ELEMENT 80

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEMENT 80
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.383.103

Publication

23/01/2014
ÿþ M,d warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I S~~~

` 720~4 taa\I

Griffie

*14022767*

1

i i



Ondernemingsnr : 5 (.4.333. 403

Benaming

(voluit) ; ELEMENT 80

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 1760 Roosdaal, Kaaitvaartstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove, de dato 10 januari 2014 blijkt: 1/ Dat tussen:

A. De heer HEYMAN Gino, geboren te Keulen (Duitsland) op 24 september 1975, echtgenoot van mevrouw Janssens Liesbeth, wonende te 1760 Roosdaal, Kaaitvaartstraat 9.

B. Mevrouw JANSSENS Liesbeth, geboren te Gent op 5 september 1975, echtgenote van de heer Heyman Gino, wonende te 1760 Roosdaal, Kaaitvaartstraat 9,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam ELEMENT 80, en met zetel te 1760 Roosdaal, Kaaitvaartstraat 9.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

- dienstverlening en consultancy in de ICT-sector, het ontwikkelen, commercialiseren, ondersteunen van electronica en informaticaproducten (zowel software als hardware) in de meest ruime betekenis; dit omvat onder andere maar niet uitsluitend het aankopen, verkopen, verhuren, onderhoud en herstelling, beheren, ontwerpen en aanmaken van apparatuur, gegevens, know-how en allerhande toepassingen die betrekking hebben op electronica- en informaticaproducten en dit in de meest ruime zin, alsmede het uitbaten van een studiebureel voor research en toepassingen in de electronica en informatica, het uitgeven van boeken, cursussen en documentatie dienaangaande, het verlenen van advies en consultancy, het inrichten van cursussen voor vorming betreffende electronica en informaticaproducten en de organisatie van seminaries en conferenties dienaangaande;

- het verlenen van strategisch, bedrijfseconomisch, technisch, financieel en juridisch advies, management en andere diensten voor ondernemingen, instellingen en verenigingen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de aankoop, ruiling, inhuumeming, verhuring, expertise en onderhoud van onroerende goederen, evenals alle financieringsverrichtingen toegelaten door de wet.

De vennootschap mag alle bouwwerken oprichten voor haar rekening of voor rekening van derden als bouwheer of als aannemer en veranderingen of meerwaarden aanbrengen aan de onroerende goederen, evenals de studie en uitvoering van verkavelingen, de aanleg van wegen en riolering alsook de studie van burgerlijke bouwkunde en van alle technische uitrusting van gebouwen en materialen, rechtstreeks of onrechtstreeks voor zichzelf of voor derden.

Zij mag eveneens alle noodzakelijke ondernemingscontracten afsluiten, alle commissieverrichtingen doen, evenals het beheer van onroerende goederen waarnemen.

De vennootschap mag eveneens alle zakelijke rechten vestigen alsook het ontbinden ervan.

De vennootschap mag deelnemen in het vermogen en in het bestuur van andere vennootschappen. De vennootschap mag dit doel verwezenlijken zowel voor zichzelf als voor derden.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijke doelen."

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van één/derde door inbreng in geld.

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

º%

6/ Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat als niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, is aangesteld: de heer Heyman Gino, voornoemd.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2014.

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

111 Dat als bijzondere lasthebber wordt aangesteld: Fiduciaire Beeckman-Vernaillen, 9400 Ninove (Okegem), Leopoldstraat 1, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 31.08.2016 16557-0289-009

Coordonnées
ELEMENT 80

Adresse
KAAITVAARTSTRAAT 9 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande