ELECTRO SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELECTRO SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.868.155

Publication

12/09/2014 : BL586000
17/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

lUeLE: In de bijlagen bij het 13:9Igisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vancetergebgd/ontvangen op " '1

111111111JIIIII.Ilitiljilt111111111

08 en 2014

ter gliffie van de Nederlandstalige

Yie rinnsel

Sriffie - "

Ondernerningsnr: 0452868165

Benaming

(voluit) : ELECTRO SERVICE

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 1745 OPWIJK, STEENWEG OP DENDERMONDE 44

(volledig adres)

Onderwerp akte: OMVORMING KAPITAAL IN EURO - KAPITAALVERHOGING - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN - NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris An ROBBERECHTS, vennoot in de vennootschap Robberechts & Van Riet', met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 87, op vijfentwintig september tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennoot-schap met Beperkte Aansprakelijkheid "ELECTRO SERVICE", met maatschappelijke zetel te 1745 Opwijk, Steenweg op Dendermonde 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondememingsnummer 0462868155 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0452.868.155.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

Eerste besluit: voorafgaande verslagen

1) Het verslag van mevrouw Kristien Stevens, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA "RAvERTS, STEVENS & C", te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, aangaande de beschrijving van de inbreng, de aangenomen wijze van schatting en de als tegenprestatie toegekende vergoeding, wordt aanhoord.

Haar besluit luidt als volgt:

"VII. CONCLUSIES

Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "RAVERT, STEVENS & Co", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoettaan 1, vertegenwoordigd door mevrouw Kristien Stevens, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbrengen in nature bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA ELECTRO SERVICE is gebleken dat:

1.de beschrijving van de inbrengen in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurig- heid en duidelijkheid;

2.de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 300.000,-EURO In hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3.de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbrengen in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is. De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 12.102 nieuwe aandelen met nominale waarde van 24,78 EUR (afgerond), elk nieuw aandeel in aile opzichten identiek aan elk van de 750 bestaande aandelen.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA ELECTRO SERVICE is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 24 september 2014 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT, STEVENS & C", vertegenwoordigd door:

Kristien STEVENS

Bedrijfsrevisor"

Op de laatete blz. van Luik B verrrielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2)Het verslag van de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 332, houdende voorstel tot voortzetting van de activiteit en uiteenzetting van de maatregelen die worden overwogen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap, wordt aanhoord.

Tevens wordt het verslag van de zaakvoerder aanhoord, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede Besluit: toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen

In naam van de zaakvoerder bevestigt de voorzitter dat het bijzonder verslag waarvan sprake in artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de oproepingsbrief aan de vennoten werd verstuurd.

Voornoemd verslag stelt voor dat de activiteiten worden voortgezet en zet uiteen welke maatregelen worden overwogen met het oog op het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, inzonderheid de kapitaalverhoging via inbreng in rekening-courant die op de agenda staat ingeschreven.

De voorzitter herhaalt dat aangezien het netto-actief gedaald is tot beneden één/vierde van het kapitaal, deze vergadering kan beslissen over de ontbinding van de vennootschap, wanneer de ontbinding wordt goedgekeurd met één/vierde van de stemmen: de voorzitter herhaalt dat aangezien het netto-actief is gedaald tot beneden het miminumbedrag gesteld in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank kan vorderen.

Op basis van voornoemd verslag beslist de vergadering, om ondanks het verlies van meer dan drie/vierde van het kapitaal, de activiteit van de vennootschap voort te zetten.

Derde besluit: omzetting van het kapitaal in euro

Het kapitaal wordt omgezet in euro, zodat het thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 ¬ ) bedraagt.

Vierde besluit: kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering vervolgens om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderdduizend euro (300.000,00 t") om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 ¬ ) op driehonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (318.592,01 ¬ ), door inbreng door de heer Kurt Spruyt, voornoemd, van een deel van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die hij heeft lastens deze vennootschap, ten bedrage voor het geheel van vierhonderd achtendertigduizend zeshonderd zeventien euro en drie cent (438.617,03 q.

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van twaalfduizend honderd en twee (12.102) nieuwe aandelen, met een nominale waarde van elk vierentwintig euro en achtenzeventig cent (24,78 ¬ ) afgerond, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen en die volledig volstort aan de inbrenger worden toegekend.

Vijfde besluit: verwezenlijking van de inbreng

Is hier mee verschenen en tussengekomen:

De heer Spruyt Kurt, vennoot sub 1, welke bevestigt een deel van zijn schuldvordering ten belope van driehonderdduizend euro (300.000,00 q in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de heer Kurt Spruyt, die aanvaardt, twaalfduizend honderd en twee nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volstort zijn, aangeboden.

Zesde besluit: afschaffing nominale waarde

De nominale waarde van de aandelen wordt afgeschaft.

Zevende besluit: wijziging van de statuten

Dienvolgens wordt artikel 5 van de nieuwe statuten vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (318.592,01 ¬ ), vertegenwoordigd door twaalfduizend achthonderd tweeënvijftig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

Achtste besluit

Aile artikels der statuten worden geschrapt en worden vervangen door de bepalingen opgenomen in de nieuwe statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving.

Negende besluit

De nieuwe statuten worden vastgesteld als volgt:

STATUTEN

1. De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "ELECTRO SERVICE".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1745 Opwijk, Steenweg op Dendermonde 4/L

3. De vennootschap heeft tot doel: de aan- en verkoop van, en kleinhandel in elektrisch en elektronisch materiaal alsmede het onderhoud en de herstelling ervan en alles wat met het voorgaande rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Deze opsomming is niet beperkend.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiele, burgerrechtelijke, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag haar activiteit uitoefenen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvul-lend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden an het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken, voor zover de wet dit niet verbiedt.

4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (318.592,01 ¬ ), vertegenwoordigd door twaalfduizend achthonderd tweeënvijftig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat, De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen,

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Kurt Spruyt, voornoemd.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

7. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand mei op de plaats en uur aangegeven in de oproepingen. Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8, Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op enendertig december van elk jaar.

9. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één/tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BIJLAGE: kopie van de akte, verslag bedrijfsrevisor en verslag zaakvoerder.

22/11/2012 : BL586000
15/09/2011 : BL586000
07/09/2010 : BL586000
03/11/2009 : BL586000
21/10/2008 : BL586000
05/09/2007 : BL586000
02/10/2006 : BL586000
18/01/2006 : BL586000
03/01/2005 : BL586000
15/12/2004 : BL586000
26/01/2004 : BL586000
28/10/2003 : BL586000
10/10/2002 : BL586000
22/11/2000 : BL586000
14/12/1999 : BL586000
07/07/1994 : BL586000

Coordonnées
ELECTRO SERVICE

Adresse
STEENWEG OP DENDERMONDE 44 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande