EIG BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EIG BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.768.222

Publication

03/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*15303729*

Neergelegd

27-02-2015

Griffie

0599768222

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

EIG Belgium

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Italiaans recht CAVALIERE ITALIA S.P.A., met maatschappelijke zetel te 36078 Valdagno (Italië), Via dei Lanifici 1, met ondernemingsnummer: VI 349630.

2. De naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht

CAVALIERE HOLDINGS S.A.R.L, met maatschappelijke zetel te 1450 Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), Cote d Eich 1, met ondernemingsnummer: B 177063.

Welke comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht hebben in een authentieke akte vast te stellen dat zij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming EIG Belgium, met maatschappelijke zetel te Tollaan 75 te 1932 Zaventem, en waarvan het kapitaal achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, verdeeld in duizend achthonderdvijfenvijftig (1.855) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderdvijfenvijftigste (1/1855ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten, voornoemd, verklaren en erkennen dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, integraal volgestort werd, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde, over een bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) beschikt.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening dan wel voor rekening van derden, dan wel in samenwerking met derden, elke activiteit die betrekking heeft op:

- De aankoop, de verkoop, de import, de export, de vertegenwoordiging, de agentuur, de groot-, middelgrote- en detailhandel, het commercialiseren, het distribueren en de algemene vertegenwoordiging van alle producten die betrekking hebben op:

Uit een akte verleden voor Meester Eric Jacobs, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 26 februari 2015, blijkt dat zijn verschenen :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Tollaan 75 1932 Zaventem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Alle algemene textielproducten, confectieartikelen, kledij, lingerie, nachtkledij, lederwaren, kledingaccessoires in brede zin, taillering en retouches;

" Leder, confectie, bagage-artikelen, en allerhande kleine geschenkartikelen;

- De bijstand en de deelneming in het beheer van zaken, ondernemingen, groepen, verenigingen of

vennootschappen.

De vennootschap kan eveneens:

" Het aangaan of toekennen van leningen, alsook alle zekerheden toekennen, teneinde haar eigen verplichtingen of die van derde partijen te waarborgen (met inbegrip van hypotheken, panden en panden op handelszaken).

" Zij zal alle uitbatingen kunnen verrichten, zij kan alle vennootschappen creëren, inbrengen doen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

in bestaande vennootschappen, fuseren of met andere vennootschappen samengaan, aandelen onderschrijven, aandelen of enige andere maatschappelijke rechten kopen en wederverkopen en alle leningen, kredieten en voorschotten toestaan.

" Zij kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar, of gedelegeerde in het dagelijks bestuur zijn van andere vennootschappen, zowel in België als daarbuiten.

" De vennootschap kan in het algemeen alle zekerheden toestaan, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval.

De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Vergoedingen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Controle.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien bij de artikelen 141,2° en 15 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval, heeft iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding van deze laatste komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd aangesteld of indien deze vergoeding ten hare laste werd gesteld ingevolge gerechtelijke beslissing. Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Oproeping.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder(s) of door de commissarissen opgeroepen.

De oproepingen worden gedaan overeenkomstig de wet.

De oproepingen mogen per post, fax, e-mail of elk ander geschreven communicatiemiddel vertuurd worden voor zover de bestemmelingen dit individueel hebben aanvaard hetzij uitdrukkelijk of schriftelijk.

Eenieder mag afzien van dergelijke oproeping en zal, in ieder geval, als geldig opgeroepen worden beschouwd indien hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Vertegenwoordiging.

Iedere vennoot mag zich op een algemene vergadering door een mandataris laten vertegenwoordigen (al dan niet vennoot).

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke

reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen

terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de

zaakvoerder(s).

Ontbinding.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de

vereffening door de vereffenaar, aangesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Algemene Vergadering

De comparanten, hier vertegenwoordigd, verklaren vervolgens in buitengewone algemene

vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend vijftien. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in tweeduizend zestien gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerder.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

Mevrouw KHAITAN, Mandira, geboren te New Delhi (India), op 13 december 1966, met Britse

nationaliteit, paspoort GBR nummer 512148914, gedomicilieerd te 36078 Valdagno (Italië), Via dei

Lanifici 1.

Uit een geschrift, voorgelegd aan ondergetekende Notaris, blijkt dat voornoemde zaakvoerder van de

vennootschap haar mandaat heeft aanvaard.

Haar opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

3. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf 1 september 2014, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

Bijzondere lastgeving

De vergadering verklaart tot bijzondere lasthebber aan te stellen, Corpoconsult met zetel te 1160 Sint-Gillis, Fernand Bernierstraat 15 met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Géraldine Rolin Jacquemyns, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel

- 2 volmachten

- 2 indeplaatsstellingen

29/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EIG BELGIUM

Adresse
TOLLAAN 75 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande