EMILIA GELATERIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMILIA GELATERIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.440.043

Publication

06/11/2013
ÿþV beh

aa

Bel Stan

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ieUSSEI.

Griffie" 5 OCT. 2013

Ondernemingsnr :

o S ~7 q C ~o 0 ~~

Benaming (voluit) : Emilia Gelateria

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sikkelgemstraat 13

1860 Meise

Onderwerp akte :Oprichtingsakte - benoeming

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 22 oktober 2013,1 :; voor registratie dat :

1. De Heer NEYT Michel Henri Yvonne, identiteitskaart nummer 591-6434106-04 en rijksregister nummer: 671223-301-15, geboren te Antwerpen op drieëntwintig december negentienhonderd zevenenzestig en: zijn echtgenote;

2. Mevrouw VANACKERE Mieke Joseph Godelieve, identiteitskaart nummer 591-7491207-96, en: rijksregister nummer 690504-138-62, geboren te Roeselare op vier mei negentienhonderd negenenzestig, samen gehuisvest te 1860 Meise, Sikkelgemstraat 13.

De echtgenoten NEYT  VANACKERE verklaren gehuwd te zijn onder het stelsel van scheiding der goederen ingevolge bepalingen van hun huwelijkscontract, verleden voor notaris Yves DE RUYVER te Liedekerke op vijfentwintig oktober negentienhonderd drieënnegentig. Stelsel ongewijzigd op heden, zo

;i verklaren de partijen,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen

Naam : EMILIA GELATERIA

Zetel : 1860 Meise, Sikkelgemstraat 13

Duur : onbepaalde duur.

;; Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt twintig duizend euro (20.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd; (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

;: De aandelen werden genummerd van één (1) tot honderd (100). '

De comparanten verzoeken Ons, Notaris, in een authentieke akte vast te stellen dat zij onder hen een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de naam "EMILIA GELATERIA", waarvan de: eerste maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 1860 Meise, Sikkelgemstraat 13 en waarvan het geplaatste; ;: maatschappelijk kapitaal twintig duizend euro (20.000,00 ¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100): ii aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze honderd (100) aandelen wordt als volgt ingeschreven in geld: j

"

;; 1.

De Heer NEYT Michel Henri Yvonne, voornoemd, die

inschrijft op vijftig (50) aandelen 50

2. Mevrouw VANACKERE Mieke Joseph Godelieve,

voornoemd, die inschrijft op vijftig (50) aandelen; 50

TOTAAL: (100) honderd aandelen: 100

Elk aandeel volledig is volgestort.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

: De eerste gewone algemene vergadering zef worden gehouden in 2015.

Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo : Jaarlijks wordt: van de nettowinst tenminste één/twintigste vooraf genomen tot vorming van het reservefonds. Deze: voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de; bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van; vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder(s). De netto activa worden verdeeld op de volgende wijze :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

r . ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

~~ OOl-z G ,houabn aan het Belgisch Staatsbiad

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden,

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is/zijn steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Externe vertegenwoordiging

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt/ vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij alleen optreden.

Benoeming zaakvoerder(s) : De oprichters benoemen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen als zaakvoerder voor een onbepaalde duur: Mevrouw VANACKERE Mieke Joseph Godelieve, rijksregister nummer 690504-138-62, geboren te Roeselare op vier mei negentienhonderd negenenzestig, gehuisvest te 1860 Meise, Sikkelgemstraat 13.

Zij aanvaardt haar opdracht onder de bevestiging dal zij niet getroffen werd door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Haar opdracht wordt niet vergoed, tenzij de Algemene Vergadering hier anders zou over beslissen.

Doel : I. De vervaardiging van consumptie-ijs, ijstaarten, ijspralines en alle overige ijsproducten, confiserie, gebak en chocolaterie.

IL Groot-en kleinhandel, invoer en uitvoer van alle ijsproducten, grondstoffen en hulpproducten

voor ijsbereidingen en aanverwante producten, confiserie, gebak en chocolaterie, van aile machines, toestellen, of meubelen, rollend materieel die rechtstreeks of onrechtstreeks aangewend worden bij de productie, distributie of verkoop van ijs;

pl. Uitbating van een ijssalon, delicatessenzaak, verbruikszaal zowel als meeneempunt ais voor verbruik ter plaatse van ijs, pannenkoeken, wafels, patisserie en broodjes, schenken en verkopen van frisdranken, koffie, thee en andere koude en warme dranken;

IV. Verkoop van ijs voor consumptie ter plaatse, om mee te nemen als verkoop langs de openbare

weg of op privédomein;

V, Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bijdragen tot de

vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

A. Consultant voor de ijsbereider en leverancier op basis van vergoeding of commissieloon;

B. Receptuur en samenstelling voor verkoop van vloeibare basis voor ijs, roomijs, sorbet en soffice, met beperkte en lange houdbaarheid;

C. Advies van alle producten benodigdheden en toestellen voor de ijsbereiding en gebak in de ruimste zin van het woord;

D. Organiseren van bezoeken aan beurzen, cursussen, demonstraties voor ijs en opstarting van ijsshops en ijsateliers in binnen- en buitenland;

E. Klein- en groothandel voor het vervaardigen en verkoop in shops en atelier van ijs, roomijs, softice, sorbets, granités;

VI, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, financiële instellingen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

VII. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverlening inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

VIII. Het waarnemen van aile bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

IX. Het ontwikkelen, kopen, verkopen in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante duurzame activa.

X, Voor eigen rekening;

A. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

B. De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen, het verwerven door aankoop of

anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het verhuren, het huren, van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-kedua ri aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

XI. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende, of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zin of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

XII. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

Jaarvergadering  toelating -- stemrecht : Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de

derde donderdag van de maand mei om 14 uur "

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmacht : Een bijzondere volmacht wordt verleend - onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de gaffe van de rechtbank van koophandel - aan de zaakvoerder, met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van de vennootschap bij de ondernemingsloketten en bij de diensten van de belasting op de toegevoegde waarde. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte;

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 24.08.2015 15477-0123-011

Coordonnées
EMILIA GELATERIA

Adresse
SIKKELGEMSTRAAT 13 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande