ELCEPAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELCEPAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.224.355

Publication

25/04/2014
ÿþVoor-

behoude

aan het

Belgiscl

StaatsblE

mod 11.1

Ondememingsnr : 0456.224.355

Benaming (voluit) : ELCEPAR

(verkort):

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel 1600 SINT-PIETERS-LEEUW BRABANTSEBAAN 395

Onderwerp akte :KAPITAALSVERMEERDERING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jean Didier Gyselinck, geassocieerd Notaris te Brussel, op achttien maart tweeduizend veertien, Geregistreerd drie bladen, zonder renvooi op het lste Registratiekantoor van Brussel I de 01 april 2014, boek 5/67, blad 01, vak 09 blijkt dat:

VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING

In het kader van het overgangsstelsel van artikel 537, Iste lid, van het WIB 19921 ingevoerd door de programmawet van 28/06/2013 inzake de liquidatieboni, heeft de vergadering, de bijzondere algemene vergadering van de vennoten op 31 december 2013 heeft beslist om een bruto dividend ten belope van honderd achttienduizend tweehonderdtweeëntwintig euro en tweeëntwintig cent (118.222122 EUR), door afname van de overgedragen winst, uit te keren.

De roerende voorheffing ten belope van 10% werd betaald (WIB 92).

Het netto dividend bedraagt dus honderd en zesduizend vierhonderd euro (106.400 EUR) en werd voorafgaandelijk aan dezer op naam van elke vennoot ingeschreven in de boekhouding van de vennootschap ais credit van een schuldvorderingsrekening op zijn/haar naam.

BERAADSLAGING.

- de algemene vergadering heeft kennisgenomen van de verslagen van de zaakvoerder en van de Revisor aangaande de hierna beschreven inbreng in nature, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten verklaren elk voorafgaandelijk een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit ais volgt:

De inbreng in nature door de heer Luc Geypen, Mevrouw Christine Cloostermans, de heer Diederik Geypen en Juffrouw Anouk Geypen- op datum van deze rapportering eigenaars van de integraliteit van de aandelen van de vennootschap- ter onderschrijving van de kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap met beperkt aansprakelijkheid ELCEPAR bestaat uit de inbreng van vorderingen uit dividenden; deze inbreng waarvan de totale netto waarde 'I 06.400,00Eur bedraagt zal vergoed worden door de toekenning van 550 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de vennootschap; geen andere vergoeding wordt voorzien.

Ons verslag wordt opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden dat:

a. De algemene vergadering van 31 december 2013 voorafgaandelijk tot de kapitaalverhoging

" beoogd in onderhavig verslag tot toekenning van een dividend ten belope van 118.222,22 Eur toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure besluit;

b. De algemene vergadering besluit om het dividend bedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen op het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden zijn wij van oordeel dat:

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat de zaakvoerder van de vennootschap

_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111!!1j11111111111111 nwerar

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

.beh_guclan

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod11.1

verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte-bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedures voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10% en het respect van het Wetboek van Vennootschappen meer bepaald de beperkingen van het vennootschapsrecht met betrekking tot de uitkering van dividenden,

b.de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c.de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering

' bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van

waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de

inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Brussel, 20 maart 2014 B.S.M. & CO , BVBA

SEDRUFSREVISROEN

VERTEGENWOORDIGD DOOR

PAUL MOREAU

VENNOOT

- de algemene vergadering heeft beslist:

- in het kader van het overgangsstelsel van artikel 537, lste lid, van het WIB 1992 het kapitaal te vermeerderen met honderd en zesduizend vierhonderd euro (106.400 EUR) om het te verhogen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) euro tot honderd vijfentwintigduizend euro (125.000 EUR) mits creatie van 550 nieuwe aandelen, van dezelfde aard als de bestaande aandelen en deelnemend in de winst vanaf de dag van de algemene vergadering.

Op de kapitaalsverhoging werd ingeschreven door aile vennoten, prorata van de aandelen die elke vennoot bezit, door de inbreng van de vorderingen ontstaan uit dividenden, die de vennoten hebben ten laste van de vennootschap.

- artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel;

het verwerven, oprichten, omvormen of ombouwen van onroerende en roerende goederen van alle aard, zowel gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing,- zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden en in de ruimste zin van het woord te beheren, alsmede aile verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

het verwerven, het ter beschikking stellen of de verhuur van middelen met betrekking tot het bovenstaande;

het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als bestuurder of mandataris;

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag aile financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van aard zijn handel en nijverheid te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland.

volgende artikelen van de statuten te wijzigen:

- artikel 4: om de eerste zin ais volgt te vervangen: De vennootschap werd op 17 april 1995 opgericht voor onbepaalde duur.

- artikel 5: om het door volgende tekst te vervangen: Het kapitaal is vastgesteld op honderd vijfentwintigduizend euro (125.000 EUR) , vertegenwoordigd door duizend driehonderd (1.300) aandelen zonder nominale waarde.

-artikel 14: om er de volgende tekst aan toe te voegen in fine;

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht van de aandelen, zullen de rechten eraan verbonden uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker.

Na over elke artikelwijziging afzonderlijk te hebben beraadslaagd wordt

- Alle bevoegdheid worden gegeven aan de Heer Zaakvoerder voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

JEAN DIDIER GYSELINCK.

Geassocieerd Notaris te Brussel.

Bijgevoegde stukken : een uitgifte met zes bijlagen zijnde het verslag van de zaakvoerder en van de Revisor inzake het kapitaalsvermeerdering, het verslag van de zaakvoerder inzake de wijziging van doel van de vennootschap en 3 volmachten

De gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behquden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 19.07.2013 13320-0355-014
18/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.08.2012, NGL 15.09.2012 12563-0325-014
19/02/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan de akte

" nPP

0 9 FEB, 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank vang ophandel Brussel

11111111111.j111j11111111

3*

n op

Ondernemingsnr : 0456224355

Benaming

(volut) : ELCEPAR

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BRABANTSEBAAN 395 -1600 SINT-PIETERS-LEEUW

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN ZAAKVOERDER

Het ontslag van haar functie van zaakvoerder die door Mevrouw Christine Cloostermans gegeven werd op 9 oktober 2005 werd door de buitengewone algemene vergadering van vennoten van deze datum aanvaard.

Er is besloten om niet in haar vervanging te voorzien.

Voor eensluidend afschrift.

(o) Luc GEYPEN

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.07.2011, NGL 30.08.2011 11461-0285-015
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.08.2010, NGL 26.08.2010 10445-0221-016
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.08.2009, NGL 28.08.2009 09653-0374-016
07/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.09.2008, NGL 06.10.2008 08770-0258-015
09/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.09.2007, NGL 08.11.2007 07797-0204-013
24/02/2006 : ME. - JAARREKENING 31.08.2005, GGK 11.01.2006, NGL 23.02.2006 06056-2084-012
13/09/2005 : BL597792
03/02/2005 : BL597792
03/02/2004 : BL597792
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.08.2015, NGL 31.08.2015 15502-0294-014
04/02/2003 : BL597792
05/02/2002 : BL597792
08/01/2002 : BL597792
19/01/2001 : BL597792
05/03/2000 : BL597792
13/02/1999 : BL597792
01/01/1997 : BL597792
31/10/1995 : BL597792

Coordonnées
ELCEPAR

Adresse
BRABANTSEBAAN 395 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande