EMAP

Divers


Dénomination : EMAP
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 433.586.238

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 29.07.2013 13360-0055-012
09/12/2011
ÿþ,r I_.LIij';S j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

A

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophance

te Leuven, de 2 9 niL. 2Ü11

ofGerieR,.

*11185525*

r

bal Sta

tlll

ni

NI

lli

iNo

1111

oi

rmertroBatg : EMAP

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3050 Oud-Heverlee, Vaalbeekstraat 50

Ondememingsnr : 0433586238

Vcomeîip exte : ONTSLAG BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 22 november 2011 blijkt dat de Heer, Argenti Nicholas Pandely Albert, wonende te 47 Melgund Road, N5 1 PT Londen (Groot Britannië) wordt ontslagen als bestuurder vanaf 22 november 2011.

Pillen Erich

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 23.05.2011 11122-0512-012
19/04/2011
ÿþ__. Voor-beheuden aan het Belgisch _ :Staatsblad

Motl 2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11059699'

Ondememingsnr : 0433586238

Benaming .

(voluit) : EMÁP

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van één Naamloze Vennootschap . Zetel : 3050.Oud-Heverlee, Vaalbeekstraat 50

Ondérwero akte: Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging - vernietiging van aandelen - reeële kapitaalvermindering - herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder aanpassing statuten aan de vennootschapswetgeving - machten.

Uit het proces verbaal gesloten door not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 6 april 2011 om 14.00 uur (neergelegd vôôr registratie) blijkt het volgende:

" EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist het kapitaal om te zetten in euro.

De algemene vergadering beslist dan ook artikel 5 eerste alinea vin de statuten als volgt te vervangen: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd tweeënzestig duizend zevenhonderd zevenenzestig euro en dertien cent (¬ 262.767,13)."

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

TWEEDE BESLUIT: Vernietiging van eenenveertig aandelen. De voorzitter bevestigt dat de raad van bestuur overging tot de inkoop van eenenveertig (41) kapitaalsaandelen. De bevoegdheid daartoe werd hem gegeven bij besluit van de buitengewone algemene vergadering de dato 5 november 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het belgisch Staatsblad op 24 november daarna, onder nummer 09164950. De inkoop geschiedde overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Voornoemde mevrouw Pillen Alexandra wenste op deze manier eenenveertig van haar aandelen te verkopen. Op voorstel van de voorzitter besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen om deze eenenveertig (41) kapitaalsaandelen materieel te vernietigen, zodat de voornoemde heer Pillen Erich thans beschikt over honderd en zes (106) aandelen en mevrouw Pillen Alexandra nog slechts over negenenvijftig (59) aandelen beschikt.

DERDE BESLUIT

In navolging van voorgaand besluit formuleert de voorzitter het voorstel om de woorden " tweehonderd en zes aandelen " in artikel 5 tweede alinea van de statuten te vervangen door " honderd vijfenzestig aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één honderd vijfenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen"

Dit voorstel wordt met eenparigheid van stemmen door de algemene vergadering aanvaard.

VIERDE BESLUIT: Kapitaalvermindering.

Op voorstel van de voorzitter, besluit de vergadering niet eenparigheid van stemmen het geplaatst kapitaal te verminderen met honderd vierennegentig duizend zevenhonderd zevenenzestig euro en dertien cent (¬ 194.767,13) om het van tweehonderd tweeënzestig duizend zevenhonderd zevenenzestig euro en dertien cent (¬ 262.767,13) op achtenzestig duizend euro (¬ 68.000,00) te brengen en zonder vernietiging van de aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen. De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de " vennootschap. De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit. De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het. feit dat de voormelde kapitaalvermindering van honderd vierennegentig duizend zevenhonderd zevenenzestig euro en dertien cent (¬ 194.767,13) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achtenzestig duizend (¬ 68.000,-) euro.

TOELICHTING VAN DE INSTRUMENTERENDE NOTARIS

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 317/318 van het wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

VIJFDE BESLUIT:

Aanpassing van de statuten: De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt

" Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenzestig duizend. (¬ 68.000,-). Het wordt vertegenwoordigd door honderd vijfenzestig aandelen (165) op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderd vijfenzestigtse van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT:

De vergadering beslist de mandaten van de raad van bestuur te hernieuwen voor een nieuwe termijn van zes jaar te rekenen vanaf heden voor wat betreft de hiernagenoemde bestuurders:

a. De heer Pillen Erich Jozef, bestuurder van vennootschappen, geboren te Moen op 30 maart 1394, -Rijksregisternummer 340330-203.20, weduwnaar, wonend te 3050 Oud-Heverlee, Vaalbèekstraat 50

b. mevrouw Pillen Alexandra Maria, geboren te Leuven op 10 juli 1969, rijksregisternummer 690710-282.43, echtgenote van de heer Argenti Nicholas, wonende te 47 Melgund Road , N5 1 PT London (Groot Brittannië) en

c. de heer Argenti Nicholas Pandely Albert, geboren te Connecticut op 4 juli 1966 ,echtgenoot van mevrouw Pillen Alexandra, wonende te Londen (Engeland), Melgund Road 47 en die verklaren hun mandaat, te aanvaarden.

Aansluitend hierop werd een raad van bestuur gehouden die éénpang beslist heeft om te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder, bevoegd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen, de heer Pillen Erich Jozef,- voornoemd sub 1. Het mandaat duurt zes jaar en gaat in op heden.

ZEVENDE BESLUIT:

Aangezien de statuten sinds de laatste statutenwijziging van één februari tweeduizend en één niet meer gewijzigd werden, beslist de algemene vergadering de statuten volledig te vervangen en te hernummeren om ze aan te passen aan de voorafgaande besluiten, aan de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en de recente wetswijzigingen en dit, zonder wijziging van naam, kapitaal, doel, boekjaar en datum van de algemene vergadering.

De vergadering stelt de statuten van de naamloze vennootschap "SMAP", waarvan de zetel gevestigd is te 3050 Oud-Heverlee, Vaalbeekstraat 50, hier weergegeven bij uittreksel, ais volgt vast:,:

1. Naam: De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft van een naamloze vennootschap wordt opgericht onder de benaming "EMAP".

2 . Duur: De vennootschap heeft een onbepaalde duur. Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. (overeenkomstig de bepalingen van Wetboek van Vennootschappen).

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3050 Oud - Heverlee, Vaalbeekstraat 50. Deze mag bij beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden' overgebracht naar eender welke plaats in België, doch rekening houdend met de taalwetgeving.

De vennootschap mag in België en in het buitenland bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots oprichten.

4: Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en behouding ervan. Dit omvat onder meer de aankoop, het bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst en de verkoop met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Zij kan aile hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap of die van die aard zijn dit te begunstigen, zo kan zij onder meer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verfenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden

verstrekken. -

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achtenzestig duizend (¬ 68.000,-) en is verdeeld in honderd vijfenzestig (165) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één, honderd vijfenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen en volledig volstort zijn. De aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet. Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden

3

bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts tweeleden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor

eigen rekening zou vervullen. De bestuurders zijn herbenoembaar. .

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig inde vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering, geplaatst. De raad van bestuur kan onder zijn leden éen voorzitter benoemend. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders. De raad van bestuur Wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder, twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

" Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich laat 'vertegenwoordigen` wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich-te beroapen`op" het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is. De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping. Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip vande digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322 al 2. B.W.) waarvan kennis is gegeven per' brief, telefax, e-mail, of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem; evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen. Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

e De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. Tevens is de raad van bestuur bevoegd om een reglement van inwendige orde op te stellen, waarin: a) hij alle modaliteiten van de werking van

d " " de raad vaststelt, met inbegrip van de uitoefening van het stemrecht van de bestuurders en de.quorums en meerderheden vereist voor de beraadslagingen besluiten van de raad; b) hij de samenstelling en de

ó bevoegdheden bepaalt van elk comité dat wordt opgericht in zijn schoot; c) hij aile modaliteiten voor de werking

N van deze comités vaststelt, met inbegrip van de uitoefening van het stemrecht van hun leden en de quorums'en meerderheden vereist voor de beraadslaging en beslissingen van de comités. Een uittreksel uit het reglement van inwendige orde waarin de modaliteiten van de werking van de raad zijn opgenomen kan door elke aandeelhouder worden geraadpleegd op de maatschappelijke zetel. Bedoeld reglement kan door de raad van bestuur worden gewijzigd, met inachtneming van hetgeen daarin omtrent wijziging is bepaald. In uitzonderlijke

gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de et

besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze

re, procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het

e toegestaan kapitaal. Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, et

dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mee

cà te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen. De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig

et of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten in het reglement van inwendige orde.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van keus toekennen.

~

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grand van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging; de duur-van hun opdracht ende werkwijze worden " bepaald- door- de raad van 'bestuur. De raad" vangbestuur is'

belast met de toezicht op dat comité. " '

Een lid, van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke

aard heeft dat strijdig is meteen beslissing of een verrichting, die tot de bevoegdheid van het'cbmité behoort,

stelt de andere leden hiervan irº% kennis voordat het comité beraadslaagt. .

- De besluiten van de raad van bestuur met betrekking tot de aanstelling van het directiecomité en de vertegenwoordigings bevoegdheid van haar leden moeten` met het oog op de tegenwerpelijkheid aan derden neergelegd-worden op de bevoegde griffie van de rechtbank en bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Deze bekendmaking moet uitdrukkelijk verwijzen naar artikel 524bis van. het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht én in de akten, met inbegrip van deze voor. dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredende, hetzij door twee leden van het directiecomité samen - optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder in en buiten rechte voor zaken van dagelijks bestuur. zoals hierna vermeld, eangeweïen door de raad ven bestuur. Een gedelegeerd

" 'bestuurder is' eveneens bevoegd om de vennootschap tè vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap:

Binnen_ het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een `gevolmachtigde tot dit bestuur.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon

uitdrukkelijk daartoe.aangesteld door de raad van bestuur.= Samenstelling van de raad van bestuur.

7. Controle: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in artikel 141,2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze

N vergoeding te haren. laste werd gelegd krachtens een rechtelijke beslissing. In deze gevallen worden de

opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

0 7. Algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op eerste zaterdag van de maand mei

om achttien uur. In geval deze dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering verschoven naar de . eerstvolgende werkdag. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het rondschrijven minstens twintig dagen vóbr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Ben bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden

telkens als het belangvan de vennootschapdit vereist. Deze aandeelhoudersvergaderingen mo en

9

. bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op

et"

aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

z.

" De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere

plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld. "

8. deponering van effecten: Deponering van de effecten .

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de Poproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instelling die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van de gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

9. Vertegenwoordiging van aandeelhouders: Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 132.2 al 2 B.W.) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De raad van bestuur mag evenwel eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

10. Boekjaar - Jaarrekening:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de. raad van Bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel: De raad --van bestuur stelt bovendien een jaarverslag op-waarin'hij'zijn bestuur verantwoordt.

11. Bestemming van de winst- Reserve:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten; de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen " zijn afgetrokken, maakt de zuivere Winst van de vennootschap uit. Van " deze winst wordt ten minste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke-reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst. . .

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de daturrr van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden hét--bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet

mogen worden uitgekeerd. "

12. Interimdividenten: De raad van bestuur heeft" de bevoegdheid om op het resultaat van-het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van dé voorwaarden van het. Wetboek van Vennootschappen. Evéntuéle dividenden en interim-dividenden worden uitbetaald .op de tijdstippen en plaatsen die de raad van beatuur bepaalt.

13. Ontbinding - Vereffening: De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege .dooreen-uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft; als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

" Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn dé bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in

functie zijn, van rechtswege vereffenaars. " ,.

Dé algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. "

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen 'vermeld in artikels 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit De netto-activa, na aanzuivering van heel de maatschappelijke passiva, worden gebruikt voor de terugbetaling van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo van het netto-actief wordt eveneens onder elk maatschappelijk aandeel verdeeld.

ACHTSTE BESLUIT:: Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur.

De vergadering verleent de raad van bestuur aile bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, en, met mogelijkheid van de indeplaatstelling, aile bevoegdheden om de eventuele wijzigingen bij het handelsregister en of ondernemingsloketten te verrichten.

NEGENDE BESLUIT: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Pillen Erich, voornoemd evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervuiling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel: notaris Eugène Vangoetsenhoven samen met de gecoördineerde tekst van de

statuten. -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vpor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

19/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

20/07/2010 : LET000192
24/11/2009 : LET000192
23/06/2009 : LET000192
18/07/2008 : LET000192
13/07/2007 : LET000192
10/06/2005 : LET000192
13/05/2005 : LET000192
19/07/2004 : LET000192
04/07/2003 : LET000192
28/10/2002 : LET000192
13/07/2000 : LET000192
29/09/1999 : LET000192
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.05.2016, NGL 31.08.2016 16571-0030-012

Coordonnées
EMAP

Adresse
VAALBEEKSTRAAT 50 3050 OUD-HEVERLEE

Code postal : 3050
Localité : OUD-HEVERLEE
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande