ELWEIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELWEIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.541.302

Publication

11/06/2014 : LE071455
22/07/2014
ÿþ11 *1919117 >

JII

Mao woed ttt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

10 JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuve,Priffie

Ondernemingsnr : 0433.541.302

Benaming

(voluit) : ELCON

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Langestraat 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging in natura - Omzetting naar BVBA - Naam- & Doelwijziging

Wijziging Boekjaar en jaarvergadering - Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 25 juni 2014, door Meester Katrien DEVIJVER, notaris met; standplaats te Kampenhout, neergelegd ter registratie:

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap, "ELCON", met zetel te 3190 Boortmeerbeek, Langestraat 41, BTW BE 0433.541.302 RPR Leuven, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING --Afschaffing nominale waarde

De vergadering beslist de nominal waarde van de aandelen af te schaffen en deze te vervangen door een fractiewaarde.

VERSLAGGEVING INZAKE DE INBRENG IN NATURA

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van 5 mei 2014 opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en van het; verslag van 24 mei 2014 opgesteld door de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde; inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethode en de ais tegen-pres-tatie ver-strekte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze vergadering een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor van 24 mei 2014 opgesteld door de Heer Guy PARMENTIER, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GUY PARMENTIER", bedrijfsrevisor, werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift.

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd vijfenveertigduizend zeshonderd veertig euro, (¬ 145.640,00) om het van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69) op' honderd zesenzeventigduizend zeshonderd zesentwintig euro negenenzestig cent (¬ 176.626,69) door de; uitgifte van vierhonderd zeventig (470) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de° onderschrij-ving,

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zat worden verwezenlijkt door de inbreng door de voormelde aandeelhouders van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (rekening courant) die' laatstgenoemde heeft ten laste van de vennoot-schap "ELCON" en welke uitvoerig beschreven staat in het; verslag van de bedrijfsrevisor,

DERDE BESLISSING  Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, de voornoemde aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere,, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de-zelfde vennoot-schap welke uitvoerig staat' beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste b z. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Billàgën iïij h $élgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na deze uiteenzetting verklaren de voornoemde aandeelhouders, deze schuldvordering ten belope van honderd vijfenveertigduizend zeshonderd veertig euro (¬ 145.640,00) in zelfde vennootschap in te brengen. Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden aan de voornoemde aandeelhouders, die aanvaarden, de vierhonderd zeventig (470) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend, elk voor de helft.

VIERDE BESLISSING  Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris, bij akte vast te leggen dat voormelde kapitaalverhoging volledig werd onderschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is, en dat het kapitaal werd gebracht op honderd zesenzeventigduizend zeshonderd zesentwintig euro negenenzestig cent (¬ 176.626,69), vertegenwoordigd door vijfhonderd zeventig (570) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

KENNISNAME VERSLAGGEVING OMZETTING

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan van 5 mei 2014 dat het voorstel tot omzetting toelicht, opgemaakt overeenkomstig artikel 778 Wetboek Vennootschappen, evenals van het verslag vert de bedrijfsrevisor van 24 mei 2014, opgemaakt door de Heer Guy PARMENTIER, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GUY PARMENTIER", bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2014, opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen een afschrift ontvangen te hebben van deze verslagen, evenals van hun bijlagen, en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan.

De conclusies van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor , werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift.

Het verslag van het bestuursorgaan, met in bijlage de staat van activa en passiva, worden aan de notaris overhandigd met verzoek die aan dit proces-verbaal te hechten en ermee te laten registreren.

Het verslag van de bedrijfsrevisor wordt eveneens aan de notaris overhandigd en zal worden neerjelegd samen met een uitgifte van deze akte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel,

VIJFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de huidige rechtsvorm van de vennootschap, een Naamloze Vennootschap, om te zetten (zonder verandering van rechtspersoonlijkheid) en de rechtsvorm aan te nemen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de Naamloze Vennootschap werd gehouden, voortzetten.

Alle aandelen van de Naamloze Vennootschap zullen worden omgeruild in dezelfde verhouding en tegen een identiek aantal aandelen van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met behoud van dezelfde rechten voor hun eigenaars.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het nummer 0433.541.302 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonen register te Leuven.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2014.

ZESDE BESLISSING  Naamwijziging

De vergadering beslist de huidige benaming te wijzigen naar 'ELWEIC".

ZEVENDE BESLISSING  Doelwijziging

De aandeelhouders verklaren kennis genomen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld op 25 juni 2014, waarin hij zijn voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap verantwoordt. Bij dit verslag is de staat van activa en passiva gevoegd, vastgesteld op 31 maart 2014, de welke bijgevolg niet ouder is dan drie (3) maanden.

De aandeelhouders erkennen vooraf die staat van activa en passiva te hebben ontvangen.

Op deze verslagen en op die staat worden geen opmerkingen gemaakt.

De voorzitter overhandigt daarop dit verslag van het bestuursorgaan en de staat van activa en passiva aan de ondergetekende notaris met verzoek die aan dit proces-verbaal te hechten en ermee te laten registreren.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten gemelde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 maart 2014, goed te keuren.

Met eenparigheid van stemmen wordt Besloten het doel van de vennootschap te wijzigen: hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel 3, van de statuten vervangen door de tekst, zoals opgenomen in de tiende beslissing.

ACHTSTE BESLISSING -- Boekjaar & Jaarvergadering

De vergadering beslist het huidige boekjaar, dat eindigt op 31 december 2014, eenmalig te verlengen tot en met 30 juni 2015. Het huidige boekjaar zal bijgevolg over een periode van 18 maanden lopen.

Alle daarop volgende boekjaren zullen lopen van 1 juli tot en met 30 juni van het daarop volgende kalenderjaar.

Ingevolge de hiervoor genomen beslissing wordt de jaarvergadering verplaatst naar de eerste vrijdag van december om 19 uur.

NEGENDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist het aantal aandelen te wijzigen van 570 naar 8000 aandelen. Elk van de bestaande

aandeelhouders is thans eigenaar van 4000 aandelen.

TIENDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om, ingevolge de omzetting van de vennootschap in een

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, en met inbegrip van de voorgaande beslissingen, een

volledig nieuwe tekst van de statuten te aanvaarden die als volgt luidt:

"VORM VAN DE VENNOOTSCHAP:

Artikel 1

De vennootschap wordt als Besloten Vennootschap Met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de

naam "ELWEIC".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 3190 Boortmeerbeek, Langestraat 41.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied en het

tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgie als in het buitenland:

- De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle

mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, van aile mogelijke verrichtingen met betrekking tot het

beheer van de aldus gevormde portefeuille.

- Het verwerven, vervreemde, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, evenals aile welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers;

-Het deelnemen en participeren in bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen van welke aard ook. Het beheren, ten gelde maken en valoriseren van deze deelnemingen en participaties

-De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen.

-Het investeren in en het oordeelkundig beheren van een onroerend patrimonium evenals alle mogelijke vormen van roerend vermogen.

-Ze kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen.

-Het uitoefenen van de functies van beheerder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

-Zij mag haar maatschappelijk doel persoonlijk of bij wijze van onderaanneming verwezenlijken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken

Deze opsomming is slechts exemplatief en kan nooit als limitatief beschouwd worden, zodat de vennootschap in het algemeen alle commerciele, industriele, financiële, roerende of onroerende handelingen zal mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of/uit te breiden.

Artikel 4

De duur van de vennootschap is onbepaald te rekenen vanaf de neeriegging van de oprichtingsakte ter griffie. Zij kan wanneer ook worden ontbonden Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen, waarvan de uitvoering haar duur overtreft.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of het onvermogen van een vennoot of zaakvoerder.

Zij blijft bestaan, ofwel tussen de overlevende ven-'noten, ofwel met de erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot welke als vennoot zullen aangenomen worden.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

KAPITAAL-AANDELEN-OVERDRAAGBAARHEID VAN DE AANDELEN

Artikel 5

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderd zesenzeventigduizend zeshonderd zesentwintig euro negenenzestig cent (¬ 176.626,69), vertegenwoordigd door achtduizend (8000) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/ achtduizendste (118000ste) van het kapitaal,

Elk aandeel heeft recht op een stem.

Artikel 8

De aandelen zijn steeds op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die in geval van onverdeeldheid het recht heeft de aan de aandelen verbonden rechten te schorsen totdat jegens haar één van de mede-eigenaars schriftelijk wordt aangeduid als de enige eigenaar.

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars, en pandhoudende schuldeisers en schuldenaars dienen zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gemeenschappelijke gerechtigden,

Indien de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst.

Enkel de blote eigenaar heeft het recht in te schrijven op nieuwe aandelen gecreëerd naar aanleiding van een kapitaalverhoging en het voorkeurrecht uit te oefenen behoudens andersluidende overeenkomst tussen hem en de vruchtgebruiker bij aangetekende brief bekendgemaakt aan de vennootschap in haar zetel.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgeno(o)t(e) gehuwd onder het beheer van gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgeno(o)t(e) op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn/haar persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem/haar en zijn/haar echtgeno(o)t(e).

BESTUUR-VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij een-'voudige meerderheid van stemmen,

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillisse-'ment van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mee, maar heeft de ontbinding van de vennoot-'schap niet tot gevolg; in dat geval wordt door de algemene vergade-+ring voorzien in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder en bepaalt zij bij gewoon besluit de duur van zijn mandaat,

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de (buitengewone) algemene vergadering bij gewone meerderheid genomen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 12

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, alsook met betrekking tot het dagelijks bestuur, evenwel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Wanneer er 2 of meerdere zaakvoerders zijn aangesteld zullen deze onderling een lijst opstellen met daarin de bevoegdheden van elkeen vermeld. Deze lijst wordt geacht dezelfde gevolgen en verplichtingen met zich mee te brengen als was het opgenomen in dit artikel.

DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, op de 1ste vrijdag van december om 19 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats. Mits alle vennoten aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn, kan deze vergadering vervroegd worden gehouden

De gewone en de bijzondere algemene vergadering hoort het jaarverslag, het verslag van de commissaris en behandelt de jaarrekening.

Zij verleent kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen.

INVENTARIS-JAARREKENING-RESULTAATBESTEMMING

Artikel 22

Elk boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschrif-iten afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris en de jaarre-'kening (balans, resultatenrekening en toelichting) op.

De jaarrekening moet in bijzonderheden en bij name de schul-'den opgeven van de vennoten aan de

vennootschap en van de vennootschap aan de vennoten.

De jaarrekening wordt aan de commissaris overgemaakt, ten laatste een maand voor de jaarvergadering en

samen met het verslag van de commissaris aan de vennoten toegestuurd ter'zelfdertijd als de oproeping tot die

vergadering.

Is er geen commissaris dan wordt de jaarrekening aan de vennoten toegestuurd, terzelfdertijd als de

oproeping tot de jaarvergadering,

De gewone algemene vergadering hoort, zo dit bestaat, het verslag van de commissaris, beraadslaagt over

de goedkeuring van de jaarrekening en doet daartoe uit-ispraak, alsook bij afzonderlijke stemming over de

decharge van aansprakelijkheid van de zaakvoerder.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, samen

met de wettelijk voorziene stukken, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neerge-zlegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 23

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaak-'voerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zui-'vere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschap-'pelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhou-'ding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING-VEREFFEN ING

Artikel 24

De vennootschap kan steeds ontbonden worden. Indien ten gevolge van geleden verlies het netto actief minder dan de helft bedraagt van het geplaatst kapitaal, zorgt de zaakvoerder ervoor dat de algemene vergadering bijeenkomt binnen de twee maand nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, om over de ontbinding van de ven-'nootschap te beraadslagen, zoals voor de wijziging van de statuten. De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een verslag dat vijftien dagen voor de vergadering ter be-'schik-'king ligt van de vennoten. Hetzelfde geschiedt wanneer het netto actief tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal is gedaald, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft op voorstel van één/vierde van de uitgebrachte stemmen.

Indien tengevolge van het verlies het netto aktief gedaald is tot minder dan zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), kan de vennootschap ontbonden worden op verzoek van elke belangheb-'bende.

Artikel 25

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is of zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie is of zijn, van rechtswege vereffenaars.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aande-len, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbe-'taling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s),

Artikel 26

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, zijn de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing."

ELFDE BESLISSING

n, het ontslag te aanvaarden van de (gedelegeerd) bestuurders:

-De Heer JANSSENS August, voornoemd;

-Mevrouw ANDRIES Lutgarde, voornoemd;

-Mevrouw BAL Ingrid, voornoemd.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de ontslagnemende (gedelegeerd) bestuurders kwijting te

geven voor het door hen tot op heden gevoerde bestuur sinds de laatste jaarvergadering.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten, eveneens met ingang van heden, te benoemen tot

zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Mevrouw ANDRIES Lutgarde,

voornoemd,

Haar opdracht wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

TWAALFDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering machtigt ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van

de statuten op te maken, te ondertekenen en neer te laten leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

DERTIENDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering en het bestuursorgaan geven bij deze bijzondere volmacht aan

Mevrouw VAN DOREN Martine, te 2890 Sint-Amands, Winkelstraat 67, alle formaliteiten te vervullen die ten

gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en

onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de

ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde

in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

DIVERSE VERKLARINGEN

De voorzitter verklaart dat de agenda afgehandeld is en verzoekt de ondergetekende notaris zijn proces-

verbaal af te sluiten, zodat de vergadering kan worden beëindigd.

VERKLARING PRO FISCO

Partijen verzoeken ondergetekende notaris te willen akteren dat deze omzetting geschiedt met toepassing van de fiscale voordelen bedoeld in artikel 121, 1° van het Wetboek Registratierechten en artikel 214 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Katrien Devijver (notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 25 juni 2014;

-coördinatie

Bylagen-birfiét Bëlgiscfi Saatsl fàd- 2Z/0172b14 - Annexes du Moniteur belge

ÿoor~

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

25/06/2013 : LE071455
13/07/2012 : LE071455
27/07/2011 : LE071455
28/06/2010 : LE071455
22/09/2009 : LE071455
03/07/2009 : LE071455
07/05/2015
ÿþMod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

!

*15064948*

Ondernemingsnr : 0433.541.302 Benaming

(voluit) : ELWEIC

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Langestraat 41 (volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging in natura

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 24 maart 2015, door Meester Katrien DEVIJVER, notaris met standplaats te Kampenhout, neergelegd ter registratie:

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ELWEIC", met zetel te 3190 Boortmeerbeek, Langestraat 41, BTW BE 0433.541.302 RPR Leuven, volgende beslissingen genomen heeft:

VERSLAGGEVING INZAKE DE INBRENG IN NATURA

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder op 27 februari 2015 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethode en de als tegen-ipres-itatie ver-'strekte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze vergadering een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor van 17 maart 2015 opgesteld door de Heer Guy PARMENTIER, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GUY PARMENTIER", bedrijfsrevisor, werden letterlijk opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift.

Neerlegging

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

EERSTE BESLISSING - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met twee miljoen zevenhonderd drieënzeventigduizend zeshonderd en een euro achtentwintig cent (¬ 2.773.601,28) om het van honderd zesenzeventigduizend zeshonderd zesentwintig euro negenenzestig cent (E 176.626,69) op twee miljoen negenhonderd vijftigduizend tweehonderd zevenentwintig euro zevenennegentig cent (E 2.950.227,97) te brengen, door uitgifte van honderd vijfentwintigduizend zeshonderd zestien (125.616) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving, met creatie van een uitgiftepremie van honderd tweeëntwintig euro. zestig cent (¬ 122,60),

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging en de betaling van de uitgiftepremie zal worden verwezenlijkt door de inbreng van 85.175 aandelen "AGEAS" (ISIN: BE0974264930) met een waarde van twee miljoen zevenhonderd drieënzeventigduizend zevenhonderd drieëntwintig euro achtentachtig cent (¬ 2.773.723,88) en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLISSING  Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Met eenparigheid van stemmen wordt aanvaard dat op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven in natura als volgt:

-door de voornoemde Heer JANSSENS Edward en Mevrouw ANDRIES Lutgarde, ten belope van honderd en drieduizend vierhonderd vierennegentig (103.494) aandelen, op heden volledig volstort door de inbreng van ' zeventigduizend honderd vijfenzeventig (70.175) aandelen "AGEAS", met een waarde van twee miljoen tweehonderd vijfentachtigduizend tweehonderd achtenveertig euro achtentachtig cent (¬ 2.285.248,88). -door de Heer JANSSENS Ward, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Langestraat 41, ten belope van ------- elfduizend eenenzestig (11.061) aandelen, op heden volledig volstort door de inbreng van zevenduizend Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vijfhonderd (7.500) aandelen "AGAES", met een waarde van tweehonderd vierenveertigduizend tweehonderd dertig euro vijftig cent (¬ 244.230,50).

 door Mevrouw JANSSENS Els, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Langestraat 14, ten belope van elfduizend eenenzestig (11.061) aandelen, op heden volledig volstort door de inbreng van zevenduizend vijfhonderd (7.500) aandelen "AGAES", met een waarde van tweehonderd vierenveertigduizend tweehonderd dertig euro vijftig cent (¬ 244.230,50).

Beiden alhier vertegenwoordigd door de voornoemde Heer JANSSENS Edward ingevolge onderhandse volnachten van 23 maart 2015, dewelke aan deze akte gehecht blijven.

De hiervoor vermelde partijen verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en bevestigen de hiervoor vermelde aandelen "AGEAS" (ISIN: BE0974264930) te hebben ingebracht.

Door deze inbreng wordt ook voldaan aan de volstorting van de hiervoor vermelde uitgiftepremie. Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden aan de voornoemde inbrengers, die aanvaarden, de honderd vijfentwintigduizend zeshonderd zestien (125.616) nieuwe volledig volgestorte aan-delen toegekend, in de verhouding zoals hiervoor vermeld.

PERDE BESLISSING -- Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergete-kende notaris, bij akte vast te leggen dat voormelde kapitaalverhoging volledig werd onderschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is, en dat het kapitaal werd gebracht op twee miljoen negenhonderd vijftigduizend tweehonderd zevenentwintig euro zevenennegentig cent (¬ 2.950.227,97), vertegenwoordigd door honderd drieëndertigduizend zeshonderd zestien (133.616) aandelen.

VIERDE BESLISSING - Kapitaalverhoging (Uitgiftepremie)

De vergadering beslist het kapitaal vervolgens te verhogen met het intergrale bedrag van de uitgiftepremie, zijnde honderd tweeëntwintig euro zestig cent (¬ 122,60) om het van twee miljoen negenhonderd vijftigduizend tweehonderd zevenentwintig euro zevenennegentig cent (¬ 2.950.227,97) op twee miljoen negenhonderd vijftigduizend driehonderd vijftig euro zevenenvijftig cent (¬ 2.950.350,57) te brengen, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door de incorporatie van de voormelde uitgiftepremie.

VIJFDE BESLISSING - Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging (uitgiftepremie)

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergete-kende notaris, bi akte vast te leggen dat voormelde kapitaalverhoging door incorporatie van de volledige uitgiftepremie gerealiseerd werd, en dat het kapitaal werd gebracht op twee miljoen negenhonderd vijftigduizend driehonderd vijftig euro zevenenvijftig cent (¬ 2.960.350,57), vertegenwoordigd door honderd drieëndertigduizend zeshonderd zestien (133.616) aandelen.

ZESDE BESLISSING -Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaaleer-hoging die voorafgaat, beslist de vergadering de eerste zin van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt twee miljoen negenhonderd vijftigduizend driehonderd vijftig euro zevenenvijftig cent (¬ 2.950.350,57).

Het is vertegenwoordigd door honderd drieëndertigduizend zeshonderd zestien (133.616) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elk aandeel geeft recht op een stem".

ZEVENDE BESLISSING - Coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan de ondergetekende notaris en haar medewerkers, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statu-iten van de ven-nootschap op te stellen, te onderteke-nen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wet-telijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING - Machtiging zaakvoerder.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

NEGENDE BESLISSING - Bijzondere machtiging.

De buitengewone algemene vergadering en het bestuursorgaan geven bij deze bijzondere volmacht aan Mevrouw VAN DOREN Martine, te 2890 Sint-Amands, Winkelstraat 67, alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Katrien Devijver (notaris)

Eijîágën lii) fiét Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd;

expeditie van het PV dd. 24/3/2015

verslagen bestuursorgaan & revisor

-coördinatie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoloin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/06/2008 : LE071455
09/07/2007 : LE071455
07/09/2006 : LE071455
20/07/2005 : LE071455
24/09/2004 : LE071455
17/08/2015
ÿþ4

Mod Ward 11.1

4e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

I na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0433.541.302

Benaming

(voluit) : ELWEIC

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Langestraat 41, 3190 Boortmeerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANSTELLING LASTHEBBER AD HOC

Is bijeengekomen voor Notaris Katrien Devijver, te Kampenhout, op 30 juli 2015, akte neergelegd ter registratie, de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ELWEIC", met zetel te 3190 Boortmeerbeek, Langestraat 41, BTW BE 0433.541.302 RPR Leuven,

en werd beslist wat volgt

* De zaakvoerder, Mevrouw ANDRIES Lutgarde Jeannine ("Berg 11/12/1960), wonende te 3190, Boortmeerbeek, Langestraat 41, geeft de vergadering kennis, in toepassing van artikel 260 van het Wetboek' van Vennootschappen, dat zij zelf rechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat: tegenstrijdig is met het belang van de vennootschap, aangezien zij zinnens is, haar onverdeelde aandelen die: zij bezit in een onroerend goed, af te staan aan de vennootschap waarvan zij samen met de Heer JANSSENS Edward, JANSSENS Ward, JANSSENS Els en de vennootschap ELWEIC onverdeeld eigenaar van is.

De zaakvoerder verklaart dat in die omstandigheden, overeenkomstig artikel 260 van het Wetboek van Vennootschappen, de beslissing door de vennootschap slechts mag worden genomen door een lasthebber ad hoc, aan te duiden door de aandeelhouders.

Op deze uiteenzetting van de zaakvoerder worden geen opmerkingen gemaakt.

* Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om aan te stellen tot lasthebber ad hoc

Mevrouw BAL Ingrid Regina Louisa, geboren te Mechelen op 1 september 1966, nationaal nummer: 66,09.01-416.33, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Langedonckstraat 25.

Zij wordt gemachtigd om namens de vennootschap over te gaan tot het overnemen van de onverdeelde rechten van het hierna beschreven onroerend goed dat voor zevenennegentig procent (97%) in volle eigendom, toebehoort aan de zaakvoerder en de Heer JANSSENS Edward, voor één procent (1%) in volle eigendom aan' de Heer JANSSENS Ward, voor één procent (1%) in volle eigendom aan Mevrouw JANSSENS Els en voor één' procent (1%) in volle eigendom aan de vennootschap ELWEIC.

Beschrijving van het goed:

GEMEENTE BOORTMEERBEEK eerste afdeling -- VOORHEEN BOORTMEERBEEK

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Langestraat 14, kadastraal bekend volgens titel sectie D nummers 2491F en 2491G en volgens een recent kadastraal uittreksel sectie D nummer 249/R, met een oppervlakte volgens titel en recent kadastraal uittreksel van zeventien aren vijfenvijftig centiaren (17a 55ca).

Inhoud van de lastgeving

De lasthebber ad hoc wordt gemachtigd om in naam van de vennootschap ELWEIC de onverdeelde rechten in het hiervoor beschreven onroerend goed over te nemen, en dit, in de vormen, voor de opiegsommen, onder de lasten, bedingen en voorwaarden die de lasthebber ad hoc zal goedvinden; alle verklaringen te doen; alle bepalingen betreffende erfdienstbaarheden en gemeenschappen te bedingen; alle stedenbouwkundige voorschriften te aanvaarden; de verklaringen in verband met het bodemdecreet te bedingen en te aanvaarden;, de hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving bij de neerlegging van een expeditie van de akte;

het tijdstip en de wijze van ingenottreding te bepalen; huurprijzen, kosten en bijhorigheden te betalen.

Daartoe alle rechtshandelingen te verrichten, akten en stukken te tekenen, in de plaats te stellen, woonplaats te kiezen en in het algemeen datgene te doen wat noodzakelijk of nuttig zou zijn, zelfs niet uitdrukkelijk in deze akte vermeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ilijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

1111111111M1111

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Katrien Devijver

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

Srtaatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

" y , Voor-L behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11/07/2003 : LE071455
21/10/2002 : LE071455
04/10/2002 : LE071455
12/06/2001 : LE071455
17/06/2000 : LE071455
04/03/1993 : LE71455
06/04/1988 : LE71455

Coordonnées
ELWEIC

Adresse
LANGESTRAAT 41 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande