EFFECTCOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EFFECTCOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.519.564

Publication

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.03.2013, NGL 31.05.2013 13144-0172-015
11/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.03.2012, NGL 04.05.2012 12109-0414-012
15/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.03.2011, NGL 13.04.2011 11082-0473-012
23/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffineergeteg onivafgef op

Voor-

behoude

aan het

Belgisct

Staatsbla

t

~ r a,r~ ~~r i < <: , ~ Zl. iJ

ter grif îl0 van C~.. ;;,f7.-de.'i:arie.,-. str llge re ,l`itb-ank van k0opeaié=l Brussel

Ondernemingsnr : 0806.519.564

Benaming

(voluit) : EFFECTCOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neringstraat 15 - 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Open Impact

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Neringstraat 15

1840 Londerzeel

Ondernemingsnummer 0819.873.296

RPR Brussel

Effectsom

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Neringstraat 15

1840 Londerzeel

Ondernemingsnummer 0806.519.564

RPR Brussel

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING

Voorafgaande uiteenzettingen

Open Impact BVBA en Effectcom BVBA hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Effectcom BVBA door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Open Impact BVBA overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op 9 februari 2015 wordt, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van Open Impact BVBA en Effectcom BVBA, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld,

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken v66r de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn tenslotte van oordeel dat de vooropgestelde fusie voordelig is, dit zowel vanuit economisch als vanuit financieel oogpunt aangezien:

-de bij de fusies betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren

-de vennootschappen gelijkaardige activiteiten hebben

-de groepsstructuur door de voorgenomen fusies vereenvoudigd zal worden

-door de fusies de activiteiten gecentraliseerd zullen worden in één vennootschap en zo op een meer efficiënte

en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend

-de administratie en het beheer van de vennootschappen door de fusies vereenvoudigd zullen worden.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en financiële aard.

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in één juridische entiteit worden ondergebracht.

A. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1.De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Open Impact", met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Neringstraat 15.

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0819.873.296 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen van Brussel.

Overeenkomstig artikel 3 van de gecoördineerde statuten van de vennootschap luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening , voor rekening van derden,

of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van

ondernemingen en inzonderheid;

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, verhuur, implementatie, installatie, handelsbemiddeling, adviesverlening, onderhoud en herstelling van en inzake telecommunicatiesystemen, computers, randapparatuur en andere bedrijfsuitrusting, dit in de ruimste betekenis van het woord. - Het organiseren en verstrekken van opleiding en training in dit vakgebied.

- Uitgeverij van nieuwsbrieven en computerprogramma's.

- Het verlenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische,

commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle, toezicht boekhoudkundige en administratieve organisatie; audit-, consulting- en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De volgende personen zijn zaakvoerder van de vennootschap;

-Kristiaan Thys, wonende te 9310 Baardegem, Seepscherf 14;

-lise Van Den Berghe, wonende te 9310 Baardegem, Seepscherf 14.

Zij wordt hierna de overnemende vennootschap genoemd.

2.De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Effectcom", met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Neringstraat 15.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0806.519.564 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen te Brussel.

Overeenkomstig artikel 3 van de gecoördineerde statuten luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden,

of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van

ondernemingen en inzonderheid:

Het verlenen van adviezen, training, opleiding, goederen, diensten en dienstprestaties met betrekking tot telecommunicatie en informatietechnologie, gegevensverwerking en databanken, instaIIatie van ICT producten, onderhoud en herstelling van computers en randapparatuur, uitgeverijen en tijdschriften, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De volgende personen zijn zaakvoerder van de vennootschap:

-Kristiaan Thys, wonende te 9310 Baardegem, Seepscherf 14;

-Ilse Van Den Berghe, wonende te 9310 Baardegem, Seepscherf 14.

Zij wordt hierna de overgenomen vennootschap of de over te nemen vennootschap genoemd.

Open Impact BVBA zaI als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van Effectcom BVBA, over te nemen vennootschap,

B. Waardering en ruilverhouding

1.Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering van alle vennootschappen op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen per 31 december 2013 als meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het maatschappelijk (volgestort) kapitaal van Open Impact BVBA bedraagt EUR 20.000 en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

Het maatschappelijk (volgestort) kapitaal van Effectcom BVBA bedraagt EUR 18.550 en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

De waarde van de betrokken vennootschappen wordt vastgesteld op:

Open Impact BVBA: EUR 10.644

Effectcom BVBA: EUR 58.310.

2. Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de cijfers per 31 december 2013 is ais volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Open Impact BVBA:

Waarde per 31 december 2013 EUR 10.644

Aantal aandelen 100

Waarde per aandeel EUR 106,44

Effectcom BVBA:

Waarde per 31 december 2013 EUR 58.310

Aantal aandelen 100

Waarde per aandeel EUR 583,10

Ruilverhouding

Op basis van bovenstaande ruilverhouding bedraagt het aantal uit te reiken aandelen:

voor 100 aandelen Effectcom BVBA verkrijgt men afgerond 548 aandelen Open Impact BVBA.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

3.Kapitaalverhoging

Het kapitaal bij de overnemende vennootschap tengevolge van de fusie zal EUR 38.550 bedragen.

Het maatschappelijk'kapitaal zal na de fusie worden vertegenwoordigd door 648 aandelen.

C.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

Naar aanleiding van de fusie worden er 548 nieuwe aandelen uitgereikt.

Binnen de maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad tekenen de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan:

-de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap

-het aantal aandelen van de uit de overgenomen vennootschap ontstane nieuwe aandelen dat hen toekomen

-de datum van het fusiebesluit,

D. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2015,

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

E.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 januari 2015 zullen de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

F.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

, I ,

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders, die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

G.Opdracht bedrijfsrevisor

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2520 Emblem, Liersesteenweg 60, verzocht om de verslagen op te stellen zoals vereist in de artikelen 695 en 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt vastgesteld op in totaal EUR 1.750.

H.Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap wordt geen bijzondere voordelen toegekend.

I. Statutenwijzigingen

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap zijn van oordeel dat de volgende statutenwijziging dient te worden doorgevoerd:

Na uitvoering van de kapitaalverhoging van EUR 18.550 als gevolg van de fusie bedraagt het kapitaal EUR 38.550, vertegenwoordigd door 648 aandelen.

Vervanging van artikel 5 Paragraaf 1 van de statuten door volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt achtendertigduizend vijfhonderdvijftig euro (38 550,00 EUR), verdeeld in honderd (648) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

J.Fiscale verklaringen

Ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

K. Besluit

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de gecoiïrdineerde statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 juni 2015. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Qp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekende, in zijn hoedanigheid van gevoImachtigde van de organen van het bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op uiterlijk 28 februari 2015.

Opgemaakt in VIER exemplaren op 9 februari 2015. Elk bestuursorgaan erkent twee door getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Getekend,

Voor Voor

Open Impact BVBA Effectcom BVBA

Kristiaan Thys Kristiaan Thys

Ilse Van Den Berghe Ilse Van Den Berghe

J

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.03.2010, NGL 12.04.2010 10089-0463-012

Coordonnées
EFFECTCOM

Adresse
NERINGSTRAAT 15 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande