ELEVEN FIFTY FIVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEVEN FIFTY FIVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.397.853

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.09.2013, NGL 31.03.2014 14081-0092-011
15/01/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad *14014837* JR( ,

11111111 1) JAN 2014

Griffie



Ondernemingsnr : 0479.397.853

Benaming

(voluit) : ELEVEN FIFTY FIVE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1840 Londerzeel, Stuikberg 120

Onderwem akte : IN VEREFFENING STELLING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs op 20 december 2013, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de B.V.B.A. "ELEVEN FIFTY FIVE".

Er werden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT -voorafgaande verslagen in vereffening stelling

De voorzitter van de vergadering wordt ontsla-gen van het voorlezen van de verslagen van de. zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, zoals vermeld in de dag-orde, te weten:

-verslag van de zaakvoerder de dato 26 november 2013;

-controleverslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Peter Bogaert, de dato 2 december 2013. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"In het kader van de procedures tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap ELEVEN FIFTY FIVE BVBA een boekhoudkundige staat opgesteld voor de periode eindigend op 30 september 2013, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 842.910,93 en een eigen vermogen van ¬ 748.637,51.

De rekeningen van de Vennootschap per 30 september 2013 werden voorbereid vanuit een oogpunt van discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft vrijwillig afstand gedaan van de procedures voor het verkrijgen van de certificaten om te verzekeren dat er geen enkele fiscale of sociale schuld verschuldigd is door de Vennootschap, teneinde de hoofdelijke aansprakelijkheid te vermijden.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de Vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft."

De enige vennoot verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen.

De zaakvoerder verklaart hierbij dat er sedert 1 oktober 2013 tot op heden geen andere verrichtingen meer gebeurd zijn die van zulke aard zijn dat zij een aanzienlijke invloed uitoefenen op de ontwikkeling van de financiële positie van de onderneming, zowel in positieve ais in negatieve zin, doch hij wenst voorbehoud te maken voor de mogelijke positieve of negatieve gevolgen van nog in de toekomst uit te voeren fiscale controles, in het bijzonder omtrent de eventuele roerende voorheffing van tien ten honderd te heffen op de liquidatiebonus bij vereffening van vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat er op de versla-gen geen opmerking wordt gemaakt.

Zij sluit zich aan bij de inhoud en de besluiten erin vervat en keurt deze gced, alsook de staat van actief en passief van 30 september 2013, rekening houdend met het voorbehoud van de zaakvoerder voormeld. TWEEDE BESLUIT- in vereffening stelling

De vergadering verklaart dat de vennootschap haar activiteiten heeft stopgezet en beslist de vennoot-schap te ontbin-den en in veref-fening te stellen te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLUIT - ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, del zaakvoerder, de Heer Wim Geukens, voornoemd, van rechtswege ontslagnemend is.

VIERDE BESLUIT - benoeming vereffenaar

De vergadering besluit één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar: de Heer Wim Geukens,

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel' wordt bevestigd of gehomologeerd.

op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de Heer Wim Geukens, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLUIT vaststelling machten vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten om zijn opdracht uit te voeren en onder meer de machten voorzien door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zich te moeten beroepen op een voorafgaan-'delijke beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering geeft in het bijzonder aan de veref-'fe-'naar alle machten om onder meer de hypotheekbewaarder onthef-ifing van het nemen van ambtshalve inschrijving te verlenen, opheffing van inschrij-'ving te vorderen of te verlenen, aile betalingen te ontvangen, alle roerende waarden van de vennootschap te gelde te maken, het handelsfonds van de vennootschap over te dragen, aile schulden te betalen, om de sluiting van de vereffening vast te stellen en om alle uitvoerings-'maatrengelen te nemen die zullen nodig of nuttig zijn bij het volbrengen van haar op-idracht, beschikkingsrecht inbegrepen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en welbepaalde handelingen en verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening zal moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLUIT statutenwijziging

Ingevolge de voormelde genomen besluiten en de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten ais volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich thans bevindt.

De vergadering besluit navolgende artikels als volgt aan te passen:

1)Artikel 1 wordt vervangen door navolgende zin:

"De vennootschap bestaat als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening. Haar benaming luidt "ELEVEN FIFTY FIVE", in vereffening."

2) Artikel 2 wordt vervangen door navolgende zin:

"De zetel is gevestigd te 1840 Londerzeel, Stuikberg 120."

3) Artikel 4 wordt vervangen door navolgende zin:

"De vennootschap bestaat met ingang van 20 december 2013 enkel nog voor haar vereffening."

4) Artikelen 9 en 10 worden integraal geschrapt en vervangen door navolgende tekst:

"ARTIKELEN 9-10.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere vereffenaars. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten om hun opdracht uit te voeren en onder meer de machten voorzien door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zich te moeten beroepen op een voorafgaan'delijke beslissing van de algemene vergadering.

De veref fe-'naars hebben alle machten om onder meer de hypotheekbewaarder ontheffing van het nemen van ambtshalve inschrijving te verlenen, opheffing van inschrij-wing te vorderen of te verle-'nen, alle betalingen te ontvangen, alle roerende waarden van de vennootschap te gelde te maken, het handelsfonds van de vennootschap over te dragen, aile schulden te betalen, om de sluiting van de vereffening vast te stehlen en om alle uitvoerings-'maatre-'gelen te nemen die zullen nodig of nuttig zijn bij het volbrengen van hun op-'dracht, beschikkings-'recht inbegrepen.

De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en welbepaalde handelingen en verrichtingen, een gedeelte van hun machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaars.

De vereffenaars zullen zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een

.5

,Voor-behoeden . aan het Belgisch Staatsblad

omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de ` uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaars zullen zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van , vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen."

5)Artikel 18 wordt integraal geschrapt.

6)In alle artikels worden de termen "zaakvoerder", "zaakvoerders" of "zaakvoerder-vennoot" vervangen door "vereffenaar(s)".

7) Alle artikels worden hernummerd.

ZEVENDE BESLUIT- Toekennen bevoegdheden

De vergadering verleent aan de Meer Wim Geukens, voornoemd, en aan geassocieerde notarissen Peter Verhaegen-Jan Eekhaut te Puurs alle machten om de genomen besluiten uit te voeren en om de gecoördineerde tekst van de statu-Jten van de ven-mootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wet-atelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLUIT - verlening volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accounting & Tax Partners BVBA, Industrieweg 4 bus 5, 3001 Leuven, of aan één van haar bedienden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT-VERLINDEN, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut,

Samen neergelegd met : afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering; coördinatie statuten, kopij benoeming vereffenaar.

Btjtagën 1iir hëtMéTgiscli SfaatibT d - i5TOi% bio - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

02/01/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I (1I(t I1II I 1(11(11(1111 111(1 IIII IIII 1111 III

*15000219*

Ondernemingsnr: 0479.397.853 Benaming

(voluit) : ELEVEN FIFTY FIVE IN VEREFFENING

(verkort)

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stuikberg 120 - 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

De algemene vergadering van 24 november 2014 van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Eleven Fifty Five , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Londerzeel, Stuikberg 120, met ondememingsnummer 0479.397.853, heeft volgende beslissingen genomen:

1° Goedkeuring van het verslag van de vereffenaar dd. 14 november 2014 inzake de balans en resultatenrekening per 30 september 2014 en het voorstel tot sluiting van de vereffening

2° Ontheffing van de vereffenaar, Wim Geukens wonende te Stuikberg 120 te 1840 Londerzeel en verlening van algehele kwijting aan de vereffenaar voor het vervullen van zijn opdracht

3° Suiting van de vereffening

4° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende een termijn van ten minste vijf jaar bewaard worden door Wim Geukens, Stuikberg 120, 1840 Londerzeel.

Alle eventueel aan de ontbonden vennootschap nog verschuldigde bedragen dienen te worden overgeschreven op bankrekeningnummer BE88 0358 7859 6941 ten name van Wim Geukens.

Wim Geukens

Vereffenaar

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag van de algemene vergadering van aandeelhouders dd. 24 november 2014

- verslag vereffenaar dd. 14 november 2014

neergelegd/ontvangen op

19 DEC, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

. S tItp á n jS ~~l lom: i~Al Rrta55el

13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 07.03.2013 13059-0133-012
23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 22.03.2012, NGL 17.04.2012 12088-0003-012
19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 01.03.2011, NGL 16.05.2011 11112-0515-011
05/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 02.03.2010 10057-0557-011
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 01.03.2009, NGL 31.03.2009 09099-0228-011
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 01.04.2008 08094-0193-012
16/10/2006 : MEA016023
31/07/2006 : MEA016023
17/06/2005 : MEA016023
17/06/2004 : MEA016023
04/02/2003 : MEA016023

Coordonnées
ELEVEN FIFTY FIVE

Adresse
STUIKBERG 120 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande