EMAT INVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMAT INVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.159.517

Publication

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 31.01.2014 14025-0360-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 14.01.2015 15013-0325-010
13/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 08.02.2013 13031-0108-010
03/03/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301533*

Neergelegd

01-03-2011



Griffie

0834159517

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : EMAT Invest

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1760 Roosdaal, Koning Albertstraat 43

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Peter De Schepper te Roosdaal op 1 maart 2011, ter registratie blijkt dat:

1) De Heer DE SCHRIJVER Hendrik Staf geboren te Alost op zes april duizend negenhonderdeenenzeventig (NN 710406-423-43), wonende te 1760 Roosdaal, Koning Albertstraat 43.

2) Mevrouw RAMAKERS Natalia Gertrudis Jozefina Cornelia Elizabeth, geboren te Heerlen (Pays-Bas) op vier mei duizend negenhonderdtweeënzeventig(NN720504-478-76), van Nederlandse nationaliteit, wonende te 1760 Roosdaal, Koning Albertstraat 43 een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) hebben opgericht onder de naam "EMAT Invest", met zetel te 1760 Roosdaal Koning Albertstraat 43.

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) is volledig geplaatst. Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde.

Op de aandelen werd door de oprichters ingeschreven

als volgt:

- door de heer DE SCHRIJVER Hendrik voor een

bedrag van NEGENDUIZEND VIERHONDERD ZESENTACHTIG

EURO (9.486,00 Eur), hetzij éénenvijftig aandelen: 51

- door Mevrouw RAMAKERS Natalia voor een

bedrag van NEGENDUIZEND HONDERD VEERTIEN EURO

(9.114,00 Eur), hetzij negenenveertig aandelen: 49

Samen honderd aandelen: 100

Ieder aandeel is volstort speciën ten belope van een/derde, hetzij voor een totaal bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200 EUR).

STATUTEN

De vennootschap bekleedt de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA). Haar naam luidt : "EMAT Invest ".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1760 Roosdaal Koning Albertstraat 43.

De vennootschap heeft de volgende activiteiten tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden.

* De vennootschap kan de functie van bestuurder, zaakvoerder, directielid of vereffenaar of

andere mandaten waarnemen in en toezicht en controle uitoefenen over andere vennootschappen, verenigingen of andere rechtspersonen, in Belgie of daarbuiten. Deze lijst is exemplatief en niet exhaustief

* De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen of investeren in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen of andere rechtspersonen, in Belgie of daarbuiten

* De vennootschap kan kredieten, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

* De vennootschap kan commercieel of financieel advies verstrekken aan derden.

* De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor

rekening van derden opdrachten verwerven en uitvoeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieube-heer, burgerlijke bouwkunde, EPB-verslaggeving, binnenhuis-inrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden.

* De vennootschap kan alle handelingen verrichten die rechtsreeks of onrechtstreeks in

verband staan met haar doen of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

II. Voor eigen rekening

* haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

* het verwerven van onroerende goederen, het verwerven in eigendom van onroerende goederen,

* het verwerven of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen, het laten bouwen van onroerende constructies, de verkoop en verhuring van onroerende goederen, het in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing; het beheer van roerende en onroerende goederen.

* De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en verdeeld in honderd aandelen, zonder een nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig geplaatst en bij de oprichting volstort ten belope van een/derde voor ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 Eur).

Het maatschappelijk kapitaal kan verminderd of verhoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de voorwaarden voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging in twee fasen dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet,

benoemd door de algemene vergadering. De vergadering die ze benoemt, bepaalt hun aantal,

duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien zij met meerderen zijn, hun machten.

De zaakvoerder(s) kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt de ge-heelheid van de machten hem toevertrouwd. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

- Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft elk van de zaakvoerders afzonderlijk alle machten hun toevertrouwd. Zij vertegenwoordigen de vennootschap afzonderlijk jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerder(s) mogen onder hun verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat opdragen aan een of meer directeurs of andere personen al dan niet vennoten. Zij bepalen de bezoldigingen die aan deze opdrachten verbonden zijn.

Ingeval van tegenstrijdig belang, is de zaakvoerder, of zijn de zaakvoerders verplicht de bepalingen voorzien in het wetboek der vennootschappen na te leven.

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Ieder van hen zal dan onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben over de maatschappelijke aktiviteiten en zal meer bepaald kennis kunnen nemen, zonder zich te verplaatsen van de boeken briefwisseling en al de geschriften van de vennootschap.

Een commisaris dient slechts benoemd te worden in de gevallen door de wet voorzien.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand december te achttien uur, op de zetel of de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen .

Ieder vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag ook zijn stem schriftelijk uitbrengen. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In gevallen bepaald bij het wetboek der vennootschappen hebben zij gewoon stemrecht.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de netto-winst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-aktief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het wetboek der vennootschappen.

De zuivere opbrengst der vereffening, na betaling der schulden en lasten der vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na in voorkomend geval gelijkmaking der aandelen wat betreft hun afbetaling.

Voor al hetgeen in de statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het wetboek der vennootschappen.

Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van huidige akte en afgesloten worden op 30 juni

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en twaalf

De comparanten in algemene vergadering samengekomen hebben beslist het aantal

zaakvoerders vast te stellen op een. De duur van zijn mandaat is onbeperkt. Tot deze funktie

werd benoemd: de heer DE SCHRIJVER Hendrik voornoemd, die aanvaard heeft. Zijn mandaat

zal onbezoldigd zijn.

De comparanten in algemene vergadering samengekomen hebben beslist een vaste vertegenwoordiger van de vennootschap te benoemen in het kader van artikel 61 § 2 van het wetboek van vennootschappen. Tot deze functie werd benoemd: de Heer DE SCHRIJVER hendrik, voornoemd, die aanvaardt.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

De verrichtingen die werden gesteld door de oprichters vóór de oprichting en dit sinds 1 januari 2011 en de verrichtingen die sinds de oprichting zullen worden gesteld tot de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en worden aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting en de verbintenissen die eruit voortvloeien worden geacht van het begin af te zijn aangegaan door de vennootschap die bij deze werd opgericht.

2012.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL Gelijktijdig neergelegd: Uitgifte van de akte

Notaris Peter De SCHEPPER te Roosdaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 11.01.2016 16011-0100-010

Coordonnées
EMAT INVEST

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 43 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande