ELKE HERMANS

Société en commandite simple


Dénomination : ELKE HERMANS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.740.487

Publication

30/10/2012
ÿþMod wad 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel-te Leuven, ele 1 0 O p;! , 2012 DÉ GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 084,9-77e/0.e/39

Benaming

(voluit) : Elke Hermans

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Vennedijkstraat 16B - 3201 Langdorp

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de onderhandse akte tot oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap op datum van 1 oktober 2012

1. Rechtsvorm van de vennootschap: Gewone Commanditaire Vennootschap

2. Naam: Elke Hermans

3. Zetel: Vennedijkstraat 16B te 3201 Langdorp

4. Aanwijzing van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten: mevrouw Eike Hermans, wonende te 3201 Langdorp - Vennedijkstraat 16B.

5. Doel : de vennootschap heeft tot doel:

" Het uitoefenen van een praktijk in kinesitherapie en alle ermee verband houdende activiteiten, zoals niet beperkend: massage, autogene drainage, revalidatie, medische trainingstherapie, conditietraining, relaxatietherapie, medische sportbegeleiding, voedingsadvies en andere;

" Het aan- en verkopen, huren en verhuren, het ontwerpen en ontwikkelen van alle apparatuur, accommodatie en infrastructuur om de voornoemde activiteiten uit te oefenen;

" Het geven van advies, opleidingen, lessen en voordrachten met betrekking tot voornoemde activiteiten;

" Het uitbaten van (één of meerdere) gezondheidscentra, relaxatiesalons, schoonheidscentra, sportcentra, sauna's, kuuroorden en wellnesscentra;

" Het waarnemen van bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies andere vennootschappen era ondernemingen;

" Het beleggen, beheren era uitbaten van roerende waarden en bezittingen voor eigen rekening;

" Het verkrijgen, bezitten, vervreemden, beheren, verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen voor eigen rekening, evenals het vestigen en verkrijgen van andere zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of zijdeling, belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, dit alles zo in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

6. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke of derden, of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd met een drie vierde meerderheid van de stemmen van de vennoten, welke hen, eveneens met een drie vierde meerderheid van de stemmen, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Wordt ais zaakvoerder benoemd: mevrouw Hermans Elke voornoemd, die het mandaat aanvaardt. 7, Vermelding van de bij wijze van geldschieting ingebrachte of in te brengen waarden: Het maatschappelijk', kapitaal bedraagt 1.000 Euro, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen. Het werd volledig geplaatsten onderschreven in geld. De stille vennoot heeft al zijn verplichtingen nagekomen bij de oprichting van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor<

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac







*12178956*



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

8. Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting,

9. Boekjaar. Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op 1 oktober 2012 en zal afgesloten warden op 31 december 2013.

10. Jaarvergadering: Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om veertien uur, op het adres van de maatschappelijke zetel, De uitnodigingen tot deze vergadering mogen verstuurd worden per fax, per mail of per brief al dan niet aangetekend. De beslissingen van de jaarvergadering gebeuren bij gewone meerderheid van stemmen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per fax, per mail of per brief  al dan niet aangetekend. De uitnodiging moet de dagorde vermelden.

De beslissingen van de buitengewone algemene vergaderingen gebeuren met een drie vierde meerderheid van de stemmen. Ingeval aandelen gescheiden zijn in vruchtgebruik en in naakte eigendom, zal de vruchtgebruiker alleen alle maatschappelijk rechten uitoefenen verbonden aan deze aandelen.

Alle vergaderingen zullen worden voorgezeten door mevrouw Hermans Elke.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizendveertien.

11. Resuitaatverdeling - verdeling saldo na vereffening: het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, provisies en belastingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden door de jaarvergadering bij gewone meerderheid.

De winstverdeling zal gebeuren naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Er mag geen winst uitgekeerd worden zolang er overgedragen verlies is,

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

12. Volmacht: De vennoten hebben met éénparigheid van stemmen besloten volmacht te verlenen aan @TheOffice Accountancy & Tax BVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Gaby Van Loock, met maatschappelijke zetel te 2500 Koningshooikt, Tallaart 39, om de inschrijving in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, evenals aile formaliteiten en publicaties te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer de griffie van de rechtbank van koophandel, de diensten van de B.T.W., Registratie en Domeinen, Vennootschapsbelasting, het ondernemingsloket enz.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Van Loock Gaby

vertegenwoordiger @TheOffice Accountancy & Tax BVBA

Gevolmachtigde

t l

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

$iJîagen bij fiët8elgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELKE HERMANS

Adresse
VENNEDIJKSTRAAT 16B 3201 LANGDORP

Code postal : 3201
Localité : Langdorp
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande