ELLEN MATHEEUSSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELLEN MATHEEUSSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.675.127

Publication

11/03/2014
ÿþmod 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0842.675.127

111J1).11n171j1 n

8FEV. 2014

BRUSSEL

G riffîe~

Benaming (voluit) : ELLEN MATHEEUSSEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselstraat 54

1740 Ternat

Onderwerp akte :ONTBINDING EN SLUITING ZONDER VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Anton Van Baal, geassocieerd notaris te Antwerpen op negentien februari tweeduizend veertien, ugeregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op eenentwintig februari tweeduizend veertien, boek 241 blad 28 vak 05, ontvangen: vijftig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Elsen.";

BLIJKT dat :

- de enige aandeelhouder aanwezig was op de buitengewone algemene vergadering;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



- de vennootschap ontbonden werd met ingang van negentien februari tweeduizend veertien;

- naar aanleiding van de ontbinding het mandaat van de zaakvoerder/bestuurders, te weten mevrouw MATHEEUSSEN, Ellen Celina Aloïs, wonende te 1702 Dilbeek-Groot-Bijgaarden, Petrus Bayensstraat 69, van rechtswege ten einde komt;

- het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel is overgegaan in het vermogen van de enige vennoot;

- deze overgang van rechtswege plaatsvond door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is en er ook geen vereffenaar aangesteld werd;

- de vennootschap opgehouden heeft te bestaan;

- de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en ten minste zeven jaar

worden bewaard te 1702 Groot Bijgaarden, Petrus Bayensstraat 69;

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: de heer Norbert Van den Eede, ;

aan wie de macht wordt gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op

de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor

Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

- de besluiten met éénparigheid van stemmen genomen werden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-



TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2012
ÿþP Mod W Ord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.

u

*12021944*

V bete

Bel Staa

"

~

BRÛS~+ Nu,~2~~~o

Griffie

ogr'Z~2~-

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ELLEN MATHEEUSSEN BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brusselstraat 54, 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Uit een akte verleden voor Meester Carole Guillemyn, geassocieerd notaris te Brussel, op 03 januari 2012, ter registratie aangeboden op het Eerste Registratiekantoor te Vorst, blijkt dat:

Mevrouw MATHEEUSSEN Ellen Celina Aloïs, geboren te Mechelen op elf juni negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.06.11 040-75, die verklaart uit de echt gescheiden te zijn van de Heer RAHAGI Farzad Franck, wonende te 1740 Ternat, Brusselstraat 54;

De notaris heeft verzocht authentiek te willen vaststellen dat zij een een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd 'ELLEN MATHEEUSSEN BVBA' opricht met een kapitaal van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,-) vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Op alle aandelen wordt ingeschreven door de comparant. Elk aandeel wordt volgestort ten betope van 66,66 procent door middel van een voorafgaande storting in speciën op de rekening genummerd BE66 7340 3286 7043 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC, zodat de" vennootschap, van zodra een uitgifte en een uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel zullen worden neergelegd, zal beschikken over een bedrag van 12.400,- euro, hetgeen blijkt uit een attest dat overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen werd afge-geven door de hoger genoemde bank dat in bijlage aan deze akte zal gehecht blijven.

STATUTEN

"AARD - BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel één.

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap die de handelsvorm aanneemt van een éénpersoons besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid, hierna BVBA met de naam "EL-LEN MATHEEUSSEN".

Deze benamingen mogen tezamen of afzonderlijk worden gebruikt maar moeten steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid' of de afkorting "BVBA", de maat-schappelijke zetel, het ondernemingsnummer, de term rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de" vennootschap haar zetel heeft.

Artikel twee.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1740 Ternat, Brusselstraat 54, of op elke andere plaats in'. België, vastgesteld bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekend te maken in de bijlagen bij het: Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer-der, administratieve zetels, uitbatingzetels, agentschappen en bijkantoren vesti-gen overal waar zij het nuttig acht, in België of in het, buitenland.

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel, hetzij alleen hetzij samen met anderen, de uitoefening van het beroep van advocaat, de activiteit van arbitrage, van juri-disch raadgever en van afgevaardigde van het gerecht, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffe-naar en curator, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag alle verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar' bedrijvigheid kunnen uitbreiden of bevorderen in zoverre deze verrichtingen geen handelsdoel voor ogen hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch; onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap wetende dat deze verwevingen geen, handelsactiviteit mogen vormen noch een handelsdoel voor ogen mogen hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook, belan-gen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven, dat geen handelsdoel mag zijn, of die haar onderneming kunnen bevorderen en ze kan ermee samenwerken en fusioneren.

Artikel vier.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden volgens de voorwaarden vereist voor de statu-tenwijzigingen.

Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de duur, die haar later zou toegekend worden, overschrijdt.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaam-verklaring, het faillissement, het onvermogen of de afzetting van de advocaat, enige vennoot.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,-) vertegenwoordigd door 186 maat-schappe-ilijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, die elk een gelijk dee! van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan verhoogd worden in de vormen en onder de voorwaar-den bepaald door de wet.

De overdracht van aandelen vindt plaats door een verklaring van over-dracht ingeschreven in het aandeelhoudersregister, gedateerd en ondertekend door de overdrager en verkrijger, of door hun gevolmachtigden, in het kader van de voorwaarden bepaald in deze statuten.

De aandelen zijn op naam.

DE ENIGE VENNOOT - AANDELENOVERDRACHT

Artikel zes.

De aandelen van de vennootschap zijn ondeelbaar en ze kunnen niet het voorwerp uitmaken van een splitsing van eigendom.

Op de aandelen kan slechts ingeschreven worden door een advocaat; ze kunnen enkel toebehoren aan een advocaat.

Artikel zeven.

De enige vennoot is slechts gehouden tot beloop van zijn inschrijving. Ten titel van uitzondering, is de enige vennoot hoofdelijk gehouden, in voorko-etend geval, in de mate en zoals afgesproken met de cliënt, voor de verbintenis-sen van de vennootschap tegenover de cliënt voor alle handelingen verricht in het kader van de dossiers die hij behandelt.

Artikel acht.

De advocaat oprichter is de eerste en enige vennoot.

Behalve in het geval bedoeld door artikel 237 Wetboek van Vennoot-schappen (overtijden van de enige vennoot), moet de kandidaat, om vennoot te worden:

1)De hoedanigheid van advocaat hebben en ingeschreven zijn op het tableau of op één van de lijsten van de Nederlandse of Franse Orde van Advocaten bij de balie te Brussel of andere Belgische balies, of ingeschreven op de EU-lijst.

2)Titularis zijn van alle bestaande maatschappelijke aandelen van de vennootschap en, in voorkomend geval, de reglementen van inwendige orde aanvaard hebben.

3)Zich ertoe verbinden de regels van onpartijdigheid, waardig-heid, kiesheid, en onafhankelijkheid waaraan een advocaat onderworpen is, na te leven.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de ven-nootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de be-perkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing. Wanneer de erfgenamen of legatarissen evenwel niet de hoedanig-heid van advocaat hebben, zal de vennootschap niet langer het beroep van ad-vocaat kunnen uitoefenen.

De erfgenamen of legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hetzij omdat zij geen advocaat zijn, hetzij omdat zij niet werden aanvaard, evenals de vennoten die de hoedanigheid van vennoot hebben verloren, ongeacht de reden hiervoor, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, dan gelden de vol-gende regels: ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerech-tigden. Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtge-bruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

BESTUUR.

Artikel negen.

Het bestuur van de vennootschap kan slechts waargenomen worden door een advocaat ingeschreven op het tableau van de Nederlandse of Franse Orde van Advocaten van een Belgische Balle.

Meester Ellen Matheeussen, voornoemde oprichter, wordt aangeduid als statutaire zaakvoerder. De duur van zijn mandaat is niet beperkt.

Indien het mandaat vergoed wordt, wordt het bedrag van de vaste of ver-anderlijke vergoedingen die aan de zaakvoerder toegekend worden, vastgesteld door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid van

" j stemmen, en aangerekend op de algemene kosten, onverminderd alle eventuele kosten ge-paard met de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge nastreving van het maatschappelijke doel, en onder andere, van representatie, reizen en verplaatsingen.

Van zodra de zaakvoerder geen advocaat ingeschreven op het tableau van de Nederlandse of Franse Orde

van Advocaten van een Belgische Balie, dan wel op de EU-lijst, meer is, wordt zijn functie van zaakvoerder van

rechtswege beëindigd. De zaakvoerder van wie zijn functie beëindigd wordt overeenkomstig het voorafgaande

mag echter herbenoemd worden mits aanpassing van de statuten conform de aanbevelingen van de

Nederlandse of Franse Orde van Advocaten van de Brusselse Balie.

Artikel tien.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en om de vennootschap

jegens derden en in rechte ais etser of als verweerder te vertegenwoordigen.

In zijn relaties met derden mag de zaakvoerder, onder zijn verantwoordelijkheid, bijzondere lasthebbers

aanstellen die alleen bevoegd zijn voor welbepaalde handelingen.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, rrret inbegrip van de ver-tegenwoordiging in rechte,

rechtsgeldig vertegenwoordigd door een zaakvoer-der.

Artikel elf.

De zaakvoerder heeft geen enkele persoonlijke verantwoordelijkheid met betrekking tot de verbintenissen

van de vennootschap.

Hij is verantwoordelijk onder de voorwaarden bepaald in de artikelen 262 tot 265 inbegrepen van het

Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder oefent zijn functie uit in aile onafhankelijkheid, en over-eenkomstig de wettelijke en

deontologische voorschriften.

CONTROLE.

Artikel twaalf.

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend overeenkomstig de wettelijke bepalingen van

toepassing op de vennootschap.

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen

(kleine ondernemingen), is zij niet verplicht een commissaris te benoemen, en heeft ieder vennoot individueel

de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

De ontstentenis van een commissaris dient gemeld te worden in de uit-treksels van de akten en stukken die

de commissarissen betreffen en die krach-tens de wet moeten worden bekendgemaakt.

Zelfs op verzoek van één vennoot is het bestuur ertoe verplicht de alge-mene vergadering bijeen te roepen

om te beraadslagen over de vrijwillige be-noeming van een commissaris.

Onverminderd de wettelijke bepalingen en voor zover de deontologische regels het verplicht, wordt de

jaarrekening van de vennootschap gecontroleerd door een bedrijfsrevisor, een externe expertboekhouder of

een accountant, inge-schreven op het tableau van het Instituut der Expert-Boekhouders.

ALGEMENE VERGADERING.

Artikel dertien.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit toegekend aan de alge-mene vergadering, onder de

voorwaarden bepaald in artikel 267 van het Wet-boek van Vennootschappen.

Artikel veertien.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplichtend bijeen ter maat-schappelijke zetel of op elke andere

plaats vermeld in de oproepingen, op de derde vrijdag van de maand mei, om veertien uur (14u00).

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen op hetzelfde uur.

De algemene vergadering kan daarenboven opgeroepen worden op de wijze bepaald in de wet, telkens het

belang van de vennootschap dit vereist, per aangetekende brief gericht aan de enige vennoot, de

zaakvoerder(s), en de even-tuele commissaris(sen), vijftien dagen voor de vergadering.

Artikel vijftien

De algemene vergadering heeft de bevoegdheden bepaald door het Wet-boek van Vennootschappen.

Zij heeft onder andere de bevoegdheid om de statuten te wijzigen, de vennootschap te ontbinden, een

eventuele commissaris en de eventuele bijzonde-re mandatarissen aan te stellen en hun mandaat te

beëindigen, en de vergoeding van de vennoten vast te stellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De enige vennoot moet in persoon aanwezig zijn op de algemene verga-deringen.

Artikel zestien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op één-endertig december van elk jaar.

Van het resultaat zoals bepaald in de jaarrekening die door de zaakvoer-der vastgesteld wordt, worden

jaarlijks tenminste vijf procent (5%) voorafgeno-men voor de vorming van de wettelijke reserve; deze afhouding

is niet meer ver-plicht van zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bedraagt, maar zal terug

verplicht worden indien, om welke reden ook, de wettelijke reserve zou aangetast zijn. Het saldo wordt ter

beschikking gesteld van de algemene verga-dering, die over de bestemming ervan beslist.

Artikel zeventien.

Indien tengevolge van verliezen, het netto-actief verminderd is tot een bedrag dat lager is dan de helft van

het maatschappelijk kapitaal, moet de alge-mene vergadering bijeengeroepen worden op initiatief van de

zaakvoerder, bin-nen de termijn en onder de voorwaarden bepaald in artikelen 332 en 333 van het Wetboek

van Vennootschappen.

Artikel achttien

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de vereffening van de vennootschap geschieden door de zaakvoerder of zaak-voerders in functie, of bij diens ontstentenis door één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, hun bevoegdheden en hun vergoedingen zal bepalen onder opschortende voorwaarde van de bevesti-ging van zijn/hun benoeming door de rechtbank van koophandel van het rechts-gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De vereffenaar dient de hoedanigheid van advocaat te hebben.

Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief of con-signatie met het oog erop, zal het saldo aan de enige vennoot overgedragen worden.

In geval van ontbinding, kunnen de aandelen die huidige vennootschap zou bezitten in een advocatenvennootschap slechts overgedragen of afgestaan worden aan een advocaat of aan een andere BVBA, die aandeelhouder is van een advocatenvennootschap, met eerbiediging van:

(i)de wettelijke en deontologische regels van toepassing op de overdracht van aandelen van een BVBA, aandeelhouder van een advocatenvennootschap;

(ii)de statutaire regels zowel van de vennootschap als van de ad-vocatenvennootschap waarvan huidige vennootschap aandeel-houder zou zijn.

Zolang de aandelen gehouden in een advocatenvennootschap niet over-gedragen zijn, het maatschappelijk doel gewijzigd en de statuten aangepast, zal de vereffenaar een advocaat zijn, eventueel aangeduid door de stafhouder.

Artikel negentien

In geen geval, en om welke reden ook, mag het actief van de vennoot-schap verzegeld worden, op verzoek van de vennoot of op verzoek van diens schuldeisers, erfgenamen of rechthebbenden.

Artikel twintig.

De enige vennoot, zaakvoerder, commissaris of gevolmachtigde die niet gedomicilieerd is in België, wordt geacht om keuze van woonst te doen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikel éénentwintig.

Zowel de advocaat als de vennootschap moeten alle wettelijke, reglementaire en deontologische voorschriften die het beroep beheersen eerbiedigen.

Alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerder(s), eventuele commissaris(sen) en vereffenaar(s) met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van onderhavige statuten, zullen verplichtend geregeld worden bij wijze van arbitrage door de Orde van Advocaten, voor zover dit niet strijdig is met dwingende wetsbepalingen die voorzien in de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken. De deontologische beginselen, opgesteld door de Orde van Advocaten, zijn van toepassing op deze vennootschap.

Voor al wat niet voorzien is bij onderhavige statuten verklaren de partij-en te verwijzen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg, worden de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen waarvan niet op wettige wijze wordt afgeweken, geacht opgenomen te zijn in deze akte en worden de clausules die strijdig zijn niet de dwingende bepalingen van de wet voor niet geschreven geacht.

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelij-ke bepalingen van de vennootschapswet worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling voor de toepassing van het Wetboek van Vennootschappen."

SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar zal beginnen op 03 januari 2012 en eindigen op 31 december 2012.

2.De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in het jaar 2013.

3.Op grond van het financieel plan wordt besloten om geen commissaris te benoemen.

4.Aan de Heer Carl Borgers, worden alle machten toegekend om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegen-woordigen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en het ondernemingsloket en aldaar alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te verrichten in naam van de vennootschap die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van het huidi-ge mandaat.

VOOR CONFORM ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend) Carole Guillemyn, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: Een expeditie, een bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELLEN MATHEEUSSEN

Adresse
BRUSSELSTRAAT 54 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande