De Vennootschap mag echter geen beleggingsdiensten verrichten voor rekening van derden noch aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Bovendien, mag de Vennootschap alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken, die rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerd zijn met of bijdragen tot haar doel, en mag zij alle garanties verstrekken, zich borgen stellen, zekerheden verstrekken van welke aard en onder welke vorm ook (inclusief vestigen van hypotheek of verstrekken van pand) en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, alsook optreden als agent of vertegenwoordiger van, of voorschotten toestaan aan de entiteiten in dewelke zij participeert.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone Algemene Vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de eerste maandag van de maand december om 18.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende Werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de Vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste wordt gehouden in het jaar 2014.

Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht.

16. Voorkooprecht: Een voorkoopregeling werd ingebouwd in de statuten ingeval van overdracht of overgang van aandelen of eraan verbonden rechten, alsmede werden een standstill, een volgrecht en een volgplicht voorzien.

17. Volmacht: Sub 3.2 werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door sub 3.1 en sub 3.3 werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer BREESCH Je, voornoemd.

13alste blz !-8r 7 -rin1'!Sc,Ti ~r f5~ic'wi2nlc,`15~CI "3!l oe IrialrL+rriHlt6rerlJE rio'arle , ;.I .^.= ,1G1,

i " _l'GE~`rí ,.: rE'CIteo?reoon ten aanzien v?,l derdEil te : ii:i,oF+1 p?ICiIÇ i

mod 11.1

18. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Belfius Bank.

19. Bijzondere volmachten: Er werd aan volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

- mevrouw STEVENS Sofie René Marc, geboren te Brasschaat op 22 september 1982, wonende te 2180 Antwerpen, Ferdinand Pauwelsstraat 20;

- de heer EBERHARDT Luc Henri Bernd, geboren te Deurne op 27 april 1963, wonende te 2160 Wommelgem, Fortbaan 106;

- de heer VAN DER HAERT Francis Marie Michel Martin, geboren te Brugge op 15 februari 1980, wonende te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 169;

de ruimste machtigingen te geven, met bevoegdheid om alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

' ]

i i?~IG~J=r~

_

S.__._b:_"C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de la3'3S.^- biz ti'6'r: ~1~3i; r~ i,,3º%rn(-1G,r1 '~;CCí'C> Posam er. hned2rughelrl van IrFt'.UUnlent?rencnL no*.. ileÎ:.11 v"u de X'p'S(Hrilrl!?'"i.

1"yowUeOi'.1 Ci? rEchIsper:Gnli [en @F,n=18r ver) cialdr.r. 1t 1'ti:S.^,ocrlv:corcllrlcr

E NSarh haild1.e;:EnIr1Ç

21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 14.09.2015 15586-0154-010

Coordonnées
EFF GROEP

Adresse
RIJNRODE 65 B 3460 ASSENT

Code postal : 3460
Localité : Assent
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande