ELETRICAL & NETWORK SOLUTIONS, AFGEKORT : ENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELETRICAL & NETWORK SOLUTIONS, AFGEKORT : ENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.774.811

Publication

09/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MM Won] 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 11101 111111

*13153363*

Ondernemingsnr: Q1% , -\\

Benaming

(voluit) : ELECTRICAL & NETWORK SOLUTIONS

(verkort) : ENS

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mannenberg 165 te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel) (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming bestuurders

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op; 26 september 2013, neergelegd vôôr registratie, werd de coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "ELECTRICAL & NETWORK SOLUTIONS" opgericht.

VENNOTEN:

1. De heer DOMS Roel, geboren te Sint-Truiden op 15 augustus 1984, ongehuwd en bevestigend geen, verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem. (Scherpenheuvel), Amerikalaan 14,

2. De heer SAVOIR Igor Jules Marlo, geboren te Mol op 17 februari 1972, echtgenoot van mevrouw Ine Kolen, wonende te 3920 Lommel, Russendorp 14.

3. De heer VAN AERSCHOT Kevin, geboren te Diest op 27 juli 1991, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Pelgrimsstraat 2.

4. De heer RENS Jochen, geboren te Leuven op 28 juli 1989, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3200 Aarschot, Oude Mechelsebaan 184. INBRENG:

De partijen hebben erkend en verklaard dat op de honderd (100) aandelen als volgt werd ingeschreven, tegen de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per aandeel:

1. door de heer Roei Doms, voornoemd, voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00),, vertegen-'woordigd door vijfentwintig (25) aandelen categorie A zonder vermelding van nominale waarde;

2. door de heer Igor Savoir, voornoemd, voor een bedrag van

vijfduizend euro (¬ 5.000,00), vertegen-'woordigd door vijfentwintig (25) aandelen categorie A zonder

vermelding van nominale waarde;

3. door de heer Kevin Van Aerschot, voornoemd, voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00), vertegen-'woordigd door vijfentwintig (25) aandelen categorie A zonder vermelding van nominale waarde;

4. door de heer Jochen Rens, voornoemd, voor een bedrag van

vijfduizend euro (E 5.000,00), vertegen-'woordigd door vijfentwintig (25) aandelen categorie A zonder

vermelding van nominale waarde;

Hetzij in totaal honderd (100) aandelen categorie A, vertegenwoordigend het vast gedeelte van het kapitaal

van twintigduizend euro (E 20.000,00).

VOLSTORTING:

De oprichters hebben vastgesteld en erkend dat deze inbreng volledig werd volstort.

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt

"ELECTRICAL & NETWORK SOLUTIONS", afgekort "ENS".

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is bij haar oprichting gevestigd 3270 Scherpenheuvel-Zichem

(Scherpenheuvel), Mannenberg 165.

DOEL:

De vennoot'chap heeft tot doel:

Algemene elektriciteitswerken (algemene elektriciteit, netwerkbekabeling, toegangscontrole,

camerabewaking, glasvezelbekabeling, UPS systemen).

leT (tiraatiioze netwerken, verkoop en configuratie netwerkcomponenten, verkoop algemene kantoor lCT).

Consulting (ICT en elektrisch gericht).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14e.%itback wen gekehflnsEP 2013

~.~ `.~lo, et

GRVITF1~~i

Griffie

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kleine renovaties.

Kleine bouwprojecten (totaalinrichting datacenters),

HVAC werkzaamheden (vooral airconditioning en koeling).

Loodgieterij.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband zouden staan met het doel van de vennootschap.

Zij kan roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op een andere wijze. DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het kapitaal van de vennootschap bestaat uit een vast gedeelte en uit een veranderlijk gedeelte.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ .20.000,99).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen van categorie A op naam en zonder aanduiding van nominale waarde,

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen van de categorie B, en wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bijstorting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op de 28 maart om 18.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING:

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

verdeling saldo na vereffening

Na betaling van aile schulden en tasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens drie en maximaal acht leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, voorgedragen door de houders van aandelen categorie A. Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van de bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste enlaf veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen de acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

BEVOEGDHEID VAN DE BESTUURDERS:

Het bestuursorgaan bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend in deze statuten de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, inclusief het opstellen van een intern reglement en het toezicht op de naleving ervan, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is, De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

x

%

`'y, º%

.! .'.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één bestuurder, behoudens hetgeen hierna bepaald.

Aangaande overeenkomsten met een waarde van 10.000,00 euro of meer is de handtekening van alle bestuurders vereist. Bij miskenning van deze vereiste is de vennootschap naar de derde toe niet verbonden en kan deze derde dan ook geen rechten putten uit desbetreffende overeenkomst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Vestigingsattesten en erkenningen

De oprichters verklaren dat ondergetekende notaris hen erop gewezen heeft dat men voor het uitoefenen van bepaalde activiteiten moet voldoen aan een vestigingswetgeving en/of dat een erkenning of vergunning vereist is.

In de mate dat één of meerdere van de bedoelde activiteiten onder het hiervoor in de statuten opgenomen doel zouden ressorteren, verklaren de oprichters hun eigen zaak te maken van het aanvragen en verkrijgen van dergelijke vergunningen, erkenningen of attesten en ontslaan zij de ondergetekende notaris ervan dienaangaande enige opzoeking of handeling te verrichten.

Zij verklaren dienaangaande immers reeds zelf de nodige opzoekingen te hebben gedaan en inlichtingen te hebben ingewonnen.

Benoeming van bestuurders.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist het aantal bestuurders voorlopig vast te stellen op vier en te benoemen tot eerste bestuurders, voor onbepaalde duur:

Worden benoemd tot bestuurders`.

- De heer Roel Doms, voornoemd, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Amerikalaan 14,

- De heer Igor Savoir, voornoemd, wonende te 3920 Lommel, Russendorp 14.

- De heer Kevin Van Aerschot, voornoemd, wonende te 3271 Scherpenheuvet-Zichem (Zichem), Pelgrimsstraat 2.

- De heer Jochen Rens, voornoemd, wonende te 3200 Aarschot, Oude Mechelsebaan 184.

Aile voornoemde bestuurders verklaren allen deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zijn niet getroffen werden door enige maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Handelingen namens een vennootschap in oprichting.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, bekrachtigt, In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte,

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door het bestuursorgaan te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door het bestuursorgaan zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en zal het worden afgesloten op 31 december 2014.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Volmacht administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauwenbergh Accountancy Si Tax, gevestigd te 3390 Tielt-Winge, Bergstraat 4 A, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgevers verklaren bovendien voldoende te zijn ingelicht over de prijs van die dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Quasi-inbreng

De oprichters erkennen voorts te weten dat omtrent enig aan een oprichter, aan een bestuurder of aan een vennoot toebehorend vermogensbestanddeel dat de vennootschap zou overwegen binnen twee jaar te rekenen van de oprichting te verkrijgen tegen een vergoeding van tenminste éénitiende deel van het vaste gedeelte van het geplaatst kapitaal, een verslag dient te worden opgemaakt door een bedrijfsrevisor, die wordt aangewezen

c

$

i

door het bestuursorgaan, alsmede een bijzonder verslag door het bestuursorgaan en dat deze verkrijging vooraf

de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

Iggotnitn

dan het

Belgisch

Staatsblad

23/06/2015
ÿþ4 t~

_ Mod Word tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111113111,115111

Ondernemingsnr : 0539.774.811

Benaming

(voluit) : ELECTRICAL & NETWORK SOLUTIONS

(verkort)

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MANNENBERG 165 3270 SCHERPENHEUVEL-ZICHEM (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG

De algemene vergadering van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Electrieal &e Network Solutions, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 17 april 2015, heeft het: ontslag van meneer Jochen Rens als bestuurder aanvaard. Dit ontslag gaat in op 31 mei 2015.

Getekend: Doms Roel, Bestuurder

~-}" _^.,~~~-_~, K I

r~.l..t.~~ s d I~~-1i~~ VAN

KOOPHANDEL

1 2. ..83_ 2.015

i

Coordonnées
ELETRICAL & NETWORK SOLUTIONS, AFGEKORT : …

Adresse
MANNENBERG 165 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande