EKSPOSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EKSPOSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.832.102

Publication

25/11/2013
ÿþuhI'

MOd Word 11.1

In de rijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

3NOV. Z0~3

BROSSE

Griffie

L il

Ondernemingsnr: 054_4 Benaming

(voluit) : EKSPOSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik, Edingsesteenweg 60 (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 08 november 2013 neergelegd ter publicatie, voor registratie, dat

1. de Heer VRANCKX Noël Gabrielle, geboren te Mol op 19 juli 1978, rijksregisternummer 78,07,19-249.92  identiteitskaartnummer 591-3732249-82, ongehuwd en niet-wettelijk samenwonend, wonende te 1755 Gooik, Edingsesteenweg 60.

2. de Heer POPPE Philip Marcel Ann, geboren te Sint-Niklaas op 18 mei 1982, rijksregisternummer 82.05,18-079.71  identiteitskaartnummer 591-5033952-45, ongehuwd en niet-wettelijk samenwonend, wonende te 9100 Sint-Niklaas, August Nobelsstraat 7/B001, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "EKSPOSE", met maatschappelijke zetel te 1755 Gooik, Edingsesteenweg 60,

-De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden

-de aan-en verkoop, in-en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake, Zij kan filialen oprichten in België en buitenland, zonder staten te veranderen.

- De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

-Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die eik een/honderd, zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

-De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om aile daden en verrichtingen, die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te' voeren of toe te laten.

Ingeval er verschillende zaakvoerders zijn, moeten aile akten die de vennootschap verbinden, minstens; door twee zaakvoerders ondertekend worden.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd. De bezoldiging wordt jaarlijks door de algemene vergadering der vennoten, bij eenvoudige meerderheid, vastgesteld.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,: zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die; belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de; rechtspersonen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd:

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

. ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

T. a a c

1. de Heer VRP,NC <X Noël Gabrielle, geboren te Mol op 19 jüli 1978,' rijksregisternummer 78.47.19-249.92. É -- identiteitskaartnummer 591-3732249-82, ongehuwd en niet-wettelijk samenwonend, wonende te 1755 Gooik, Edingsesteenweg 60, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

2. de Heer POPPE Philip Marcel Ann, geboren te Sint-Niklaas op 18 mei 1982, rijksregisternummer 82.05.18-079.71  identiteitskaartnummer 591-5033952-45, ongehuwd en niet-wettelijk samenwonend, wonende te 9100 Sint-Niklaas, August Nobelsstraat 7/B001, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

In geval van overlijden van de heer Philip Poppe zal deze laatste van rechtswege vervangen worden door zijn vader de heer Marc Poppe. In geval van overlijden van de heer Noël Vranckx, zal deze van rechtswege vervangen worden door zijn partner mevrouw Tine De Noose.

De duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerder(s) is onbeperkt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet:

- hetzij door beslissing van de algemene vergadering die beraadsiaagt zoals voor een statutenwijziging; hetzij om zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een statutaire zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder heeft pas enig gevolg nadat de algemene vergadering van het ontslag er kennis van heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

ln het geval er meer dan één zaakvoerder is het ten alle tijden mogelijk dat één van deze aftreed mits hij minstens één maand op voorhand de ander zaakvoerders kennis geeft van dit aftreden bij wijze van gewone brief. Hij is evenwel verplicht zijn taken te blijven vervullen tot er rederlijkerwijis in zijn vervanging voor zien kon worden.

Indien een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing die door de zaakvoerder(s) voor de vennootschap genomen moet worden, moet de procedure voorzien (art. 259) in het Wetboek van Vennootschappen gevolgd worden.

- Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden de vierde vrijdag van de maand december om 18.00 uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering bijeengeroepen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

- De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar tweeduizend en vijftien.

- Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt 30 juni van het daaropvolgende jaar.

- Het eerste maatschappelijk jaar begint boekhoudkundig op heden om te eindigen op 30 juni 2015.

H. POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EKSPOSE

Adresse
EDINGSESTEENWEG 60 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande