ELENTRIK TILEMA

Société en commandite simple


Dénomination : ELENTRIK TILEMA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.900.248

Publication

02/02/2015
ÿþMOd FDF 11 1

f_[i[ft Ï ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEE.-- .......,.,....,,_

RGELá GD 2 1 Griffie Rechíban;, vhr, Koophandel j en.

j

(II III



Ondernemingsnr o568. 9co. Pst-t8

Benaming (voluit) : ELENTRIK TILEMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Houtemstraat 468 - 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de oprichtingsakte dd 03(1212014

STATUTEN,

TUSSEN:

1. Lemmens Tim, WONENDE TE Tienen straat Houtemstraat, 468. BEHEREND VENNOOT

2. Vanzurpele Marijke , WONENDE TE Tienen straat Houtemstraat 468. STILLE VENNOOT. Werd overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan de statuten zullen luiden als volgt

ARTIKEL EEN : VORM

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap.

ARTIKEL TWEE ; NAAM

De vennootschap handelt onder de naam ELENTRIK TILEMA GCV, met daarbij aansluitend de vermelding van haar rechtsvorm.

ARTIKEL DRIE: VENNOTEN

De beherende vennoten zijn solidair en ondeelbaar verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere vennoten zijn stille vennoten, zij zijn slechts verantwoordelijk ten befope van hun toegezegde inbreng. Zij mogen echter geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

ARTIKEL VIER : ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd in het arrondissement Leuven . Het huidig adres is : HOUTEMSTRAAT 468, 3300 TIENEN. Dit adres kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België.

ARTIKEL VIJF : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel ;

algemene electriciteitswerken en renovaties,electrotechnische installatiewerken aan gebouwen (Nacebelcode 43211), bouw van civieltechnische werken voor elektriciteit en telecomunicatie (Nacebelcode 42220), installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie (Nacebelcode 43222), overige bouwinstallatie n.e.g. (Nacebelcode 43299),

De vennootschap zal alle commerciële, industriële , financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met de hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

ARTIKEL ZES : DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, beginnende vanaf heden.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement, het kennelijk onvermogen of het ontslag van de zaakvoerder en] of van een vennoot. Bij overlijden van een vennoot, zal de vennootschap voortduren met zijn erfgerechtigden.

ARTIKEL ZEVEN : SAMENSTELLING VAN HET COMMANDITAIR KAPTAAL.

Het commanditair kapitaal bedraagt TWEE DUIZEND Euro (2.000 Euro), en Is ingeschreven in de boeken van de vennootschap.

- Ten name van LEMMENS TIM., ingevolge inbreng van een bedrag van duizendvijfhonderd euro (1.500 euro) in speciën.

Op de laatste blz. van LuikS-vermarden: ik-ecg Naam erf lióécránigi~crd van eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee notaris, ltetz j van déepeçságne)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(i^ i - vervolg Mod PDF 111

- Ten name van VANZURPELE MARIJKE., ingevolge inbreng van een bedrag van vijfhonderd euro (500 euro) in speciën , Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen met een nominale waarde van honderd (100) euro.

Overeenkomstig de respektievelijke inbrengen, worden vijtien (15) aandelen toegdkend aan LEMMENS TIM en vijf (5 ) aan VANZURPELE MARIJKE

Overdrachten van aandelen onder welke vorm ook, zijn slechts toegelaten mits toestemming van aile vennoten, tenzij ingeval van overdracht aan medevennoten. Onder geen enkel voorwendsel mogen de erfgenamen, rechthebbend of schuldeisers van een vennoot, de verzegeling van boeken, goederen of waarden van de vennootschap, noch verdeling of de verkoop ervan vorderen. ARTIKEL ACHT : ZAAKVOERING.

De zaakvoerder wordt benoemd en ontslagen met een gewone meerderheid van stemmen. Wordt thans benoemd tot zaakvoerder en verkrijgt derhalve de hoedanigheid van beherend vennoot:

LEMMENS TIM, voornoemd onder één, die verklaart te aanvaarden.

Hij is van rechtswege ontslagnemend bij onbekwaamverklaring en faillissement of kennelijk onvermogen.

Bij ontslag als zaakvoerder van een beherend vennoot, zal deze de hoedanigheid van beherend vennoot voor deze van vennoot verwisselen.

Behoudens wanneer de algemene vergadering ogenblikkelijk een zaakvoerder zou aanduiden en deze aanstelling door de opvolger wordt aanvaard, kunnen ingeval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder, de stille vennoten de aanstelling van de bewindvoerder vragen, zoals omschreven in wetten op de handelsvennootschappen.

ARTIKEL TIEN : ALGEMENE VERGADERING.

Ieder jaar zal minstens één algemene vergadering worden gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste zaterdag van de maand juni en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien (2015). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering van rechtswege gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL ELF ; MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien ARTIKEL DERTIEN : VEREFFENING.

Bij ontbinding der vennootschap zal de zaakvoerder als vereffenaar optreden. Het netto-product der vereffening wordt verdeeld tussen al de eigenaars van gerechtigheden in het commanditair kapitaal in verhouding van ieders aandeel in het totaal commanditair kapitaal.

Aldus overeengekomen te Glabbeek op 3/12/2014, en opgesteld in vijf exemplaren , één voor elke vennoot, één voor de registratie, één voor de griffie, en een voor het statutair dossier.

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 03/12/2014

LEMMENS TIM

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ELENTRIK TILEMA

Adresse
HOUTEMSTRAAT 468 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande