EKIMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EKIMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.063.426

Publication

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.10.2013, GGK 14.02.2014, NGL 27.03.2014 14075-0081-008
15/01/2014 : LE079480
12/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~riiù~

t-

-Griffie

" ~ -

Ondernemingsnr : 0444.063A26

Benaming

(voluit) : EKIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel 3118 Rotselaar, Werchter, Hanewijk 13 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERMINDERING - OMZETTING NV IN BVBA - ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN - NIEUWE STATUTEN - VOLMACHTEN

Het jaar tweeduizend veertien. Op zesentwintig november. Voor Mij, Meester Michael BOES, notaris met standplaats te 3010 Leuven, Kessel-Lo. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EKIMO", met maatschappelijke zetel te 3118 Werchter, Hanewijk 13 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0444.063.426, niet BTW-plichtig.

HISTORIEK

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Patrick Van den Weghe te Leuven, Kessel-Lo, op dertig april negentienhonderd eenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 1991-05-25/206; De statuten werden gewijzigd, waarbij onder meer het kapitaal werd verhoogd, bij akte verleden voor notaris Patrick Van den Weghe te Leuven, Kessel-Lo, op twee juli negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 1993-07-21/573; De statuten werden gewijzigd, waarbij onder meer het kapitaal werd verhoogd, bij akte verleden voor notaris Patrick Van den Weghe te Leuven, Kessel-Lo, op dertig november tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de Bijlag en bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 2005-12-29/0189620; De statuten werden sedertdien niet meer gewijzigd.

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend om eenentwintig uur (21u00), onder voorzitterschap van nagenoemde heer GIELENS Erik, die geen secretaris of stemopnemer aanstelt, gelet op de beperktheid van de vergadering. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

E. Aandeelhouders

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, volgende aandeelhouders, volgens hun verklaring titularis van het hierna vermelde aantal aandelen: 11 De heer GIELENS Erik Helena Johan, geboren te Leuven op 31 juli 1965, wonende te 3110 Rotselaar, Torenstraat 66; houder van 375 aandelen; 2/ Mevrouw GIELENS Inge Maria Leo, geboren te Leuven op 3 februari 1967, wonende te 3140 Keerbergen, Mereldreef 1320; houdster van 375 aandelen; en 3/ Mevrouw GIELENS Kristel Maria Marcella, geboren te Leuven op 1 maart 1964, wonende te 3118 Rotselaar, Werchter, Hanewijk 97; houdster van 375 aandelen. SAMEN zijn alhier aanwezig en vertegenwoordigd: alle 1.125 aandelen, volledig volstort, die heel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Il. Bestuurders

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, volgende bestuurders: - voornoemde heer GIELENS Erik; - voornoemde mevrouw GIELENS Inge. Aldus is de voltallige raad van bestuur aanwezig.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter der vergadering legt uit en verzoekt mij, notaris, vast te stellen hetgeen volgt:

1. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze vergadering tot doel heeft te beraadslagen en te besluiten over de volgende

agendapunten:

1. Kapitaalvermindering met tweehonderd veertigduizend euro (240.000,00 EUR), om het kapitaal te brengen op honderd vijfenvijftig duizend euro (155.000,00 EUR), door terugbetaling aan de aandeelhouders pro rata hun aandelenbezit, van een gelijk bedrag per aandeel, aan te rekenen op het werkelijk volgestort kapitaal;

2. Kennisname van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van de externe accountant, beiden met betrekking tot het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en de staat van actief en passief dd. eenendertig augustus tweeduizend veertien;

_ 39mzetting.van de. vennootschap_in_een_besloten.vennootschap_met_beperkte aansprakelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111

*14221

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. Ontslagen en benoemingen;

5, Goedkeuring en aanname van integraal nieuwe statuten;

6. Volmachten.

Il. Oproeping van de aandeelhouders

De voorzitter stelt vast dat er thans 1,125 aandelen zijn, ingeschreven in het aandelenregister en vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal. De voorzitter zet uiteen: - om geldig te kunnen beraadslagen over de onderwerpen van de agenda, moet ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering; - alle aandeelhouders zijn aanwezig, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd. De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam zijn, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, noch commissarissen, Elk aandeel heeft één stem. De voorzitter stelt vast dat er geen aandelen geschorst zijn.

III. Oproeping van de bestuurders

De voorzitter stelt vast dat alle bestuurders aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn, teneinde antwoord te geven op de vragen die hen eventueel door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot de agendapunten. Zij verklaren allen afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping zoals voorzien in de artikelen 533 en 535 van het Wetboek van Vennootschappen.

1V. Quorum

De voorzitter zet uiteen dat, om aangenomen te worden, het agendapunt houdende omzetting van de vennootschap volgens het Wetboek van Vennootschappen dient genomen te worden met vier/vijfden der aanwezige stemmen, dat de overige agendapunten die statutenwijzigingen inhouden dienen genomen te worden met drie/vierden der aanwezige stemmen, en dat de overige agendapunten slechts een eenvoudige meerderheid vereisen.

V. Conclusies

De vergadering gaat de werkelijkheid na van de uiteenzetting van de voorzitter, erkent dit alles als zijnde juist en bevindt zich rechtsgeldig samengesteld om geldig te beraadslagen en te beslissen omtrent de voorgenomen statutenwijzigingen en punten der dagorde. Vervolgens warden de punten der dagorde één voor één besproken, de voorzitter zet de redenen uiteen welke aanleiding hebben gegeven tot huidige buitengewone algemene vergadering, en de volgende conclusies worden genomen:

1. EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met tweehonderd veertigduizend euro (240.000,00 EUR), om het kapitaal te brengen van driehonderd vijfennegentig duizend euro (395.000,00 EUR) op honderd vijfenvijftig duizend euro (155.000,00 EUR), en dit door terugbetaling aan de aandeelhouders pro rata hun aandelenbezit, van een gelijk bedrag per aandeel. De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal. De aandeelhouders kunnen hiertoe gezamenlijk optreden. De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk akkoord te zijn dat de terugbetaling als volgt zal gebeuren: - aan voormelde heer GIELENS Erik wordt een bedrag van tachtigduizend euro (80.000,00 EUR) terugbetaald; - aan voormelde mevrouw GIELENS Inge wordt een bedrag van tachtigduizend euro (80.000,00 EUR) terugbetaald; - aan voormelde mevrouw GIELENS Kristel wordt een bedrag van taohtigduizend euro (80.000,00 EUR) terugbetaald. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de raad van bestuur om dit besluit te concretiseren.

Toelichting omtrent de wachttermijn. De aandeelhouders erkennen door ondergetekende notaris te zijn ingelicht omtrent de inhoud van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, ten gevolge waarvan voormelde terugbetalingen aan de aandeelhouders slechts mogen worden uitgevoerd mits in acht name van een wachttermijn van twee maanden na de publicatie van huidig proces-verbaal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, Artikel 613 Wetboek van Vennootschappen voorziet met name dat schuldeisers van de vennootschap, wiens vordering is ontstaan vóár de bekendmaking van huidige proces-verbaal en huidige kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden né die bekendmaking, een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan dergelijke vordering afweren door de betreffende schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hiervoor besliste kapitaalvermindering gebeuren, zolang de schuldeisers die binnen voormelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

2. TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur opgesteld op vijf november tweeduizend veertien, waarin het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt toegelicht op basis van een staat van actief en passief van eenendertig augustus tweeduizend veertien, in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering neemt tevens kennis van het verslag opgesteld door de heer Achille Van den Brempt, extern accountant te 3020 Veltem-Beisem, Overstraat 5, opgesteld op vier november tweeduizend veertien, met betrekking tot diezelfde staat van actief en passief van eenendertig augustus tweeduizend veertien, in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusie van dit verslag luidt letterlijk als volgt;

"BESLUIT

In het kader van de procedure van het voorgenomen voorstel tot omzetting van de vennootschap voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de gedelegeerd bestuurder van de nv EKIMO een boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 31 augustus 2014 opgesteld die een balanstotaal opgeeft van 632.627,13 eur en een boekhoudkundig eigen vermogen van 470.079,82 eur.

~ r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge De verificatie van de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

De verificatie van de staat van activa en passiva werd uitgevoerd onder vorm van een beperkt nazicht. De administratieve en boekhoudkundige Organisatie van de vennootschap vanuit het intern controlestandpunt heeft het mij mogelijk gemaakt een mening te vormen zowel over de beschrijving als over de waardering van de bestanddelen van de staat van activa en passiva.

De staat van activa en passiva per 31 augustus 2014 vloeit zonder toevoeging of weglating voort uit de balans van de rekeningen.

De toegepaste waarderingsregels stemmen overeen met de boekhoudreglementering.

Ondanks het feit dat er nog afschrijvingen moeten geboekt worden ten bedrage van 26.800 eur op de afsluitdatum van de staat van activa en passiva per 31 augustus 2014 vormt deze staat een goede basis voor de berekening van het netto-actief van de vennootschap.

Na de correctie betreffende de te boeken afschrijvingen blijkt niet dat er nog enige andere overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Na herberekening wordt het boekhoudkundig eigen vermogen 443.279,82 eur.

Het netto-actief van de vennootschap is dus ruim hoger dan het minimum maatschappelijk kapitaal voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Het huidig verificatieverslag mag enkel en alleen gebruikt worden in het kader van de voorgenomen omzetting van de nv EKIMO.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Opgemaakt te goeder trouw te Veltem-Beisem op 4 november 2014,

Van den Bremt Achille

accountant"

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan deze verslagen letterlijk voor te lezen, aangezien alle vennoten verklaren voor heden een exemplaar van de verslagen te hebben ontvangen en er grondig kennis van te hebben kunnen nemen. Beide voormelde verslagen zullen worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel,

3. DERDE BESLUIT: OMZETTING IN EEN BVBA

De vergadering beslist zich aan te sluiten bij de conclusies van de raad van bestuur en van de externe accountant, en beslist met Ingang vanaf heden de vennootschap om te vormen naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. VIERDE BESLUIT: ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

De vergadering beslist tot ontslag van de voltallige raad van bestuur, bestaande uit voornoemde heer GiELENS Erik en voornoemde mevrouw GIELENS inge. Dit ontslag kent onmiddellijke ingang vanaf het definitief worden van de benoeming van de zaakvoerders, na aanname van de volgende besluiten. De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de bestuurders voor de boekjaren waarvoor een jaarrekening werd opgesteld en ter goedkeuring werd voorgelegd. Voormelde bestuurders, hier aanwezig zoals voormeld, verklaren allen hun ontslag te aanvaarden met de gestelde modaliteiten.

Worden als niet-statutair zaakvoerder aangesteld, voor onbepaalde duur, voornoemde heer GIELENS Erik en voornoemde mevrouw GIELENS Inge. Hun mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tenzij de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Genoemde benoemden, hier aanwezig, verklaaren het mandaat te aanvaarden met de gestelde voorwaarden, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap. Zij zijn elk bevoegd om alleen handelend op te treden.

5. VIJFDE BESLUIT: AANNAME NIEUWE STATUTEN

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de vergadering om geheel nieuwe statuten aan te nemen, in toepassing van artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze nieuwe statuten voorzien onder meer:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "EKIMO".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3118 Rotselaar, Werchter, Hanewijk 13 bus 1.

In België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van derden en/of tussenpersonen, de aan-/en verkoop, de verkrijging en/of vervreemding op gelijk welke andere wijze, het in leasing geven of nemen, de huur en verhuur, de ruiling, de promotie, de makelarij, het beheer, het bezwaren, het bemiddelen bij het aangaan of verstrekken van hypothecaire en andere leningen, alle vormen van financiering, de constructie, de renovatie, de ontwikkeling, de exploitatie, het onderhoud en alle andere mogelijke bewerkingen in verband met de handel en belegging in onroerende goederen en onlicharnelijkllichamelijke roerende goederen, de bemiddeling omtrent het voorafgaande en de vervulling van aile formaliteiten erop betrekking hebbend, dit alles in de meest ruime betekenis, en zonder enige beperking. De vertegenwoordiging in de ruimste zin van het woord van alle producten, goederen en stoffen van alle aard, en het verlenen van alle mogelijke diensten in de ruimste zin van het woord. De vennootschap mag aile onderzoekswerkzaamheden ondernemen in verband met alle nieuwe producten en procédés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten en verkopen. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen op gelijk welke wijze in alle ondernemingen, vennootschappen of verenigingen ongeacht de aard van hun doel, en zij mag deze beheren, het dagelijks bestuur ervan waarnemen, raadgeven, reorganiseren, en alle andere bewerkingen hieromtrent doen. De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, productieve, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard ,die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap

v

r Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mag baar werking uitoefenen opF alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfenvijftig duizend euro (155.000,00 EUR) en het kapitaal is vertegenwoordigd door duizend honderd vijfentwintig aandelen (1.125) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonder*. handelend indient er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

De controle op de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand februari, om 18u00; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 november van ieder jaar om te eindigen op 31 oktober van het volgend jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt 5% voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering,

In geval van ontbinding van een vennootschap, en indien er geen vereffenaars benoemd zijn, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen. Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

6. ZESDE CONCLUSIE: VOLMACHTEN

De vergadering machtigt haar voornoemde zaakvoerder(s), met recht tot indeplaatsstelling, met alle machten om de conclusies van huidige buitengewone algemene vergadering ten uitvoer te brengen en de coördinatie der statuten te doen, en alle nodige of nuttige wijzigingen of inschrijvingen van de vennootschap bij alle noodzakelijke of nuttige diensten, zoals overheidsdiensten, belastingdiensten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook voor eventuele publicatie in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

De notaris (get.)

Michael Boes



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



samen hiermee neergelegd:

- expeditie (inclusief historiek & coördinatie);

- verslag bestuursorgaan;

- verslag extern accountant,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/03/2013 : LE079480
29/03/2012 : LE079480
31/03/2011 : LE079480
08/03/2011 : LE079480
26/03/2010 : LE079480
26/02/2009 : LE079480
28/03/2008 : LE079480
13/03/2006 : LE079480
29/12/2005 : LE079480
31/03/2005 : LE079480
02/04/2004 : LE079480
25/03/2003 : LE079480
24/03/2003 : LE079480
15/03/2002 : LE079480
18/04/2000 : LE079480
12/05/1999 : LE079480
02/04/1999 : LE079480
01/05/1997 : LE79480
01/01/1997 : LE79480
20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 31.10.2016, GGK 10.02.2017, NGL 17.03.2017 17065-0108-008

Coordonnées
EKIMO

Adresse
HANEWIJK 13, BUS 1 3118 WERCHTER

Code postal : 3118
Localité : Werchter
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande