EFF INTERNATIONAL DISTRIBUTION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EFF INTERNATIONAL DISTRIBUTION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 816.808.294

Publication

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 14.01.2014 14008-0368-010
05/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

."

2144558 " " ~

NEERGELEGD

LZ 3 L ZOVt

Griffie Rechtbank van Koophandel te Levi".

Ondernemingsnr : 0816.808.294

Benaming (voluit): EFF International Distribution

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rijnrode 65 B

(volledig adres) 3460 Bekkevoort (Assent)

Onderwerp(enlakte : WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING

Uittreksel afgeleverd vé6r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel:; te Leuven.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 11 december 2014, blijkt het volgende:

1. Het boekjaar loopt voortaan van 1 januari tot en met 31 december.

Het lopende boekjaar werd verkort tot en met 31 december 2014.

Artikel 22 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 22: boekiaar

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december."

2. De jaarvergadering zal voortaan plaatsvinden op de eerste maandag van de maand mei om zeventien;

uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Dit voor de eerste maal In 2015 na afsluiten van het lopende en verkorte boekjaar.

De eerste alinea van artikel 17 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: ;k

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste maandag van de;.

maand mei om zeventien uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden

op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift akte

gecoördineerde statuten

*15001412*

11111

(verkort) :

m.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbia

05/04/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

s

1 .'. ++i,

r j na neerlegging ter griffie van de akte

r-

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van i é~~~~~' o~ 2013

fie Letjven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

IiiIdEIlY356lhll 7II

*1305"

Y

D

Ondcrnemïrigsnr : 0816.808.294

Benaming (voluit) : CO.DA.P EURO FRESH FOODS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Molijkestraat 7

(volledig adres) 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek)

Ondertverp(en) akte : BEVESTIGINGEN EN BEKRACHTIGINGEN INZAKE

1/ (HER)BENOEMING BESTUURDERS

21 ZETELVERPLAATSING

WIJZIGING NAAM - WIJZIGING UUR JAARVERGADERING - WIJZIGING STATUTAIRE REGELING OVERDRACHT AANDELEN - WIJZIGING REGELING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - VASTSTELLING NIEUWE TEKST STATUTEN

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 19 maart 2013, blijkt onder meer het volgende:

1. De vergadering bevestigde en bekrachtigde de besluiten van de bijzondere algemene vergadering de dato 4 maart 2013 waaruit blijkt dat:

1. Tot bestuurder, voor een periode ingaand op 4 maart 2013 en eindigend onmiddellijk na de

jaarvergadering van 2018, werden herbenoemd:

- de heer GOOSSENS Willem, wonende te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek), Molijkestraat

7;

- de heer GOOSSENS Marc, wonende te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek), Maasstraat 2.

2. Als nieuwe en bijkomende bestuurder, voor een periode ingaand op 4 maart 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, werd benoemd: de naamloze vennootschap "EFF GROEP", RPR Leuven 0518.956.433, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3460 Bekkevoort (Assent), Rijnrode 65 B, vertegenwoordigd door haar daartoe aangeduide vaste vertegenwoordiger, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Think2Act Partners", RPR Antwerpen 0828'.950.716, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Baarbeek 1, op haar beurt vertegenwoordigd door haar daartoe aangeduide vaste vertegenwoordiger, de heer BREESCH Jo, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Terlinckstraat 14.

2. De vergadering bevestigde en bekrachtigde de besluiten van de vergadering van de raad van bestuur de dato 4 maart 2013 waaruit blijkt dat:

1. Tot nieuwe voorzitter van de raad van bestuur, voor een periode ingaand op 4 maart 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, werd benoemd: de naamloze vennootschap "EFF GROEP", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Think2Act Partners", voornoemd, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer BREESCH Jo, voornoemd.

2. Tot gedelegeerd bestuurder, voor een periode ingaand op 4 maart 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, werd herbenoemd: de heer GOOSSENS Willem, voornoemd.

3. Als nieuwe en bijkomende gedelegeerde bestuurders, voor een periode ingaand op 4 maart 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, werden benoemd:

- de heer GOOSSENS Marc, voornoemd;

- de naamloze vennootschap "EFF GROEP", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Think2Act Partners", voornoemd, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer BREESCH Jo, voornoemd.

4. De zetel van de vennootschap werd verplaatst van 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek), Molijkestraat 7 naar 3460 Bekkevoort (Assent), Rijnrode 65 B, en dit met ingang van 4 maart 20't3.

Op r;e laeste biz. ~1c,n Luik E. vermeiden Itiaam er; hoedanigheid van de iristrUmer'rtererlde irotarr7, hetzij vaiz de perso,o3nren) bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derder te vertegcnt:coordiçten

c,cr,'c i, r,ari" .. da'rf.te'er'i£

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

6. Werden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden van de vennootschap, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de bevoegdheid verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van `Deloitte.' die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270: mevrouw Stevens Sofie, de heer van der Haert Francis en de heer Eberhardt Luc,

3. De naam van de vennootschap werd gewijzigd in "EFF International Distribution".

4. Het uur van de jaarvergadering werd gewijzigd van zeventien uur (17h00) naar zestien uur (16h00) zodat de jaarvergadering voortaan zal worden gehouden op de eerste maandag van de maand december om zestien uur (16h000) en indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

5. De regeling inzake overdracht en overgang van aandelen werd gewijzigd en artikel 9 van de nieuwe tekst der statuten luidt ais volgt:

"Artikel 9: Overdracht van Effecten

Alle Overdrachten van Aandelen zijn onderworpen aan en kunnen slechts geldig plaatsvinden in het , belang van de Vennootschap en bovendien slechts na goedkeuring door de raad van bestuur van EFF Groep , NV, dit laatste voor zover en zolang EFF Groep NV, rechtstreeks of onrechtstreeks, controle uitoefent over de Vennootschap in de zin van artikel 5 van het Wetboek van Vennootschappen."

6. De regeling inzake de externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en artikel 14 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 14: vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur ais college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de Vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn hetzij door twee

" (2) gezamenlijk handelende Bestuurders, hetzij door één (1) Gedelegeerd Bestuurder alleen optredend,

Onverminderd de voorgaande externe vertegenwoordigingsbevoegdheden wordt de Vennootschap wat het dagelijks bestuur betreft, zoals beperkt door artikel 13 van deze Statuten, tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere Gedelegeerd Bestuurder alleen en/of andere personen belast met het dagelijks bestuur die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.'

De organen° die overeenkomstig het voorgaande de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de Vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

7. Een regeling inzake toelatingsvoorwaarden tot en voorwaarden voor uitoefening van het stemrecht in de algemene vergaderingen werd toegevoegd en de eerste alinea van artikel 19 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht."

8. De regeling inzake verdeling van het liquidatiesaldo werd gewijzigd en artikel 26 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 26: verdeling liquidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de Aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle Aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de Aandelen uit die ln meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de Aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

9. Een nieuwe tekst' der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de

statuten zal gelden.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

14

eeJS

Voorbehouden ` aan hot Belgisch Staatsblad

;1p ca #eatste t: iz ar, Lult. F ~ernlelder, " Fizctc. : Naam en hoedanigtze,d van de mssrUnrienteiende r,o,ans net?tj " " -an p¢rsoioanEenl

aetroeçd de rechtsrrcrsoon ten vanzisn verder te verteoern-,:oardiper"

%r:" C t ?rY er na'tt:

31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.09.2012, NGL 22.12.2012 12676-0219-007
23/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.09.2011, NGL 14.01.2012 12010-0311-006
03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.09.2010, NGL 28.12.2010 10647-0568-006
17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 14.09.2015 15585-0366-009

Coordonnées
EFF INTERNATIONAL DISTRIBUTION

Adresse
RIJNRODE 65B 3460 ASSENT

Code postal : 3460
Localité : Assent
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande