EL²C CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : EL²C CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 895.857.653

Publication

05/12/2013
ÿþY

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc

behc

aan

Be!ç

Staal





Neergelegd ter cr:`_',u 7:

Rechtbank van koag~`;~~~~t

te Le~V@~, de

GRIFFU NOV. 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : MELKERIJWEG 11 A, 3150 HAACHT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VEREFFENING - ONTBINDING

NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 21 OKTOBER 2013

Heden 21 oktober 2013 om 10 uur wordt de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Bureau

De leiding en het toezicht van de algemene vergadering berust bij het bureau. Dit bureau is door de algemene vergadering als volgt samengesteld:

.de voorzitter: Erik Voorspoels

.de secretaris / de stemopnemer: Liesbet Verhoeven

Samenstelling van de algemene vergadering

De algemene vergadering bestaat uit de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders/vennoten van wie de naam, voornaam, woonplaats in de aanwezigheidslijst zijn opgenomen die bij het bureau is neergelegd. Die aanwezigheidslijst vermeldt ook het aantal aandelen waarover elke aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouder/vennoot volgens eigen verklaring beschikt.

Uiteenzetting van de voorzitter

De voorzitter zet uiteen wat volgt:

I. Deze algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agenda:

1. Bespreking verslag bestuursorgaan, met staat van activa en passiva d.d.21 oktober 2013

2z ontbinding van de vennootschap

3. einde mandaat zaakvoerders  kwijting

4. Sluiting vereffening

5. Bewaring boeken en bescheiden maatregelen genomen ter consignatie van waarden en gelden die

aan schuldeisers of vennoten toekomen.

Il. Aangezien alle 20 aandelen vertegenwoordigd zijn en alle bestuurders aanwezig zijn, moeten de formaliteiten voor bijeenroeping niet worden aangetoond.

III. Alle aanwezige of vertegenwoordigde vennoten hebben zich geschikt naar de voorwaar-den om tot de algemene vergadering toegelaten te worden.

IV. Alle vennoten hebben kennis genomen of kennis kunnen nemen van de stukken over-eenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

V. De vermelde aanwezigheidslijst werd mede- ondertekend door de leden van het bureau die de lijst ais juist erkennen. Deze lijst zal ais bijlage aan de huidige notulen worden gehecht, samen met de volmachten van de vertegenwoordigde personen.

0895857653

EL3C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering

Op vraag van de voorzitter stelt de algemene vergadering vast dat ze op een geldige wijze is samengesteld en gerechtigd is om te beraadslagen en geldig te beslissen over de agenda die ze vervolgens behandelt.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen met meerderheid van stemmen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bespreking van de agendapunten

1. E3espreking verslag bestuursorgaan, met staat van activa en passiva d.d.21110112013

De algemene vergadering, na kennis genomen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan waarbij een staat van activa en passiva gevoegd was afgesloten per 21 oktober 2013 beslist met eenparigheid het voormeld verslag goed te keuren.

2. Ontbinding van de vennootschap

De algemene vergadering beslist met eenparigheid en op vrijwillige basis de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen

De algemene vergadering beslissen met eenparigheid en op zicht van de definitieve rekeningen van de vennootschap, afgesloten op 21 oktober 2013 en gelet op de eenvoudigheid van deze rekeningen, waarbij wordt vastgesteld dat de vennootschap geen enkele schuld meer heeft en er dus geen enkel passief bestaat in hoofde van de vennootschap om geen vereffenaar(s) aan te stelten en aldus toepassing te maken van artikel 184§5 W. Venn.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf,

3. einde mandaat zaakvoerders  kwijting

Ingevolge de vervroegde ontbinding en vereffening is er van rechtswege een einde gekomen aan het mandaat van zaakvoerder. Voor zover als nodig en nuttig beslist de algemene vergadering cm de zaakvoerder te ontslaan.

Er wordt kwijting verleend aan de zaakvoerder.

4. Sluiting vereffening

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat op deze wijze de vereffening definitief afgestoten is en dat ten gevolge van deze definitieve afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

5. Bewaring boeken en bescheiden -- maatregelen genomen ter consignatie van waarden en gelden die aan schuldeisers of vennoten toekomen.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat de boeken en bescheiden gedurende minstens 5 jaar zullen bewaard worden te Melkerijweg 11A, 3150 Haacht.

De algemene vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers en vennoten aan hen konden afgegeven worden en dat er bijgevolg geen gelden noch waarden zijn die in bewaring moeten gegeven worden bij de Deposito  en Consignatiekas

Slot

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering geheven.

Aldus opgemaakt op plaats en datum als gemeld en na goedkeuring door de algemene vergadering,

ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders/vennoten die erom verzocht hebben.

Erik Voorspoels Liesbet Verhoeven

De Voorzitter De secretaris I De stemopnemer

Op de laatste blz. van uik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EL²C CONSULTING

Adresse
MELKERIJWEG 11A 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande