EMKA2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMKA2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.817.774

Publication

10/04/2014
ÿþ2 Mod Veord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo 1111111!),1111111111111111111 tRussa.

bobo 3 1 (mg, 2014

aan

Belt

Staal



.....

Ondemerningsnr 5(4 g, 8,47, 77(../

Benaming

(voluit) : EMKA2

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Goteringenstraat 48 te 1765 Gooik

(volledig adres)

onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kris De Witte te Ninove op 27 maart 2014, ter registratie neer te

leggen op het registratiekantoor te Ninove, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht als volgt:

1° Rechtsvorm en Benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EIVIKAT.

2° Zetel: te 1755 Gooik, Goteringenstraat 48.

3° Duur: voor onbepaalde tijd.

4° Enige Vennoot:

, De Heer LAMBRECHT, Kris Marc Joris, geboren te Dendermonde op 5 december 1966, wonende te 1755 Gooik, Goteringenstraat 48;

5° Bedrag van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door voormelde heer Kris Lambrecht, waarvoor hem honderd (100) aandelen van de vennootschap worden toegekend.

Het kapitaal werd slechts volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00);

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Crelan.

De heer Kris Lambrecht dient nog een bedrag te volstorten van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00). 6° Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd samengesteld door inbreng in geld.

7° Boekjaar: gaat in op 1 januari om telkens te eindigen op 31 december van elk kalenderjaar.

8° Reserves en winstverdeling: Het saldo dat de balans aanwijst, nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en voorzieningen zijn verrekend, maakt het netto resultaat van de vennootschap uit.

Ingeval van positief resultaat wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantai aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien cp de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wat de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo betreft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

9° Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De opdracht van de zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het dcel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens

de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

..... _ .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van da perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vervreemding, verkoop, hypotheekstelling of inpandgeving van onroerende goederen worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Wordt benoemd ale niet-statutaire zaakvoerder: voormelde heer Kris Lambreoht; Deze zaakvoerder heeft zijn mandaat aanvaard, onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet

10° Commissarissen: Er werd geen commissaris benoemd..

110 Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het verstrekken van advies en services in de ruimste zin van het woord aan bedrijven.

Het verrichten van aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de organisatie, het beheer, de begeleiding van vennootschappen en ondernemingen op het vlak van algemeen, juridisch, 1 marketing-, publicitair, technisch en verkoopsbeleid en het voeren en waarnemen van het management van vennootschappen en ondernemingen in de ruimste zin van het woord, waaronder projectmanagement, programmamanagement, break through project management, het financieel en administratief beleid.

Consulting en services in de breedste zin : het verstrekken van bedrijfs-economische adviezen en  diensten, de vorming, plaatsing en ter beschikking stelling van gespecialiseerd personeel, de organisatie en reorganisatie van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van administratieve assistentie en aile diensten die betrekking hebben op de marketing, promotie, verkoop, productie, financiering, personeel en externe verhoudingen binnen de ondernemingen.

Handelsbemiddeling in de meest ruime zin van het woord.

Handel in onroerend goed voor eigen rekening, daar zijnde De aan- en verkoop van onroerend goed, het bouwen en verbouwen, verwerven, het huren en verhuren, het beheren, uitbaten, valoriseren van alle onroerende goederen.

Projectontwikkeling van gebouwen in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag op welke wijze dan ook deelnemen aan en belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen, ook al is het doel niet gelijkaardig, complementair of analoog. Zij mag andere vennootschappen besturen.

Zij mag alle fabrieksmerken, commerciële namen, patenten, brevetten, licenties en vergunningen nemen in de ruimste zin van het woord en deze aankopen, exploiteren, overdragen, verhuren en verhandelen in de ruimste zin van het woord.

Zij mag aile handels-, financiële en nijverheidshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in: verband staan met haar doel.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

120 Jaarvergadering: op de eerste vrijdag van juni om negentien uur (19.00 uur) op de maatschappelijke zetel of op een ander uur en plaats vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Er dienen geen formaliteiten te worden vervuld om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Voor de uitoefening van het stemrecht dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 april 2014 toi 31 december 2015.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van de akte;

- uittreksel van de akte;

Notaris Kris De Witte

tVoôr= behouden aan het Belgisch Staatsblad

. . 

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EMKA2

Adresse
GOTERINGENSTRAAT 48 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande