ELIM GLOBAL CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELIM GLOBAL CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.563.974

Publication

16/10/2013
ÿþ mod 2.1

I = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend tieiglicel kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



I





BUSSEL

G 7 QC 2013

Griffie

, Ondérnemingsrtr : ore. 563 7--7

Benaming : ELIM GLOBAL CONSULTING

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei, 50

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst : uit een akte verleden voor Notaris Luc VAN STEENKISTE, met standplaats te Sint-Lambrechts-' = Woluwe, op twee oktober tweeduizend dertien, te registreren,

BLIJKT DAT

1) Mevrouw MUJANGI NTUMBA, geboren te Kinshasa (Republiek Zaïre), op elf september negentienhonderdzesenzeventig (identiteitskaart nummer 591-6603506-42 en rijksregister nummer 76.09.11-304.55), echtgenote van de heer MBAMBA-MUANDA Jean-Joseph, wonende te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei 50/2,

En 2) Mevrouw TSHIELA NTUMBA, geboren te Kinshasa (Republiek Zaïre), op twaalf maart negentienhonderddrieëntachtig (identiteitskaart nummer 591-0304549-71 en rijksregister nummer 83.03.12-268.69), echtgenote van de heer KANENGELE NGOIE Emile, wonende te 1180 Ukkel, Vossegatlaan, 37/8,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansrapekelijkheid `LATHY", hebben opgericht als volgt:

1) NAAM : ELIM GLOBAL CONSULTING.

2) DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in

samenwerking met derden, zowel in België, als in het buitenland:

- het uitvoeren van alle soorten werken, opzoekingen, studies, en diensten, consultaties en adviezen, onder andere in de domeinen van technologie, informatica, elektronica of mechanica, zonder dat deze opsomming in geen geval als beperkend beschouwd kan worden

- het verlenen van adviezen, studies en gespecialiseerde analyses in het management van de organisaties en de informatiesystemen van ondernemingen van zowel de private als de openbare sector;

- de uitwerking en het beheer van de instrumenten van de online en offline socio-economische onderzoeken;

- het uitvoeren van verschillende oplossingen op organisatorisch, operationeel en technologisch vlak zowel in dè private als in de openbare sector

- het verlenen van adviezen en hulpmiddelen aan ondernemingen om prestaties en rentabiliteit te verbeteren en ontwikkelingen te beheren, en meer bepaald voor projecten, strategie, structurele, logistieke en functionele organisatie, management, bestuur en informatiesysteem, beleidscontrole, marketing, commerciële en productie organisatie, kwaliteitssysteem, personeel en loonbeheer. - het organiseren en uitvoeren van opleidingen, trainingen, workshops en coaching op het gebied van nieuwe technologie, leadership en management;

- de uitgifte en publicatie van alle boeken en werken, inbegrepen op numerieke dragers;

- het aankopen, het verkopen, het importeren en exporteren van alle producten van welke aard ook; ,. - het beleggen en realiseren van immobiliën, het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, huren, verhuren, exploiteren, beheren en het valoriseren van alle onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Deze opsomming is verklarend en niet Limitatief, enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de meest ruime zin.

De vennootschap mag, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die met haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of die van aard zijn de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

Zij mag belangen nemen, rechtstreeks of onrechtstreeks, in aIIe bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die een gelijkaardig doel of een doel nastreven dat verband houdt met het hare, of die van nature de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen. De vennootschap kan bestuurder of vereffenaar worden. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

" De vennootschap kan bestuurder of vereffenaar worden, in welk geval zij een permanente vertegenwoordiger dient aan te duiden.

3) MAATSCHAPPELIJK ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Schaarbeeklei, 50. De zetel kan naar gelijk welke andere plaats in het Brussels Hoofdstedelijk of Vlaams Gewest worden overgebracht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

' De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

4) DUUR

De vennootschap bestaat vanaf de datum van neerlegging van onderhavige statuten op de griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan op elk ogenblik worden ontbonden door beslissing van de algemene

vergadering met inachtneming van de geldende wetsbepalingen.

5) KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, genummerd van één tot honderd, volstort ten van een/derde.

6) BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, aandeelhouders of niet,

aangeduid door de algemene vergadering en te aIIen tijde herroepbaar door haar.

7) MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

Elke zaakvoerder, als er meerdere zijn, kan alleen alle noodzakelijke of nuttige handelingen verrichten met het oog op het nastreven van het maatschappelijk doel, behalve die handelingen die de wet voorbehoudt aan de Algemene Vergadering.

De zaakvoerder(s) kan of kunnen aan derden die al dan niet deel uitmaken van de vennootschap de bevoegdheid delegeren handelingen te verrichten, die zij zullen opsommen en voor de duur die zij vaststellen.

8) VERTEGENWOORDIGING -- AKTEN EN GERECHTELIJKE HANDELINGEN Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt aIIeen de vennootschap tegenover derden in alle akten, met inbegrip van diegene waar een openbaar ambtenaar tussenkomt, in en buiten rechte, zowel in hoedanigheid van eiser als in hoedanigheid van verweerder.

De vennootschap wordt daarenboven geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

9) VERGADERING  DATUM

De algemene vergadering wordt ieder jaar gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, en voor de eerste maal in tweeduizend vijftien.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt voorgezeten door de zaakvoerder indien er slechts één is, door de oudste van de zaakvoerders, zo er meerdere zijn.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze laatste de bevoegdheden uitoefenen toegekend door de wet aan de algemene vergadering.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-hehoudee aan het Belgisch Staatsblad

R.I '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

10) VERTEGENWOORDIGING

Een vennoot kan zich enkel door een mandataris Iaten vertegenwoordigen op de vergaderingen,

indien deze zelf vennoot is.

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en naakte eigenaars, schuldeisers, schuldenaars en pandgevers,

moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze laatste de bevoegdheden toegekend door

de wet aan de algemene vergadering niet delegeren

11) BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar, en voor de

eerste maal in tweeduizend veertien.

12) WINSTVERDELING

Ir1et batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten, noodzakelijke afschrijvingen en vastleggingen van min waarden, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt.

13) VERDELING

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun

aantal aandelen; alle aandelen hebbende gelijke rechten, pro rata van hun volstorten.

14) AANDUIDING VAN ZAAKVOERDER

Worden als zaakvoerders aangesteld voor onbepaalde duur met de vertegenwoordigingsbevoegdheid

goals vermeld in artikelen 11 en 12:

Mevrouw MUJANGI NTUMBA, voornoemd.

Zijn mandaat voor onbepaalde duur en bezoldigd zijn.

15) CONIlVIISARIS

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, gezien de vennootschap de voorwaarden vervult van

artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen.

' VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Te gelijk neergelegd : een uitgifte van de akte en een volmacht

Notaris Luc VAN STEENKISTE

te Sint-Lambrechts-Woluwe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o1n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELIM GLOBAL CONSULTING

Adresse
SCHAARBEEKLEI 50 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande